עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מצב קיים אני מחובר לאינטרנט בתשתית הוט. הנתב שלהם (Hotbox) כולל 4 פורטים של 1 גיגה, אבל ללא כניסת USB. בנוסף, יש לנתב אפשרות להתחבר לשרות Dyndns בלבד. שרות זה הוא בתשלום בלבד. יש לי AP של Trendnet מדגם TEW-638APB המשמש כ-Repeater. לרכיב זה רק פורט רשת אחד. יש לי גם נתב של TpLink מדגם 1043ND. לנתב 4 פורטים של 1 גיגה, USB ותומך FTP ומספר שרותי Dynamic DNS, אבל אינו תומך במוד עבודה של Repeater ללא גרסת חומרה של DD-WRT שלא עבדה בהצלחה. מטרה יצירת שרת FTP שיהיה נגיש מבחוץ ללא תלות במחשב דולק. במס' מחשבי משפחה, תותקן תכנה לסינכרון תיקיות ל-FTP וכך יווצר אתר DR. מצב עתידי המשך שימוש בראוטר של הוט וב-AP הנוכחיים. רכישת ראוטר אלחוטי שיוכל לשמש כ-Repeater ושניתן יהיה להג…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by AKEL,

שלום, אני מעוניין להתחבר מהלפטופ שלי למחשב נייח משום מה אני לא מצליח לעשות Port Forwarding בראוטר כל פורט שאני בודק בhttp://www.yougetsignal.com/tools/open-ports סגורררר אפילו פורט 80 שאני מצליח לגלוש באינטרנט מה לדעתכם הסיבה? במחשב מותקן NOD 32 ניסיתי לבטל אותו אבל ראיתי שזה עדיין לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by roee816,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com וחיבור באמצעות 013 / hot. לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגה ביט. לאחר השדרוג ביצעתי עדכון קושחה לראוטר עקב אי הגעה למהירויות מספקות. העדכון פעל בהצלחה והמהירות גבוהה וטובה. עם זאת, בימים האחרונים אני סובל מבעיה מטרידה ביותר - על אף שהרשת הביתית עובדת היטב, החיבור לאינטרנט לא עובד לסירוגין. לעיתים הבעיה לא נפתרת עד כיבוי הראוטר והמודם והדלקה מחדש, ולעיתים האינטרנט רק נופל למספר שניות. אני מסתכל בקונפיגרציה של הראוטר ורואה שהחיבור L2TP מנותק. האם למישהו יש ראיון מדוע זה נגרם? האם החיבור הפיזי, או שאולי קשור להגדרות ששיניתי במחשב, להגדלת המהירות או לעדכון הקושחה? יש לציין כי האינטרנט נופל בשני המחשבים, גם במחשב הנייח שמחובר קווית לראוטר ו…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

www.d-designs.co.il למה כל התמונות מעוותות ??????????? ניסיתי להעלות את אותן תמונות וזה עדיין נשאר מעוות (או שזה לא מראה את התמונה בכלל) - מה זה לעזאזל ???????? http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/LF.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LC/Furniture.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Loom.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Vinyl.htm בבקשה עזרה !! :'(

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by or756,

בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ag43,

אני צריך לעשות סדר ב2 רשתות של 100+ מחשבים סה"כ המנוהלות ע"י הראוטר הנ"ל. הטכנאי שהיה כאן קודם לא הבין כלום מהחיים שלו ולא התעסק עם הראוטר כלל מאז שהתקינו לו אותו. איך אני מתחיל לעבוד עם המכשיר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

Title says it...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by lt mor,

כיצד מסירים את האסון הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ניתקתי מהרשת האלחוטית את כל המכשירים שיש לי אבל עדיין מופיעה שם כשיר כלשהו האם זה דבר נורמלי? VEGN2610 של בזק תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by david_moshko,

האינטרנט אצלי בבית שמור בסיסמא = מפתח רשת. יש לי מחשב חדש-נייד אני צריך להתחבר איתו לאינטרנט האלחוטי שיש לי בבית. הראוטר הוא מחברת NETGEAR. את הסיסמא אין לי. המחשבים הרגילים בביתי כבר מחוברים לרשת כי הם שומרים בתוכם את הסיסמא של הראוטר ומתחברים מיידית. האם מישהו יודע כיצד אני יכול למצוא או להגדיר מחדש את הסיסמא של הראוטר בביתי?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by MasterDK,

שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של TP-LINK. בזמן האחרון קורה דבר דיי מוזר: פעם בכמה זמן אני מאבד חיבור, האתרים לא נטענים, ICQ ו MSN מתנתקים, עכשיו בזמן הניתוק הזה אני מתצליח לשלוח פינג מהמחשב שלי למחשב השני ברשת, הפינג לראוטר כל הזמן ב Request Timed Out ופינג לכל אתר (מחוץ לרשת הביתית) אין בכלל תגובה, אפילו לא משו בסגנון: Pinging XYZ with 32 bytes of data. הלוג בראוטר לא אומר שום דבר מיוחד, הדבר הכי קרוב בקורה בזמן הניתוקים נרשם בלוג בצורה הבאה: 266265:DHCPS: 1:0xmacaddresshere, ipaddresshere, ACK in request. כמו כן זמן החיבור לאינטרנט לא מתנתק (כאילו שאין ניתוק באמת) כלומר אם התחברתי לפני 5 שעות אז יהיה כתוב שאני מחובר 5 שעות ברצף. תודה רבה מראש, ולילה טוב.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB אשר בעל ( LAN (IEEE 1394 אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי. העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION. ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yosi-m,

האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

הי נכון להיום יש לי מודם Siemens C2-010 מחובר לראוטר Netgear WGR614 v9 (מעודכן) שניהם נחים בכיף על פלטת קירור של לפטופ. המודם מתחמם מאוד למרות פלטת הקירור והראוטר מתאפס מעצמו מדי כמה שבועות. הגיע הזמן להחליף,רק שאינני בטוח מה הקומבינציה הכדאית : לקחת מבזק מודם D-Link 2500U ולרכוש נתב כגון : TP-Link TLWR841N TP-Link TLWR941ND Tenda W306R או לקחת מודם נתב 2760U-E1\Netgear DGN2200 במבצע עובדי בזק. הדירה אינה גדולה משתף 3 מחשבים ברשת,אך יש ירידה חדה בקליטה. חשבתי לקחת את ה-Netgear,לתקן אותו ולהפוך אותו ל-AP ולזרוק אותו איפשהו בדירה. עזרתכם נדרשת. שאלה נוספת : האם 5MB תשתית וספקית זה "מספיק"? יש האטה משו כאשר אני מחבר ממיר כבלים-רשת והתמונה נתקעת. אשמח

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!

25. שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים