עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guycnaan,

כבר שעה וחצי שאין אפשרות להתחבר לשום תוכנה שפועלת על סרברים מחו"ל,כנ"ל גם שרתים מחו"ל האם זה רק משהו שקרה לספקית שלי (נטוויז'ן) או שזה כלל ארצי,ומה זה ? האם נפל בק בון,משדרגים את המערכת,הפסקת חשמל...מה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Morfium,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?

4. העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן. לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד? אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרו…

6. שבוע הבא אני מתחבר לשירות הסיבים של פרטנר. שמעתי מכמה אנשים שהציוד שהם נותנים (בתשלום כמובן) לא הכי הכי... בנוסף אני גם צריך ראווטר נוסף כדי להגדיל את טווח האלחוטי באיזור אחר של הבית. אז השאלה שלי היא: האם יש צורך לקנות ראווטר מודם חדש במקום הציוד של פרטנר בנוסף לראווטר הרגיל (שאני גם ככה צריך לקנות כדי להגדיל את הטווח)? או שהציוד שלהם בסדר ואין צורך להחליף אותו... במידה וכן, אשמח לקבל המלצה על ראווטר מודם במקום הציוד של פרטנרשיתמוך ב1 גיגה בנוסף אשמח להמלצה על ראווטר (רגיל) שיעמוד במהירות של 1גיגה תודה מראש לעוזרים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מחפש ראוטר סביר ולא יקר רק בשביל להתחבר למכשיר האייפון. לא מחפש את שיא השכלולים,אחד כזה שיעשה את העבודה . אם זה חשוב אני מחובר דרך הוט,ספק-בזק וללא חייגן. האם כדאי לקנות אולי ראוטר יד שניה ? מה עם כרטיס רשת אלחוטי wifi שמתחבר ל PCI-E ,לא יעשה את העבודה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Guy950,

היי יש לי את המודם wrt54gl שאצלי כבר 4 שנים ויותר, ועכשיו הגיע הזמן ללמוד להשתמש בו המחשב הקודם שלי היה מחובר לראוטר ברשת אלחוטית שאליו היה מחובר אקס בוקס 360 שהיו מתחברים לרשת בלי בעיה וגולשים באינטרנט בלי בעיה. אני אציין שהמחשב הקודם שלי היה עם XP. כשהמחשב הזה מת מרוב שהוא היה ישן, הראוטר עבר איפוס לפני המחשב החדש כי משום מה הוא הפסיק לעבוד באינטרנט. הוא "שכח" את כל הנתונים שלו, ובעזרת התמיכה התכנית של הספקית שלנו חיברנו אותו מחדש. עכשיו יש לי את המחשב החדש בעל ווינדוס 7 כמובן, וניסיתי לחבר את האקס בוקס למחשב ולרשת והכל נכשל, ואז לפתע נדלקה לי הנורה הקטנה מעל הראש ועליתי על הבעיה למה אני מנסה לחבר את האקס בוקס לאינטרנט ונכשל. בעיקרון שלבי הבדיקה של האקס בוקס הולכ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by izak.addes,

שלום, ניסיתי להגדיר רשת ביתית , לפי ההנחיות באתר של NETCHIEF ללא הצלחה - שאחרת לא הייתי מכניס נושא זה. החיבור שלי לאינטרנט מתבצע באמצעות נתב אלחוטי, ומודם של בזק. מחשב אחד נייח המחובר דרך כרטיס רשת לנתב (חיבור פיזי) מחשב שני נייח מחובר באמצעות מודם אלחוטי (WIRLEES) לנתב ומחשב נייד מחובר כמובן באמצעות מודם אלחוטי מובנה. המחשב הנייח הראשי זיהה את שני המחשבים האחרים ברשת, (VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אך עם זאת לא מצליח להגדיר את המשאבים המשותפים בשני המחשבים האחרים, באמצעות ADD NETWORK PLACE מאחר ולא מצליח לזהות את הספריות שהגדרתי כמשותפות. בשני המחשבים האחרים, כאשר אני מנסה לבצע פעולה של VIEW WORKGROUP COMPUTERS מתקבלת הודעת שגיאה, שאין לי הרשאה לגשת לרשת ע"י מנהל הרשת (כאש…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, אתמול רכשתי את הנתב Edimax BR-6524n, בנוסף רכשתי גם כרטיס רשת אלחוטי של EW7728ILוEdimax התומך גם הוא בתקן n של לחיבור אלחוטי. ההגדרה והפעלה היו קלים ביותר ותוך כמה דקות כבר הכול עבד (יש לי מודם AZTECH והנתב משמש גם כחייגן). הבעיה היא שכשאר אני מקנפג את הנתב לעבוד במהירות n אז יש לי מלא ניתוקים (לא מהאינטרנט - החיבור הקווי אליו עובד יפה) בחיבור האלחוטי - כלומר הוא מצליח לגלוש לחצי דקה בערך ואז מתנתק. כאשר אני מוריד את המהירות של הנתב ל-G הוא עובד אחלה, כל גלישה מהירה והכל טוב, אבל אז אני לא מנצל את המהירות המקס' וחוזק השידור שבישבילו רכשתי את הנתב הזה. דיברתי עם התמיכה של EDIMAX בארץ והם אמרו לי לעשות עדכון קושחה, אז עדכנתי לגרסא 1.58 שיש באתר שלהם (משום מה בא…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by zaroor,

יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ? ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by eladbu,

NETBIOS והשייכות שלו ל FQDN

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים