עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, במרץ 2007 קניתי את המשחק Tiberium Wars, שיחקתי ברשת מאז ומעולם לא היו לי בעיות התחברות.... בחודשיים האחרונים כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה: Couldn't connect to the backend server מאז אני מנסה להתחבר ברוב הניסיונות אני לא מצליח, קורה שפעם במספר רב של ניסיונות אני מצליח להתחבר. קניתי עכשיו את חבילת ההרחבה Kanes Wrath ושוב יש לי את אותה בעיה... לא שיניתי שום דבר שקשור לספק האינטרנט/ אנטי וירוס / מודם / פיירוול או משהוא דומה... מישהוא יכול לעזור לי בבקשה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. האם כדאי להשתמש בשרת ה DNS של CLOUDFLARE (שנקרא 1.1.1.1) גם מישראל? בתוצאות המבחנים הוא אכן מהיר יותר, אבל בד"כ הבדיקות נעשות מארה"ב. השאלה אם גם זה נכון לישראל (שהרי שרתי ה DNS של ה ISP קרובים משמעותית אלינו, לא?) תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by E-R-P,

קניתי ראוטר edimax 6424n וכרטיס רשת edimax 7711utn. המרחק בין הראוטר לכרטיס רשת הוא לא יותר מ 5 מטרים. כאשר הראוטר נמצא בתוך חדר. והכרטיס רשת מחובר למחשב שנמצא במסדרון, זאת אומרת שהמחשב ממוקם יחסית קרוב לדלת של החדר בו ממוקם הראוטר. הקליטה לא גבוהה מספיק ובינונית מאוד (50 אחוזים) וזאת כאשר אני מחבר את הכרטיס רשת לחיבור ה וUSB הקידמי. ומה שמוזר עוד יותר שכאשר אני מחבר את כרטיס הרשת לחיבור USB מאוחרי המחשב הקליטה יורדת ל 20 אחוזים. מישהו יכול לתת הסבר לתופעה ומה ניתן לעשות כדי להגדיל את אחוזי הקליטה?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Rain smell,

שלום רב, לאחרונה גיליתי שפרטים שלי כמו מספר טלפון וכתובת מפורסמים באתר כלשהו (אני לא מציין את שם האתר בכוונה, אך מדובר באתר ישראלי). באתר זה לא מצויין גורם שאפשר לפנות אליו. חוץ מפרטים על כל מיני אנשים, באתר זה מופיעה רק הכתוביות של ה- Theme ושל ה- Powered by. השאלה שלי: מה אני יכול לעשות במקרה זה כדי לגרום לכך שהפרטים שלי יוסרו מאתר זה? תודה מראש לכל העוזרים.

5. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Torian,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם, עד לפני כחודש הכל עבר תקין, וכל הבעיות התחילו כששדרגתי ל 15 מגה. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב WIFI לראוטר הנ"ל. כל כמה זמן כאילו מתנתק לי האינטרנט ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו. בבדיקה שעשיתי, נתתי ping רציף לראוטר וגיליתי שיש הרבה timed out, בערך 15%. רק אם אני נמצא ממש צמוד לראוטר אז אין timed out אבל הפינק עומד על 300ms בממוצע. יש לי כרטיס רשת מתקן N בשני המחשבים, ואני מקבל סימון שהקליטה מלאה. יש לציין שהקליטת WIFI מלאה בשני המחשבים, רק המהירות נמוכה מאוד, לפעמים מגיעה גם ל 5mbps...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by KRS1,

טוב אז ככה, יש לי חיבור ADSL בקצב בינוני, בכל מקרה קורה לי הרבה מאוד פעמים ( פעם בכמה שעות) שפתאום החיבור מפסיק לעבוד, זאת אומרת שיש סימן של חיבור ל ADSL אבל הוא בעצם לא מגיב, ורק ע"י הפעלה מחדש של המחשב אפשר להתחבר שוב ושהחיבור באמת יעבוד... מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by izikd,

אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by הנווד,

יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600. הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ?? אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה). בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בימים האחרונים יש לי איטיות קיצונית לחלוטין ומזעזעת ב-012 כבלים, חיבור חייגן עם מודם THOMSON (לא ראוטר). אני מבין למה הת'רד בן 22 העמודים שאני לא לבד.. אבל משום מה הוא גם מתעקש שהפורטים שלי סגורים? לצורך הבדיקה (גם של הפורטים וגם של המהירות בכלל) מחקתי לחלוטין מהמחשב את כל האנטי וירוסים/פיירוולים שהיו לי. יש לי כרגע מחשב פתוח לגמרי. הפייוול של הווינדוז כמובן מבוטל גם הוא. משום מה ה-utorrent לא מצליח לעבוד עם פורטים פתוחים ולא משנה איזה פורט אני מגדיר לו... אני בודק כאן: http://www.utorrent.com/testport.php?port=12705 ופשוט כל פורט שאני בוחר - חסום. שוב - אין שום אנטי וירוס, אין שום פיירוול. אין ראוטר - יש מודם רגיל מה/מי עוד יכול לחסום פורטים בכלל? 012?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by danit84,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה.. מאז אתמול היא מנסה להיכנס ליו טיוב - וכל פעם זה רושם לה את השגיאה 404 Not Found. היא עשתה ריסטארט למחשב, ניסתה להעפיל את האתר דרך כרום, מוזילה ואקספלורר - ושום דבר לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. משהו דומה למוצר הבא של D-Link - http://www.dlink.co.il/il/products/2/1326.html הרעיון - רכישה של SIM עם חבילת גלישה באירופה וע"י הראוטר שיתוף מספר מחשבים בגלישה הסלולארית. אני לא מצליח למצוא מכשיר דומה בארץ. הפניות למוצר/ספק מתאים, בשרשור או בפרטי יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Comie,

השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי חברים, המצב שלי הוא כזה, כרגע יש לי בבית חיבור של סלקום וחיבור של בזק. אני שוקל להמיר את החיבור של בזק באחד של הוט כי הם מציעים יותר Upload - הם מציעים 5 מגה לעומת ה-3 של בזק, ואני עושה הרבה סטרימיג ל-Twitch, ולשדר ב-3500kb יהיה מעולה בשבילי. הבעייתיות פה היא העובדה שהוט מביאים את ה-Hotbox i6, שהבנתי מחבר לעבודה לא מאפשר חיבור ל-VPN. הפתרון שנראה לי הגיוני הוא לחבר את שני החיבורים לסוויץ' מסוים שיהיה מחובר למחשב, עם איזשהו פתרון שיאפשר לי לעבור בין החיבורים. יש חיה כזאת? אני מניח שכן אבל לא מכיר את הטרמינולוגיה לחיפוש דבר כזה.. (כאילו, Splitter ו-Switch זה די הגיוני אבל לא מצאתי, הגוגלינג שלי חלוד יום ואולי יש לכם רעיונות יותר טו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by 00Amir,

הם פשוט לא עונים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by miro,

שלום לכולם אני נוסע לפעמים למקומות בלי חיבור קבוע לאינטרנט ושוהה שם מס' ימים. בגלל שאני עובד הרבה עם האינטרנט אני צריך פתרון, גם מבחינת אבטחה וגם מבחינת נפח גלישה. לפעמים מספיק לי החיבור דרך הפלאפון, אבל זה פחות מאובטח, מה גם שפעמים רבות החבילה נגמרת והגלישה נהיית איטית. אני יודע שפעם הנט-סטיק היה פופולרי לדברים האלה ורציתי לדעת אם יש פתרונות חדשים יעילים/ זולים/ מאובטחים יותר (לא מחפש משהו מיוחד במבחינת אבטחה. WPA2 כמו ברשת אלחוטית רגילה מספיק). תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה עזרה בבקשה תודה

25. שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים