רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי ראוטר של TPLINK הגדרתי Dynamic DNS וזה עובד יפה.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להתחבר מרחוק גם לAP כמו שאני מתחבר לראוטר. יש לי בבית גם מגדיל טווח של אדמיקס(אם זה משנה) IP ראוטר - 192.168.1.1 IP מגדיל טווח - פרטים 192.168.1.2 IP Address Gateway Address 192.168.1.1 עכשיו ניסתי להגדיר ב Forwarding הפנייה של 192.168.1.2 לפורט 81 וניסיתי להיכנס עם הכתובת של DYNDNS שלי וזה לא עבד. זה אפשרי ביכלל ? ואם כן אשמח לעזרה תודה רבה ! תודה רבה אור
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, חיבור האינטרנט בבית שודרג למהירות של 100 מגה (בזק ובבנ"ל), וצריך להחליף את ציוד התקשורת הישן. אני מחפש נתב+מודם (או נתב בלבד) שתומך ב-HPNA, במהירות הנ"ל וב-wireless כמובן. הבנתי שבציוד שבזק מספקים יש הגבלות/פרצות/תוספות מיותרות (-אשמח אם מישהו יפרט מה בדיוק החסרונות), וכי הזמנה מחו"ל עלולה לא להגיע. אשמח להכוונה לציוד שניתן לקנות בארץ, התמיכה ב-HPNA הקשתה על מציאת ציוד מתאים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המדפסת brother mfc7360n יש לה יציאת רשת כיום המדפסת מחוברת בכבל USB למחשב (ווינדוס 7) והכל עובד בסדר גמור. אני רוצה לשלוח הדפסות ממחשב אחר (xp) שמחובר לרשת באלחוטי איך לזהות את המדפסת במחשב שמחובר באלחוטי? צריך לפתוח פורטים משהו בראטור? ממש לא יודע את התהליך תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה רבה נעם
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החבילה שאני נמצא בה עלתה לפני שנה בערך סכום מסוים של כמעט 180 ש"ח. היום היא עולה 110. היות וההנאה שלי היא לא להכנס כל יום לאתר החברה ולבדוק מחירים חדשים, לא שמתי לב שהמחירים השתנו מאז וירדו ל110. לא יודע אפילו ממתי. הם השאירו אותי בחבילה של 180, זאת לא גניבה? רק אם אבקש יורידו אותי ל110, ואני לא בטוח שאני בכלל אבקש (שוקל לעבור). זכותי לדעת שהמחירים ירדו. ככה זה עם כל הספקים?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מי שרוצה להוסיף לעצמו עוד 2GB בענן האחסון של גוגל (ה-DRIVE) ופיספס את המדריך הזה, אז שיזדרז ויבצע את האמור בו עד ה-17/2. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2562157
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית. הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו. אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לגשת לעמוד הניהול של הנתב. ניגשתי לgateway 10.0.0.138 זה עושה redirect לעמוד שיש בו ברקוד להורדת אפליקציה. אני לא רוצה אפליקציה. מכירים דרך לעקוף את זה ולהכנס לעמוד הניהול? ניסיתי לחפש דפים אבודים על המצב עם תוכנות צד ג ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת PCI מדגם WN951N של TP-LINK ונתב 1043ND גם של TP-LINK. בגלל שזה כרטיס PCI והוא יושב מאחורי המחשב, הקליטה שואפת לאפס. אני מתלבט אם לקנות פשוט כרטיס רשת USB ואז אוכל למקם אותו איפה שנח לי כדי שתהיה קליטה טובה כמו WN822N או לקנות אנטה כמו ANT2403N. ההפרש במחיר זניח. המלצות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb מהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-