רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרגתי ל-100Mb במבצע האחרון שלהם, אבל המהירות הקודמת שלי היא 15Mb אז אני עדיין עם המודם הישן. הם רוצים 8 ש"ח בחודש לתקופה בלתי מוגבלת בעבור המודם של ה-100Mb ולא בדיוק בא לי לשלם להם על זה. יש לי Router שבינתיים עובד בסדר - Linksys E2500. המודמים היחידים שמצאתי בחנויות כללו בתוכם גם ראוטר ובאופן כללי היו יחסית יקרים (לפחות אלו של Linksys). איפה אני יכול למצוא חנות שתמכור לי רק מודם, ומה יהיה המחיר שלו? מה אתם ממליצים לעשות? שווה לקנות ראוטר עם מודם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בבית שהוא : AirLive WT-2000R לינק לגביו: http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtml יש לנו בבית 3 מחשבים נייחים 2 מחוברים דרך חוטים ואחד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי USB ( כתוב עליו 802.11b/g 54Mbps ) חשבתי אולי להחליף את הכרטיס רשת הזה לכרטיס רשת בחיבור PCI חשבתי לקנות את אחד מאלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694238 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726313 אני לא ממש מבין בעניין אבל כתוב שזה תקן N ואם אני לא טועה הראוטר שלי הוא תקן G רציתי לדעת האם כדי לי לקנות את הכרטיסי רשת האלו או אולי לא כי אז אני לא יראה שיפור. אני רוצה כרטיס רשת PCI איכותי ואיני יודע האם כדי/צריך להלחליף את הכרטיס רשת USB שיש לי עכשיו לאחד חדש האם א…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שיתן לי כמה שיותר מהירות דרך 2 קירות. כיום יש לי נתב של אדימקס br-6428ns מאז שהחלפתי מחשב הנתב הזה עובד פשוט גרוע, חיבור של בערך 1 מגה. ואני מבין קצת בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא אם הבעיה במתאם רשת או בנתב. עם נתב מעפן TP-Link TL-WR702N אני מקבל מהירות יותר טובה (סביבות 15 מגה, לפעמים במשחקים הפינג קופץ אבל אני לא בטוח שזה בגלל הנתב) אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החדש וחשבתי על 2 אלו: DIR-825AC תומך בתקן AC. האם הוא יתן מהירות טובה יותר דרך קירות? מפריע לי שגם אין אופציה לעבור ל openwrt. האם לדעתכם תהיה אופציה כזאת? Netis WF2780 1200Mbps נראה חזק עם 4 אנטנות. גם לו אין openwrt. מה לדעתכם יתאים לי? חשוב לי שאוכל להחליף firmware וחשוב שתהיה קליטה …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין להפחית את הקרינה מכבל ישיר המתחבר ללפטופ מהנתב ע"י הרכבה של מתאם כזה: https://www.electrahealth.com/Ethernet-grounding-adapter-kit_p_129.html הפחתת הקרינה מודגמת כאן: https://www.youtube.com/watch?v=YUzHu9QUp1M עושה רושם שחוט ההארקה הוא חד גידי. איך נעשה החיבור לתקע 3 פינים ישראלי והאם הוא בטוח ? כמו כן אודה על המלצה לחנות/יות ציוד רשתות/אלקטרוניקה בפתח תקווה או סביבתה בהן ניתן לרכוש את מתאם ה RJ45 המסוכך ,חוט הארקה ותקע
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שאמרתי לפני כמה ימים שאני הולך לעשות רשת 3 מחשבים בבית ואכן עשיתי... הראוטר שקניתי הוא Edimax 6104. עכשיו, חיברתי את כל החיבורים של הראוטר והמחשבים כך: הראוטר מחובר למודם ADSL בחיבור MDI-X. המחשב שלי מחובר לראוטר כ LAN 1. המחשב השני מחובר לראוטר כ LAN 2. המחשב השלישי מחובר לראוטר כ LAN 3. בכל המחשבים ה IP מוגדר כאוטומטי. עכשיו הבעיה היא שבשכנים ברשת, או באנגלית " My Netword Places" לא מוזהה שום מחשב ברשת... מישהו יודע מה הבעיה ? בבקשה...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו. האם זה אפשרי? ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו? הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית. תודה לעזורים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מודם מסוג הנ"ל ואני מנסה להגדיר אותו, אך כשאני נכנס להגדרות שלו, חסרה לי הלשונית "Basic" שקיימת במדריך למשתמש. מצרף 2 תמונות: IM1 - תמונה מהאתר בו קניתי את המודם, ושם מופיעה הלשונית (בעיגול אדום). IM2 - תמונה מהגדרת המודם שלי, ושם הלשונית לא קיימת. האם מישהו יודע היכן הבעיה? האם זה אומר שהמודם לא תקין? ואיך ניתן לפתור את הבעיה? תודה, אולג
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
VPN PIA כאשר מחובר לבזקבינלאומי זה מאובטח? עם ה-VPN שציינתי. אחרי הכל זאת חברה ישראלית אז יכול להיות שממשלות יכולות לבקש לראות תעבורה..... או שיש לPIA מנגנונים שגם לא מאפשרים לבזק לדעת לאן אדם גולש?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הראוטר שהזמנתי, ולמרות שאני הולך צעד-צעד עם החוברת הפעלה, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. (מופיעה לי בהגדרות L2TP Disconnected). אני בטוח ב100% שהפרטים נכונים. אני מחובר לכבלים דרך 012 ומודם של thomson. בתודה רבה אריאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר Netgear WPN824. יש לי את הראוטר הזה כבר די הרבה זמן (יותר משנתיים). לראוטר מחוברים באופן קבוע בWIFI ארבעה מחשבים כאשר רק המחשב שלי עובד עם תוכנות שיתוף או דברים דומים. הראוטר היה מתנתק מדי פעם, אבל עכשיו זה כבר מצב חמור. לראוטר יש את הקושחה העדכנית ביותר. היום החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל והגדרתי מחדש. אני אתאר את המצב כרגע: אין בעיה לגלוש, אני יכול לגלוש בלי ניתוקים. כאשר אני מפעיל תוכנת ביטורנט כלשהי (ניסיתי כמה), לאחר כחצי דקה החיבור של הרשת האלחוטית נאבד. לפעמים החיבור חוזר אחרי כדקה, לפעמים החיבור של הרשת האלחוטית חוזר, אבל החיבור לאינטרנט לא חוזר וצריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה. קליינט הביטורנט מוגדר כרגע ל10 חיבורים! הניתוקים קורים גם כאש…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם אני בונה מחשב ובשביל שאוכל לשלוח פקסים ביקשתי שישימו לי כרטיס פקס נאמר לי שיש שני סוגים פקס בתוכנה מול פקס בחומרה כאשר פקס בחומרה עולה כמעט פי שניים. ביררתי בחנות ולפי היצרן (לא נתנו לי דגם מדוייק) עושה רושם שמדובר על הדגמים הבאים: קידוד בתוכנה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie=&subsectie=&item=113&artikel=145&detail=s קידוד בחומרה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=113&artikel=650&detail=oo נאמר לי שהפקס בחומרה תומך בכל סוגי הפקסים. איזה סוגים בדיוק יש, זה לא דבר דיי פשוט שסה"כ עובר דרך הטלפון ובלי סיבוכים מיותרים? האם אני צריכה את היקר יותר? מה התועלת בו עבורי? בעבר נאמר לי שכרטיס פקס(מודם) הוא כרטיס פקס ואין ט…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-