עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אני מקווה שכן. אני מתעסק בבניית אתרים קטנים כגון בלוגים ואתרי מידע, אני רוצה לקנות מחשב חזק ולהפוך אותו לשרת אחסון לאתרים האלה. מה מהירות האינטרנט שצריכה להיות לי בבית בשביל שזה יעבוד פחות או יותר חלק? כרגע יש לי 12 מגה הורדה והעלאה 1 מגה (אני עובד 012 ויכול לשחק עם הספק ;D ) התכנון זה לרכוש מחשב חזק עם כמה הארדיסקים ולהתקין עליו וינדוס סרבר. אני ידאג כמובן לאיפי קבוע באינטרנט שלי. אבל חוץ מזה איך מתקדמים? איך אני מקים פאנל ניהול בשרת שלי כגון CPANEL ? אילו תוכנות צריך והאם יש למישהו נסיון וידע בזה? המטרה של השרת הזה היא לאחסן כמה אתרים קטנים ולהוות בשבילי בסיס לנסיון אתרים ולטסטים שונים... אודה על עזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yossika,

שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by CyberBot,

http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ssdd23,

שלום, יש לי בקומה התחתונה של הבית ראוטר של בזק. בקומה למעלה יש access point שמחובר לראוטר למטה בעזרת כבל רשת. האם את ההגדרות האלחוטיות של הנקודה למעלה אני מגדיר עם אותו שם ssid וסיסמא כמו של ה ראוטר למטה? תודה מראש

5. יש לי כרטיס רשת PCI מדגם WN951N של TP-LINK ונתב 1043ND גם של TP-LINK. בגלל שזה כרטיס PCI והוא יושב מאחורי המחשב, הקליטה שואפת לאפס. אני מתלבט אם לקנות פשוט כרטיס רשת USB ואז אוכל למקם אותו איפה שנח לי כדי שתהיה קליטה טובה כמו WN822N או לקנות אנטה כמו ANT2403N. ההפרש במחיר זניח. המלצות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן יש חיה כזאת? חיבור VPN לאירופה בעדיפות לגרמניה בחינם? כיום אני משתמש בHOTSPOT SHIELD אבל זה רק 7 ימים וזה גם לא הכי להיט. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by crow1470,

שלום לכולם עברתי מתשתית הוט לבזק (100 מגה בשתיהן), אני מקבל קרוב ל 95MBit ב DOWNLOAD אך החיבור מתנתק בין כל מספר דקות למספר שעות. הניתוק - חיבור נעשה מיידית, לא נראה שיש בעיית סנכרון. מחובר עם Dir-655 (קושחה אחרונה 1.35 A4) למודם נתב של בזק Netgear vvg2000. קו הטלפון המוביל למודם עובר בתעלת כבלים של Yes. הורדתי את ה MTU של ה DLINK ל 1380, נראה שעזר קצת. יש לציין כי בתשתית הוט בתצורה זהה לא היו בעיות כנ"ל רעיונות ? תודה מראש ל

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by maorwtf,

עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by MrMale,

כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.

14. Started by eliXir,

האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?

15. Started by dR-TraNce,

תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dor88,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד. ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi). אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס. כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה: איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים. תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע מה הקצב UPSTREAM המקסימלי שרשת הכבלים יכולה לספק? מישהו יודע גם למה הם מגבילים את הUPSTREAM?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אפשר לנעול או למחוק את ההודעה? נראה לי שפתרתי את הבעיה, באפשרויות צריכת חשמל המסך היה על כיבוי אחרי 20 דקות ומסתבר שזה השפיע על פעולות אחרות... למישהו המצב מוכר? אני מנסה להוריד משרתים כמו מגה אפלואד או פייל פלייר נניח קובץ גדול נניח של 700 מגה באמצע ההורדה זה פשוט קופא... יש לי לוח אם אינטל DG41RQ עם כרטיס רשת מובנה אני מחובר דרך ADSL קו של 4.5 מגה מחשב יחסית חדש, ווינדואז אקס פי סרביס פק 3 עם העדכונים האחרונים בעיקרון אני מתחבר עם מודם ראוטר סימנס SL2-141 הוא משמש גם לוויירלס וגם לכבלים רגיל. בעיקרון לאחרונה זה קרה לי שניסיתי להוריד ממגה אפלואד אבל זה גם קורה לי בשרתים אחרים כל אופן במגה אפלואד יש להם את התוכנה הזו שלהם שמאפשר לפעמים להמשיך את ההורדה מאיפה שהפסיק אבל בכ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by taltola,

שלום לכולם, כרטיס הרשת שברשותי כיום הוא: D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps האינטרנט בביתי 200 מגה ואני מחובר באופן קבוע רק באופן אלחוטי (אין לי אפשרות לחבר כבל רשת ישירות למחשב). האם יש כרטיס רשת אחר אשר יתן לי ביצועים טובים יותר? האם הביצועים יהיו שונים באופן משמעותי? איזה כרטיס רשת ממולץ לי לרכוש?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. ובכן, כפי שכבר ראיתם באשכולות הקודמים שלי, אני מחובר לתשתית Hot וספקית נזק בין לאומי. 12 מגה מהירות. כעקרון, כפי שכולם יודעים - אף אחד, כולל אני, לא באמת מקבל 12 מגה, אתרי סטרימינג כדוגמת יוטיוב נטענים לאט (ועל 720P בכלל אי אפשר לדבר), כשאני מוריד קבצים אני לא מוריד על 1.5 אלא על הרבה פחות (רשום לי 200, לא יודע מה זה אומר) ובכלל אין תחושה של אינטרנט מהיר. השאלות שלי הן כדלהלן: 1. האם כדאי להישאר בשילוב של הוט ובבנ"ל? או שמומלץ להחליף אחד מהם? 2. מהוט אני לא יכול לצאת כי אצטרך לשלם קנס של 500 שקל. אבל אם ארצה לעבור תשתית - מי הכי מומלצת? כדאי ללכת אל המתחרות כדוגמת 012, או ללכת אל הספקיות הקטנות כמו אקספון וטריפל סי? 3. כדאי אולי פשוט להישאר בהוט ובבנ"ל, ולבקש להוריד …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.