רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו גיליתי שיש לי חבילת אינטרנט של 2 מגה הורדה של בזק בינלאומי. במקרה שלא ביקשתי שום דבר מיוחד, כמה אמור להיות לי קצב העלאה? תודה.. (בבקשה תגידו 16)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שתי מחשבים המחוברים לרשת באמצעות אינטרנט אלחוטי, מחשב א' משמש כמחשב ראשי (מחובר לראוטר שמחובר למודם ADSL) ומחשב ב' שמשמש כמשני (בעל כרטיס רשת אלחוטי). במחשב הראשי מחוברת מדפסת,שאני מעוניין לשלוח אליה להדפסה גם דרך המחשב המשני,ורציתי לדעת איך ניתן להגדיר זאת. יש לציין שבהגדרת מדפסת במחשב הראשי הגדרתי אותה כ"משותפת" אך בכל זאת לא ניתן להשתמש בה מהמחשב השני. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברת דרך נתב Microsoft MN-700 (נתב אלחוטי שעובד במהירות 54MBPS)לאינטרנט (בזק). מחשב אחד מחובר לנתב בכבל, והשניים האחרים דרך כרטיסי רשת אלחוטיים. בעיה שחוזרת בשנה האחרונה היא התנתקויות חוזרות ונשנות של הנתב, כלומר נפילה של הרשת. הבעיה היא לא במודם או בחיבור לספקית האינטרנט, שנשאר יציב ולא דורש אתחול, אלא בנתב עצמו. מדי כמה שעות הרשת פשוט נופלת (אם כי שלושת נוריות החיוי שעל הנתב נשארות ירוקות - כח, מודם ואלחוטי), לא ניתן לגשת לנתב עצמו (כשהחיבור לאינטרנט נופל, אני פשוט ניגש לכלי הניהול של המודם דרך ה-IP שלו), והדרך היחידה להחזיר את הרשת לפעולה הוא לנתק ולחבר את הנתב. ניסיתי בין השאר להוריד את ההצפנה מהרשת, אבל זה לא שינה דבר. בנוסף, ה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן הייתי לקוח של בזק והצלחתי לראות את המצלמה דרך פורט 80 כיום אני מחובר להוט ולא מצליח לחבר את ההוטבוקס למצלמה. שרותי התמיכה ניתנים ע"י..... אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעית התנתקויות ממש מעצבנת, האינטרנט מתנתק לי כל כמה שניות. אני לא יכול ליהיות מחובר ליותר מ-5 דקות (!) מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני משתמש במודם-נתב Siemens ADSL SL2-141 שקיבלתי מבזק.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי לפני כמה ימים שאני הולך לעשות רשת 3 מחשבים בבית ואכן עשיתי... הראוטר שקניתי הוא Edimax 6104. עכשיו, חיברתי את כל החיבורים של הראוטר והמחשבים כך: הראוטר מחובר למודם ADSL בחיבור MDI-X. המחשב שלי מחובר לראוטר כ LAN 1. המחשב השני מחובר לראוטר כ LAN 2. המחשב השלישי מחובר לראוטר כ LAN 3. בכל המחשבים ה IP מוגדר כאוטומטי. עכשיו הבעיה היא שבשכנים ברשת, או באנגלית " My Netword Places" לא מוזהה שום מחשב ברשת... מישהו יודע מה הבעיה ? בבקשה...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש לי בבית שתי חדרים ממש צמודים ויש בשתיהם מחשבים נייחים. ואני רוצה להשים ראווטר אל-חוטי בחדר שהוא לא ממד. יהיו בעיות באינטרנט בממ"ד? והאם הראווטר הזה יעשה את העבודה? Linksys WRT54GL אם לא, אז כדאי לקנות ראווטר חוטי ולעשות חור בקיר של הממד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. כמו כן, גם הטורנט מוריד לי על 30-70 קב"ש מTL. אני מחובר דרך תשתית HOT UFI 12MB וספק בזק 12MB. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיות גישה, אני מחפש נתב בתקן N שניתן לשלוט על הזמנים בהם יהיה ה WiFi יהיה פעיל, באמצעות התוכנה של הנתב. ולא דרך כיבוי והדלקה של ה WiFi עם מתג. אשמח לשמוע המלצות על נתב כזה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שודרגתי בהוט לחיבור 200 מגה. ה Hotbox 2 מחובר לנתב TL-WR1043ND אליו מחוברים כל המחשבים בבית בחיבור ישיר או אלחוטי. המחשבים המחוברים קווית לא מצליחים לעבור 100 מגה בבדיקת מהירות כאשר הם מחוברים דרך ה TL. אם אני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס אני מקבל 200 מגה בלי בעיות. האם יש הגדרה כלשהי ב TL שמונעת את מלוא רוחב הסרט? סיבה אחרת? החלפתי את הכבלים בין ההוטבוקס לראוטר ואני מצליח להגיע ל-106 מגה. אז אולי הבעיה בכבלים? רעיון אחר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ואם כן...איך אפשר לדעת מזה שזה קורה, כלומר זה לא דבר שקורה תמיד, זה מרגיש כאילו יש הקצבה חודשית??
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש ראוטר סלולרי. אין יותר מדי דרישות. מן הסתם דור שלישי מינימום (דור רביעי בונוס אבל לא קריטי) מבחינת תדרים תמיכה בתדרים בארץ (מן הסתם כמה שיותר תדרים כמובן שיותר טוב) ותמיכה בתדרים בארה"ב (אותו כנ"ל) המטרה של הראוטר היא כרגע נסיעה ארוכה לארה"ב אבל בסופו של דבר אז עיקר הדגש שם. אין לי בעיה לחפש דגמים באינטרנט פשוט אם יש כאן אנשים שכבר רכשו דגמים כאלו באינטרנט ויודעים על דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-