עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Elad83,

רציתי לשתף בחוויה הכללית שלי מניוד תשתית+ספק מבזק+נטוויז'ן לאקספון. בעבר גלשתי במהירות של 15 מגה והתניידתי לאקספון באותה מהירות. כעבור יומיים של אינטרנט יציב (עם ראוטר D-link 6740 שנרכש במיוחד) ביקשתי מאקספון שדרוג ל100 מגה. ע"ס שיחה שערכתי לפני כמה חודשים עם בזק - התשתית שלי מתאימה למקס' מאה מגה. (אני גר במרכז הארץ, במרכז עיר גדולה בגוש דן). השדרוג התבצע במהירות מפתיעה. מוקד המכירות של אקספון זה ממש לא מוקד התמיכה הטכנית כשזה מגיע לזמני המתנה. השדרוג אגב, אמור להיות בחינם, אם להאמין למוקדן (הם בד"כ גובים 49 ש"ח על מעבר בין חבילות... - נראה כשתגיע החשבונית...) לאחר השדרוג וקנפוג הראוטר רצתי אצתי לבדוק את מהירות הגלישה ב ookla אך שוד ושבר! - הסקאלה נצמדת ל-40 מגה ובשום פ…

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני עם XP, אם זה משנה, ומשום מה - האקספלורר שלי זוחל ברמה לא סבירה. בעיקר בפייסבוק. לעמוד לוקח המון זמן להיטען והוא גם מגמגם בטעינת ההמשך בגלילה למטה. הייתי ממשיך הכרום שיש לי, שיחסית הרבה יותר מהיר, אבל ישנם אתרים שעדיין לא מתפקדים אלא באקספלורר. לצורך העניין, כשאני פותח את מנהל המשימות (TASK MANAGER) מופיעה שורת IEXPLORER עם שימוש בזיכרון 300,000 ומעלה!!! שורה בודדת! יש לי זיכרון DDR2 667 - לא חדש או מהיר במיוחד, אבל עובדה שהכרום כן זז. אז מה לא בסדר אצלי ואיך אני מטפל בו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי בעיה מאוד מוזרה, זה קורה כמה פעמים ביום אני חושב. זה התחיל לפני כמה ימים. מה שקורה זה שהאינטרנט פועל בסדר גמור, הכל פועל בלי שום בעיה חוץ מזה שהאקספלורר לא מציג אתרים. הוא מחפש אותם ואז כותב The page cannot be displayed. כל תוכנה אחרת שקשורה לאינטרנט פועלת בלי שום בעיה. אחרי כמה דקות זה עובר לבד בדר"כ. ניסיתי לכבות את ה-Firewall אבל זה לא עוזר. ADSL 012. למישהו יש מוסג מה זה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by TeaTime,

יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. היום שוב עשיתי את הטעות של ליצור קשר עם החברה הזיבלית הזו (כי אחרי הכל חשבתי שבתור לקוח שלהם הם ישמחו לדבר איתי). ענה לי נציג תמיכה טכנית ולאחר הקשבה לדבריי החליט בהינף יד שהתקלה לא בתחום טיפולם ושאני אמור לפנות למיקרוסופט! לבקשתי כי יברר עם הבכיר ממנו אם יש לכך פיתרון , נעניתי ב "כן, כן, רק שנייה" וניתוק אלגנטי... התקשרתי זועם למרכזייה וביקשתי לדבר עם הממונה בתמיכה. חזר אליי בחור שמתחילת השיחה ענה בטון של "מה בדיוק מציק לך בחחים ולמה אתה חושב שאיכפת לי". כששטחתי בפניו את חוצפת התומך שלו בעצם הניתוק ואי החזרה אלי נעניתי בהכחשה מוחלטת. אז אני מכריז חד וחלק, אני את יחסיי עם החברה החוצפנית והמזלזת הזאת סיימתי. ועכשיו אליכם - התקלה שנוצרה לאחרונה היא כדילקמן: פתוחים אצלי בין …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Raffa,

ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. אנחנו בתהליכים מתקדמים של שיפוץ דירה יד שניה וישנם מספר נושאים שאשמח להיוועץ בחברי הפורום. הראשון הוא ארון התקשורת ופריסת התשתית בדירה (הכל קיים). כיום קיימת תשתית של הוט אבל התכנון שלנו הוא לרשת את הבית באינטרנט בלבד (תשתית בזק). צרפתי תמונה של הארון הקיים ותמונות נוספות בקישור . המטרה היא לבסס תקשורת בדירה ע"ב אינטרנט בלבד, לשימוש ביתי אך ברמה מספקת לתמוך בתכנים ושימושים כבדים, החדרים שלגביהם זה רלוונטי: סלון, שני חדרי שינה וחדר עבודה. אינני טכנאי ואיש רשתות (לא יהיה קשה לשים לב , אך ברצוני לעשות דברים אלו בעצמי), אשמח להתייחסותכם לנקודות הבאות: 1. רציתי לדעת האם אוכל לאכלס את "ארון התקשורת" בנתב של בזק + מתג ו-2 נק' חשמל עבור הנ"ל (גודל האמבטיה: WxLxH -…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by MORIDIN,

תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  13. אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה

14. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by As-21,

יש לי רשת 1 GIGABIT בבית עם סוויץ' לא מנוהל. רציתי לשמוע את המלצתכם לראוטר אלחוטי עד 500 שקל. תודה אשמח לשמוע את הצעותיכם יום טוב וסוף שבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  18. שלום , אשמח לדעת הסבר מפורט על PROXY באינטרנט . זה כתובת איי פיי שמכניסים אותה וכאילו זה הספקית שלך במקום בזק / הוט ? אני לא מבין בזה ממש אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by daniel_iphone,

אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  22. היי, כולם בודקים את מהירות האינטרנט שלהם באתרים כמו SPEED TEST ובעצם רואים איזו מהירות הם מקבלים מהתשתית אינטנרט שלהם (במקרה שלי הוט). עם זאת, אף אחד לא בודק את המהירות שהוא מקבל מהספק שלו. כיצד ניתן לבדוק זאת? איך אני יודע שהספק נותן לי את המהירות שהוא באמת התחייב?

23. הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by amit.w1986,

אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.