עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by orinky,

שלום, אני מחפש נתב שישמש כמגביר אות בלבד. ויגביר את האות מאוד חזק, כיוון ואני גר בבית 3 קומות והאות חייב לצאת מהקומה הראשונה, וברצוני להשתמש בו בקומה השלישית. בגדול אני כנראה לי יעבור את ה 100m בקרוב, (שימוש ביתי), ולכן בקטע הזה אין צורך להתפרע. בנוסף, אני רוצה להשקיע עד 300 שקל, אבל אני גמיש אם צריך למגביר אות שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד, זה שווה לי את הכסף. ראוי לציין כי כיום יש לי מגביר אות לא טוב שנרכש לפני כמה שנים מבזק Net Gear WN2000RPT , ואולי אשתמש בו כמגביר אות שני (שזה כבר שלישי שממחזר את האות, בנוסף לראוטר), אם כי עדיף שלא. הראוטר שלי Net LInk DSL2650U. אשמח לקבל הצעה לדגם שיעשה את העבודה. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. בבקשה :-\ אני יודע שכבר השאלה נשאלה אבל אף אחד לא ענה איך עושים את זה צעד אחר צעד ואני ממש חדש בתחום לכן אני לא מבין כלום עשיתי רשת ביתית דרך ה WIZARD ולכן אני נשארתי בלי שום ידע

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה אתם חושבים על זה? http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1133202177241&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper אני יכול לקנות אותו ב-370 ש"ח מ- KSP. יכול להיות שיש ראוטר יותר טוב או במחיר יותר טוב שיספק לי את אותו הדבר לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by TAMIRRR013,

שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by MichaelZ,

למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  12. Started by dark dragon dx,

חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  14. אני רוצה לעשות ניתוב מהכתובת LAN שלי לכתובת הWAN שינתב אל הכתובת LAN של המודם של בזק. יש לי DLINK 655, הכתובת שלי היא 192.168.0.2 , הכתובת של הDLINK היא 192.168.0.1 הכתובת של הLAN של המודם הוא 138.0.0.1 אני לא יודע מה הכתובת WAN של הDLINK , אני משער שבהתאמה. המטרה שלי היא להיכנס למודם של בזק גם כשאני מחובר לנתב במטרה לראות נתוני סנכרון. האם זה אפשרי בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אנטרנט בין שתי מחשבים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  17. אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט יש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2 איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  18. שלום, אני צריך לכתוב סקריפט שיריץ לי יישום מסויים בזמן עליית המחשב. הייום הזה זה החייגן שלי של ה-ADSL. איך אני כותב את הסקריפט הזה ואיפה אני משתיל אותו? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yarl,

אני פותח את הדואר וזה מה שאני רואה בבקשה עזרה Unknown source loginP3P: policyref="http://www.walla.co.il/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE GOV" Expires: 0 Pragma: no-cache Cache-Control: private walla-gzip: no Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: myK=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: K=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=.walla.co.il; path=…

23. שלום לכולם אני ועוד שני חברים שלי פתחנו אתר שעכשיו בשלבי פיתוח ( אבל כבר אפשר להיכנס להירשם ולהיתרשם ) אבל אני צריך עזרה בקשר לכוכבים של המשתמשים ושם המנהלים... אני מחפש סידרה של כוכבים מכוכב 1 עד 5 שיהיה גדולים, אין לי מושג מאיפה לחפש ואני ממש תקוע עם זה !!! HELP PLZ

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום.. יש לי ראטור מחברה TRENDnet דגם:TE100-S5P+ ואני נורא רוצה לפתוח את הפורטים.. אני מחפש אתר לפתיחת פורטים כבר לפחות חודש.. מי שיעזור לי באמת תודה רבה... אני כל כך רוצה לפתוח את הפורטים כי אני אוהבמאוד ת המשחק פיפא 2005.. ויש לי שם בעיה במולטיפלייר הראוטר חוסם את האפרות ללחוץ על הוסט.. ובשביל לשחק נגד אחרים אני צריך ללחוץ על הוסט.... מי שיכול לעזור לי באמת תודה רבה

• 25 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.