עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by qwerty1987,

יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, יש לי הוט בוקס (ספק: בזב"ל) - אני מחובר פיזית עם כבל למחשב שלי ההוטבוקס מוגדר כנתב עם WIFI. יש ברשותי נתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL .. אני מעוניין ששני הנתבים ידברו בינהם אלחוטית (לא חכמה לחבר כבל בין ההוטבוקס לראוטר השני) כדי שהלינקסיס "ימשוך" אינטרנט אלחוטית מההוטבוקס ויפיץ אותו אלחוטית (AP ? ) איך עושים זאת? ההוטבוקס והלינקסיס ישבו ב2 חדרים שונים, הלינקסיס יהיה רק לצורך הגברת האות האלחוטי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלו למה???

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dids22,

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  8. יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  10. אני אגלה פה איזה טריק שהייתי עושה בעבר: משתמש חדש בבזק בינלאומי עדיין לא מתועדף אבל לאחר תקופה זה משתנה בהתאם לאופי המשתמש, אתה הופך להיות מתועדף וזה הופך לקיצוני עם הזמן (שוב זה תלוי במשתמש) בדרך כלל מי ששם לב לזה מנסה כל דבר כדי לשפר: שינוי אייפי ריסט של מודמים אפילו שינוי mac ולסוף שיחות עם תמיכה שאומרים ש P2P זה אסור (ביטורנט סקייפ FTP וקליינטים אחרים שעושים ריבוי חיבורים הם P2P) - כלום לא עוזר לצאת מהתיעדוף, עד שגיליתי משהו - היה לי חבר שעובד בתמיכה של בב"ל וביקשתי שישנה לי את השם משתמש (באתר שלהם אפשר לשנות רק ססמה) - וזה עזר מאוד, וככה מדי תקופה הייתי משנה את השם משתמש, עד שאותו חבר עזב את העבודה שם והתיעדוף התגבר שוב בצורה קיצונית ..... (להתחבר לשרת שונה של בב"ל ג…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  11. Started by xzamer,

היי. אני לא נמצא הרבה בבית ובפרט בפורומים \ אינטרנט. לאחרונה הותקן ראוטר בבית שלי כדי לספק לאחותי חיבור לאינטרנט. תמיד ידעתי שהראוטר מאיט את השימוש באינטרנט בצורה דראסטית - אבל תמיד חשבתי שזה רק אם המשתמש השני מפעיל תוכנות שיתוף , משחקי רשת כבדים או הורדות וכו. עשיתי בדיקה פשוטה של שליחת פינגים שלחתי פינגים עם חיבור לראוטר ל google.co.il ו walla.co.il וקיבלתי ממוצע 350 לגוגל וממוצע 30 לוואלה שלחתי פינגים עם חיבור ישיר מהמחשב למודם לאותם אתרים וקיבלתי פינגים נמוכים פי 3 !! לגוגל ממוצע 140 ולוואלה 13 למען הספק בדקתי כמה פעמים וחיברתי והוצאתי בערך 5 דקות את הכאבלים בשביל לבדוק שוב שוב . בבדיקה הזו בעצם גיליתי ( מה שלא חשבתי בכלל ) שאפילו אם המחשב של אחותי מחובר לאינט…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זו התוכנה שאיתה אני מוריד

13. האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מתעניין בחיבור נתבי MESH בבית כפתרון לבעיות קליטה וניתוקים שחוזרות על עצמן מדי יום. מהבדיקה שלי, הטכנולוגיה הנ"ל היא הפתרון הטוב והאיכותי ביותר לבעיות קליטה ביתיות בתקציב הגיוני. אשמח להמלצה למערכת MESH לבית דו קומתי רחב (בצורת מלבן) המתאימה לשימוש של ל4 דיירים קבועים (כאשר לכל אחד קיים טלפון + מחשב נייד), ממירים המשדרים על גבי הרשת ומכשירים נוספים. הנתב שאני משתמש בן כרגע הוא TP-LINK AC1750 Archer C7, האם הוא תומך בטכנולוגיה הנ"ל? האם הנתבים של TP-LINK DECO M5 יכולים להתאים לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. יש לי את הציוד המתאים לטראקר קטן ויש לי את הקבצים (כרגע אני עובד על\אם דברים אזוטריים מספיק כדי לא להתעסק עם פיראטים) השאלה שלי היא לגבי הספק. ביררתי אצל בזק והם רוצים משהוא כמו 600 שקל לחודש כדי לקבל קצב עולה נורמלי. הפקידה ניסתה לרמוז לי לא בעדינות שאולי כדי לי לחכות קצת והמחירים ירדו (זה היה יום אחרי הפרסומת ל5מב) מוכן לשלם כסף רק אני רוצה לקבל הכי הרבה בשביל המחיר. אני מודע לאפשרות לארח את הטראקר באיזה חוות שרתים אי שם, אבל עם קצב העלאה המעפן יקח לי יום להעלות 700מב לשרת. יש לכם רעיון אחר?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

19. Started by shibby15,

אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ran1982,

שלום, אודה לעזרה והכוונה בתכנון רשת קוית ואלחוטית לבית 3 מפלסים חדש. היום יש לי מודם-ראוטר של הוט בקומת הכניסה, וכצפוי אין קליטה בקומה העליונה ובמרתף. איזה פתרון מומלץ? שמעתי על פתרונות MESH זולים ( DECO ) ויותר יקרים ( UBIQUITY ) וגם לכל אחד מספר דגמים. בנוסף - אני צריך מתג POE למצלמות (בתכנון כרגע כ-6 מצלמות, אולי בעתיד יהיו יותר, בכל הנוגע למספר הפורטים...). איזה מתג מומלץ? מה ההבדלים? גם ראיתי טווח מחירים מאוד גדול החל מכמה מאות, עד כמה אלפים. מכיוון שזה למצלמות אבטחה חשובה לי היציבות. בנוסף - אני צריך (או רוצה) להעביר כבלי רשת לכמה מקומות בבית. בכל קומה יש לי נישת תקשורת שמשם אמתח כבלים לחדרים (ונקודות שונות כמו טלויזיה וכו'). האם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by xXaXdXaXrXx,

אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. אהלן. החלפתי היום ראוטר, התקנתי חיברתי והכל עובד. הראוטר בחדר אחד ובחדר השני יש מחשב עם מודם. הכל עבד טוב עד ששמתי סיסמא לראוטר ע"י כניסה לאתר 10.0.0.138 מאז המחשב בכלל לא מזהה את הראוטר ורשום "היכולת של מתאם הרשת שלך אינה תואמת לדרישות רשת זו" אם אני מתחבר דרך הפלאפון לwifi אז עובד טוב. הבעיה רק במחשב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.