רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איך יודעים אם ראוטר מסויים ובפרט אדימקס EDIMAX BR 6524N תומך ברשת UFI 12 מגה של הוט? מה המאפיין של הרואטר שמצביע על תמיכה במהירות גלישה זו? בתמיכה של בזקבילאומי חלק אומרים ייתכן שלא תומך אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שארכוש ראוטר אחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית. ראוטר של בזק. בסלון נמצא מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שמחוברת בכבל למחשב (Edimax EW-7128G 54Mbps PCI), אך בכל זאת רוב הזמן התקשורת לסלון על הפנים! לעיתים רחוקות היא יציבה, מהירות השיא היא 2.6 מגה לשניה, אך הממוצע הוא 1.2 מגה לשניה. רוב הפעמים התקשורת ממש גרועה והמהירות נעה בית 600-1050 קילובייט לשניה. במצב כזה, התקשורת נקטעת כל 5-30 דקות ואני לא יכול להשלים העברה של קבצים גדולים שזה בעצם הדברים היחידים שיש לי להעביר לסלון. ככה לפעמים אני צריך לנסות להעביר קובץ 40-50 פעם עד שזה מצליח וזה יכול לקחת 4 שעות בקלות להעביר 4.5 ג'יגה. אני לא מבין מה הבעיה ומה אני יכול לעשות. אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני ראוטרים: http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 האחד אדימקס והשני טי פי לינק למהירות של 12 מגה, השימוש העיקרי יהיה ps3 וגלישה באינטרנט. מה אתם ממליצים? האם האדימקס יעמוד ב12 מגה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה ימים יש לי מלא ניתוקים בגלישה עם שגיאה של DNS LOOKUP ERROR. אני עם תשתית ADSL ברוחב 5MB ועם הנתב של אורנג'. (סמארטבוקס) אורנג' עשו לי היום איפוס הגדרות בנתב ללא הועיל. האם הבעייה יכולה להיות קשורה לניתוקים רגעיים בADSL עצמו ? בזק שידרגו פה לפני שבועיים את התשתית לNGN. האם זה יכול להשפיע ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע ממתי זה אבל רק היום שמתי לב לזה http://mail.google.com/mail/help/about_whatsnew.html
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מבזק את המודם aztech 600E ויש לי חיבור 5 מגה. מאז שקיבלתי אותו ולמשל אני מוריד דרך uTorrent , יש לי כל הזמן נפילות מהירות (פתאום ההורדות צונחות ל 60 קיי ואז עולה בחזרה) כמובן דיברתי עם בזק\014...מהאתרי בדיקות שלהם זה יורד על המקסימום וזה לא קורה (לא ממש עוזר לי) מה יכולה להיות הבעיה? לא נגעתי בכלל בהגדרות שלו..(לא פורטים ולא בשאר ההגדרות) צריך לשנות משהו אולי? אשמח לעזרה, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי ADSL בבית וגם רשת ביתית המורכבת משני מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 98 SE. אני מעוניין ששני המחשבים יפעלו על אותו הקו. ניסיתי להתקין את Internet Connection Sharing של Windows אבל למרות שיש קשר רשת פנימי בין שני המחשבים, המחשב המרוחק אינו "רואה" את האינטרנט. אין לי שום Firewall, אז אולי לא קינפגתי טוב את העניינים, למרות שה Wizard היה אמור כביכול לעשות את זה.. מישהו יכול לתת לי קווים כלליים להתקנה מהתחלה עד הסוף של ה Internet Connection Sharing של ADSL? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-