רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להגביל קליינט ברשת של שני מחשבים כדי שלא יגנוב את כל רוחב הפס יש איזה תוכנה שעושה את זה או משהו כי אני לא רוצה לסגור את הרשת רק להגביל את השליחה ואת ההורדה של אותו קליינט
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת בין 2 מחשבים עם ווינדוס כנראה NT ומחשב עם אקספי פרו (בSTART כתוב ווינדוס אקספי פרו אבל כשעושים CTRLALTDELETE מגיעים לתפריט שבו אפשר לבחור כל מיני דברים וביניהם טאסק מנאג'ר) אני לא מוצא WIZARD להקמת רשת במחשבים הניידים אבל הם "רואים" את המחשב השולחני שלי וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רוצה התחברות עם שם משתמש וססמה איך אני מקים תרשת? מהר בבקשה זה דחוף....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי... חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי... איך מקימים רשת מ 2 מודמים ? במקרה שלי מדובר ב 2 מודמים של הוט : המודם הראשון הוא מוטורולה שמחובר לחיבור של הוט בסלון. המודם השני הוא הוטבוקס שמחובר בחדר, לחיבור של הוט כמובן. איך אני גורם לכך שתהיה תקשורת ביניהם מבלי לחבר כבל ביניהם ? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני ואני לא יודע איך לחבר אותם יש איזושהיא דרך לחבר את שני המחשבים לרשת בלי ראטר... יש לי רק מודם למחשב אחד
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מודם אחד בקומה למעלה ואחד לקומה למטה, איך אני עושה זאת מבלי לשלם תוספת לספק? איזה מודם אני צריך לקנות? יש לי תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312 בתצורה של ראוטר אני רוצה לעשות זאת על מנת להוריד מרפידשר בלי להמתין. אני רוצה שהסקריפט לא יעשה ריסט או ריסטרט לראוטר אלא רק ניתוק של החיבור (וגם לא של הסנכרון של האינטרנט שלוקח 30 שניות). יש למישהו מושג מאיפה להתחיל. למשל פה למטה יש את הכתובת של הכפתור בהגדרה של הראוטר שנותן את פקודת הניתוק אם זה עוזר יש למישהו רעיון. http://10.0.0.138/cgi-bin/webcm?getpage=..%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle1%2Fmenus%2Fmenu1.html&var:style=style1&var:main=menu1&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoa&var:errorpagenamepppoa&var:pagetitle=netvision%20Setup&var:conid=connection0 תודה מראש urich.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד בגדול MCITP ו-ccna ואני מתלבט בין 2 מכללות ג'ון ברייס ו PracticU אני רוצה לדעת חוות דעת שלכם על המכללות (ולא נציגים של המכללות!!) בpracticU יש מסלול רחב של 700 שעות שלומדים מלא תחומים ואני שם דגש שזה כולל mcitp enterprise ובג'ון ברייס יש מסלול של mcitp server ואחר כך אפשר לבחור את האינטרפריז או את הססיקו כהתמחות עכשיו השאלה שלי היא מה תכלס ההבדל בין server ל enterprise? האם באמת צריך את זה? מישהו אמר לי שבתכלס ההבדל בינהם לא כולל חומר חדש ושהמבחן של enterprise הוא רק מבחן מסכם של כל החומר של ה-server אני רוצה להוסיף גם שאני לא יודע עד כמה עמוק אני אכנס לשוק (חשבתי אולי 6-8 שנים) כי אני מתכוון אחר כך לעשות גם תואר (עדיין לא יודע במה) ואני רוצה להתעסק …
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם. יש לי גם ADSL ואני רוצה שיהיה מצב שבו אני יוכל לגלוש בו דרך שני המחשבים. איזה חלקים אני צריך לקנות איזה כבלים ואם אפשר גם דגמים שאני יידע איזה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
בת'רד הקודם אמרתי שאני הולך לקנות כרטיס רשת בעוד יומיים זה לא קרה כי נדפק לאח שלי חצי מהמחשב ואז עד שהחלפתי את כל החלקים.... בקיצור עכשיו הכל בסדר וכרטיס רשת שני כבר רכשתי אז אני צריך לדעת את כל הדברים אשר אני צריך למלות בשביל שתהיה לי רשת ביתית+אינטרנט משותף ב WIN XP PRO בשתי המחשבים תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-