עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by urinka,

היי האם אפשר לאפשר למכונה וירטואלית שרצה על ESXI גישה ישירה לכרטיס רשת (במידה ויש יותר מכרטיס אחד פיזי בשרת) לדוגמה: אם אני מריץ באחת המכונות DD-WRT האם אני יכול לקשר אותה לכרטיס ספציפי כדי שהמכונה תצליח "לחייג" עם ה מודם של בזק ... מקווה שתארתי את השאלה מספיק ברור ... תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by olina,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני נכנס לדירה חדשה ורוצה להקים רשת קווית. אין לי מקום בארון תקשורת לראוטר, האים ניתן לחבר את הסיב האופטי (לאחר קופסת הממיר) ישירות ל switch, ומה switch לחבר את הראוטר או שחייבים את הסיב ישירות לראוטר?

7. Started by oron1g,

מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by tascam,

מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by arik100,

מישהו פה הצליח להפעיל L2TP יציב עם LINKSYS WRT54GL?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה, חיברתי את המחשב הנייד שלי למחשב של אבא שלי בתקווה לעשות שיטוף אינטרנט, אבל הוא אומר לי שאין לי הרשאה להיכנס לרשת! אבל הוא עוד לא התעסק עם אומניוס כנראה > אז לפני שאני נותן למחשב שלי בעיטה, אנא תעזרו התמונה הראשונה היא מהמחשב שלי. השניה היא מהמחשב של אבא שלי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני שואל עבור חבר... יש לו בית דו קומתי. בקומה העליונה יש נתב של אדימקס (לא יודע להגיד איזה - אבל משהו מאוד ישן), כל המחשבים, טלפונים ניידים וכו' מתחברים בלי בעיה לרשת האלחוטית של הנתב הזה. בממד היה נתב נוסף של אדימקס שהתחבר לנתב בקומה העליונה ואליו התחברו בכבל 2 מחשבים שגלשו דרכו. לפני כמה ימים "מת" הנתב של הממד. הבחור קנה נתב חדש edimax br-6228ns v2. חיבר אותו בממד ול2 המחשבים שיושבים שם. כרגע הגלישה מאוד מאוד איטית (הרבה יותר איטית מהגלישה בנתב הישן). כמה שאלות... 1. האם יש משהו בהגדרות של הנתב בקומה השניה או בממד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד טוב יותר? 2. האם מספיק רק לחבר פיזית את הנתב בממד למחשבים שם - או שגם פה צריך לשנות איזה הגדרה? 3. הוא אמר לי שהוא היה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by CrossFireX,

כרגע אני על תשתית HOT ועל ספקית NETVISION מהירות 12Mb כנראה עם חבילת גיימר (אם יש כזה דבר בכלל,לא מרגיש שום שינוי). פעם היה לי 2.5Mb עם אותו שילוב והיה לי פינג ממש נמוך עם חבילת גיימר, אני שוקל לחזור למהירות הזו! לפחות לא היו לי לאגים! יש איזושהי אופציה באיזושהי חברה לקבל מהירות יחסית גבוהה (בין 30 ל-50 Mb) עם פינגים נורמלים במשחקי רשת על שרתים אירופאיים/אמריקאיים? נ"ב אני גר במרכז הארץ, חשבתי שזה חשוב כי שמעתי שבמידה ואני גר קרוב למרכז של אחת מהספקיות זה יותר טוב או משהו כזה. תודה רב רבה מראש. נ"ב, POWER/PRIVATE NGN 50MB (או איך שלא קוראים לשטויות האלו היום) + חבילת גיימר + חיבור לכבל החדש ייסדר את הבעיה!?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Iko89,

שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקבל לינק לתוכנת ההתקנה של הנתב ממי שיש לו את הנתב הנ"ל ויודע היכן באתר החברה חבויה התוכנה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by johni,

אהלן חבר'ה, עכשיו התקינו לי את ה 100 מגה של הוט. מותר לציין שבינתיים אני מקבל 94 מגה דרך אתר בזק. לא מתלונן. שאלה לי אליכם, בצד השמאלי של הקופסא יש שתי חיבורי USB, לא מצאתי שום מקום בממשק של הראוטר איפה מגדירים אותם בתור שיתוף וכו'. למי שמכיר זה אפשרי בראוטרים של בזק.

• 17 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי] ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי] כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק האמת אני מיואש וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ex_,

היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. אז ככה בעיקרון יש לי את הנתב שבזק נותנת - Asus והמחשב הראשי מחובר דרכו לרשת בעזרת חוט רגיל דרך - LAN1 יש לי בחדר עוד מחשב שמחובר דרך הנתב ללא בעיות לרשת והוא מחובר אלחוטי השאלה שלי היא מדוע אם אני מחבר את המחשב השני דרך חוט רגיל לנתב כך שיוצא ששניהם מחוברים בחוט אחד ל-LAN2 והשני ל-LAN2 אזי אני יכול לראות את שני המחשבים ברשת וכן לשתף קבצים. אבל אם אני מחבר את המחשב הראשון דרך חוט ל-LAN1 ואת המחשב השני אני מחבר באלחוטי (מקבל IP דרך DHCP אוטו') אז אומנם המחשב השני מקבל אינטרנט ללא בעיות אבל אין שיתוף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יכול לראות אותם ברשת וכמובן שנושא הגדרת השמות השונים תחת אותה קבוצת עבודה עובד כיוון שכששניהם עובדים בצורה "חוטית" ישנו שיתוף קבצים ורק כשהמחשב השנ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by dot com,

יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.