עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כולם אני בונה מחשב ובשביל שאוכל לשלוח פקסים ביקשתי שישימו לי כרטיס פקס נאמר לי שיש שני סוגים פקס בתוכנה מול פקס בחומרה כאשר פקס בחומרה עולה כמעט פי שניים. ביררתי בחנות ולפי היצרן (לא נתנו לי דגם מדוייק) עושה רושם שמדובר על הדגמים הבאים: קידוד בתוכנה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie=&subsectie=&item=113&artikel=145&detail=s קידוד בחומרה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=113&artikel=650&detail=oo נאמר לי שהפקס בחומרה תומך בכל סוגי הפקסים. איזה סוגים בדיוק יש, זה לא דבר דיי פשוט שסה"כ עובר דרך הטלפון ובלי סיבוכים מיותרים? האם אני צריכה את היקר יותר? מה התועלת בו עבורי? בעבר נאמר לי שכרטיס פקס(מודם) הוא כרטיס פקס ואין ט…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. ערב טוב, אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק. אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית. הינה התוצאות: speedtest.net: pingtest.net: בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם): HOT: כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!! אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק... תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. לפני משהו כחודש הייתי יכול לצפות בסטרימינג 1080P חופשי! וכבר די הרבה זמן שאני מנסה אפילו לשים על 480P וזה כל 5 שניות נתקע(שומעים קול אבל התמונה תקועה), ההורדה שלי והעלאה בטורנטים בסדר למרות שהמקסימום הלאה שאני מקבל הוא 50KB במקום 80. יש לי גם איטיות בגלישה עצמה, האתר היחיד שעובד טוב הוא יוטיוב ואני צופה חופשי בסרטוני FHD. 10 מגה בזק ובזק בינלאומי טוב שכחו מזה גם יוטיוב דיי איטי אממ עוד משהו הפינגים שלי לשרתים בארץ ולחול זוועה(80 לשרת ישראלי) *הודעותייך אוחדו, להבא קרא את חוקי הפורום*.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יאללה כולם להוריד את התוכנה סבבה בחיבור ישיר תוכנה בת זונה מהירה הורדתי 3.96 ג'יגה בלילה אחד אני כל יום צריך לרוקן מקום מה 230 ג'יגה שלי...........................אז אתם קולטים את הקטע מציע למי שאוהב להוריד דברים מהאינטרנט אבל תיקראו קודם את המדריך כי אם לא קוראים אז הדברים יכולים להדפק קצת........!האתר...: sababadcpp.6x.to

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by aloneg,

אני רוצה לדעת איך הראוטר האלחוטי הבא: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWER100-75 חנות אחת אמרה לי שחלק גדול מהסדרות החדשות של 3COM בעייתיות בעיקר עם בזק. זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?

7. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום עד היום היה לי חיבור ADSL ולא הייתה לי בעיה להשתמש בראוטר, הגדרתי את האינטרנט בתוך ההגדרות של הראוטר (בתור חיבור PPPOW או משהו כזה) עכשיו כשזה כבלים צריך לשנות את הסוג חיבור ואולי עוד משהו, ואני לא יודע מה לעשות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ואיפה להגדיר ומה להגדיר יש לי מודם של THOMSON הרגיל של חברת הוט, והספקית היא בזק בינלאומי נ.ב יש לי חיבור עם חייגן תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אמרו לי באנגלית לעקוב אחרי לינק מאוד לא ברור וזה מטריף. אני בסך הכל רוצה לשתף מהמחשב ולעשות סטרימינג למוזיקה וסרטים. אוף ממש אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BaR151,

יש לי רשת אלחוטית ובגלל שהיה מרחק בין הראוטר למחשב הוספתי מגבר וזה גם מה שעזר לי אבל לפני כמה ימים פירמטתי לWINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר שוב לרשת של המגבר אלה רק לראוטר עצמו והקליטה מאוד נמוכה.. אני ניסיתי גם להתקשר לתמיכה של האינטרנט אבל הם לא מוכנים לעזור לי כי הם עוד לא קיבלו הסמכה ממיקרוסופט בשביל זה.. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בשבוע שעבר החליטה הוועדה הפדרלית לתקשורת בארצות הברית (ה-FCC) על שינוי ההגדרה של מהירות חיבור "פס רחב". הוועדה, שתפקידה מקביל לזה של משרד התקשורת בארץ, החליטה שחברות אינטרנט יוכלו להגדיר חיבור אינטרנט כ-"פס רחב" רק אם מהירות הורדה (download) היא לפחות 25Mbps ומהירות העלאה (upload) היא לפחות 3Mbps. ההגדרות החדשות מגדילות את מספר משקי הבית בארה"ב שאינם מחוברים לאינטרנט בפס רחב מ-6.3% ל-19.4% והמשמעות היא שנכון למועד ההחלטה, אחד מכל 5 משקי בית בארה"ב אינו מחובר לפס רחב. בהקשר זה מעניין לציין שאם ההגדרה האמריקאית למהירות "פס רחב" היתה מיושמת בישראל, הרי שיותר מ-90% ממשקי הבית כאן אינם מחוברים לפס רחב, בעיקר בגלל הקמצנות של חברות התשתית במהירות ה-Upload. http://www.netch…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי 4 שאלות בנושא NGN 1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי? 2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב? 3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות? 4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה

16. Started by maori_0,

היי, מקרה: יש ברשותי שני מחשבים, שרת ורכזת (switch). כאשר אני מחבר את המחשבים והשרת לרכזת אזי יש תקשורת רק בין המחשבים אף אחד לא מזהה את השרת והשרת לא מזהה אף אחד. לעומת זאת כאשר אני מחבר את השרת ישירות למחשב מסוים יש תקשורת אך אני לא מוצא את השרת ברשת. נתונים: מערכות הפעלה: - בשני המחשבים מותקן windows 7 - בשרת מותקן windows server 2008 R2 כתובות: - HOST A: 192.168.1.4 255.255.255.0 - HOST B: 192.168.1.5 255.255.255.0 - SERVER 192.168.1.3 255.255.255.0 דגם: - שני המחשבים Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60GHz -השרת IBM system x3550 m3 - כל החומרות תקינות - חומת אש כבויה בשני המחשבים וברשת. - הרשת הינה רשת פנימית, לא יוצאת לרשת האינטרנט.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yopser,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם יכולת לרשת אלחוטית, מה שאני מעוניין זה ראוטר ממוצע, לא צריך תכונות מיוחדות, רק שיהיה אמין. אני בתשתית של HOT, אם זה משנה. אם אפשר גם לספק לינק ישיר לאתר ממנו אני יכול לקנות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Zadu,

ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by -m..l-,

היי, אני עם תשתית הוט 100 מגה כבר תקופה ארוכה ביחד עם בזק בינלאומי. לאחרונה היו תקלות בגלישה לחול ועברתי ל018 בתור ספק, מה שפתר באופן חלקי את התקלות. בכל מקרה נאמר לי ש018 משתמשים ב L2TP ולכן ההוט בוקס לא סוחב 100 מגה והמליצו לקנות ראוטר נפרד ולהפוך את ההוט בוקס למודם בלבד. לאחר בדיקה מצאתי את האתר הזה http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm שהמליץ על מספר ראוטרים, ביניהם גם http://ksp.co.il/?uin=13020 אך הוא מסומן באדום רגיל ולא באדום מודגש כפי שרושם בעל האתר. תהיתי אם יש אנשים בעלי נסיון איתו על L2TP ואם הוא יעבוד באמת קרוב ל 100 מגה או האם יש לכם המלצה אחרת לראוטר (עדיף באזור ה150 שקל, רק אם אין ברירה אז אפשר עד 250) [בנוסף אשמח להמלצות …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by hck,

שלום! אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם. מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק. לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים. נ.ב. אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by .AloN,

שמעתי הרבה פעמים את המושג FireWall ואף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק. מישהו יודע ? בתודה, אלון.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by moshe8,

שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.