רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בסלון מחשב קטן ללא כרטיס רשת פנימי אלא מחובר לכרטיס רשת חיצוני אלחוטי בחיבור usb. אני סובל מבעיות ניתוקים ואי יציבות בגלישה, ומעוניין לחבר את המחשב הסלוני בחיבור קווי לראוטר שנמצא בחדר אחר בבית (מצריך פריסת כבל רשת ארוך דרך הגג, אבל לגמרי בר ביצוע). האם מישהו מכיר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר למחשב בusb שיש לו כניסה קווית של כבל רשת רגיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחד מהם שהם המליצו לי לבחור EDIMAX BR-6424 N התחברתי לפני כשבוע ל 12 מגה בעצם מה שהיה צריך להיות כבר לפני חודשיים פשוט לא הייתה תשתית באזור. הגלישה הייתה נחמדה מאוד בשבוע האחרון עם 1.5 מגה לשניה בהורדה ו כמעט 100 ק בהלאה. רק שאתמול כל זה הסתיים לו בפתאומיות גמורה כאשר הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לקבל אינטרנט . היום בבוקר הסבירו לי שבזק קנו שרתים חדשים שמאפשרים גישה פרטית יותר בלי עומסים ועל כן צריך את השיטה החדשה \ישנה עם החייגן הפנימי שרק 3 מודמים יודעים להסתדר אתו טוב וכאמור ה LINKSYS WRT 150 N שלי לא מספיק טוב עבורם כי הוא עושה הרבה ניתוקים ולא יודע להסתדר עם חייגן . בסופו של דבר הסכמתי , בזק בינלאומי מספקים את הראוטר EDIMAX במחיר מוזל של 120 ש"ח עם אפשרות פריסה חודשים ל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט הספק נטוויזן , מודם THOMSON של הוט , ראוטר D-LINK ,קו הטלפון שלי הינו קו של נטוויזן המחובר דרך מתאם שיחות של AUDIO CODES . מהירות גלישה 2.5 החיבור הוא בסדר הזה - תשתית למודם - מודם למתאם שיחות - מתאם שיחות לראוטר - ראוטר למחשבים. הכל עובד !!! רציתי להתחבר דרך אותה התשתית עם מודם MOTOROLA SB4200 (שם היוזר שונה - הספק נטוויזן מהירות גלישה 10.0). בחיבור ישיר של המודם לראוטר יש גלישה !! **** כשמנסה לחבר באותו הסדר מודם למתאם ולראוטר - אין שיחות ואין אינטרנט משיחה עם נטוויזן הבנתי שאם אני מתחבר למודם באותה התשתית לא אמורה להיות בעיה , משיחה עם הוט נאמר לי שיכולה להיות בעיית תדרים ???? לא כל כך רוצה למסור להם פרטים בשל בעיית העברת הציוד ממקום ל…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב רשת משולב של D-LINK מדגם DSL-2650U, לקחתי את הPRIMARY DNS של נטוויז'ן מהתמיכה והגדרתי IP סטטי למחשב (בין המחשב למודם), השתמשתי בIP הזה כדי לעשות FORWARD לפורט 28960 (בשביל לשפר אולי עוד יותר את הפינגים בCOD4), שמרתי ואיתחלתי את המודם והמחשב, הפורט מופיע ברשימת VIRTUAL SERVERS והכל טוב ויפה, אבל משום מה בCANYOUSEEME הפורט מזוהה כסגור, ובפינגים בקוד4 אין שום שינוי. בהגדרות הWAN לחיבור שלי במודם ניסיתי להוריד את הV מאפשרות הFIREWALL של המודם והעניין לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחבר מהלפטופ שלי למחשב נייח משום מה אני לא מצליח לעשות Port Forwarding בראוטר כל פורט שאני בודק בhttp://www.yougetsignal.com/tools/open-ports סגורררר אפילו פורט 80 שאני מצליח לגלוש באינטרנט מה לדעתכם הסיבה? במחשב מותקן NOD 32 ניסיתי לבטל אותו אבל ראיתי שזה עדיין לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך התחברתי לחבילה של ה-1.5 מגה הורדה וה-0.5 מגה שליחה בכבלים עם 012. מאז אני נהנתי מאוד ממהירות הורדה של