עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tomer_sch,

כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gal426,

שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by SyndromE,

חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית. ראוטר של בזק. בסלון נמצא מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שמחוברת בכבל למחשב (‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎), אך בכל זאת רוב הזמן התקשורת לסלון על הפנים! לעיתים רחוקות היא יציבה, מהירות השיא היא 2.6 מגה לשניה, אך הממוצע הוא 1.2 מגה לשניה. רוב הפעמים התקשורת ממש גרועה והמהירות נעה בית 600-1050 קילובייט לשניה. במצב כזה, התקשורת נקטעת כל 5-30 דקות ואני לא יכול להשלים העברה של קבצים גדולים שזה בעצם הדברים היחידים שיש לי להעביר לסלון. ככה לפעמים אני צריך לנסות להעביר קובץ 40-50 פעם עד שזה מצליח וזה יכול לקחת 4 שעות בקלות להעביר 4.5 ג'יגה. אני לא מבין מה הבעיה ומה אני יכול לעשות. אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by Dan Shalom,

היי , מנסה להבין עניין קטן עברתי לפארטנר ל1GB, בפועל במחשב מתקבל 400-500MB, מה יכול להיות הגורם הבעייתי? (חיבור ישיר של המחשב למודם). בנוסף אני רוצה להעביר דרך הארון תקשורת לסוויצ שדרכו לפצל ל-2 כבלים שילכו למחשבים שונים. איזה סוויצ מומלץ לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע מה הקצב UPSTREAM המקסימלי שרשת הכבלים יכולה לספק? מישהו יודע גם למה הם מגבילים את הUPSTREAM?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by EagleX2,

שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SubX,

אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by oggio,

שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים