רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב רשת משולב של D-LINK מדגם DSL-2650U, לקחתי את הPRIMARY DNS של נטוויז'ן מהתמיכה והגדרתי IP סטטי למחשב (בין המחשב למודם), השתמשתי בIP הזה כדי לעשות FORWARD לפורט 28960 (בשביל לשפר אולי עוד יותר את הפינגים בCOD4), שמרתי ואיתחלתי את המודם והמחשב, הפורט מופיע ברשימת VIRTUAL SERVERS והכל טוב ויפה, אבל משום מה בCANYOUSEEME הפורט מזוהה כסגור, ובפינגים בקוד4 אין שום שינוי. בהגדרות הWAN לחיבור שלי במודם ניסיתי להוריד את הV מאפשרות הFIREWALL של המודם והעניין לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול להוט ואני מחובר במהירות 100 מגה ביט (אחרי שהייתי ב-15 מגה ביט בבזק) כרגע אני לא מצליח להגיע לקצבים גבוהים במחשב הנייח שלי. הוא בקומה אחרת ונראה שהגעתי לקצה גבול היכולת של ה-Homeplug (מתאם על רשת החשמל) של D-Link. לכן אני רוצה לרכוש כרטיס רשת שיתן לי את הביצועים הכי גבוהים שניתן. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל: TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n N PCI 300Mbps TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps Edimax EW-7722IN nMax PCI 300Mbps Edimax EW-7711IN nLITE PCI 150Mbps איזה מבין הכרטיסים הוא המומלץ ביותר לדעתכם? עריכה: הכנסתי את האחרון כי חשבתי שאולי עדיף אנטנה אחת במקום טוב מאשר 2-3 אנטנות שיושבות נמוך ומאחורי המארז. מה דעתכם? נ.ב הראוטר שאני עובד איתו כרגע ז…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. נתונה רשימת הפרמטרים הקשורים ל TCP ו UDP. יש לבחור בכל שאלה את הפרמטר המתאים ביותר כתשובה לשאלה: א) RWIND ב) CWIND ג) SYN Flag ד) FIN Flag ה) Checksum ו) Source Port- ז) Destination Port ח) Sequence Number ט) Acknowledge Number 1.2. איזה פרמטר לא מופיע בפרוטוקול TCP? 1.3. אידה פרמטר קיים בTCP וUDP אבל רק TCP חייב להשתמש בו? 2.1. איזה פרמטר חורג ממודל השכבות? _______ אשמח לעזרה חברים, את כל המושגים אני מכיר טוב אבל אני לא מצליח לפתור את השאלה במלואה 1.2-אם הכוונה לתקורה אז CWIND לא מופיע בתקורה אלא מתקדם כל פעם בהתאם לרשת-אם זה לא הכוונה אני לא רואה שום דבר אחר 1.3-האם זה SOURCE PORT , כיוון שלא בהכרח U…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני הולך לחבר רשת של 3/4 מחשבים ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לקנות ושל איזה חברה כי זה לעסק חשוב וחבל לקנות מוצר זבל שיתקלקל אחרי חודש אז השאלה שלי שלי היא switch or hub ? וגם איזה סוג לקנות הבנתי שהמחיר שלהם כמעט זהה אז מה ההבדל ברמת העיקרון בן שני הדברים ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזה שבוע שיש לי timeout בשעות הבוקר\יום בכל דבר שדורש אינטרנט, שיחה עם תמיכה של הספק (אקספון) לא עזרה, מבחינתו הכל מצויין ואין תשובה, מעבר ספק ל ccc גם לא עזר, מתישהו בין הבוקר לצהרים מידי יום החיבור הופך למינימום האפשרי, בלתי סביר לגלישה\עבודה, ובשעות הלילה הכל עובד מצויין כאילו הסתדר, החלפתי את כל הציוד כדי לאמת שהבעיה לא אצלי... עוד מישהו חווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם, אנסה לתת את כל הפרטים על מנת שהבעיה תהיה ברורה, אז סליחה מראש על הפוסט הארוך. ה-setup אצלי הוא כזה: מודם של הוט, אליו מחובר ראוטר tp-link Archer C2. אל הראוטר מחובר מחשב בכבל אחד, וכבל שני הולך לחדר אחר ובו יש switch אליו מחוברים עוד 3 מכשירים. כל החיבורים הם בכבל רשת (חיבור אלחוטי לא רלוונטי לבעיה הנוכחית שלי, וכבוי רוב הזמן). הכל עבד מצויין, עד ששדרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה, ולכן נאלצתי להחליף לדגם אחר של מודם - הוט בוקס 1. דרך ה- UI של המודם הגדרתי בו brigde mode (על מנת שישמש כמודם בלבד, ואוכל להשתמש בראוטר שלי). מאז החלפת המודם לדגם הוט בוקס 1 אני חווה ניתוקים. לעיתים עוברות כמה שעות עד שמתחילים הניתוקים, אבל לפעמים …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב 3com 3CRWER100-75. פלוס מינוס עד היום הוא עושה אחלה עבודה, אבל לפעמים יש ניתוקים שאני צריך להתנתק מהרשת ולהתחבר שנית. או להוציא את החשמל ולחבר שוב. כרגע יש לי מחשב אחד מחובר לרשת האלחוטית אבל אני מביא עוד שני מחשבים בזמן הקרוב ככה שאני צריך רשת יותר יציבה. לפי מה שאני רואה ב - Signal Strength וה - Speed לא יציבים וקופצים כל כמה שניות. ככה שניתוקים באים בסוג של גלים, כשזה יציב זה בסדר, וכשזה מתחיל להשתגע זה מתחיל להתנתק. כלומר פעם ביום זה מתנתק 10 פעם ובשבוע עובד טוב לדוגמא... עידכנתי לו קושחה לאחרונה אבל זה לא פתר את הבעיה, אבל נראה שזה טיפה עזר. חשבתי על עניין של הפרעות אז חשבתי לנסות "לחזק" את האות עם נקודת גישה נוספת (נתב שני)? השאלה אם זה יתרום? …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שנמצא בקומה הראשונה שמחובר בראוטר של בזק מהירות 2 מגה ועכשיו המחשב השני נמצא בקומה הראשונה בתוך ממד והקליטה שם נמוכה ביותר ככה שאי אפשר להשתמש באינטרנט מה אני אוכל לעשות בשביל שתהיה קליטה גבוהה בין שני המחשבים והאם מומלץ להגדיל תחבילת גלישה?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לי יש מחשב נייד מחובר ישרות למודם כבלים , לשותפה שלי שי חובר ADSL +ראוטר אלחוטי . בקיצור אני רואה שאני מקבל כתובת גם מהמודם שלי וגם מהאלחוטי ,עשיתי בדיקת מהירות אני מגיע רק ל 1.5Mb אני רוצה לדעת אם יש דרך (bridg) או משהו מתוכם כדי לאחד את רוחב הפס . תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה אם בתשתית (הוט/בזק) יש לי 12 מגה, ואצל הספק (נטויז'ן/012) יש לי 2.5 מגה? או להיפך? וזה נכון שיש הבדל משמעותי בגלישה בין 2.5 מגה ל12 מגה? אני לא מדבר על הורדת משחקים/שירים.. אלה על גלישה נטו באינטרנט.. כמו גלישה בYNET, וואלה, פייסבוק וכאלה .. זה באמת אמור לעבוד יותר מהר?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בסלון מחשב קטן ללא כרטיס רשת פנימי אלא מחובר לכרטיס רשת חיצוני אלחוטי בחיבור usb. אני סובל מבעיות ניתוקים ואי יציבות בגלישה, ומעוניין לחבר את המחשב הסלוני בחיבור קווי לראוטר שנמצא בחדר אחר בבית (מצריך פריסת כבל רשת ארוך דרך הגג, אבל לגמרי בר ביצוע). האם מישהו מכיר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר למחשב בusb שיש לו כניסה קווית של כבל רשת רגיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי שני כוננים: 3.5" 500G USB2 2.5" 1T USB3 א. לראוטר שלי יש יציאת USB 3. כשאני מחבר את כל אחד מהכוננים, מהירות ההעברה מהמחשב לשם והפוך ממש נמוכה - אולי מגה או שניים לשנייה. זו בעיה בחיבור? ניסיתי גם מנייח וגם מלפטופ. ב. ניסיתי לחפש מתאם ככה שאחבר את יציאת הUSB ישירות לשקעי הLAN הקיימים בראוטר אך לא מצאתי. מכירים חנות שמוכרת את זה באיזור ראשל"צ/ת"א/חולון ? ג. בעת חיבור כונן רשת, בלי קומבינות ובלי כלום, ישירות לראוטר, זה גם יתפקד במהירות נמוכה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, כעיקרון כחלק משיפוץ בבית, אני הולך לשדרג כמעט כל דבר אפשרי (עד לרמה של בית חכם, אם כי לא בצורה מוגזמת כמובן). כרגע יש לי דירה בת 5 חדרים, כאשר הראוטר נמצא בממ"ד, שהוא גם חדר עבודה, עם מחשב נייח ראשי המחובר אליו פיזית. יש כמה בעיות שאני מעוניין לפתור - בסופו של יום, אלו הן המטרות שהצבתי לעצמי: 1. רכישה של מהירות אינטרנט גבוהה יותר - כרגע יש לי סה"כ 15, אני מכוון לאיזור ה-100, כאשר כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי. 2. קבלת של פינג מהיר יותר. כיום, כאשר אני משחק אני מקבל באיזור ה-80-170 ברוב המשחקים. 3. איני בטוח אם אעשה NAS בבית, אבל אולי אחבר איזה כונן משותף. 4. קליטה טובה יחסית מכל מקום בבית, כאשר בחדרים הרחוקים (כולל הסלון) יש לי קליטה …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-