עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by psybrain,

שלום לכולם ... יש לי כמה שאלות חשובות אני מריץ בדיקה ביוטורנט וכל הזמן אומר לי result : port is not open עם חץ צהוב פתחתי את הפורט בנתב הכל נכון ועשיתי פתיחה גם בפיירוול של הווינדוס ועדיין אותו דבר נותן לי חץ צהוב... אני רוצה להוריד בפול מהירות ואני לא רוצה שיהיו דברים חסומים ... מה אני אמור לעשות? אין לי תוכנה של פיירוול רק אנטי וירוס של אווירה.. יש לי נתב של בזק DLINK 6740U G2 בבקשה חברים תעזרו לי ...

5. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by matan572,

אהלן חברים חג שמח ושנה מתוקה, בבית מותקן מודם ראוטר HOT BOX ואחריו יושב ראוטר EDIMAX הבעיה היא כזו...אני רוצה לחבר את המערכת מצלמות(כרגע מחוברת להוטבוקס) לאדימקס ושהפורטים יעברו דרך האדימקס ולאחר מכן מההוטבוקס החוצה. מה שקורה זה שההוטבוקס מנתב כתובת 192.168.2.1 , והאדימקס מנתב לכתובת 192.168.1.1 איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפתוח בהוטבוקס DMZ וגם פורטים לכתובת של המצלמות באדימקס.. אין אפשרות. אשמח לפתרונות 8)

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Player9,

קיבלנו ראוטר של HOT ה-Hotbox הזה שהוא גם טלפון וכל זה. בקיצור הראוטר נמצא בסלון עכשיו יש לנו 3 מחשבים בבית למחשב שלי ושל אחי מגיע קליטה סבבה אין תקלות ואין כלום. המחשב של אחי הקטן נמצא בערך במרחק של 10-12 מטר מהראוטר והקליטה שם ממש חלשה כאילו האינטרנט עובד הכל טוב אבל במשחקים לדוגמא יש קפיצות מטורפות של פינגים והמהירות גם לא משהו. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום וברכה, יש לי בעיה מוזרה מאוד, החלפתי את הראוטר ל1043ND ומאז יש לי בעיה במהירות הגלישה במחשב אחד נייד. ז"א ישבתי עם 2 המחשבים אחד ליד השני ובאחד המהירות כמו שצריך (30 מגה) ובשני שבו הבעיה, האינטרנט לא זז. ניסיתי להתחבר עם המחשב הבעייתי לרשת אחרת והוא התחבר והגלישה הייתה טובה ומהירה. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי את הראוטר. אני מציין שוב שהבעיה של הגלישה היא אך ורק במחשב הנייד הספציפי הזה (כל המחשבים אצלי בבית גולשים אך ורק בצורה אלחוטית). מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לחוסר גלישה/גלישה איטית במיוחד במחשב הנייד הבעייתי? (המחשב הוא חדש ) תודה.

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by wapz,

אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by ComputerExpert,

היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…

12. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית VDSL 6740U. האם ישנה אפשרות ליצור חיבור פס רחב על גבי רשת אינטרנט פעילה מבלי להפוך את הראוטר ל BRIDGE. בעיקרון אני עובד באחת חברות התקשרות בארץ , יש לי עמדה לעבודה מהבית, לעמדה עצמה יש קו משלה עם מודם פשוט שמתחבר למחשב מסוף של BIG שבוא כמובן כבר מוגדר חייגן. הייתי רוצה לחבר את הBIG לראוטר. האם הראוטר יכול ליצור שני פרופילים שונים שיכולים לעבוד בו זמנית, האחד כ BRIDGE והשני כראוטר? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by benor,

אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by card,

שלום לפני כמה זמן קראתי שאנשים שיש להם בבית ראוטר אלחוטי שתומך רק ב-WEP, ומשתמשים ב-WEP, לא מוגנים ממש, בגלל שניתן לפרוץ את WEP תוך זמן מאד קצר (אם אני זוכר נכון כתבו שאפשר להשיג את ה-KEY תוך כמה דקות בלבד). באותה כתבה, כתבו גם שאפילו WPA (הראשון) גם ניתן לפרוץ, מה שאומר שמי שהראוטר שלו תומך רק ב-WPA ולא ב-WPA2, גם כן לא ממש מוגן. השאלה שלי היא: לי אכן יש ראוטר אלחוטי ישן, שתומך רק עד WPA, בלי WPA2. תוך כמה זמן ניתן לפרוץ אותו? האם זה גם משהו קצר ומעשי כמו דקות/שעות או אפילו ימים, או שזה משהו כמו חודשים למשל? (דבר שמפחית את הבעיה) אודה למי שיש לינק למידע כמה שיותר עדכני בנושא.. תודה card

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Torian,

גרסא 605 השינויים: *לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבד Supports Unifi users and general users DDNS status display modification Improved virtual server function Fixed Daylight Saving time bug Improved multicast function Improved QSS/WPS function Improved USB function module

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by tamir1400,

היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Psychoron,

אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by psybrain,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה מיועד לפה אבל יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה UTORRENT ומתחיל להוריד אני לא יכול לגלוש כל דף שאני פותח אומר לי לא זמין וכשאני מפסיק תהורדה הכל סבבה ! לא שאני מוריד בפול מהירות זה קורה לא קשור למהירות שאני מוריד .. למה זה ככה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי ב WEB INTERFACE יש את הקטגוריה של ההגבלנ אבל שמנטרלת באופן כללי לכל המשתמשים איך אני מסוגל להגביל מהירות רק למשתמש אחד אם אני יודע את ה MAC וה IP ADRESS שלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nba18,

שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by hellfire03,

חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by thelegend,

שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…

25. Started by giladcohen,

אני מחובר לאינטרנט עם ראוטר מסוג d-link dir 615 אף מחשב לא מחובר ישירות למודם כיוון שבמחשב הנייח שלי אין כרטיס רשת מובנה , אלא בUSB מהמחשב הנייח אני מצליח להתחבר ואין שום בעיה .. הבעיה מתחילה במחשב הנייד .. אני מחובר לאינטרנט ותוכנות כמו Utorrent עובדות והקצב הורדה תקין , אבל כשאני מנסה להכנס דרך הדפדפן לאיזשהם אתרים שומדבר לא עובד לי החל מgoogle ועד לאתר הכי לא מוכר.. המחשב מעלה לי מסך " דף אינטרנט אינו זמין" , "לא ניתן למצוא את השרת ב-XXXXX.com משום שחיפוש הdns נכשל ........" מה עושים? ד"א גם החיבור לאינטרנט דרך הפלאפון שלי ושל אחרים כותב לי "Connection Lost" בנוסף הנורית של "כדור הארץ" בראוטר דולקת בצבע כתום (במקום ירוק ..)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים