עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by haifaboy,

שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת Linksys הכריזה היום על נתב חדש בסדרת ה-WRT שלה, המאפשרת טעינת קושחות צד שלישי. הנתב, המכונה WRT3200ACM, מספק מהירות של 2.6Gbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. המבנה החיצוני ורובו של המבנה הפנימי של ה-WRT3200ACM זהה לחלוטין ל-WRT1900ACS, כשההבדל היחידי ביניהם נוגע לרכיב האלחוטי. לעומת הדגם הקודם, הרכיב החדש מספק מהירות כפולה בתדר ה-5Ghz והיא מושגת על ידי משלושה זרמים ברוחב 160Mhz כ"א, שכל אחד מגיע למהירות של 866Mbps. מחירו של הנתב (בארה"ב) הוא $250 והוא זמין לרכישה מיידית. יש לזכור שלנתב החדש אין עדיין מתאם רשת מקביל וגם אין בנמצא מחשבים ניידים או טלפוניים חכמים התומכים במהירות של 2.6Gbps. כיוון שכך, מדובר בנתב עם פוטניצאל אך בשלב זה …

8. כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני משתמש בנייד hp pavilion dv6327ea ואני מעוניין לשפר את הקליטה של רשתות אלחוטיות איך אפשר לעשות זאת? תודה

13. Started by t0x1c,

שלום, אני מחפש נתב שיתן לי כמה שיותר מהירות דרך 2 קירות. כיום יש לי נתב של אדימקס br-6428ns מאז שהחלפתי מחשב הנתב הזה עובד פשוט גרוע, חיבור של בערך 1 מגה. ואני מבין קצת בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא אם הבעיה במתאם רשת או בנתב. עם נתב מעפן TP-Link TL-WR702N אני מקבל מהירות יותר טובה (סביבות 15 מגה, לפעמים במשחקים הפינג קופץ אבל אני לא בטוח שזה בגלל הנתב) אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החדש וחשבתי על 2 אלו: DIR-825AC תומך בתקן AC. האם הוא יתן מהירות טובה יותר דרך קירות? מפריע לי שגם אין אופציה לעבור ל openwrt. האם לדעתכם תהיה אופציה כזאת? Netis WF2780 1200Mbps נראה חזק עם 4 אנטנות. גם לו אין openwrt. מה לדעתכם יתאים לי? חשוב לי שאוכל להחליף firmware וחשוב שתהיה קליטה …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים (IE 6 SP1), למשל; www.ynet.co.il / www.hwforce.com . זה טוען כזה ויש מסך לבן, אין כלום - אין כותרת; כלום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכו' לא יודע מה לעשות... XP PRO SP1/IE 6 SP1-Admin תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by alex15,

אני צריך אותו רגיל שיתחבר ל ראוטר בחיבור קווי עם כבל . מהדפסת לראוטר כבל רגיל כי אין לי בראוטר חיבור באמצעות כבל .

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים

21. Started by gshhar,

תודה.

22. Started by adis50,

אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by InspectorGadget,

יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים