רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הGuest Zone ? ואיך אני מגדיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספים…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תעזרו לי ברגע של מבוכה. הגעתי לבית של חבר והנ"ל שמחזיק ממני "מבין משהו במחשבים" ביקש שאעזור לו להעביר סרט מהלפ טופ המשרדי שלו למחשב הביתי. שלף כבל רשת ותלה בי עיניים . ואני...לא ידעתי מה לעשות. מה בעצם הייתי צריך לעשות ? איך מעבירים קובץ מפה לשם ? האם צריך להגדיר רשת קודם כל ? תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת האם נתב Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכונן והחיברתי אותו כמו שצריך, אבל יש לי בעיה. אני לא מצליח לראות אותו בתור כונן רשת בתוך "המחשב שלי" אלא רק תקייה בשם PUBLIC שנמצאת עליו דרך מיקומי הרשת. איך אני מגדיר אותו בתור כונן פיזי? ולא בתור תקיית שיתוף? אם הנושא לא מתאים לפורום אז אני מצטער פשוט לא ידעתי איפה לפתוח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי את- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_982&products_id=7554 - TrendWare TEW-431BRP Cable/DSL 802.11g 54Mbps ו:TRENDnet TEW-403PIplus 125Mbps 802.11g Wireless בווינדוס כתוב שיש לי אות נמוך וזה גם לא מגיב ממש מהר המשדר נמצא 3 מטרים מהמקלט ויש קיר בלוקים ביניהם (אבל חלון ודלת פתוחים בשני החדרים) ובכל זאת יש קליטה גורעה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים עם שרת מדפסות HP DirectJet 3700 עבדתי עם מדפסת HP 840C מכל המחשבים ברשת בלי בעיה קניתי מדפסת משובת עם סורק DeskJET F2280 HP בחיבור ישיר למחשב המדפסת עובדת אבל הדפסה מהרשת לא עובדת ההדפסה מופיעה במנהל הדפסות, לפעמים יש בו ? אדום לציין שיש בעיה ולפעמים המסמך נשאר תקוע הרבה זמן ובסוף הופך מ Printing ל Error- כאילו אין אינדיקציה של בעיה אבל אין דף מודפס. בשם של הדריברים של HP מופיע NonNet ואני משער שהכוונה ללא רשת יש למישהו רעיון איך לפתור, לדעתי הבעה הגדרות בשרת הדפסה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום חבילת 30/1.5. כל צרכני האינטרנט שלי מחוברים אלחוטית לנתב 802.11n הבסיסי ביותר של tp-link (דגם כל כך פופולרי שאני מניח שכולכם מכירים..); הקצב המקסימלי שאני חווה כיום עומד על כ-3 מגה-בייט. האם יש טעם לשדרג בעוד כמה שקלים לחודש לחבילת 100/2, או שאני לא אראה שיפור בשל מגבלת הנתב? והיה ויש צורך בנתב משודרג, באיזו הוצאה מדובר? אני לא באמת זקוק לקצב הנוסף, אבל בהתחשב בהפרש העלויות אני עשוי לשדרג. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי מחשב ואני מעוניין לצרף אותו לרשת אלחוטית. הראוטר הוא LINKSYS WRT54GL. יש לי במחשב ישן כרטיס Edimax EW-7128G PCI שנראה לי מתפקד לא רע וניתן לקניה גם היום ב-85 ש"ח (מחיר פעוט יחסית). יש לי שתי שאלות: 1. האם גם היום כרטיסי usb לא מומלצים למי שמוכן לפתוח את המארז ולתקין היות והביצועים שלהם נחותים והם סובלים מניתוקים וזלילת חשמל? 2. האם שווה להשקיע השקעה עתידית בכרטיס תומך MIMO שעולה 200 ש"ח (לעומת 85), למרות שכרגע הראוטר לא תומך בו (בתדר החדש)?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מתאם רשת קווי של Aztech מחובר ואני רוצה להוסיף מתאם כי יש לי מחשב חדש אני יכול להוסיף מסוג dlink או לא ???
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אחד 3COM והשניCNET Davicom ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות רשת בין שניהם ... פשוט שיתוף רגיל שאני יוכל להעביר קבצים אחד לשני וגם לשחק משחקי רשת מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה?? נ.ב בשניהם יש Windows XP תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 7.6k צפיות
-