עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכל גולשי הפורום אז ככה, מאז ומתמיד אני עובד עם ממשק הראוטר שלי, ואני פותח פורטים, ועושה כל מה שאני רוצה. אני מבין כל מה שקורה שם, אך הפעם, כנראה שהבעיה היא לא בפורטים. הרצתי שרת FTP + HTTP על המחשב שלי בעזרת תוכנת Serv-U. את פאנל ההתחברות אני רואה דרך האייפי הפנימי שלי, אך דרך האייפי החיצוני הוא לא מציג כלום, כאילו לא רץ השרת. כמו שאמרתי, פתחתי את הפורטים: https://picasaweb.google.com/117212271651161967829/PortForward#5570661486475651826 אלו הפורטים שהתוכנה עובדת איתם ^^ כמו שאתם רואים, יש שם פורטים של שרתים אחרים, והם עובדים, אז הבעיה כנראה היא לא בפורטים. חשוב לציין כי הפיירוול מכובה בנתב, ובווינדוס הגדרתי את היציאות האלה כמאושרת. חשוב לציין גם שניסיתי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by wow,

אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת. חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by silky,

היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by x-pac,

כשאני רוצה לבדוק את כתובת הIP שלי ipconfig/all זה רושם ליד כתובת הIP שלי (preferred) רציתי לדעת מה זה אומר רק שתדעו המחשב מחובר לראוטר בצורה אלחוטית

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר check out my photos on shtyle.fm כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה. היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח. ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח. אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר. אשמח לעזרתכם בנושא תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sapirhv,

לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ZiX,

יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ranrt,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבעיה הבאה, יש לי ראוטר של חברת LEVEL ONE המממוקם בחדר ממ"ד ומחובר למחשב נייח ולמודם THOMSON של הוט, הבעיה היא שעוצמת הקליטה במטבח ובסלון מאד נמוכה ומתנתקת לסרוגין כאשר אני משתמש במחשב נייד או ב אייפד באזורים הללו. רכשתי את המוצר הזה http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=514 אנטנה גדולה יותר, אך אני אצטרך להחזירה לחנות כי אינני יכול לחברה, מכיוון שהאנטנה של הראוטר שלי לא מתפרקת. שאלתי היא האם יש לכם פתרון מעשי טוב יותר לשיפור הקליטה מהממ"ד לשאר חדרי הבית. ? האם מתאם אלחוטי לרשת החשמל הוא פתרון טוב ? ואם כן מה ואיך עלי לחבר או מה הציוד שעליי לרכוש ? תודה רבה לעוזרים ! רן

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו שהתשתית שלי באיזור היא 10 מגה, והמהירות גלישה שלי אצלהם היא 5 מגה, וביקשו ממני לשדרג עם התחייבות לשנתיים. אמרתי לבחורה שדיברה איתי שאני לא מעוניין להתחייב יותר ממה שאני כבר מחוייב, בגלל שאני חווה כל הזמן התנתקויות ומהירות גלישה מ-א-ו-ד איטית לאתרים בחו"ל. היא טענה שזה נובע מחוסר סנכרון בין התשתית לספק, בגלל שהתשתית היא 10 מגה והמהירות שלי 5 מגה אז האינטרנט שלי מרבה ליפול והמהירות איטית. האם יש דברים בגו או שקשקוש מוחלט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by שועל האש,

יש לי בבית 13 מחשבים שהיום מחוברים לראוטר ביתי 4 פעמים החלפתי ראוטר ב 11 שנים האחרונות משום מה בגלל הרבה תעבורה הם "נטחנים" בהעדר מילה מתאימה יותר חיפשתי ראוטר יותר טוב וראיתי את ה s box של checkpoint אבל הוא יקר מידי אז אני צריך המלצה לראוטר שהכי מתקרב אליו בנתונים בעל "מעבד חזק והרבה זיכרון" האם אלו יכולים להיות טובים http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=170_TW100-BRV304&cat=41 http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=180_TWG-BRF114&cat=41 מה ההבדלים בין הפיירוולים של הראוטרים האלו ואיזה פיירוול יותר טוב ואיך אני יכול לדעת איזה מעבד יש להם וכמה זיכרון במהלך החיפושים ניתקלתי במושג utm UTM firewall או UTM Appliances מה זה utm את הה…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by eyalfrie,

שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני רוצה ללמוד בגדול MCITP ו-ccna ואני מתלבט בין 2 מכללות ג'ון ברייס ו PracticU אני רוצה לדעת חוות דעת שלכם על המכללות (ולא נציגים של המכללות!!) בpracticU יש מסלול רחב של 700 שעות שלומדים מלא תחומים ואני שם דגש שזה כולל mcitp enterprise ובג'ון ברייס יש מסלול של mcitp server ואחר כך אפשר לבחור את האינטרפריז או את הססיקו כהתמחות עכשיו השאלה שלי היא מה תכלס ההבדל בין server ל enterprise? האם באמת צריך את זה? מישהו אמר לי שבתכלס ההבדל בינהם לא כולל חומר חדש ושהמבחן של enterprise הוא רק מבחן מסכם של כל החומר של ה-server אני רוצה להוסיף גם שאני לא יודע עד כמה עמוק אני אכנס לשוק (חשבתי אולי 6-8 שנים) כי אני מתכוון אחר כך לעשות גם תואר (עדיין לא יודע במה) ואני רוצה להתעסק …

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. שלום יש ברשותי כבל כזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לראוטר בשביל להגדיל טווח קליטה מחוץ לבית .. רק שיש בעיה קטנה , יש לי ראוטר EDIMAX BR-6226n ..ואין אפשרות לפרק את האנטנות או משהו כזה .. יש סיכוי אם בכלל שאני מצליח לקלוט עם הכבל הזה משהו ? או שזה סתם כאב ראש ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gabrielf,

באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kalda01,

<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mrsph666,

Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by ggg123,

יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ben29,

שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.