עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?

5. שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by kalda01,

יש לנו DOMAIN רשום בנטויז'ין. האם יש אפשרות לקבל שרות DNS דינמי עבור הדומיין הזה מספק אחר של שרות DDNS או לחילופין האם נטויז'ין מציעים שרות כזה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. לפני משהו כחודש הייתי יכול לצפות בסטרימינג 1080P חופשי! וכבר די הרבה זמן שאני מנסה אפילו לשים על 480P וזה כל 5 שניות נתקע(שומעים קול אבל התמונה תקועה), ההורדה שלי והעלאה בטורנטים בסדר למרות שהמקסימום הלאה שאני מקבל הוא 50KB במקום 80. יש לי גם איטיות בגלישה עצמה, האתר היחיד שעובד טוב הוא יוטיוב ואני צופה חופשי בסרטוני FHD. 10 מגה בזק ובזק בינלאומי טוב שכחו מזה גם יוטיוב דיי איטי אממ עוד משהו הפינגים שלי לשרתים בארץ ולחול זוועה(80 לשרת ישראלי) *הודעותייך אוחדו, להבא קרא את חוקי הפורום*.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום. לחברת XIAOMI יש ראוטר בשם Xiaomi Mi WiFi Router 3C. רציתי לדעת אם אוכל לרכוש ראוטר זה כדי לעשות בו שימוש כ AP (אקסס פוינט, בוסטר, ריפיטר). על פניו, איני רואה כל מניעה, אך אני הדיוט בתחום. אשמח לשמוע כל עצה או דעה לפני ביצוע רכישה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ORI PARIS,

שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי את המודם ב - 480 ש"ח מבזק כשהצטרפתי ל - WOW EXTRA נתנו לי מודם אורכית משומש. דיברתי עם מנהל ההתקנות של ADSL ואמרתי לו שאני רוצה מודם חדש. הוא אמר לי שאין מודם אורכית חדש במלאי, אך יש אלקטל חדש. השאלה שלי היא האם שווה לי להחליף את האורכית המשומשת (שאגב, עובד ממש טוב) באלקטל חדש? מה בכלל ההבדלים בניהם? אם אני יחליף לאלקטל האם שווה לשדרג ל - PRO? מה היתרונות של זה? צריך להחליט תוך מספר ימים ספורים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ag43,

אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Dan Shalom,

היי , מנסה להבין עניין קטן עברתי לפארטנר ל1GB, בפועל במחשב מתקבל 400-500MB, מה יכול להיות הגורם הבעייתי? (חיבור ישיר של המחשב למודם). בנוסף אני רוצה להעביר דרך הארון תקשורת לסוויצ שדרכו לפצל ל-2 כבלים שילכו למחשבים שונים. איזה סוויצ מומלץ לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by SubX,

אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by danikos,

שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ot,

למי שלא מכיר (עדיין) את ה'טריק' מוזמן לנסות.. 1.איבדתי את הלינק 2.יש לגבות את תוכן הכונן ה'חדש' לפני כל איתחול של המחשב. מדובר ביצירת כונן וירטואלי שגודלו תלוי בגודל הזיכרון הפיזי RAM. משנים את מחיצת Temporary Internet Files ע"י הפניה לכונן החדש. פעולה זו משפרת משמעותית את טעינת האתרים ומכאן את מהירות הגלישה. ניסיתי את ה'טריק' רק למשך מספר דקות, מפני שאחרי פעולה נוספת (אחרת הקשורה הדרייברים ATA) המחשב שלי נפל ואיתו כל המידע (זו הסיבה שאבד הלינק). כדאי לנסות עבור מי שמחובר בתקשורת איטית מ-ADSL. אם מישהו כבר ניסה את זה ויש לו הצעות לשיפורים אשמח לשמוע.

23. Started by tzav,

היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DS,

יש לי בעיה ברשת אלחוטית הממוקמת על פני 2 קומות. הנתב אצלי בחדר בקומה התחתונה(נתב של בזק Siemens SL2-141). למעלה יש עוד מחשב עם מתאם אלחוטי(פשוט במאה שקל) ועוד מתאם כזה בקומה למטה למחשב שנמצא בחדר לידי. הבעיה כזו: המחשב שלידי מקבל את רוב הקליטה מכיוון שהקליטה שלו יותר חזקה לכן המחשב שלמעלה לא מקבל כמעט כלום ולא ניתן לגלוש באינטרנט. לפני שהמחשב למטה הגיע, היו גם בעיות במחשב למעלה(בעיות של התנתקות והתחברות כל הזמן). איך אני מציב רשת אלחוטית סדירה במצב הזה? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים