רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לחברת XIAOMI יש ראוטר בשם Xiaomi Mi WiFi Router 3C. רציתי לדעת אם אוכל לרכוש ראוטר זה כדי לעשות בו שימוש כ AP (אקסס פוינט, בוסטר, ריפיטר). על פניו, איני רואה כל מניעה, אך אני הדיוט בתחום. אשמח לשמוע כל עצה או דעה לפני ביצוע רכישה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לראוטר חזק בסביבות 200 דולר אני קונה בארה"ב במהלך טיול אז אפשר לחסוך עלויות משלוח. ראוטר מודם VDSL תומך וקטורינג הכי טוב שאוכל למצוא בטווח מחירים האלה בארה"ב. מחוברים אליו הרבה צרכנים ( 2-3 AP) מצלמות אבטחה בWIFI , ניידים בWIFI וכמה מחשבים קווית) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש ראוטר סביר ולא יקר רק בשביל להתחבר למכשיר האייפון. לא מחפש את שיא השכלולים,אחד כזה שיעשה את העבודה . אם זה חשוב אני מחובר דרך הוט,ספק-בזק וללא חייגן. האם כדאי לקנות אולי ראוטר יד שניה ? מה עם כרטיס רשת אלחוטי wifi שמתחבר ל PCI-E ,לא יעשה את העבודה? תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s). המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי. מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק. האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזי…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם מדפסת HP 1006P, שמקורה בחיבור רשת (לכן הדיון נפתח כאן): כששולחים הדפסה במחשב המקומי, הכל בסדר. כששולחים הדפסה ממחשב שמחובר ברשת- עמוד מס' 1 מודפס ואז יש דיליי של כדקה, עד להדפסת עמוד 2 וכן הלאה עם העמודים הבאים. כשנכנסים למדפסת, כדי לראות את תור המסמכים הממתינים להדפסה זה מה שקורה: עמוד מס' 1 כבר הודפס בפועל, אך למשך כדקה מופיע בסטטוס של "מדפיס". מהתמיכה של HP נמסרה התשובה: האם יש דרך לזרז את תהליך שליחת ההדפסה, אפילו בעזרת תוכנת צד שלישי?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע מחובר בחבילת בזק RA+בזב"ל 40 מגה, מקבל את מלוא ה 40 מגה. קראתי בכמה שרשורים פה ובמקומות אחרים על נתוני קו ונכנסתי לראוטר שלי לבדוק. להלן הנתונים בערך (לא בבית אז לא יכול לצלם מסך) Attainable rate 45000/6000 Attentuation 22/49 Snr margain 8.1/7.7 Delay 0 בגלל RA מרחק מהmsag בפועל סביבות 150 מטר, בגלל שיש בינינו אתר בנייה אז לפי מה שבזק אמרו לי מרחק החיווט יוצא סהכ 750 מטר. יש לציין שאני ב vdsl vectoring. הבנתי לפי הפוסטים שה snr שלי נמוך עד גבולי, הזמנתי גם טכנאי שהחליף פורט בmsag והmargain עלה ל 12 ב up אבל אז חזר אחרי כמה דקות ל 8. לא הייתי נוכח בבית אז הוא לא עשה בדיקה בתוך הבית. האם יכול להיות שיש מ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה שמתקבלת היא the phone line is busy (המודם מחובר לפילטר מחובר לחשמל בצד אחד שלו לכניסת wan ובצד השני גם כן למחשב הנייד לwan) אין לי מושג מה הבעיה,אפילו התקנתי את הדיסק שקיבלתי ממזמן עם המודם) במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזאת הכל היה בסדר ככה שלא ניראה לי שזה משו שקשור לקו אלא משו שאפשר לסדר ע"י שינוי הגדרות... בקיצור אתם החכמים פה! אתם תעזרו חח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד. ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi). אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס. כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה: איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים. תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המודם ב - 480 ש"ח מבזק כשהצטרפתי ל - WOW EXTRA נתנו לי מודם אורכית משומש. דיברתי עם מנהל ההתקנות של ADSL ואמרתי לו שאני רוצה מודם חדש. הוא אמר לי שאין מודם אורכית חדש במלאי, אך יש אלקטל חדש. השאלה שלי היא האם שווה לי להחליף את האורכית המשומשת (שאגב, עובד ממש טוב) באלקטל חדש? מה בכלל ההבדלים בניהם? אם אני יחליף לאלקטל האם שווה לשדרג ל - PRO? מה היתרונות של זה? צריך להחליט תוך מספר ימים ספורים. תודה מראש
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-