רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
-
כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי על השיטות איך לכוון את שידור הראוטר בכדי לשפר טווח קליטה. שאלתי היא: אם אני מחבר חוט ארוך לאנטנה האם בכך אני מגביר את הטווח? לי יש ראוטר במרתף שכולו בטון ואין לי קליטה כבר בקומת כניסה יש לי אפשרות לחבר חוט לאנטנה, החוט הזה יגיע עד קומת כניסה כ - 3 מטר האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש ראוטר סביר ולא יקר רק בשביל להתחבר למכשיר האייפון. לא מחפש את שיא השכלולים,אחד כזה שיעשה את העבודה . אם זה חשוב אני מחובר דרך הוט,ספק-בזק וללא חייגן. האם כדאי לקנות אולי ראוטר יד שניה ? מה עם כרטיס רשת אלחוטי wifi שמתחבר ל PCI-E ,לא יעשה את העבודה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מכניס את השם משתמש ואת הסיסמא אז אני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר בבית שלי כן. יש לי פייוואל ויכול להיות שמישהו לחץ או קיי על לחסום תמיד? איך אני נכנס להגדרות ובודק\מבטל את זה? יש לי פיירוואל שבא עם הנורטון אנטי וירוס
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי רשת אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי וויפיי בבית, אבל הילדים מתלוננים שאין קליטה בחדרים שלהם. ממגדיל תווך וויפיי אי אפשר כי אין שקע חשמל באמצע. לכן האופציה היחידה היא אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי מספר שאלות לפני כן: 1. יש לי חשמל תלת פאזי. האם זה יעבוד? האם אני צריך הכנה מיוחדת? 2. מה רמת האמינות? האם יש הרבה retries? packet loss? 3. מבחינת משחקי רשת. האם זה מוסיף הרבה latency? זה יפריע לחווית משחק מרובי משתתפים? למשל: פורטנייטcsgo, League of Legends :. 4. האם אני יכול לחבר למספר חדרים? אני מבין שאני צריך מתאם ליד הראוטר ובחדרים. האם אני יכול להשתמש עם חיבור אחד לראוטר ומספר חיבורים בחדרים שונים? 5. האם אפשר לחבר …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזק בנלאומי התחילה בחודשיים האחרונים לפגוע באימיול !תקראו ותצעקו שלום לכם אני יודע שחלקכם סובל מבעיות קשות בתקשורת אינטרנט עם אימיול דבר שידוע עם נטויזן ובזמן האחרון בזק בנלאומי היתחלה גם כן לפגוע בגולשים ע"י תיכנות ראוטרים וסווצים שיגלו גולשים שגוזלים פס אינטרנט יקר לשרתים בחו"ל והזרמת מידע דרך ראוטרים שמקצצים בקישורים של אימיול ..... באם אתם תבדקו כמה GB מקצה חברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט לרוחב פס חו"ל לא כולל שיחות בין לאומיות ! תגלו בחשבון מתמטי פשוט שלא יתכן שכמה מאות אלפי מנויים מקבלים רוחב פס קטן . והיום בעידן האינטרנט המהיר שלכל אחד יש קו המצב נעשה קשה מאוד לעבוד עם אימיול שגוזל הרבה מאוד קישורים גם שתפתחו 10000 קישורים ב- XP לא שווה הדבר כלום ,באם בזק בנ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בית גדול (5 מפלסים), והעברת אינטרנט לכל פינותיו תמיד הייתה משימה קשה ומאוד יקרה (הרבה ציוד שצריך להחליף כל כמה שנים) אז לא מזמן סופסוף הרמתי את הכפפה והעברתי כבלים בקירות, עשיתי רשת לדעתי כמו שצריך רק לא סגרתי פינה אחת קריטית בבית. הראווטר הראשי (dsl-2760U D-Link מבזק..) יושב בקומה הראשונה הוא מחובר לסוויטצ' של 24 שיושב בארון חשמל שמזין את כל השקעים בבית. אחרי שהזנתי את כל הבית ב LAN נשארה לי בעיה אחת לסדר - ה WiFi תופס טוב רק על המפלס הראשון, על השני חלש, במפלס השלישי כבר אין קליטה כמעט בכלל. אז מה שאני רוצה לעשות זה לקנות Router טוב שישמש כAccessPoint במפלס השלישי ויספק WiFi לכל הבית ממרכז הבית ואלו הדרישות שלי: 1. שיתמוך במהירות של GigabyteLan כמו כל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב היה לי ראוטר ישן DIR320 -הייתי גולש איתו בלי התנתקויות -באינטרנט של הוט 12 מגה הייתי בארה"ב וקניתי שם ראוטר של NETGEAR WNDR3400 שקראיתי עליו ביקורות טובות חיברתי אותו וכל כמה דקות יש לי התנתקויות -חשבתי שהמודם בכלל מתנתק אבל ראיתי בסטטוס שהאינטרנט עדיין מחובר עשיתי כל מיני בדיקות ואז ראיתי שעם כתובת IP אני כן מצליח להיכנס לאתרים אבל עם השם שלהם לא זהוגם לאתרים שכבר נסנתי אליהם לפני קצת זמן הוא נותן לי להיכנס עד שלאט לאט גם אליהם לא רק אם אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו אז זה מסתדר עד שאחרי כמה דקות שוב חוזר הבעיה אם יש לי קובץ בהורדה עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER זה עדיין ממשיך לרדת ולא מפסיק אז אני בטוח שהבעיה היא ב DNS ניסחי להזין גם ידנית את השרתי DNS ש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בזמנו (2010-2013) השתמשתי בשני נתבים מדגמים שונים בתקן N, עם חיבור 100 מגהביט (הוט+הוטנט). אחד מהנתבים היה ה TPLINK-WR1043ND. על כל פנים, מעולם לא הצלחתי להגיע עם נתבים אלו למהירות שעולה על כ60mbps, למרות שבחיבור ישיר לנתב קיבלתי 100 מגהביט יציב. זאת למרות שהמחשבים שבהם השתמשתי חדשים ושניים מהם אף תומכים בתקן AC. מה יכולה להיות הסיבה למגבלת המהירות הזו? הרי ה1043nd למשל אמור לספק הרבה יותר מ100 מגהביט... יש לציין שמאז החלפתי ל6478AC והמחשבים שתומכים בAC כן מגיעים ל100 מגהביט.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-