רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
- 

שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא. - 

- 2 תגובות
- 888 צפיות

- 

- 

שלום רציתי לדעת איך אני עושה הפניית פורטים דרך הנתב שך EDIMAX ניסיתי משהו ולא הלך לי אשמח לקבל את עזרתכם תודה. - 

- 3 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום הכנתי אתר מאוד בסיסי, בגודל 5MB אני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט בחינם. ניסיתי כמה אתרי אחסון כמו 880 ו serv4free אבל הם לא מאשרים לי את הבקשה מישהו מכיר אתר אחסון חינם טוב? תודה מראש - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן - 

- 13 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש. - 

- 15 תגובות
- 2.9k צפיות

- 

- 

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 736 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל … - 

- 5 תגובות
- 980 צפיות

- 

- 

תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה - 

- 1 תגובה
- 557 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי שקע של הרשת ומחשב במרחק של 11 מטר ממנו (פחות או יותר)... נסיתי להשיג כבל רשת של 11 מטר אבל אין יש רק 8 מטר. האם קיים כבל רשת ארוך מ-8 מטר (עם ראשים כמובן) ואיפה אפשר למצוא אותו (אזור חיפה)? לחלופין האם יש פיתרון אחר כמו למשל לחבר שני כבלי רשת (אם זה אפשרי)? או להצמיד ראשים לכבל בלי? תודה מראש! - 

- 2 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

היי רצית לדעת אם Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 תומך בכניסה של ADSL וכמו כן רצית לדעת אם החנות הזאת אמינה מכדאי לקנות את ההאב :s05: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=150&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=0 ושאלה קטנה נוספת - האם יש למישהו את האב הזה...אם כן, אז תוכל לומר לי מה אתם חושבים עליו (כמו ,אם היה לכם המון בעיות איתו או משהו כזה)..... תודה מראש למי שיעזור לי..... - 

- 3 תגובות
- 826 צפיות

- 

- 

שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר… - 

- 7 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו. - 

- 6 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

משהו פתר את הבעיה ? קניתי zte mf637 ואמרתי למוכר שהמחשב ןינדוז 7 64 ביט .הוא אמר אין בעיה וכן יש בעיה אודה לכל העונים אבי - 

- 3 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה. - 

- 2 תגובות
- 842 צפיות

- 

- 

hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post - 

- 1 תגובה
- 571 צפיות

- 

- 

אני זוכר פעם ... שיחקתי והמשחק פעל כל כך יפה וחלק ... אתמול ניסיתי לשחק אם חבר ליגת האלופות והמשחק כל כך גימגם .. ולא פעל .. אך שהוא אומר לפעול זזתי אם הכדור תקיעה אחרי שניה ממשיך עוד תקיעה וככה, אי אפשר לשחק אז יצאתי עכשיו אני חושד שזה בגלל שמותקן לי zone alarm פיירואל.....שגולשים או משתמשים באיטרנאט הוא מראה קו ירוק וקו אדום .. זה כאילו מראה כמה שאני משתמש באיטרנאט וכמה מוציא משהו כזה.. נראה לי שזה מאט... בכל אופן מה אפשר לעשותאני לא יכל לכבות את הפירוואל כי ישר יכנס לה xp כל הדברים - 

- 0 תגובות
- 592 צפיות

- 

- 

שלום ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי BR6216MGוEdimax מה אתם אומרים עליו?.. יש חסרונות בו? אף פעם לא היה לי אלחוטי יש לי עכשיו חוטי ... ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעות איך זה ראוטר אלחוטי אני משחק הרבה משחקי רשת וצופה בסרטים באינטרנט זה לא יאט או משהו?.... תודהרבה ולמה כתוב בראוטר שהוא תומך עד 54MBPS מה זה?.. - 

- 2 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

שלום אולצתי בזמנו כדי לשדרג מהירות לקחת את הנתב/מודם netgear vvg2000 . ידעתי שהוא לא משהו אבל המהירות הייתה חשובה לי.ההתחייבות בגלל חיוב זיכוי הפריעה לי מאוד אבל בסוף נשברתי. כעת הבנתי שבזק נותנים דגם מנוון (מודם בלבד) בהשאלה ללא חיוב זיכוי. האם יש לי דרך ללכת אחורה ולקחת מודם בלבד? לבטל את החיוב זיכוי? שאלה נוספת היא - אני רוצה להגדיר את הנתב שיש לי כמודם בלבד (bridge) - האם יש מדריך לזה? תודה!! - 

- 5 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה? - 

- 7 תגובות
- 636 צפיות

- 

- 

אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון? - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים - 

- 2 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולכם... ישלי בעיה במדפסת רק לפני שבוע זה קרה ניסיתי הכל! אוקי אז ככה שאני מדפיס משהו מהמחשב השני הוא כותב UNABLE TO CONNET THE SERVER ומהמחשב שהמדפסת מחוברת הוא מדפיס רגיל.... שאני נכנס לSERVICSE.MSC ואני עושה ריסט להתליך PRINT SPOOLER הוא מדפיס ברשת..... לא יודע למה זה הסרתי את התוכנה של המדפסת התקנתי מחדש שיניתיPORT USB מה עוד אפשר לעשות???? תודה - 

- 3 תגובות
- 924 צפיות

- 

- 

תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך... - 

- 14 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 658 צפיות

-