עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי אני פעם ממזמן ממזמן הגדרתי קיבלתי דף הוראות איך להגדיר מהמקום שקניתי אותו ונעלם הדף. אז ניסיתי לבד, לא ממש הולך לי יש לי אינטרנט ADSL של בזק ויש לי 2 ניידים בבית שיתחברו לנטב וגם פלאפון אחד. אניישים תמונות אני חושב שפה מה שצריך לשנות וכו' מן הסתם גם לשים לרשת סיסמא שלא כל העיר תיגלוש לי על הנטב תגידו לי מה מו מי אם צריך עוד דברים:

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן. לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד? אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרו…

4. מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ZiP,

טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ניר חדד,

יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by guuner,

זו שאלה שמטרידה אותי קצת בזמן האחרון. אני מבין שעם מחשבים ניידים שיש בהם WIFI אפשר להתחבר להרבה מקומות עם אינטרנט אלחוטי. האם גם כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ישירות לPCI יכול גם לקלוט באותם טווחים כמו מחשב נייד עם WIFI? ומה זה בעצם WIFI? כמו כרטיס רשת אלחוטי אבל למעשה הוא יכול לקוט לטווחים הרבה יותר גדולים או מה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eladbu,

NETBIOS והשייכות שלו ל FQDN

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Morfium,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Guy950,

היי יש לי את המודם wrt54gl שאצלי כבר 4 שנים ויותר, ועכשיו הגיע הזמן ללמוד להשתמש בו המחשב הקודם שלי היה מחובר לראוטר ברשת אלחוטית שאליו היה מחובר אקס בוקס 360 שהיו מתחברים לרשת בלי בעיה וגולשים באינטרנט בלי בעיה. אני אציין שהמחשב הקודם שלי היה עם XP. כשהמחשב הזה מת מרוב שהוא היה ישן, הראוטר עבר איפוס לפני המחשב החדש כי משום מה הוא הפסיק לעבוד באינטרנט. הוא "שכח" את כל הנתונים שלו, ובעזרת התמיכה התכנית של הספקית שלנו חיברנו אותו מחדש. עכשיו יש לי את המחשב החדש בעל ווינדוס 7 כמובן, וניסיתי לחבר את האקס בוקס למחשב ולרשת והכל נכשל, ואז לפתע נדלקה לי הנורה הקטנה מעל הראש ועליתי על הבעיה למה אני מנסה לחבר את האקס בוקס לאינטרנט ונכשל. בעיקרון שלבי הבדיקה של האקס בוקס הולכ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Erez360,

שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by urinka,

היי מחפש המלצה לשירות SIP TRUNK שיודע להתחבר ל FREEPBX (שנמצא באתר הלקוח) כזה שיציע מחיר הוגן שיאפשר 10 או יותר ערוצים לאותו מספר שיהיה יציב ושלא יערימו קשיים ויבקשו כל מני טפסים שקשה למצא משהו יותר מיידי אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by izak.addes,

שלום, ניסיתי להגדיר רשת ביתית , לפי ההנחיות באתר של NETCHIEF ללא הצלחה - שאחרת לא הייתי מכניס נושא זה. החיבור שלי לאינטרנט מתבצע באמצעות נתב אלחוטי, ומודם של בזק. מחשב אחד נייח המחובר דרך כרטיס רשת לנתב (חיבור פיזי) מחשב שני נייח מחובר באמצעות מודם אלחוטי (WIRLEES) לנתב ומחשב נייד מחובר כמובן באמצעות מודם אלחוטי מובנה. המחשב הנייח הראשי זיהה את שני המחשבים האחרים ברשת, (VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אך עם זאת לא מצליח להגדיר את המשאבים המשותפים בשני המחשבים האחרים, באמצעות ADD NETWORK PLACE מאחר ולא מצליח לזהות את הספריות שהגדרתי כמשותפות. בשני המחשבים האחרים, כאשר אני מנסה לבצע פעולה של VIEW WORKGROUP COMPUTERS מתקבלת הודעת שגיאה, שאין לי הרשאה לגשת לרשת ע"י מנהל הרשת (כאש…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by useless,

אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Cheif,

כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.