רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אוקי אז ככה , אני משתמש במודם \ נתב ADSL מסוג שמקבלים מבזק Aztech DSL600E , קינפגתי אותו כPPPoE שיחייג לבד לרשת , והגדרתי גם forward של כמה פורטים לכתובת IP (סטטית!) של נתב אלחוטי אחר שמחובר אליו , בנתב האלחוטי עשיתי forwards לאותם הפורטים שעשיתי להם forward במודם , למחשב שמחובר פיזית עם RJ45 לנתב האלחוטי , שגם לו יש IP ססטי... אבל מה , עדיין יש לי lowID ובאימיול , ובעיית NAT בbittorent , יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חדר ממ"ד שהייתי רוצה לעשות הגדלת טווח לרשת שלי ולחבר אותו ליד החדר הנ"ל. הבעיה שאני לא מצליח לגרום לו להתחבר לרשת הקיימת שלי... ניסיתי דרך Wireless bridge עם מצב AP ומצב Bridge. גם לא ניתן להגדיר סיסמה שם (פשוט נתתי לו שם של הרשת שלי וסיסמה אבל הוא לא עובד כמו שאני מצפה ממנו). עריכה: ניסיתי מגדיל טווח שהשאלתי והוא כן עבד - אבל הוא לא מתאים לשימוש שלי (אני חייב חיבור LAN שדרכו אתחבר לרשת).
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם של סמסונג AHT E300 ושמעתי שאפשר לפרוץ אותו. עכשיו, אם אני פורץ אוות אז מה זה נותן לי? חיבור טוב יותר? הופך אותו לראוטר? מה? תודה על העזרה. ולמי שיש אולי מקום שאפשר לפרוץ בו את המודם אני אודה מאוד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר (עדיין) את ה'טריק' מוזמן לנסות.. 1.איבדתי את הלינק 2.יש לגבות את תוכן הכונן ה'חדש' לפני כל איתחול של המחשב. מדובר ביצירת כונן וירטואלי שגודלו תלוי בגודל הזיכרון הפיזי RAM. משנים את מחיצת Temporary Internet Files ע"י הפניה לכונן החדש. פעולה זו משפרת משמעותית את טעינת האתרים ומכאן את מהירות הגלישה. ניסיתי את ה'טריק' רק למשך מספר דקות, מפני שאחרי פעולה נוספת (אחרת הקשורה הדרייברים ATA) המחשב שלי נפל ואיתו כל המידע (זו הסיבה שאבד הלינק). כדאי לנסות עבור מי שמחובר בתקשורת איטית מ-ADSL. אם מישהו כבר ניסה את זה ויש לו הצעות לשיפורים אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הראוטר הזה, WRT160N של LINKSYS, כואב לי בכיס. הגדרתי אותו עם הצפנת WPA2-ASE, שידור ב 802.11b/g/n. סידרתי ב 20MHZ, ובחרתי Channel 7. הגדרות פיירוול - מנותקות. בהתחלה, כל האלחוטיים (הנוקיה N95, האייפון והאיפד) מפסיקים לעבוד איתו. בשלב מסויים זה מגיע לכך שהמחשבים מקפיצים הערת IP Address conflict, הרשת הקווית מפסיקה לעבוד ואז הראוטר מרסט את עצמו. זה קורה בתדירות של 10 דקות. ניסיתי להתקין עליו DD-WRT, אבל הבנתי שהוא לא עובד עם L2TP (יש לי חיבור להוט) אז החזרתי לקושחה המקורית. יש דרך לסדר את זה שאני לא ארוץ לראוטר כל 10 דקות וארסק אותו על הקיר? נגמר לי הטיח. לחלופין, איך ניתן לחבר את הראוטר עם קושחת DD-WRT דרך L2TP? תשתית הוט.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיקור של ה PC PRO http://www.billion.uk.com/downloads/literature/2071_PC_Pro_Jan09.jpg ובונוס : חוברת ההדרכה לרוכשי החבילה http://www.bezeq.co.il/Internet/Bnet/Documents/112816_HomePlug8-09.pdf וכאן מדריך וידאו "STEP by STEP" להתקניה והגדרה: http://www.computeractive.co.uk/computeractive/video/2235261/billion-homeplug-adapter-kit 14.99 ש"ח לחודש... וגם לכם יש 2 כאלו ! אני הזמנתי . . . מקווה שזה מתאים לחשמל תלת פאזי שלא יהיו לי הפתעות :
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...) הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג. כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , מנסה להבין עניין קטן עברתי לפארטנר ל1GB, בפועל במחשב מתקבל 400-500MB, מה יכול להיות הגורם הבעייתי? (חיבור ישיר של המחשב למודם). בנוסף אני רוצה להעביר דרך הארון תקשורת לסוויצ שדרכו לפצל ל-2 כבלים שילכו למחשבים שונים. איזה סוויצ מומלץ לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לנו DOMAIN רשום בנטויז'ין. האם יש אפשרות לקבל שרות DNS דינמי עבור הדומיין הזה מספק אחר של שרות DDNS או לחילופין האם נטויז'ין מציעים שרות כזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-