רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בבית שני ראוטרים של TP-LINK. באמצעות הסרטון שרשרתי את שניהם.עקבתי במדוייק אחרי כל שלב והגעתי למצב שבו ה- WDS נמצא במצב run. נראה שהכל תקין ובאמת אני רואה שהראוטר המשני מחובר לרשת הראשי. הבעיה היא שהוא לא מאפשר לי גישה לאינטרנט. הצלחתי להבין שאם אני מדלגת על השלב הראשון ולא משנה את כתובת ה-ip של הראוטר המשני ל- 192.168.3.1 אז זה כן עובד. אבל אז לשני הראוטרים יש את אותה כתובת ה- ip ויכולה להווצר התנגשות. לא? המקום אחר הציעו לי לעבוד עם ip קבוע אותו אגדיר בכרטיס רשת של המחשב. אני לא מעוניינת לעשות זאת מכיוון שיש כל מיני מכשירים שמתחברים לרשת הנ"ל ואז אצטרך להגדיר ידנית ip שונה לכל אחד ואחד... האם למישהו יש ניסיון בעניין ויש לתת את דעתו? תודה, ד…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. הידע שלי ברשתות, די נמוך. אז אין לי מושג מה הבעיה. אני מוריד כמות די עצומה של הורדות. ולאחרונה נתקלתי בבעיה בשיתוף ההורדות שלי. אני מוריד בעיקר מטראקרים פרטיים, לדוגמא:hdme.eu,freshon.tv. ומהירות ההורדה היא תמיד במקסימום שלה. הבעיה היא במהירות ההעלה. אני שמתי לב בתוכנה UTORRENT, שאני לא מצליח לצור קשר עם משתפים ממדינות אחרות. תמונה להוכיח את מה שאני אומר: זה הורדה מhdme.eu. כמו שרואים, אני מצליח לתקשר אך ורק עם ישראלי. וזה בעיה מעצבנת ביותר, אני לא מצליח לשתף, ולשמור על רטיו גבוהה באתרים אחרים. כי אין משתפים בישראל! נתונים: ספק - בזק בנלאומי. תשתית - בזק. מהירות - 20MB. ראוטר - D - LINK VDSL N 6740U ראוטר של בזק. נרשמתי במיוחד בשביל זה, ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם של סמסונג AHT E300 ושמעתי שאפשר לפרוץ אותו. עכשיו, אם אני פורץ אוות אז מה זה נותן לי? חיבור טוב יותר? הופך אותו לראוטר? מה? תודה על העזרה. ולמי שיש אולי מקום שאפשר לפרוץ בו את המודם אני אודה מאוד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע מחובר בחבילת בזק RA+בזב"ל 40 מגה, מקבל את מלוא ה 40 מגה. קראתי בכמה שרשורים פה ובמקומות אחרים על נתוני קו ונכנסתי לראוטר שלי לבדוק. להלן הנתונים בערך (לא בבית אז לא יכול לצלם מסך) Attainable rate 45000/6000 Attentuation 22/49 Snr margain 8.1/7.7 Delay 0 בגלל RA מרחק מהmsag בפועל סביבות 150 מטר, בגלל שיש בינינו אתר בנייה אז לפי מה שבזק אמרו לי מרחק החיווט יוצא סהכ 750 מטר. יש לציין שאני ב vdsl vectoring. הבנתי לפי הפוסטים שה snr שלי נמוך עד גבולי, הזמנתי גם טכנאי שהחליף פורט בmsag והmargain עלה ל 12 ב up אבל אז חזר אחרי כמה דקות ל 8. לא הייתי נוכח בבית אז הוא לא עשה בדיקה בתוך הבית. האם יכול להיות שיש מ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש את המעביר אינטרנט בחשמל הזה עולה 30 דולר. יש שני ישראלים שנתנו לו חמש כוכבים הולך לנסות https://he.aliexpress.com/item/One-pair-EU-home-plug-200-Mbps-mini-Plc-Modem-Ethernet-Power-line-network-gigabit-Wifi/32636892894.html?spm=2114.50010608.4.2.54Bku5
