רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
מתוך ויקיפדיה: לא ברור לי איפה עובר הגבול... אם נגיד יש חברה עם מעל ל-1000 מחשבים , וברשת שלה יש כמה subnetים וגם לחלק מה-subnethם יש גם subnetים. זה הופך את הרשת ל- MAN? מה זה בכלל משנה אם רשת היא MAN או LAN?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ההגדרה של WAN ע"פי המורה, שאני די מסכים עם זה אני חושב זה כך: רשת תקשורת המתפרשת על פני שטח גיאורפי רחב. ההגדרה של LAN זה שזה לא על שטח גיאוגרפי רחב... קיצר, אז בשיעור אמרתי לה שקשה לי להבדיל בין WAN ל-LAN, ושאני יודע למשל שהרשת שלי בבית זה LAN והאינטרנט זה WAN... אבל איפה בדיוק עובר ההבדל? אז היא אמרה לי שזה בעיקרון ברגע שהרשת יוצאת מבניין אחד אז היא WAN, וזה נראה לי כל כך מטומטם כאילו... אז אני שואל אותה כזה: רגע, אם אני מעביר לשכן שלי כבל רשת דרך החלון ואנחנו עושים רשת אז זה WAN? כאילו איזה מין הגדרה מטומטמת זאת? אז שיקראו לזה רשת חד-בניינית במקום מקומית. בקיצור האם מישהו יכול לומר לי מה בדיוק ההבדל? זאת אומרת איפה מבדילים בין WAN ל-LAN, איפה עובר הגבול...? אבא שלי חוש…
-
- 10 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, שאלה למבינים בראוטרים... איך ניתן לבצע RESET לסיסמא של הראוטר ? שכחתי את הסיסמא (ה DEFULT משתמש היה: admin וסיסמא : password) ואני לא יכול להכנס להגדרות. לא הצלחתי לבצע הסרה של ההגדרה. מישהו יודע איך מבצעים איפוס לסיסמא או אפילו להגדרות של הראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי d-link של בזק, כרגע הרשת פתוחה ואני לא זוכר שם משתמש וסיסמא. מישהו יכול להסביר לי איך אני מאפס את הסיסמא ונכנס לקמפג מחדש? אגב, ביקשתי תמיכה מבזק אז הם טענו שכל עוד אני גולש, לא מגיעה לי תמיכה נוספת ואם אני רוצה תשובה כזאת, אני צריך לשלם על תמיכה נוספת ולהזמין חבילת תמיכה. אני לא מוכן לזה, בשביל שאלה אחת פעם בשנתיים אני לא צריך לשלם תמיכה חדשית.
-
- 2 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מספקית האינטרנט שלי. לפני כמה ימים כשהתקשרתי לשאול אם אפשר לאבטח את החיבור אמרו לי שזה לא מומלץ כי אם אני שוכח את המפתח אי אפשר לאפס. כל זה היה לפני שבכלל הזדהיתי (גם מספר הטלפון היה הסלולרי שלא רשום אצלם) כך שלא יכלו לבדוק מול החשבון שלי אם יש לי ראוטר עם קושחה "custom" או "רגילה" כזו שבאה עם כל ראוטר רגיל מהחנות (אם הם בכלל שומרים רקורד כזה). עוד דבר הוא שכאשר איפסתי את הראוטר בזמנו ע"י ריסט ארוך, כלומר לחיצה ממושכת של כמה שניות טובות על כפתור הריסט (להבדיל מלחיצה קצרה), אכן אופסה לי סיסמאת הכניסה למה שנראה ע"פ עין לפחות לסיסמאת יצרן, admin:1234. שאלתי היא, האם הגיוני והאם נראה לכם שכך המקרה אצלי? האם יכול להיות שיש ראוטרים שאם אני שוכח את מפתח ההצפנה …
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax BR6504N אבא שלי שכח את הססמה להתחבר ללפטופ שלו (למחשבים הנייחים זה מתחבר אוטומטי), איך אני מאפסת את הראוטר//את הססמא? אם אאפס זה ישנה את הגדרות החיבור לאינטרנט? ימנע ממני להתחבר אוטומטית? תודה רבה לכולם! פשוט לא מצאתי אף כפתור על הנתב.
-
- 5 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
012 שינו לי תסיסמא ואני לא יודע ת'סיסמא עכשיו אני צריך לאפס את זה אני יודע איך לאפס השאלה אם אני יאפס זה יהרוס תהגדרות ? אני אצטרך להגדיר שוב הכל?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איך אני מאפשר קבלת הודעת של net send ב-Norton Internet Security ? CMD
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-