רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כשהתקנתי את ה- emule 0.49b ופתחתי פורטים בראוטר הכל הסתדר והיה לי High ID, אבל מאז שהתקנתי את הגרסה החדשה של האימיול (0.49c) וגם עכשיו כשמותקנת גרסת TLN יש לי LowID והפורטים הם אותם הפורטים שפתחתי כשהשתמשתי ב- 0.49b. הם פתוחים גם בפיירוול של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלבס"ד שלום, אודה לכל מי שיוכל לעזור לי יש ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הכרטיס של חברת EDIMAX לצער י כשרציתי לבחור רשת להתחבר אליה נאמר לי "וודא שתכונת רשת אלחוטית מופעלת במחשב שלך" מה עליי לעשות בכדי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטית?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מדובר בעסק טכנולוגי, ככה שהראוטר צריך להיות חזק ואמין. יחוברו אליו כ-12 משתמשים במקביל. מה טווח המחירים לראוטר כזה? ראוטר ביתי לא יספיק?
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבניין אינטרנט אלחוטי לשכנים עכשיו רציתי להתחבר וכתוב לי : מה זה אומר? תודה..
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו שאפשר לחבר למחשב נייח, והוא ישדר וייפיי. אני לא צריך משדר וייפיי רגיל שמחברים לקיר, כי זה למשהו זמני שאני משתמש בו מדי פעם.. תודה על העזרה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך או משהו שיעזור לי כי אני לא מצליח בכלל להיכנס... תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי. תודה, Anatoli.
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חברים חג שמח ושנה מתוקה, בבית מותקן מודם ראוטר HOT BOX ואחריו יושב ראוטר EDIMAX הבעיה היא כזו...אני רוצה לחבר את המערכת מצלמות(כרגע מחוברת להוטבוקס) לאדימקס ושהפורטים יעברו דרך האדימקס ולאחר מכן מההוטבוקס החוצה. מה שקורה זה שההוטבוקס מנתב כתובת 192.168.2.1 , והאדימקס מנתב לכתובת 192.168.1.1 איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפתוח בהוטבוקס DMZ וגם פורטים לכתובת של המצלמות באדימקס.. אין אפשרות. אשמח לפתרונות 8)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, שאלה למבינים בראוטרים... איך ניתן לבצע RESET לסיסמא של הראוטר ? שכחתי את הסיסמא (ה DEFULT משתמש היה: admin וסיסמא : password) ואני לא יכול להכנס להגדרות. לא הצלחתי לבצע הסרה של ההגדרה. מישהו יודע איך מבצעים איפוס לסיסמא או אפילו להגדרות של הראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר כמו שצריך(לפי ההוראות), הגדרתי את כל ההגדרות הנחוצות שכתובות בהוראות, ולמרות זאת המחשב ממאן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי שכנראה יש בעייה עם הראוטר. החלפתי אותו, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה מראש נ.ב- התקנתי רק את הראוטר, עוד לא חיברתי את המחשב השני לרשת.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-