רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת RIS כלומר שרת שאליו אני יכול לחבר מחשבים ולבצע דרכו התקנה של windows (לא מחייב חיבור לאינטרנט פעיל עבור זה) אני צריך את זה בעיקר להתקנת מחשבים חדשים. כלומר אני מגדיר במחשבים החדשים שהBOOT אצלהם יתחיל מהרשת כאשר הם מחוברים אל המחשב הזה וזה למעשה הרשת. תודה חברים וחג שמח!!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב TPLINK 1043ND ומחשב שמחובר אליו אלחוטית עם כרטיס רשת TP-LINK TL-WN951N. יש לי בעיה קצת מוזרה עם הWIFI במחשב הזה. הוא יכול להיות מחובר ימים לראוטר בלי בעיות, הקליטה מצויינת תמיד והמחשב גם לא מרוחק מאוד פיזית מהראוטר. אבל אם אני מנסה להוריד מטורנטים אז אחרי 20 דקות עד שעה אני מקבל את הסימן קריאה הצהוב ורשום "no internet access". במקרה הזה אני פשוט מתנתק מהרשת לרגע ומתחבר והכל ממשיך כרגיל. הגדרתי מספר די נמוך של חיבורים בUTORRENT - בכללי 60, לכל טורנט 40, סה"כ 2 טורנטים עובדים בכל רגע נתון. יש לי תשתית 10MB בבית - חסמתי את ההורדה על 500KB ואת העלאה על 45KB (מתוך 100). שמתי לב שאם אני מוריד את מספר החיבורים ל 40 בכללי ו 20 לכל טורנט המצב משתפר מאוד. אבל ככה ה P…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר או נתב אלחוטי איך שתקראו לזה של חברת tp-link ואין בו שימוש כי לפני חודש התחברנו לרשת האלחוטית של אורנג' ויש להם כבר ראוטר מובנה. עכשיו יש לי בבית מחשב נייח שברצוני לחבר אותו לרשת האלחוטית הביתית אבל אין לי כרטיס רשת אלחוטי והמחשב רחוק מדיי מכדיי לחבר אותו חוטית לראוטר של אורנג'....אז חשבתי להשתמש בראוטר של tp-link בתור כרטיס רשת...ולחבר אותו למחשב הנייח וככה יהיה אינטרנט...יש מצב לעשות את זה? תודה לעוזרים, דורון.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה התחילה אחרי שהחלטתי לפרמט את המחשב. האינטרנט והמתאם עבדו בסדר גמור , אבל אחרי הפירמוט אני מתקין דרייברים והכל (Win 7 32bit) וזה פשוט לא מזהה את הכרטיס רשת אלחוטי לא משנה מה אני עושה ניסיתי להתקין עם הדרייבר של זה וזה לא מזהה אותו , ניסיתי לחבר ולתת לווינדוס להתקין דרייבר לבד כמו שהוא עושה לדיסק און קי / עכבר שמחברים ברגיל וזה נכשל. המחשב מזהה את זה כ-n11 Adapater כשאני בתפריט של "הוסף התקן" אבל כשאני מנסה להתקין זה פשוט לא נותן. plz help me#@!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס רשת מומלץ לקנות ל ADSL ? נא ציינו במידה ויש איתו בעיות כלשהם בהתקנה לבד. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו אצלי היום מספר הפסקות חשמל בבית. בנוסף הרבה עדכוני וינדוס. בשלב מסוים נעלמה לי קבוצת השיתוף, הן מהסטירמר החיצוני שיש לי והן בתוכנת שיתוף לטלוויזיה החכמה. כלומר אני לא רואה את קבוצת השיתוף workgroup באף אחד מהם ( בטלויזיה זה תוכנת servio). חשבתי שזה קשור לרואטר ( כי קרה לי משהו דומה בעבר) של נטויזון (נטבוקס), יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, הם טענו שהכל פתוח והם לא רואים שום בעיה. ניסיתי לחבר את המכשירים הנ"ל דרך ראוטר נוסף שיש לי( כלומר לעקוף את הנטבוקס) וזה לא עזר. עשיתי סיסטם ריסטור למצב שהיה לפני עדכוני הוינדוס- לא עזר. נטרלתי את הפייר-וול , גם לא עזר. כשאני נכנס ל network ב my pc (וינדוס 8.1) אני רואה את שם המחשב שלי שהוא גם שם ה- homegroup ובנוסף אליו ב- media divece…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני בערך שנה עברתי לאקספון ושמתי לב לתופעה שקרתה במקביל למעבר: לפני טעינה של כל דף, הייתי מקבל שגיאת פתיחה מהדפדפן. משהו בסגנון "can't access this page", ולאחר שנייה הדף כן נפתח. בשל הבעיה הזאת עזבתי את אקספון (אם כי היו להם גם בעיות בטעינת יוטיוב - המון באפרינג). חזרתי לבזק בינלאומי והכל הסתדר. לפני כמה ימים חידשתי חוזה עם בזק בינלאומי, והנה שוב התופעה הזאת מתרחשת. דפדפן כרום. יש דרך לבדוק את תקינות החיבור? או המלצה כלשהי? