עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by coran,

שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by kipor,

למישהו יש מדריך איך לעשות התקנת ווינדוס דרך הרשת , כל הזמן הוא רושם לי התקנה נכשלה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by Zadu,

ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…

5. אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם. קיבלתי מבזק את המודם aztech 600E ויש לי חיבור 5 מגה. מאז שקיבלתי אותו ולמשל אני מוריד דרך uTorrent , יש לי כל הזמן נפילות מהירות (פתאום ההורדות צונחות ל 60 קיי ואז עולה בחזרה) כמובן דיברתי עם בזק\014...מהאתרי בדיקות שלהם זה יורד על המקסימום וזה לא קורה (לא ממש עוזר לי) מה יכולה להיות הבעיה? לא נגעתי בכלל בהגדרות שלו..(לא פורטים ולא בשאר ההגדרות) צריך לשנות משהו אולי? אשמח לעזרה, תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Pavlik,

שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by [ViT],

באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי, טוב קצת הסתבכתי עם העניין של התחברות מרשת אחרת (עבודה) לרשת הפרטית שלי בבית. אני יודע שיש שירותים של LOGMEIN ו VNC TEAMVIEWER וכו' אבל אני רוצה להתחבר באמצעות RDP שזה מבחינתי ההתחברות היותר מהירה מבחינת זמן תגובה (בערך) בכל מקרה נירשמתי לאתר DYNDNS כי חשבתי שזה יעזור לי איכשהוא אבל עם מחשבה קצרה כנראה שזה לא יעזור? בכל מקרה הגדרתי בראוטר אצלי מדגם TL-WR1043ND שרת וירטואלי ופתחתי את האופציה של פורט של PPTP מה אני צריך לעשות הלאה? קצת איבדתי את עצמי פה ??? ??? : תודה מראש

11. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by aviramco1,

איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אוקיי לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים והוא רוצה לחבר את זה לראוטר ....אצלי יש ADSL ככה שמגדירים פשוט סיסמא ושם מישתמש בPPPOE ....... אם אני לא טועה בכבלים זה PPTP או L2TP ....אבל זה לא מצליח....... מישהו יכול פשוט להגיד לי איך עושים את זה שלב שלב........להיכנס לראוטר וכל זה אני יודע.....אבל איך להגדיר את האינטרנט האם זהPPTP או L2TP ..... וכל האייפי וכל זה.......תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שניהם של TP LINK ואני רוצה להגדיל טווח למקם את הראוטר החדש באזור שקולט את הראוטר הקיים ומהאזור הזה לשטח המת ! השאלה האם הראוטרים יתמכו זה בזה ? האם חייב להיות WDS בשנהם ? או שאלה : אם אני ממקם את הראוטר הקיים בקומה הכי גבוהה (זו שכרגע יש בה בעייות קליטה) אז תיהיה קליטה יותר טובה בקומה התחתונה לעומת המצב ההפוך שבו הראוטר בקומה התחתונה ?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2011 בשעה 04:24:13 אגב יש ברשותי כרגע ראוטר ישן שעובד בתקן הB עד 22 מגה מהירות האם ראוטר אלחוטי ישן שכזה יספק את הסחורה וישמש כAP להגדלת טווח השידור ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by pazlazar,

היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by adis50,

אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום. לפני בערך שנה עברתי לאקספון ושמתי לב לתופעה שקרתה במקביל למעבר: לפני טעינה של כל דף, הייתי מקבל שגיאת פתיחה מהדפדפן. משהו בסגנון "can't access this page", ולאחר שנייה הדף כן נפתח. בשל הבעיה הזאת עזבתי את אקספון (אם כי היו להם גם בעיות בטעינת יוטיוב - המון באפרינג). חזרתי לבזק בינלאומי והכל הסתדר. לפני כמה ימים חידשתי חוזה עם בזק בינלאומי, והנה שוב התופעה הזאת מתרחשת. דפדפן כרום. יש דרך לבדוק את תקינות החיבור? או המלצה כלשהי? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by useless,

אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים