עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tsachi,

יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by InspectorGadget,

יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS עם FIRMWARE של DD-WRT. יש לי 5 מחשבים בבית שמחוברים כולם אלחוטית לראטור. לראטור מחובר מודם והראטור משתמש חייגן. עכשיו, הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מחשבים אחרים ברשת. אני כן יכול לחפש לפי שם מחשב ואז לראות מדפסות, אבל כשאני עושה PING לאיזה מחשב לפי ה IP אני לא מקבל תשובה. אני רוצה להשתמש ב VNC אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב האתר מסיבה זו. מה הבעיה פה? אפשר לסגור. בעיה דפוקה עם הפיירוול.. כמו דפוק חשבתי שאם אני רק ניגש למחשבים ברשת הפנימית אני לא צריך לפתוח פורטים ומסתבר שכן.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by hell,

היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kalda01,

האם ההוט-בוקס תואם סמארטבוקס של אורנג'? האם תומך ב2 קווי טלפון? (אחד פקס) האם הWIFI יציב ומאפשר חיבור נתב שני כREPEATER ? האם ההוטבוקס יתפקד טוב כנתב קווי כאשר מחובר אליו נתב אלחוטי חיצוני כנקודת גישה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ZiP,

טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by useless,

אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Potter,

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Erez360,

שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Cheif,

כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by GunBlade,

שלום! יש לי ADSL בבית וגם רשת ביתית המורכבת משני מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 98 SE. אני מעוניין ששני המחשבים יפעלו על אותו הקו. ניסיתי להתקין את Internet Connection Sharing של Windows אבל למרות שיש קשר רשת פנימי בין שני המחשבים, המחשב המרוחק אינו "רואה" את האינטרנט. אין לי שום Firewall, אז אולי לא קינפגתי טוב את העניינים, למרות שה Wizard היה אמור כביכול לעשות את זה.. מישהו יכול לתת לי קווים כלליים להתקנה מהתחלה עד הסוף של ה Internet Connection Sharing של ADSL? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zvikaavr,

שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by hag911,

איך אני מצפין את הראוטר שלי ושם לו קוד גישה? יש לי ראוטר TP-LINK תודה..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי השאלה כזו: יש לי ראוטר (לא מחובר לאינטרנט) שאליו מתחבר דיסק קשיח נייד המחשב מתחבר אלחוטי לראוטר ניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לדיסק קשיח קצב ההעברה היה בין 700 ל-800 קילו בית (במשך הרבה זמן לא עבר את זה). יש למישהו מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות? המרחק דיי קטן בין הראוטר למחשב כשאני מחבר את הדיסק ישירות למחשב זה עובד יופי אין שום קירות שמפרידים בין הראוטר למחשב.... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים