עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 104952,

ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, ברשותי מודם מסוג EA103 מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייבר של מודם זה לוינדוס VISTA? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Keynan,

שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום... יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח. מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי). לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי! רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה. נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע). אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית). מיותר לציין שב…

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by Jesper,

אני הולך לשאול פה כמה שאלות נוביות ברמות כי אין לי טיפת מושג בתחום הזה של רשתות, אז בבקשה תסלחו לי :s05: עד עכשיו היה לנו בבית רק מחשב אחד. עכשיו אני קונה לבית עוד מחשב. איך משתפים את 2 המחשבים כך שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם? האם צריך לקנות ראוטר, או שכשמדובר רק ב-2 מחשבים אפשר גם בלי? האם לעשות רשת אלחוטית או לא? יש לי בבית תשתית להקמת רשת לא אלחוטית, אבל על מה אתם ממליצים? האם בכל מקרה אני צריך להוסיף כרטיס רשת למפרט המחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Gidi Fisher,

היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zeus710,

שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Time_Is_Money,

יש לי גירסת 0.47c. אין לי ראוטר. יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף. מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or ei,

שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Svideo,

הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  10. לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by KoM,

שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי את הפייבר-בוקס של הוט כבר כמעט שנה, בכמה החודשים האחרונים אני חווה המון ניתוקי אינטרנט. הפייבר בסלון ואליו מחובר המוקה שמחובר למוקה השני בחדר והוא מחובר לראוטר (Linksys E3200). תדירות הניתוקים הם בערך כל 2-3 ימים וכדי להתחבר שוב אני צריך לנתק מהחשמל את הפייבר והמוקה שבסלון ולחבר שוב. התקשרתי לתמיכה של הוט ושם אמרו לי שהם לא רואים אצלם שום ניתוקים והבעיה היא לא בפייבר אלא בראוטר שלי, שאני צריך לאפס בו את ההגדרות. רק אציין שלא היו לי בעיות עם הראוטר מעולם לפני שהוט חיברו אצלי את הפייבר. - ביצעתי איפוס הגדרות + עדכון קושחה לראוטר - ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל למחשב - התשתית היא של הוט והספק הוא בזק בינלאומי (אינטרנ…

14. שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by sikl,

אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by VegansXe,

שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום העבירו לי כבל רשת 30 מטר בבית ואני צריך לעשות להם שקעים למי אני פונה ? החשמלאי שהעביר לי לא יודע איך לחבר. ולי אין את הלוחץ הזה (כמו של בזק) למי אני יכול לפנות שיבוא ויחבר לי 2 שקעים בקצוות של הכבל ד'א תמליצו לי על ראוטר טוב מהיר ופשוט שיתאים למודם TERAYON של HOT תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום! עקב כניסת דייר חדש שמעוניין בהתחברות לרשת האלחוטית שלי ורצון לשמירה על יחסי שכנות טובים, אני מעוניין ליצור "תת-רשת" בשבילם שתהיה מוגבלת ברוחב הפס. הרשת שלי בנויה כך: FiberBox של הוט כמודם והנתב המרכזי. אחראי לשרת הDHCP. (אליו מחוברת רשת קווית עם סווטיצ') ובנוסף ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR1043ND שמשמש כ AP. הרשת האלחוטית מוסתרת ומוגנת בסיסמא. בנוסף, חיברת ראוטר ישן כ-AP עבור השכנים (Edimax BR-6216MG) ועבורו יצרתי סיסמא משלהם והגבלת MAC (ככה שיש לי את כתובות הMAC של השכנים). מה שלא הצלחתי לעשות זה להגביל את המהירות. פונקציה הQoS באדימקס נראית פעילה בממשק, אך לא עובדת בפועל, אולי בגלל שהוא משמש כAP? מה ניתן לעשות? יש אפשרות להשתמש בFiberbox כמודם בלבד? ואם כן תכונות הרש…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

20. שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם …

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. כי אמרו לי ש1.5 זה 0.5 הורדה משרתים בחול והם על סיבים אופטים האם אני אוכל להיגע למהירות של מריבית של ה 1.5 כלומר בסביבות ה 200? מי יותר טוב אינטרנט זהב או נטויזיון בנושא מהירות הורדה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. רציתי לשאול שאלה בנוגע לרוחב הפס שמשחקים ושימושים אחרים באינטרנט דורשים. נניח ויש לי חיבור של 5 מגה-ביט, כלומר 5 מגה-ביט הורדה ובערך 0.7 מגה-ביט העלאה שזה מה שאנחנו מקבלים כאן בארץ. כעת נניח שישנם שני מחשבים שמחוברים על הרוחב פס הזה בצורה חוטית דרך ראוטר. מחשב אחד משחק במשחק רשת כלשהו והמחשב השני גולש באינטרנט, עושה הרושם שהחיבור מספיק בשביל השימושים האלה. אבל מה אם שני המחשבים מחליטים לשחק ברשת ? כלומר האם משחק רשת דורש יותר הורדה או העלאה באופן כזה ששני מחשבים כבר יסבלו מאיטיות אם ישחקו באותו הזמן ? אני שם לב שכאשר מחשב אחד עושה שימוש במשחק והמחשב השני רואה stream כלשהו באינטרנט אז זה בלתי אפשרי לשחק מכיוון ש - stream תופס המון רוחב פס ואני מניח שגם עושה שימוש בפרוט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Joe Blow,

אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.