עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by nexus2555,

​ערב טוב, אני מתחבט בדילמת אפיון רשת חוטית CAT 5e בבית שלי. כיום אני מחובר לאינטרנט דרך HOT עם HotBox שמחובר למחשב שלי ולראוטר TL-WR1043ND חדש. הראוטר מפיץ אות WiFi ומחובר ללפטופ בסלון (משמש כמדיה סנטר) דרך HomePlug. חווית הצפייה בסלון היא לחלוטין לא אנושית, לרוב התמונה נתקעת באמצע ואי אפשר לראות ככה סרט/סדרה. התכנון המקורי שלי היה להשחיל כבל CAT 5e מארון התקשורת דרך התעלות הקיימות של הטלפון (2 חדרים) והכבלים (חדר שינה וטלוויזיה בסלון). בארון להכניס את ה- HotBox והראוטר לחבר אותם דרך ה WAN ואת 4 הנק' לחבר מן הסתם דרך ה- LAN. בפועל נראה שאין מספיק מקום בארון (תמונה מצ"ב) וצריך עוד לחבר שם שקע חשמל.... איך לדעתכם הכי כדאי לסדר את התשתית של הרשת הביתית? אני לא רוצה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Or ei,

תוך כמה זמן נראה לכם שהטכנולוגיה הזאת תגיע לארץ ? נשמע ממש טוב סוף סוף מהיריות מהירות כמו שצריך

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by menymu,

היי, יש לי את הראוטר - buffalo wzr-hp-g300nh תשתית - הוט ספק - נטוויזן מודם- HotBox כאשר אני מחובר למודם עם חייגן, ללא ראוטר המהירות הינה - 19.8 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, תקין. כאשר אני מחובר עם ראוטר, חיבור DHCP (רק תשתית) בבדיקת מהירות speed.hot.net.il מהירות 20.4 מגה, 1 העלאה. כאשר אני מחובר עם הראוטר, קשוחה DD WRT חיבור L2TP מהירות האינטרנט יורד ל-17 מגה, 1 מגה העלאה, למישהו יש מושג? שלא נדבר שאני בחיבור אלחוטי (קליטה של 300MBPS כרטיס רשת חזק) אבטחת WPA2 כאשר אני מחובר רק לתשתית אני מקבל 20.4 מגה 1 העלאה. ובכלל אלחוטי + L2TP אני מקבל רק 15 מגה הורדה, 1 העלאה... למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by jayz0r,

אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by DeadByDawn,

אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Component,

שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Dan Shalom,

היי , מנסה להבין עניין קטן עברתי לפארטנר ל1GB, בפועל במחשב מתקבל 400-500MB, מה יכול להיות הגורם הבעייתי? (חיבור ישיר של המחשב למודם). בנוסף אני רוצה להעביר דרך הארון תקשורת לסוויצ שדרכו לפצל ל-2 כבלים שילכו למחשבים שונים. איזה סוויצ מומלץ לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. המדפסת brother mfc7360n יש לה יציאת רשת כיום המדפסת מחוברת בכבל USB למחשב (ווינדוס 7) והכל עובד בסדר גמור. אני רוצה לשלוח הדפסות ממחשב אחר (xp) שמחובר לרשת באלחוטי איך לזהות את המדפסת במחשב שמחובר באלחוטי? צריך לפתוח פורטים משהו בראטור? ממש לא יודע את התהליך תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי חדר ממ"ד שהייתי רוצה לעשות הגדלת טווח לרשת שלי ולחבר אותו ליד החדר הנ"ל. הבעיה שאני לא מצליח לגרום לו להתחבר לרשת הקיימת שלי... ניסיתי דרך Wireless bridge עם מצב AP ומצב Bridge. גם לא ניתן להגדיר סיסמה שם (פשוט נתתי לו שם של הרשת שלי וסיסמה אבל הוא לא עובד כמו שאני מצפה ממנו). עריכה: ניסיתי מגדיל טווח שהשאלתי והוא כן עבד - אבל הוא לא מתאים לשימוש שלי (אני חייב חיבור LAN שדרכו אתחבר לרשת).

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אוקי אני יתחיל בזה שיש לי ADSL מאז שהשירות הגיע לחיפה שזה אומר בסביבות ה3 שנים ואפילו יותר אז שילמו 250 שקל להשכרה של המודם אלקטל (תשלום ראשוני) ומי שרצה התקנה שילם עוד 250, אבל אני החלטתי לחבר אותו בעצמי מאז לא עודכנתי במה שקורה בבזק והתקשרתי לשאול כמה אני משלם הסתבר לי שאני משתלם על חבילה 1.5 מחיר של 150 שקלים (148-149 לא זוכר במדוייק) שאלתי מה אני יכול לעשות בשביל לשנות את המצב אמרו לי שזה המחיר במסלול "חחירה" או משהו בסגנון.. לא כל כך הבנתי את המילה אמרו לי שאם אני רוצה זיכוי של 20 שקלים כל חודש אני צריך להחליף למסלול "השכרה" או "רכוש לקוח" שאלתי מה ההבדל בין חחירה להשכרה, אמרו לי 20 שקל לחודש זיכוי, ושתיהם זה רכוש בזק לא נשמע לי כל כך טוב הקטע שזה שתי מסלולים זהים, א…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מאז שקניתי את הראוטר הזה, WRT160N של LINKSYS, כואב לי בכיס. הגדרתי אותו עם הצפנת WPA2-ASE, שידור ב 802.11b/g/n. סידרתי ב 20MHZ, ובחרתי Channel 7. הגדרות פיירוול - מנותקות. בהתחלה, כל האלחוטיים (הנוקיה N95, האייפון והאיפד) מפסיקים לעבוד איתו. בשלב מסויים זה מגיע לכך שהמחשבים מקפיצים הערת IP Address conflict, הרשת הקווית מפסיקה לעבוד ואז הראוטר מרסט את עצמו. זה קורה בתדירות של 10 דקות. ניסיתי להתקין עליו DD-WRT, אבל הבנתי שהוא לא עובד עם L2TP (יש לי חיבור להוט) אז החזרתי לקושחה המקורית. יש דרך לסדר את זה שאני לא ארוץ לראוטר כל 10 דקות וארסק אותו על הקיר? נגמר לי הטיח. לחלופין, איך ניתן לחבר את הראוטר עם קושחת DD-WRT דרך L2TP? תשתית הוט.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dR-TraNce,

תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by kalda01,

האם הנתב הזה ניתן לתפעל אותו כAP אלחוטי בלבד ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים