רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בשבוע שעבר החליטה הוועדה הפדרלית לתקשורת בארצות הברית (ה-FCC) על שינוי ההגדרה של מהירות חיבור "פס רחב". הוועדה, שתפקידה מקביל לזה של משרד התקשורת בארץ, החליטה שחברות אינטרנט יוכלו להגדיר חיבור אינטרנט כ-"פס רחב" רק אם מהירות הורדה (download) היא לפחות 25Mbps ומהירות העלאה (upload) היא לפחות 3Mbps. ההגדרות החדשות מגדילות את מספר משקי הבית בארה"ב שאינם מחוברים לאינטרנט בפס רחב מ-6.3% ל-19.4% והמשמעות היא שנכון למועד ההחלטה, אחד מכל 5 משקי בית בארה"ב אינו מחובר לפס רחב. בהקשר זה מעניין לציין שאם ההגדרה האמריקאית למהירות "פס רחב" היתה מיושמת בישראל, הרי שיותר מ-90% ממשקי הבית כאן אינם מחוברים לפס רחב, בעיקר בגלל הקמצנות של חברות התשתית במהירות ה-Upload. http://www.netch…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לחברת XIAOMI יש ראוטר בשם Xiaomi Mi WiFi Router 3C. רציתי לדעת אם אוכל לרכוש ראוטר זה כדי לעשות בו שימוש כ AP (אקסס פוינט, בוסטר, ריפיטר). על פניו, איני רואה כל מניעה, אך אני הדיוט בתחום. אשמח לשמוע כל עצה או דעה לפני ביצוע רכישה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי נתחיל מהתחלה. התחברתי לאינטרנט המהיר של נטוויז'ן לפני כחודש ושבוע למסלול adsl של 750 הורדה ו96 עלאה. הזמנתי מודם usb כי לא ייחסתי חשיבות רבה לסוג המודם אכן הוא הגיע אליי אחרי כמה ימים. התקנה עברה בשלום והנה אני גולש באינטרנט להנאתי. ואז התחילו הבעיות. לאחר כמה שעות של עבודה רציפה באינטרנט- הורדה עם תוכנות השיתוף, החיבור החל להתנתק. חשבתי זה תופעה חד פעמית וזה יעבור אבל זה המשיך- מדי כמה זמן זה פשוט התנתק והיה צריך להתחיל מחדש את המחשב. התקשרתי למחלקת תמיכה של נטוויז'ן והם אמרו שזה בגלל האופ שבו בנויה win98 שבה אני משתמש ואין מה לעשות. עכשיו כמה שאלות: 1. עד כמה החלפת מודם תעזור לפתור את הבעיה, אם בכלל. 2. האם מעבר לאקס פי ינזער או יקטין את ההתנתקות 3. האם יש דרך להתח…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני משהו כחודש הייתי יכול לצפות בסטרימינג 1080P חופשי! וכבר די הרבה זמן שאני מנסה אפילו לשים על 480P וזה כל 5 שניות נתקע(שומעים קול אבל התמונה תקועה), ההורדה שלי והעלאה בטורנטים בסדר למרות שהמקסימום הלאה שאני מקבל הוא 50KB במקום 80. יש לי גם איטיות בגלישה עצמה, האתר היחיד שעובד טוב הוא יוטיוב ואני צופה חופשי בסרטוני FHD. 10 מגה בזק ובזק בינלאומי טוב שכחו מזה גם יוטיוב דיי איטי אממ עוד משהו הפינגים שלי לשרתים בארץ ולחול זוועה(80 לשרת ישראלי) *הודעותייך אוחדו, להבא קרא את חוקי הפורום*.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB אשר בעל ( LAN (IEEE 1394 אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי. העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION. ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה ביום ראשון והתחברתי לתשתית הוט במהירות אינטרנט של 200 מגה. אני מחובר לספק בזק במהירות של 200 מגה. מיקמו לי את הראוטר HOTBOX 2 בסלון וחיברו אותו לארון תקשורת, בהתחלה הטכנאי של הוט אמר שהסוויץ בכלל מותאם רק עד 100MB. הוא חזר ביום למחרת והחליף את הסוויץ לסוויץ שתומך עד 1Gb. המחשב הנייח שלי ממוקם בממ"ד, הוא מחובר בכבל רשת לחיבור לקיר ומשם לארון תקשורת. אני מחובר עם כבל רשת CAT5e הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם תומך במהירות עד 1Gb. זה הדגם - intel i219-v בהגדרות של הכרטיס רשת הכרטיס מוגדר עד 100MB FULL DUPLEX. ברגע שאני משנה את זה ל1GB זה אוטומטית מנתק לי את האינטרנט ומראה לי שהכבל רשת לא מחובר, למרות שהוא מחובר. מה אני יכול לעש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
)******************** לקוח מוואלה **************************** מאת: יובל דרור, הארץ בשנתיים האחרונות מתמודדות ספקיות האינטרנט בעולם עם בעיה הולכת ומעמיקה: יותר ויותר לקוחות המחוברים לשירות הפס הרחב מנצלים אותו בעיקר להורדת קובצי וידיאו ואודיו גדולים במיוחד, עובדה המאלצת את הספקיות להשקיע משאבים רבים בהגדלת רוחב הפס. ממחקר שערכה חברת סנדוויין (Sandvine) המספקת מוצרים לניהול רשתות עולה, כי מספר מועט יחסית של גולשים, המשתמשים בשירותי Peer-to-Peer (תוכנות שיתופיות להורדת קבצים), מנצלים 60% מרוחב הפס של ספקיות האינטרנט. סמנכ"ל בבזק בינלאומי ומנהל החטיבה הפרטית בחברה, רמי חזן, לא הופתע מנתוני המחקר. "כ-50% מנפח התנועה שלנו מיוחס לפעילות המבוצעת בשירותי החלפת הקבצים", אמר. לדבר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים. לפני חודשיים קניתי שני 1043. אחד הוגדר כראשי והשני מוגדר כ AP. הבעיה שהראשי יציב כסלע ולעומת זאת ה AP קורס כל שעתיים- שלוש. אולי הגדרתי משהו לא בסדר? מדובר על קושחה מקורית מעודכנת בשני הראוטרים. מדובר על גרסאת חומרה 1.11 שבעבר ניסיתי להתקין עליה DDWRT שכמעט גרמה לבריק לכן לא ניסיתי יותר והחזרתי למקורית. כשהראוטר נופל, גם ה WEB נופל ואין גישה לכלום. נורית SYS נשארת דלוקה קבוע. ניסיתי לשנות ערוצים. לא עזר. ראוטר ראשי: אייפי: 192.168.1.1 חיבור חייגן. שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 ראוטר AP: אייפי: 192.168.1.99 שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 תמונות מהגדרות הראוטרים: ראוטר ראשי: ראוטר AP: תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במשחק STARCRAFT המחשב השני שלי בבית מזמין את המשחק,המחשב שלי מזהה אותו ולא מצליח להתחבר. כששלי מזמין את המחשק אז המחשב השני בכלל לא מזהה אותו וגם כשהמחשב השני מזמין,אז שלי לא מצליח להתחבר אליו... יש למישהוא פיתרון? איפה הבעיה במחשב שלי,או במחשב השני שלי? בתודה מראש PC-MASTER
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמרו לי באנגלית לעקוב אחרי לינק מאוד לא ברור וזה מטריף. אני בסך הכל רוצה לשתף מהמחשב ולעשות סטרימינג למוזיקה וסרטים. אוף ממש אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-