עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by emmanuel,

שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.

3. Started by sheelonchik,

בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by benor,

אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tiger2014,

שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by huber,

היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Quazz,

הסתבכתי. אני צריך להשתמש במחשב שלי כשרת על מנת להעלות לקבצים לאינטרנט ככתובת אינטרנט. הורדתי את Apache HTTP Server ואמרו לי שצריך להגדיר שם איפשהו את התיקיה שאני רוצה לאכסן את הקבצים שאני רוצה להעלות. בשורה התחתונה הסתבכתי עם המון אותיות גדולות באנגלית והוראות שאני לא מבין ולא הצלחתי לעשות כלום. אני די ניוב בכל התחום הזה, אז אולי מישהו יכול להסביר לי. אולי יש תוכנה יותר פשוטה מ-Apache, או דרך פשוטה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה. בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל: %$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by L0M,

IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/

10. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Zadu,

ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by SensatioN,

אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USB והיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by oliver twist,

שלום, יש לי מדפסת לא אלחוטית של חברת HP משולבת עם סורק ופקס. מעבר לכך, יש לי מחשבים מפוזרים בבית, אך בחדר של המדפסת אין מחשב. רציתי לדעת אם אולי USB אלחוטי שמחברים למדפסת ואז מחברים עוד USB למחשב מסוים ואפשר לעשות שאני אשלח למשל ממחשב אחד הדפסה למדפסת מבלי לעבור חדר..? בנוסף, יש לי גם ראוטר שכל המחשבים בבית עוברים דרכו... ישנו פתרון אחר אולי לקשר את המדפסת לראוטר ומשם שתהיה גישה לכל המחשבים בבית? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים

18. אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…

דיונים חדשים בפורומים