עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arik100,

אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yossi_s1,

יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום, אני מעוניין להצטרף לפאוור NGN של בזק אני לקוח בזב"ל ויש לי חבילת NGN 10 Mb... אבא שלי לא מוכן לעבור בגלל (ככה הוא טוען) שברגע שיסתיים הפילוט הם יתחילו לחייב אותנו... האם זה נכון? אני כבר שעה על סרטון יוטיוב 1080 והוא עוד לא בחצי וראיתי שאנשים פה פשוט נדהמים מהביצועים...

6. שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ofirrjd,

היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  9. ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by Pingi,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להפוך את המודם ל-BRIDGE כלומר שיבצע את פעולת החיוג בעצמו ויקצה למחשב שלי ישר כתובת IP אמיתית (כלומר של ה-ISP שלי)? הכוונה היא לא לשימוש כראוטר אלא כחייגן אוטומאטי על מנת לחסוך את פעולת החיוג. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. היי חבר'ה, בחודשים האחרונים יש לי בעיה מוזרה במחשב. כל פעם שאני מוריד ב-uTorrent, אחרי כמה דקות כשאני פותח את האקספלורר או תוך כדי גלישה אני מקבל "דף לא נמצא" לכל האתרים, למרות שההורדות ממשיכות בביטורנט. ברגע שאני סוגר את התוכנה, אחרי 20 שניות שוב אפשר לגלוש כרגיל. יש לי אינטרנט של 1.5M יורד ו-0.5M עולה. את ה-upload הגבלתי ל-45kb וגם כאשר אני מוריד רק על 40 הבעיה מופיעה (כלומר יש עדין מספיק רוחב פס לגלישה). יש לי ראוטר של LevelOne ובדרך כלל 2-3 מחשבים דלוקים בו זמנית, כאשר במחשבים האחרים רק גולשים באינטרנט (בלי הורדות). כמובן שכאשר אני מקבל "דף לא נמצא" זה גם קורה במחשבים האחרים, כלומר כולם לא יכולים לגלוש. במחשב שלי מותקן ויסטה. ספק האינטרנט שלי זה ברק (בלי חייגן) והתשתי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mysteriu,

הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  13. היי לאחרונה חידשתי את המנוי שלי ב בב"ל וגם בחרתי לשלם על כתובת IP קבועה מאז החידוש האינטרנט אצלי עובד בצורה מוזרה ... זאת אומרת בבדיקת מהירות מכל עמדה בבית הכל נראה תקין אבל הלכה למעשה אני לא יכול לצפות ב NETFLIX ללא פיקסולים או עצריות לטעינה לא מצליח להשתמש בשירותי package manager כמו WINGET או chocolatey חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וסביר להניח שבזמן שיחה עם שירות הלקוחות או התמיכה של בב"ל הכל יהיה בסדר אבל כשאני אצטרך להשתמש בשירותים הללו כנראה תהיה בעיה ... כשאני מחבר מודם סללורי לנתב שלי (כ GETWAY) הכל עובד בצורה תקינה כשניסיתי לפנות לתמיכה של בב"ל דרך ה ווצאפ ענו לי אחרי כמעט 24 שעות וגם אז התומך עשה RESRT ל…

14. תודה לכל מי שיעזור לי !!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מחשב פנטיום-3 עם WIN_XP_PRO ועליו מודם PCI של ADSL מחשב פנטיום-4 עם WIN_XP_HOME על רשת מקומית PING ביניהם נענה בזמן נמוך מ-1ms אולם בשכנים ברשת אני לא רואה את שני המחשבים (ששיכים לאותה קבוצה group), כל מחשב רואה את עצמו בלבד. יש לכם רעיון? זה עבד לי עד שפירמטטי את השרת אינטרנט (העתקתי את כל המסכים ונראה לי שזה אותו דבר.....) בתודה מראש וחג שמח, יהודה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם.... ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by MachoMan,

אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by max_shifrin,

שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AdiIfrach,

שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by ירוןX,

אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Gimel,

אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Animor,

שלום, אנחנו מחוברים לאינטרנט בתשתית בזק עם מודם-נתב TNN Siemens S12-141. הקליטה האלחוטית של הנתב הזה ממש גרועה, מקבלים קו אחד בקושי, ולפעמים גם זה מתנתק. בזק אמרו לנו שהם יכולים להחליף לנתב עם תקן חדש, אבל זה יעלה כסף. או לחילופין, לתת לנו מודם-נתב דומה/זהה תמורת 60 ש"ח. מה אתם ממליצים לעשות? האם יש מודם-נתב מומלץ? האם כדאי "לפרק את החבילה" ולרכוש מודם בנפרד ונתב בנפרד? האם לקנות אצל בזק או בחנות פרטית? הדרישות: - קליטה טובה מהחדר לסלון (כמה מטרים, לא ממ"ד או משהו כזה) - עלות מינימלית. - אין צורך בהתאמה לאינטרנט בקצבים של 100Mbps, זה כנראה לא יהיה בקרוב. תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by factor,

אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.