רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי באתר הרשמי של TP-LINK שכתבו גרסת קושחה חדשה עבור נתב (TP-LINK TL-WR1043ND (UN גרסה 2.1 ורציתי להבין לפני ביצוע השדרוג האם האותיות UN מסמלות תת דגם ספציפי של הנתב הזה? קניתי אותו בארץ מ KSP. הקישור לאתר: http://www.tplink.com/test/download/TL-WR1043ND_V2.html#Firmware [TABLE=width: 727] [TR=class: basic-info] [TH=class: name]TL-WR1043ND(UN)_V2_140912 [/TH] [TH=class: wa]Publish Date [/TH] [TD=class: wb]12/09/14 [/TD] [TH]Language [/TH] [TD]English [/TD] [TH]File Size [/TH] [TD]5.25 MB [/TD] [/TR] [TR=class: more-info] [TH=colspan: 2]Modifications and Bug Fixes [/TH] [TD=colspan: 4] Improve wireless signal,solve the wireless weak coverage issue. New firmware for Unif…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אילו פתרונות חומרה/תוכנה יש להעברת פקסים למחשב או למייל? אני יודע שיש שרות כזה של בזק אבל הוא מחייב אותי להסתמך עליהם ולשלם עבור כל פקס. האם יש פתרון חומרתי/תוכנתי אחר שיאפשר לי לבצע את זה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים והוא רוצה לחבר את זה לראוטר ....אצלי יש ADSL ככה שמגדירים פשוט סיסמא ושם מישתמש בPPPOE ....... אם אני לא טועה בכבלים זה PPTP או L2TP ....אבל זה לא מצליח....... מישהו יכול פשוט להגיד לי איך עושים את זה שלב שלב........להיכנס לראוטר וכל זה אני יודע.....אבל איך להגדיר את האינטרנט האם זהPPTP או L2TP ..... וכל האייפי וכל זה.......תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כבל קואקס שמחובר למודם של הכבלים שהטכנאי מתח בחדר שלי - אם אני מפצל אותו ומחבר אותו לטלוויזיה האם אני אוכל לראות כבלים (אנלוגיים מן הסתם בחדר ) ? זה לא יהרוס את האינטרנט ? *הטכנאי אמר שכן
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים עם WINDOWS XP, שמחוברים לHUB. יש לי גם ROUTER של EDIMAX ( דגם: BR-6001) שמחובר לHUB, ואליו מתחבר מודם Alcatel (שחור גדול) ADSL... אני רוצה לפתוח כמה פורטים בו בשביל התוכנה eMule, אני מצליח להיכנס למסך של הROUTER - תמונה מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? אם אפשר אז בICQ - 167981370 תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם מדפסת HP 1006P, שמקורה בחיבור רשת (לכן הדיון נפתח כאן): כששולחים הדפסה במחשב המקומי, הכל בסדר. כששולחים הדפסה ממחשב שמחובר ברשת- עמוד מס' 1 מודפס ואז יש דיליי של כדקה, עד להדפסת עמוד 2 וכן הלאה עם העמודים הבאים. כשנכנסים למדפסת, כדי לראות את תור המסמכים הממתינים להדפסה זה מה שקורה: עמוד מס' 1 כבר הודפס בפועל, אך למשך כדקה מופיע בסטטוס של "מדפיס". מהתמיכה של HP נמסרה התשובה: האם יש דרך לזרז את תהליך שליחת ההדפסה, אפילו בעזרת תוכנת צד שלישי?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-