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר Netgear WPN824. יש לי את הראוטר הזה כבר די הרבה זמן (יותר משנתיים). לראוטר מחוברים באופן קבוע בWIFI ארבעה מחשבים כאשר רק המחשב שלי עובד עם תוכנות שיתוף או דברים דומים. הראוטר היה מתנתק מדי פעם, אבל עכשיו זה כבר מצב חמור. לראוטר יש את הקושחה העדכנית ביותר. היום החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל והגדרתי מחדש. אני אתאר את המצב כרגע: אין בעיה לגלוש, אני יכול לגלוש בלי ניתוקים. כאשר אני מפעיל תוכנת ביטורנט כלשהי (ניסיתי כמה), לאחר כחצי דקה החיבור של הרשת האלחוטית נאבד. לפעמים החיבור חוזר אחרי כדקה, לפעמים החיבור של הרשת האלחוטית חוזר, אבל החיבור לאינטרנט לא חוזר וצריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה. קליינט הביטורנט מוגדר כרגע ל10 חיבורים! הניתוקים קורים גם כאש…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי בזול בהזמנה מחו"ל ראוטר של ASUS מדגם RT-AC51U, איך הוא לדעתכם? כיום יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N בתקן לא עדכני משולב OPENWRT ואני מחפש ראוטר עם התקן העדכני ואולי עם קליטה אלחוטית טובה יותר. קראתי כאן בפורום שהראוטרים של שיאומי מפיקים קרינה גבוהה מאוד, איך האסוס בעניין הזה? יש סיכוי שיפיק פחות קרינה מהראוטר הנוכחי שלי? עוד דגם שאני מוכן לשקול של אסוס הוא RT-AC1200. מצאתי את שניהם במחיר מוזל בגירבסט.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הראוטר שהיה לי לאחרונה מת ואני מעוניין לקנות אחד חדש. הקודם היה TP-LINK והייתי מרוצה ממנו. אני מחפש ראוטר חדש וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק את היתרונות של התקנת DD-WRT. במיוחד אני רוצה להגדיר VPN בשביל גישה מרחוק לקבצים ברשת ושליטה על המחשב (אני בכוונה לא רוצה להגדיר תוכנה לגישה מרחוק לקבצים) ועוד כמה פיצ'רים כמו סינון URL, השימוש העיקרי יהיה VPN מהסמארטפון (אנדרואיד) ומחשב לינוקס, ככה ש-openvpn שמגיע עם הקושחה מתאים. הסתכלתי בפורום של DD-WRT על TP-LINK TL-WR841ND ונראה שאין לדגם גרסה שתומכה ב-VPN. האם למישהו יש ניסיון או יכול להמליץ על ראוטר אחר שמתאים למשימה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חוקר לאחרונה את כל נושא הClustering וNetwork Load Balancing. אני מעוניין לבנות מערך של כמה מחשבים שינוהלו ע"י מחשב אחד שמשתמש בכוח העיבוד של השאר ע"ב תשתית LAN. הבנתי שcluster אמיתי מיועד רק לתוכנות שנכתבו במיוחד לסוג עיבוד כזה (MPI). לכן רוב התוכנות יעבדו רק על מחשב אחד בכל פעם והעומס לא יתחלק. השאלה היא, האם אני יכול לבנות Load Balancer שבאמצעות מחשב Master יחלק לכל מחשב Slave תוכנה אחרת להריץ בשביל לחלק עומסים? בסוף, הכוונה היא שהכל יוצג על מערכת הפעלה אחת כאילו זה מחשב אחד. אם לא, איך כן אפשר להקים מערך כזה לשימוש ביתי? אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-