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ואני רוצה שבכולם אני יוכל לגלוש ב adsl?? hub יספיק או לא ??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למודם וראוטר משולב, או נפרד. יש לי אינטרנט של בזק 40mb ומודם משולב ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK. אני כבר שנה סובל מגלישה איטית ונפילות שגיאות בחיבור ל-DNS ועוד... כבר יצרתי קשר עם התמיכה עשינו בדיקות מרחוק + טכנאי שהגיע והחליף כל מה שאפשר כולל תשתית! ואין שום שינוי בביצועים, לכן הגענו למסקנה שהבעיה כנראה רק בחומרה. החלטתי שנמאס לי ממוצרי זבל (מההתנסות שלי אני לא מכליל), ואני מעדיף לקנות באופן פרטי וגם אין לי בעיה להשקיע בזה סכום נאה אם צריך זה משמש אותי גם לצרכי עבודה, העיקר שיהייה משהו מהיר ואמין! בנוסף רציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב-WIRELESS AC? השימושים שלי הם: גלישה מיילים הורדות העלאות ויוטיוב. מקווה שלא החסרתי פרטים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניצב בפני בעיה מאוד מעצבנת: - יש לי שני מחשבים ניידים בשניהם מותקנת מערכת הפעלה חלונות 2000 (מקום העבודה). - במחשב אחד יש כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שמסתנכרן ללא בעיה עם הנתב וגולשים איתו באינטרנט ללא בעיה - לא מותקן חייגן - הוא מחובר אלחוטית לראוטר DILINK 715P+ שמחובר למודם ADSL ישן של בזק - אלקטל מהראשונים. - המחשב השני מחובר אל המחשב הראשון באופן ישיר דרך כבל רשת מוצלב (RJ45). - אני מנסה ליצור שיתוף אינטרנט כך שהמחשב השני (ללא ה WIFI) יוכל לגלוש באינטרנט דרך המחשב הראשון. - אני מנסה לשתף את החיבור הרלוונטי במחשב הראשון אך ללא הצלחה - הוא כותב משהו בסגנון שיש כבר חיבור LAN שמקונפג עם הכתובת שנדרשת לכבלת כתובת IP אוטומטית. ניסית דרך אגב את זה גם עם XP באחד …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עצה קטנה בשבילכם אל תעשו כבלים בחיים שלכם אני אפרט פה רק חלק מהבעיות שהיו לי ולאחרים כי אם אני אכתוב את כולם אז יהיו פה כמה עמודים טובים מאז שהתחברתי (לפני כ-4 שבועות) היו לי רק בעיות מאז אי אפשר להתקשר דרך חייגן זה דבר ראשון מפני שזה כל הזמן מתנתק ולא משנה לאיזה ספק אתה מחובר זה בעיה בכבלים אין מה לעשות פשוט ככה זה והם גם ענו לי ככה... (לידע כללי אני עם ערוצי זהב) בגלל הבעיה הקודמת הפכתי את ההתחברות לדרך דף הבית ומאז (וגם לפני דף הבית) האקספלורר העלה אתרים לאט בטרוף ולא רק אתרים מחו"ל!!! אני לא מגזים כשאני אומר שהוא יותר איטי מ-56K הישן והטוב ואני ממש מצטער על זה שנפרדתי ממנו! עוד בעיה זאת בעיית הפינגים הפינגים בארץ היו (וגם עדיין) 140-200 (עם דף הבית) ו- 1000+ (…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת אלחוטית הממוקמת על פני 2 קומות. הנתב אצלי בחדר בקומה התחתונה(נתב של בזק Siemens SL2-141). למעלה יש עוד מחשב עם מתאם אלחוטי(פשוט במאה שקל) ועוד מתאם כזה בקומה למטה למחשב שנמצא בחדר לידי. הבעיה כזו: המחשב שלידי מקבל את רוב הקליטה מכיוון שהקליטה שלו יותר חזקה לכן המחשב שלמעלה לא מקבל כמעט כלום ולא ניתן לגלוש באינטרנט. לפני שהמחשב למטה הגיע, היו גם בעיות במחשב למעלה(בעיות של התנתקות והתחברות כל הזמן). איך אני מציב רשת אלחוטית סדירה במצב הזה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-