עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jmaia,

שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by VegansXe,

שלום חברים, שיתפתי את תיקיית הסרטים שלי בWIFI כך שהשותפים יוכלו להעתיק סרטים למחשב האישי שלהם. מדובר על נתב TPLINK 941ND, שמחבר אליו מחובר אליו קווית (נמצא באותו חדר) ואילו 2 אחרים בWIFI שאחד מהם הוא שלי אצלי יש מתאם רשת קטן שתומך עד 150MBPS תקן N LITE כאשר מבצעים העתקה לאחד מהמחשבים זה מעביר במהירות של 2 מגבהייט לשנייה מקסימום. למה זה מעביר כל כך לאט? האם מדובר על בעייה בכרטיס רשת שלי? אם היה לי כרגע בהישג יד כבל רשת הייתי מעביר כבל במסדרון ומנסה לבצע העתקה למחשב שמחובר ישירות. ככה הייתי עובד על ה100 הפנימי של ה941ND ורואה מה המהירות... זה בעייתי שאי אפשר להעביר כבלים... (דירה שכורה 4 חדרים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maorbarazani,

למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים? יענו Lag Spikes גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה. אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה.. אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט. עוד מישהו סובל?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by amisha,

אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by KoM,

שלום אנשים, אני מחפש ראוטר שיכלול שרת VPN פנימי אמיתי אשר יוכל לתמוך בבין 25-50 משתמשים ויתן אפשרות להתחברות לרשת קטנה מרחוק. דעתכם על : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124160 ואשמח לכל המלצה, עצה וכיוון.

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני משתמש בראוטר הזה: DIR-451 של DLINK יש לי 4 מחשבים. 2 מתחברים דרך הWIFI ו2 דרך הרשת 3 מהם עובדים כראוי. 2 דרך הWIFI ועוד אחד דרך הרשת. הבעיה עם הרביעי היא שאני לא מצליח להיכנס לאתרים דרך האקספלורר. שאני שולח פינג לראוטר אני מקבל תוצאה חיובית שאני שולח פינג לגוגל ולשאר האתרים אני מקבל תוצאה חיובית. הבעיה היא רק כאשר אני נכנס לאתרים דרך הדפדפן - HTTP. הם פשוט לא עולים איפה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by card,

שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, שאלה מחבר חייל: האם כדאי לקנות נטסטיק, או לקנות מכשיר דור 3 שישמש כמודם למחשב נייד אם רוצים לשחק במשחקי רשת?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היום קיבלתי אותו. אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו. הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER). האינטרנט הקוי עובד. הWIRELESS עובד. אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP http://192.168.1.1 הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין). אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה. עזרה מבעלי הדגם?

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אני לומד כרגע לאיזה מבחן ניהול רשת - ודיברו קצת על כתובת MAC ואמרו שהיא "ייחודית, פיזית ובלתי ניתנת לשינוי". השאלה שלי פשוטה: הכיצד? יושב לו יצרן מזרח אסייתי אחד, ויצרן מזרח אסייתי שני - המייצרים כרטיסי רשת בכמויות סיטונאיות - האם לא ייתכן מצב ששני יצרנים ייבחרו את אותה כתובת MAC לשני כרטיסים שונים? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני...

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום אני משתמש בתשתית בזק 10 מגה. הספקית היא 014. המודם הקודם (aztech 600e) התקלקל ולכן החלפתי למודם חדש. קיבלתי דגם שונה והוא d-link 2500u. בחיבור עם חייגן אני מקבל בבדיקת מהירות 10.5 מגה. כאשר אני מגדיר את המודם כראוטר אני מקבל 9.5. במודם הקודם לא היה שום איבוד מהירות בשימוש כראוטר. האם זה עניין של הגדרות או האם הראוטר פשוט לא מסוגל לסחוב? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  14. Started by yaronyud,

שלום.. אני מתלבט מזה זמן מה.. איזה ראוטר עדיף לרכוש... TP LINK - TL-WR941ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 D LINK - DIR 615 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717544 זה לא בית גדול... חשוב לי שאני יצליח להגיע להוריד ב10 מגה.. תשתית הוט 12 מגה UFI

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shark1011,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים, האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn. המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון. אשמח לעזרה בנושא, תודה ושבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חברים, לפני כחצי שנה קיבלתי מבזק נתב אלחוטי לבן של דילינק בתקן N (זה עם ה-2 אנטנות) בהתחלה הכל עבד תקין גם החיבור הישיר וגם דרך האלחוטי. כעבוד מס. שבועות התחילה תופעה מוזרה כל מחשב נייד שהיה מחובר אליו עבד בסדר כעבור מס שעות מתנתק ובכי לחזור לעבוד איתו הייתי סוגר את הסוויצ' של חיבור האלחוטי בנייד ופותח אותו שנית, אחרי שניה שוב חזר החיבור האלחוטי (כה אני מחובר כ5-10 דקות) ושוב מתנתק וחוזר חלילה. אם אני לא מכבה את הכפתור במחשב ומשאיר אותו מנותק הוא מתחבר לבד אחרי כ-5-8 דקות ושוב עבוד מס דקות ומתנתק. ברצוני לציין שהניתוק הוא בכל הקשור לאחוטי בלבד, החיבור הישיר כל הזמן עובד תקין ללא ניתוקים. אם אני רוצה לעובד יותר מ-10 דקות אני צריך לעשות כיבוי פיזי לרווטאר ואז אני יכול …

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by XLEE,

חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני זקוק לאינטרנט על המחשב הנייד והיכן שאני נמצא אין רשת WIFI זמינה. מישהו יכול להמליץ על אינטרנט אלחוטי שלא יהיו בעיות בקליטה, אזור ת"א-ראשון לציון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. קודם הייתי מחובר דרך 012 בחיבור בלי חייגן ויכולתי לחבר שני מחשבים למודם, אחד בחיבור רשת ואחד דרך USB. עכשיו אני ב-014 חיבור עם חייגן, האם זה אפשרי להתחבר באותה צורה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. הבנתי שאצל HOT ה Voip הוא לא לגמרי Voip...מישהו יכול להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.