רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי את המודם של אורנג' http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ אני צריך כרטיס רשת שיתאים למודם הזה אחד שעולה 100-120 שקל ולא USB מאיפה אפשר להשיג? ועוד שאלה המודם הזה טוב? הוא שווה משהו? מה אפשר לעשות איתו מבחינת מודמים אחרים? הוא תומך qos ? אם לא ואני רוצה להגביל את אחי במהירות אני חייב netlimiter? ואני חייב להתקין אותה על המחשב שלו ? כי אני לא מוצא דרך לחבר את המחשב שלו לתוכנה שהתוכנה מותקנת במחשב שלי.. אני רושם את הIP שלו וזה נותן שגיאה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת אלחוטית. יש לי: מודם כבלים שמחובר לאינטרנט באמצעות חברת ברק 013, עם חייגן L2TP. נתב אלחוטי של 3Com OfficeConnect Wireless Cable/DSL עוד מחשב (של אבי) שמשתמש במתאם USB אלחוטי של Gigabyte. המחשב שלי מחובר ככה: חיברתי את הכבל של הנתב מיציאת Cable/DSL שלו למודם הכבלים. חיברתי את המחשב שלי לכניסת LAN1 בנתב (יש לנתב 4 כניסות). כמו שהיה רשום במדריך של הנתב. עכשיו הבעיה היא: 1) המחשב שלי מצליח לחייג לאינטרנט באמצעות החייגן ולהתחבר לשרת של ברק אך הדפים עצמם לא עולים! מה הבעיה ??? אולי אני צריך להזין הגדרות מסויימות בתוכנה של הנתב לגבי חיבור האינטרנט שלי? (ניסיתי הגדרות אוטומטיות עם DCHP אבל זה לא עובד וניסיתי גם להגדיר חיבור L2T…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על הכרטיס רשום: k023B016 REV:A GENIUS אני לא מוצא אותו בשום אתר של דרייברים. בGOOGLE מוצא לזה תשובת חיפוש אחת שאין בה קישור לדרייבר. באתר של GENIUS מחלקת הדרייברים של כרטיסי הרשת לא עובדת. וברשימה של דגמי כרטיסי הרשת שלהם אין בכלל את הדגם הזה. אבל אני בטוח שזה שלהם מכיוון שעל הכרטיס רשום GENIUS וגם סמל החברה טבוע עליו. כרטיס הרשת נקנה בעבר מחנות של קוסמוס. יצרנו איתם קשר ואין להם את הדרייבר. יש כאן מישהו שיכול לעזור למצוא את הדרייבר? או אולי דרייבר של דגם אחר שיתאים לו?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מחשבים בבית בזק שמו לנו מודם חדש שיש לו תדר חזק יותר של 5GHZ ממה שהבנתי עכשיו אבא שלי שיושב בסלון יש לו תדר חלש כנראה ובישביל לקבל את התדר של 5GHZ צריך כרטיס רשת אלחוטי חדש אמרו לנו שיקלוט טוב והאינטרנט יהיה מהיר יותר בבקשה תמליצו לי על אחד דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היו אצלי היום מספר הפסקות חשמל בבית. בנוסף הרבה עדכוני וינדוס. בשלב מסוים נעלמה לי קבוצת השיתוף, הן מהסטירמר החיצוני שיש לי והן בתוכנת שיתוף לטלוויזיה החכמה. כלומר אני לא רואה את קבוצת השיתוף workgroup באף אחד מהם ( בטלויזיה זה תוכנת servio). חשבתי שזה קשור לרואטר ( כי קרה לי משהו דומה בעבר) של נטויזון (נטבוקס), יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, הם טענו שהכל פתוח והם לא רואים שום בעיה. ניסיתי לחבר את המכשירים הנ"ל דרך ראוטר נוסף שיש לי( כלומר לעקוף את הנטבוקס) וזה לא עזר. עשיתי סיסטם ריסטור למצב שהיה לפני עדכוני הוינדוס- לא עזר. נטרלתי את הפייר-וול , גם לא עזר. כשאני נכנס ל network ב my pc (וינדוס 8.1) אני רואה את שם המחשב שלי שהוא גם שם ה- homegroup ובנוסף אליו ב- media divece…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מהאנשים שלא ממש מבינים והייתי שמח אם מישהו יוכל (למרות שבטח עשיתם את זה מליון פעם) לענות לי על השאלות ולתת לי מעט הדרכה : יש לי מחשב אחד נייח שמחובר לאינטרנט (עם כבלים ונטוויז'ן) ואני רוצה לחבר מחשב אחר שנמצא במרחק 3 מטרים ע"י רשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי אחד, אבל : 1. מה אני מחבר למה ? כל אחד אומר לי משהו אחר.... 2. איזה ראוטר ואיזה כרטיס עליי לקנות ? יש הרבה באותו המחיר ואני לא יודע מה ההבדל בניהם וחושש שאולי אקנה משהו שלא יתאים לי. 3. ב "נטוויז'ן" הציעו לי את הכל תמורת התקנה בקצת יותר מאלף ש"ח. עדיך לתת להם לעשות לי את זה למרות שזה עולה כמעט פי שניים ? אם אפשר לקבל תשובה מאוד מפורטת, כולל דגמים, זה יהיה ממש טוב. אגב, קראתי…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על ספק אינטרנט אם פינגים טובים לאירופה אני אכשיו ב 012 NET 1.5MB והפינגים ב BF2 לאירופה ^&*# רק בבוקר הפינגים טובים 70-119
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי KASPERSKY 6 ואני משתמש ב FIREWALL שלו אכשיו כל 5 דקות תוקפים אותי intrusion.win.dcom.exploit intrusion.win.lsass.exploit intrusion.win.mssql.worm.helkern מה אני עושה פשעם תקפו אותי רק פעם ב... ורק ה WORM.HELKERN טכשיו זה יותר !!! בבקשה שמישהו יעזור לי :-[
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר לכרטיס רשת אלחוטי לקליטת רשתות אלחוטיות של השכנים השם: CRWER200-75
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בגדול כאשר אני רוצה לחבר AP על מנת להגדיל את תווך הקליטה של הראוטר.. מה אני צריך להגדיר שהאקסס פויינט ידבר עם הראוטר? צריך להגדיר את כתובת ה- MAC של הראוטרב-AP? (והפוך?) ומה לגבי חילוק של IP, איך בגדול זה מתבצע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-