עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם ראוטר של בזק, משהו פשוט של Dlink, יש לי תשתית של מאה מגה והמחשב ממוקם בחדר הסמוך, ללא ממ"דים וכאלה באמצע הדרך - ומקבל בערך 40 מגה. יש למודם ראוטר שציינתי תקן N, במחשב יש לי אפשרות לקבל תקן של AC וגם .MU MIMO האם כדאי לקנות משהו עם התקנים האלה? זה יישפר לי את הקליטה בחדר שממוקם בו המחשב? תודה רבה.

2. אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by roo soo,

מה קורה אם בתשתית (הוט/בזק) יש לי 12 מגה, ואצל הספק (נטויז'ן/012) יש לי 2.5 מגה? או להיפך? וזה נכון שיש הבדל משמעותי בגלישה בין 2.5 מגה ל12 מגה? אני לא מדבר על הורדת משחקים/שירים.. אלה על גלישה נטו באינטרנט.. כמו גלישה בYNET, וואלה, פייסבוק וכאלה .. זה באמת אמור לעבוד יותר מהר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by iveco,

אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?

7. בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה . רק ממה שראיתם.)

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nirfun,

היי, יש לי ראוטר של בזק, חדש יחסית. הכרטיס רשת שלי לא מצליח לקלוט טוב את השידור (קרה גם עם ראוטר אחר) אני רץ על win7 64bit עם Realtek 8185 (כרטיס רשת PCI) זה מה שאני רואה: (בערך 2-3 פסים נראים באייקון ב-taskbar). מה ניתן לעשות? האם כדאי להחליף את הכרטיס רשת בכזה שמתחבר ב-USB? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, להלן פירוט המצב אצלי: ראוטר: Linksys BEFSR41 הכולל גם 4 שקעי LAN. מודם: Alcatel speed touch home (שחור עם 5 נוריות - לא משודרג). מערכת הפעלה: Win XP PRO ספק: אינטרנט זהב אני בטוח שהחיבורים הם נכונים ותקינים. יש פינג למודם ב- 10.0.0.138 ולנתב ב- 192.168.1.1. אני יודע שהעסק אמור לעבוד ב-PPTP אך ללא הצלחה. האם למישהו יש קונפיגורציה דומה ויכול לכתוב לי את הערכים בשדות הקונפיגורציה של הראוטר? שרפתי את כל הסופשבוע על זה... תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Boris_yo,

אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חבר'ס, אני חייב עזרה. המודם שלי הוא aztech 600E של בזק, הכנסתי בו את השם ואת הסיסמה, הוא התחבר, אבל עכשיו אני מתמתק, כל שעתיים (או משהו כזה). את המחשב הגדתי שהוא יקבל IP אוטומטי. ד"א זה מאוד דחוף לי, היום בלילה אני טס, ואני אחזור רק עוד שבוע+, ובנתיים אחי ואחותי יתקעו אם אני לא אסדר את זה עכשיו!

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. הי אני תוהה מה היתרון של ראוטר שמשדר נניח במהירות 600M לעומת אחד שמשדר רק ב 300 אם המהירות שמקלים מהספק היא נמוכה הרבה יותר 100M?

17. Started by stam,

שלום חברים! אני הולך לחבר רשת של 3/4 מחשבים ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לקנות ושל איזה חברה כי זה לעסק חשוב וחבל לקנות מוצר זבל שיתקלקל אחרי חודש אז השאלה שלי שלי היא switch or hub ? וגם איזה סוג לקנות הבנתי שהמחיר שלהם כמעט זהה אז מה ההבדל ברמת העיקרון בן שני הדברים ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום, איפה אני יכול להשיג מתאמי HPNA לקנייה בארץ? אני צריך צמד. האם הם יעבדו על תשתית של הוט ללא הפרעות? אצל סבתא שלי ההוטבוקס נמצא ליד המחשב ורחוק מהסלון, ואין לה תשתית את׳רנט בבית, הקליטה בסלון חלשה ולמתוח כבל זו לא אופציה, אז מגשר HPNA ונקודת גישה בסלון ליד הטלוויזיה זה אופטימלי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אהלן, אני מנסה לשרשר מודם הוטבוקס ל-Dlink עכשיו הבעיה נטחנה כבר הרבה מאוד פעמים אבל נתקלתי במשהו שלא הצלחתי למצוא אליו מידע באינטרנט. כמובן עקבתי אחרי המדריך של NetChief עכשיו הבעיה שאני מחובר לראוטר המשורשר אני מצליח לקבל כתובת נכונה של IP בתחום הסגמנט אבל אין גישה לאינטרנט. שאני מתחבר להוטבוקס ישירות אני יכול לגשת לראוטר המשורשר לפי הכתובת אבל כשאני מחובר לראוטר המשורשר אני לא מצליח להכנס להוטבוקס. כלומר זה עובד רק לכיוון אחד. מה הסיבה לכך? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי, יש לי בסלון מחשב קטן ללא כרטיס רשת פנימי אלא מחובר לכרטיס רשת חיצוני אלחוטי בחיבור usb. אני סובל מבעיות ניתוקים ואי יציבות בגלישה, ומעוניין לחבר את המחשב הסלוני בחיבור קווי לראוטר שנמצא בחדר אחר בבית (מצריך פריסת כבל רשת ארוך דרך הגג, אבל לגמרי בר ביצוע). האם מישהו מכיר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר למחשב בusb שיש לו כניסה קווית של כבל רשת רגיל ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ShahafH,

אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by bati6,

אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.