רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הנתב D LINK 6740U שבזק בינלאומי עומד להשכיר לי הוא אכן טוב ? ואשמח לדעת האם ישנו מדריך איך להגדיר(הגדרת ראשוניות, אבטחה וכו') אותו וכן איך לפתוח פורטים ? או שעליי לבטל עסקה זו איתם ?תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לראוטר חזק בסביבות 200 דולר אני קונה בארה"ב במהלך טיול אז אפשר לחסוך עלויות משלוח. ראוטר מודם VDSL תומך וקטורינג הכי טוב שאוכל למצוא בטווח מחירים האלה בארה"ב. מחוברים אליו הרבה צרכנים ( 2-3 AP) מצלמות אבטחה בWIFI , ניידים בWIFI וכמה מחשבים קווית) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. את המחשב חיברתי לרשת במתאם רשת אלחוטי של בזק POZ (שחור כזה). לא הצלחתי להוריד לו דרייבר כמו שצריך אבל הווינדוס 7 גילה אותו והתקין אותו לבד. יש לי 10מגה אינטרנט כשאני מוריד קובץ עם המתאם זה מוריד לי על 80KB מקס ועם כבל רשת מוריד לי על המקסימום 1M+-. הקליטה טובה,המתאם טוב כי במחשב אחר הוא נבדק והוא מוריד מצויין על המקסימום. מה יכולה להיות הבעיה פה אנשים? צריך לדבר עם בזק או עם הבן אדם שקניתי ממנו את המחשב..? תודה מראש לעוזרים התשובה דחופה לי!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי רק פרק ראשון עם תרגום. מצאתי את שאר הפרקים אבל לא מצאתי להם תרגום. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תרגום? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר (עדיין) את ה'טריק' מוזמן לנסות.. 1.איבדתי את הלינק 2.יש לגבות את תוכן הכונן ה'חדש' לפני כל איתחול של המחשב. מדובר ביצירת כונן וירטואלי שגודלו תלוי בגודל הזיכרון הפיזי RAM. משנים את מחיצת Temporary Internet Files ע"י הפניה לכונן החדש. פעולה זו משפרת משמעותית את טעינת האתרים ומכאן את מהירות הגלישה. ניסיתי את ה'טריק' רק למשך מספר דקות, מפני שאחרי פעולה נוספת (אחרת הקשורה הדרייברים ATA) המחשב שלי נפל ואיתו כל המידע (זו הסיבה שאבד הלינק). כדאי לנסות עבור מי שמחובר בתקשורת איטית מ-ADSL. אם מישהו כבר ניסה את זה ויש לו הצעות לשיפורים אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצרכים: - ראוטר אלחוטי - אמין - יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360 צריך המלצות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר - buffalo wzr-hp-g300nh תשתית - הוט ספק - נטוויזן מודם- HotBox כאשר אני מחובר למודם עם חייגן, ללא ראוטר המהירות הינה - 19.8 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, תקין. כאשר אני מחובר עם ראוטר, חיבור DHCP (רק תשתית) בבדיקת מהירות speed.hot.net.il מהירות 20.4 מגה, 1 העלאה. כאשר אני מחובר עם הראוטר, קשוחה DD WRT חיבור L2TP מהירות האינטרנט יורד ל-17 מגה, 1 מגה העלאה, למישהו יש מושג? שלא נדבר שאני בחיבור אלחוטי (קליטה של 300MBPS כרטיס רשת חזק) אבטחת WPA2 כאשר אני מחובר רק לתשתית אני מקבל 20.4 מגה 1 העלאה. ובכלל אלחוטי + L2TP אני מקבל רק 15 מגה הורדה, 1 העלאה... למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הרשת שברשותי כיום הוא: D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps האינטרנט בביתי 200 מגה ואני מחובר באופן קבוע רק באופן אלחוטי (אין לי אפשרות לחבר כבל רשת ישירות למחשב). האם יש כרטיס רשת אחר אשר יתן לי ביצועים טובים יותר? האם הביצועים יהיו שונים באופן משמעותי? איזה כרטיס רשת ממולץ לי לרכוש?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי , מנסה להבין עניין קטן עברתי לפארטנר ל1GB, בפועל במחשב מתקבל 400-500MB, מה יכול להיות הגורם הבעייתי? (חיבור ישיר של המחשב למודם). בנוסף אני רוצה להעביר דרך הארון תקשורת לסוויצ שדרכו לפצל ל-2 כבלים שילכו למחשבים שונים. איזה סוויצ מומלץ לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בבית שני ראוטרים של TP-LINK. באמצעות הסרטון שרשרתי את שניהם.עקבתי במדוייק אחרי כל שלב והגעתי למצב שבו ה- WDS נמצא במצב run. נראה שהכל תקין ובאמת אני רואה שהראוטר המשני מחובר לרשת הראשי. הבעיה היא שהוא לא מאפשר לי גישה לאינטרנט. הצלחתי להבין שאם אני מדלגת על השלב הראשון ולא משנה את כתובת ה-ip של הראוטר המשני ל- 192.168.3.1 אז זה כן עובד. אבל אז לשני הראוטרים יש את אותה כתובת ה- ip ויכולה להווצר התנגשות. לא? המקום אחר הציעו לי לעבוד עם ip קבוע אותו אגדיר בכרטיס רשת של המחשב. אני לא מעוניינת לעשות זאת מכיוון שיש כל מיני מכשירים שמתחברים לרשת הנ"ל ואז אצטרך להגדיר ידנית ip שונה לכל אחד ואחד... האם למישהו יש ניסיון בעניין ויש לתת את דעתו? תודה, ד…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למודם וראוטר משולב, או נפרד. יש לי אינטרנט של בזק 40mb ומודם משולב ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK. אני כבר שנה סובל מגלישה איטית ונפילות שגיאות בחיבור ל-DNS ועוד... כבר יצרתי קשר עם התמיכה עשינו בדיקות מרחוק + טכנאי שהגיע והחליף כל מה שאפשר כולל תשתית! ואין שום שינוי בביצועים, לכן הגענו למסקנה שהבעיה כנראה רק בחומרה. החלטתי שנמאס לי ממוצרי זבל (מההתנסות שלי אני לא מכליל), ואני מעדיף לקנות באופן פרטי וגם אין לי בעיה להשקיע בזה סכום נאה אם צריך זה משמש אותי גם לצרכי עבודה, העיקר שיהייה משהו מהיר ואמין! בנוסף רציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב-WIRELESS AC? השימושים שלי הם: גלישה מיילים הורדות העלאות ויוטיוב. מקווה שלא החסרתי פרטים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-