עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Guarding angel,

עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by אלון 123,

שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by InspectorGadget,

יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eli i,

בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. האם מתאם בתקן B או G יצליח להתחבר לרשת שמוצפנת תקן N בסוג הצפנה: WPA2-PSK? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by אלונה,

שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, עשיתי את ההשוואה עם מהירות של 12Mb אצל 013 נטוויז'ן תחת תשתית HOT עם חבילת גיימרים. את הבדיקות עשיתי בשעות הבוקר, צהריים, אחר הצהריים, ערב ולילה ביום רביעי בתאריך 23/02/11. עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7641103 * אם אסור להביא קישורים מפורומים אחרים אז סליחה.. כי ניסיתי להעתיק את האשכול משם לפה אבל זה מעתיק בלי התמונות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ניר חדד,

יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by amar Erez,

שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by בלבולה,

התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ReSt,

שלום לכולם, הבנתי שבOSPF התפקיד היחידי של DR הוא למנוע לופים של הודעות OSPF, וגם (מן הסתם) כל התקשורת עוברת דרכו. אבל במה הDR שונה מכל ראוטר אחר בarea שלו ? והאם לכל area יש DR שונה ? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Guy31,

אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dotcom1,

שלום חברים יקרים אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט . הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה . מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.