רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הראוטר הנוכחי שלי (TP LINK 1043ND v1) מראה סימני גסיסה ואני זקוק לראוטר חדש שיחליף אותו. הדרישות: ראוטר יציב ככל האפשר- צריך להיות מסוגל לעמוד בתעבורה גבוהה ברשת- יחוברו כ- 5-6 מחשבים במקביל, כולל שרת NAS, קליטה טובה של WIFI, מהירות 1G. הוא יחובר ישירות לסוויץ 1G ומשם לכל הבית, אם זה משנה משהו. יחובר גם ל HOTBOX. התקציב- כ 400-500 ש"ח לכל היותר (נראה לי מחיר סביר לראוטר חדש).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אחרי שינוי סיסמאת הWIFI בהוטבוקס לא ניתן להתחבר אליו, הפתרון היחיד שעוזר זה ביצוע ריסט לראוטר (בעזרת כפתור הריסט) ואז חזור חלילה מישהו מכיר את התקלה הזאת ופתרון עבורה? דבר אחרון שבא לי זה להתקשר לתמיכה של הוט
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איך יודעים אם ראוטר מסויים ובפרט אדימקס EDIMAX BR 6524N תומך ברשת UFI 12 מגה של הוט? מה המאפיין של הרואטר שמצביע על תמיכה במהירות גלישה זו? בתמיכה של בזקבילאומי חלק אומרים ייתכן שלא תומך אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שארכוש ראוטר אחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות) באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7% בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה. דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל". המצב תקין? יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-