רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים דרך רכזת - כולם עם XP pro + SP2. אני משתמש ב-OE 6 כתוכנת אימייל, והגדרתי לה תיקיה מסוימת על המחשב בתור התיקייה שבה מאוחסן כל הדואר (כל התיקיות של OE - דואר נכנס, פריטים שנחמקו וכו'). עכשיו, הצלחתי לשתף את התיקיה הזאת בין 2 יוזרים על המחשב שלי - כל פעם שאחד מהם פותח את האאוטלוק ומקבל דואר, גם השני יוכל לצפות בו. השאלה היא איך (אם בכלל) אני יכול לעשות את זה ברשת? הגדרתי את התיקיה (C:\INBOX) כתיקיה משותפת, סימנתי שכל משתמש ברשת יוכל לעשות בה שינויים וכל זה. כשאני ניגש למחשב אחר ברשת, אני מזהה את התיקיה הזאת דרך "my network places". אני פותח את אאוטלוק, ומשנה את תיקית האכסון ה-default לתיקיה הזו. אני שומר את ההגדרות, יוצא מהתוכנה, אבל כשאנ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך אני פורץ מודם מוטורולה לבן בכבלים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מטרידה, הורדתי מהאינטרנט קובץ מסויים אך לאחר זמן מה התברר לי שהקובץ שאותו הורדתי מיותר לחלוטין מבחינתי. עכשיו אני מעוניין להעלות אותו בחזרה אך לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנוי הוט ברשת ה UFI במהירות 30 מגה. רציתי לראות/לברר האם ניתן לחבר מודם אחר העומד בתקן? ספציפית מודם DOCSIS 3.0 של סיסקו דגם: DPC3010. המודם אמור לתמוך במהירויות האלו (100 מגה).
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g (שאין לי מושג אגב מה זה אומר). אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אז אני צריך המלצה לראוטר. אני לא יודע מחירים אז שיהיה מחיר סביר. אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על מה זה אומר- Wi-Fi 802.11b/g, ובמה נמדד ראוטר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ערב טוב, במהלך בניית בית ,אני רוצה לדעת איזה הכנות צריך לעשות על מנת שתהיה את האופציה להשתמש בסיבים אופטים בשביל תקשורת מחשבים כמובן בנוסף אם מישהו יודע מאיפה באה ההזנה מהראשית של הסיב האופטי אם מהפילר של התקשורת או מהגג או מכל מקום אחר. בנוסף לכך הבית הוא בית גדול עם מלא נקודות תקשורות אם אפשר המלצה ל SWITCH של 24 פורטים מנוהל או חצי מנוהל אני לא יודע ככ מה זה אומר .. ואיזה כבל לשים CAT 7/6/5 בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כרגע יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת Ethernet לכל דבר. לכל מחשב כרטיס רשת, וכבל קואקסיאלי דק 10Base2 עם חיבורי BNC אשר מחבר בינהם. מחשב אחד (הישן) מריץ Win95 ועובד חלק (טפו... טפו... טפו...), מחשב נוסף מריץ Win98. עד כה השימוש ברשת היה שיטוף המדפסת, הסורק, הצורב והעברת קבצים בין המחשבים. ולאינטרנט כל מחשב התחבר בצורה עצמאית (מודם Dial Up רגיל). הרשת פועלת כהלכה כבר שנתיים פלוס. כרגע אני בונה לי מפרט ומתכוון לקנות מחשב חדש, ובנוסף לעבור מהאינטרנט ה"רגיל" ל"מהיר". סביר להניח, שהמחשב החדש יריץ את מערכת ההפעלה WinXP Pro. אני מעוניין לחבר לפחות שני מחשבים (Win95 ו - WinXP Pro) לאינטרנט ה"מהיר" כך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. * כרטיסי הרשת ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING" שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייב וגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזר כשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום , אני לפני רכישת ראוטר 1G שישמש לניתוב בין שלושה HTPC ,כולל תכני HD בין היתר. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות להעביר תכנים מהמחשב הביתי לשלושת ה HTPC . כרטיס הרשת הוא מסוג Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)אז בעצם ב1G הכרטיס רשת תומך לגבי התקן האלחיטי אני לא יודע . תשתית האינטרנט בבית היא של הוט ,אשתמש במודם SB4200 - למען הסר ספק (אני כמעט בטוח שאין קשר בין מודם לתמיכה בתקן N) האם המודם יכל להוות מכשול כלשהו עבור החיבור האלחוטי ? הראוטר שאני רוצה לקנות הוא TP LINK 1043ND גרסה 2 (הכחול ) - מחיפוש בפורום ,ראיתי שהוא מומלץ עבור המשתמש הביתי האם הדבר נכון גם כאשר נעשה שימוש לצורך צפייה והזרמה של תכנים שונים מהרשת כולל HD ותלת מימד ? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר. כרגע אני לא יכול לערוך שיחות קול... מה אני צריך להגדיר ואיזה PORT לפתוח כדי שיהיה אפשר לעשות שיחות קול ווידאו??? וגם איזה PORT אני פותח כדי שיהיה אפשר לעשות FTP במחשב שלי...
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים נייכים בבית ואחד נייד. אני רוצה שהמחשב הראשון יהיה מחובר ישירות לאינטרנט. ממנו יהיה כבל רשת(או משהו) שייתחבר לראוטר כמקור החיבור שלו. ומהראוטר תהיה פעולה רגילה של ניתוב האינטרנטר לנייך השני ולנייד תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-