רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בס"ד היי חג שמח לכל השפיצים של HWzone . יש לי בעיה שממש אשמח לעזרה בה, יש לי שני מכונות: אחת Server 2008 R2 אחרי ביצוע DCpromo לדומיין בשם Tables.com ומכונה שנייה Win 7 . לדומיין הוספתי 50 יוזרים דרך CSVDE ואח"כ הוספתי להם סיסמא דרך VBScript הבעיה היא שני לא מצליח להיכנס עם שום חשבון יוזר שיצרתי לתוך כל אחת מהמכונות ואין לי מושג מה לעשות. הבנתי שאם אני בודק את קובץ ה vbscript על הסרבר אחרי שהוספתי ליוזרים סיסמא אני צריך לאפשר שהם יוכלו להתחבר לוקאלית (אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה? הנבתי משהו דרך RODC אבל גם זה לא ממש מובן לי) ולמה בקליינט של ה win 7 אני לא מצליח להתחבר דרך שום חשבון יוזר? ובכלל שני המכונות לא מחוברות אחת לשנייה ואין לי מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td]שלום לכולם, הבית שלי מרושת קווית כולו בכבלי תקשורת בכל חדר, בסלון, פינת אוכל, מרפסת וכו'. 60% מהזמן אני עובד על הרשת הקווית ו40% באופן אלחוטי. כרגע כל פעם שאני מעוניין לעשות סוויץ' בינהם אני צריך להיכנס להגדרות הראוטר ולחבר או לנתק את ה-wifi. האם יש אזושהי דרך אחרת, יותר מהירה, יותר נכונה ויותר יעילה לעשות זאת? תודה מראש לכולם. [/td][/tr][/table][/t]
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אחרי עבודה שוחקת ידיים של השחלת כבלים בתעלות בבית הכיע הזמן לחבר את הכל, לארון תקשורת קניתי patch panel על מנת לחבר את השקעים בכל חדר לסוויץ אך אני אני נקתל בבעיה שאני מנסה לחבר את הכבלים לפאנל. הסדר שהפאנל מראה הוא לא ברור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין לאן הולך כל גיד של כבל בפאנל. מצורפת תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי d link6740u והוא עושה לי בעיות בחיבור WIFI וXBOX והקליטה שלו גרועה אני רוצה ראוטר חדש וטוב עם שידור מאוד גבוה ואיכותי ולא אכפת לי להשקיע כסף עד 500
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שדרוג האינטנרנט והראוטר לTP-LINK, TL-WR1043ND הבעיה הנ"ל מתחרשת בערך פעם ביום : האינטנרט קורס וכאשר אני מריץ Troubleshooter הוא מזהה שהבעיה היא : dns server is not responding. לאחר ניתוק וחיבור מחדש לחשמל של הראוטר יש שוב אינטנרנט אבל זאת פרוצדורה מעיקה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שאני מקבל DNS אוטומטית בהגדרות של הTCP. בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה : זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ?? אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ? לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast! אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! נתקלתי בבעיה ממש מציקה במחשב שלי אחי,מריץ WIN7 ULTIMATE יש פינג החוצה יש מצליח להתחבר אליו עם TEAM VIEWER הגדרות הפרוקסי כל הזמן חוזרות רק הפורט משתנה. 127.0.0.1:xxxxx בטלתי דרך ה - Lan settings בדפדפן לאחר אתחול שוב מתקבל PROXY נבדקו רוגלות דרך Malwarebytes נמצאו כמה רוגלות שנמחקו במידי,אתחול נוסף של המחשב ושוב הגדרות הפרוקסי חוזרות. ביטול הפרוקסי דרך GPO - שוב הגדרות חוזרות ביטול הפרוקסי דרך ה-Regedit ומחיקת הגדרות הפרוקסי,הבעיה חוזרת שוב. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מדפסת hp advantage 3525. איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תזוהה גם במחשבים אחרים ? חשוב לציין שבמחשב הראשי (מחוברת דרך USB) יש WIN 7 ובמחשב האחר יש XP. אגב על הצג של המדפסת רשום שהיא כבר מחוברת לרשת אצלי בבית. מה עושים ? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, יש לי 2 ראוטרים נפוצים מחברות שונות שאני רוצה לחבר אלחוטית כדי להגדיל את טווח הקליטה. 1. אדימקס ew6204wg 2. dynalink rta1025w יש לי 2 מחשבים - המטרה היא שראוטר 1 יהיה מחובר למודם וקווית למחשב 1, ואילו ראוטר 2 יהיה בנקודה מרוחקת ומחובר לאותה רשת בצורה אלחוטית ואליו יהיה מחובר מחשב 2 בצורה קווית. האם הדבר אפשרי? קראתי ב-netcheif איך זה אמור להתבצע, אבל זה לא ככ מצליח.. כרגע האדימקס (1#) מחובר למודם, ולו יש דיפולט IP 192.168.2.1, בעל DHCP בין 100 ל-200. ואילו ה-rta1025w דינלינק (2#) בעל IP דיפולט של 192.168.1.1, וללא DHCP מבוטל (קיימת אופציה של relay אבל לא השתמשתי בה). ל-2 הראוטרים קבעתי את אותו SSID ומס' צ'אנל, וביטלתי אבטחה. 2# קבעתי כ-repeater ובחרתי בכתובת ה-mac של …
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-