בערך 190 קיי ומהירות שליחה של בערך 62 קיי. בזמן האחרון אני שם לב שבכל תוכנות השיתוף שלי בלי יוצא מהכלל מהירות השליחה לא עוברת את ה-6 קיי והדבר הזה פשוט נוראי אני כבר לא יודע מה לעשות זה מוציא אותי מדעתי והורס לי את כל הרטיו בכל ****** ודיי כבר נמאס לי. מה גם שאני משלם על הדבר הזה עוד כסף. ראוי לציין שהעלאה רגילה לאינטרנט מהירות השליחה בסדר (ככה לפחות עושה רושם) והדבר קורה רק בתוכנות השיתוף אבל בכולם בנוסף, מהירות ההורדה רגילה לגמרי, אין לי שום בעיה עם מהירות ההורדה ואני עדיין ממשיך להוריד באותה מהירות מתי שהטורנט\קובץ בכל תוכנה אחרת עם ביקוש סביר. שיניתי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מודם סלולארי שעובד בחלונות 8 ? תודה לעוזרים אתמול הייתי ב-KSP ושם היו שני דגמים , אחד של TP LINK והשני של ZTE . בקשר ל TP LINK , בדקנו האם הוא מתאים - והוא על הנייר לא מתאים . בקשר ל ZTE - אותו הסיפור . לא מתאים, על הנייר .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו למכור בארץ את הנתב TL-WDR4300 שהוא Dual Band אמיתי (משדר בו זמנית גם ב 2.4Ghz וגם ב-5). קניתי אותו אתמול אחרי שעברתי מספר פעמים על הנתונים של הנתב כפי שמופיעים באתר של החנות וחיברתי למחשב כדי להתחיל בהגדרות. ברגע שהגעתי לחלק של האלחוט משהו כבר נראה לי מוזר - חסרות אופציות בתחום של ה 5Ghz. אוקיי, נכנסתי לאתר היצרן, הורדתי את הקושחה האחרונה (יצאה לפני פחות מחודש) וניסיתי לעדכן. וכל הזמן מתקבלת איזושהי הודעת שגיאה לא ברורה והנתב לא מתעדכן. לקח קצת זמן עד שקלטתי מה העניין.. לנתב התקינו קושחה אחרת שמיועדת לשוק המקומי וכנראה חוסמת כל מיני אפשרויות בתחום של ה 5Ghz. מה שמרתיח בכל הסיפור הזה הוא שהעניין לא מפורסם, בחנות לא אומרים שום דבר וביזבזתי שעה על ללכת לקנות א…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיי לא יכול!! אני מנסה לפעמים לעלות איזה קובץ לשרת, נניח http://my.viaf.co.il - שרת מהיר. אז אני מנסה לעלות תמונה למשל, זה פשוט מעלה ומעלה ומעלה, האינטרנט לא מראה שהוא פועל, בIE למטה זה מראה כאילו הוא פועל, אבל לא קורה כלום. המהירות שליחה פשוט תקועה. הלכתי וניסיתי בשרת אחר: NANA. אותה בעייה, פשוט לא מעלה, המהירות שליחה פשוט לא רוצה לעבוד. לאחר מכן, הלכתי וניסיתי ב WALLA, אותו הדבר, אחרי זה ב GEOCITIES - אותו הדבר. גם כשאני שולח בICQ לאנשים קבצים, זה מראה בהתחלה 2K לשנייה, יורד ל0K לשנייה ולא זז, ככה תקוע. אין לי שום פיירוול מותקן, במשחקים יש לי פינגים מעולים, יש לי WindowsXP Pro עם מודם ADSL USB ROTAL כחול, הספקית: Netvision, מהירות האיידיאסאל: 0.5. HEL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מנויי בסיבים של פרטנר בחבילה של 1 גיגה עם הנתב השחור WIFI 6 היציבות של המכשיר הזה לא טובה עבורי אני מתכוון לעבור לציוד פרטי החלטתי ללכת לכיוון של פתרון מש 2 חלקים יש כמה דגמים מסדרת X אשמח להמלצה על דגם חוץ מX20 המרחק בין הנודים יהיה בערך 6 7 מטר בצורה אלכסונית עם קיר אחד באמצע בתודה ובהערכה שלומי ברוך
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבדיקת מהירות אני לא עובר את ה-70Mb/s. בחיבור ישירות למודם ללא הראוטר אני מגיע בקלות ל-100Mb/s. לפי הנתונים שלו הוא אומר לתמוך עד 300Mb/s.. מצד שני, חיבור הרשת במחשב מציג דרכו חיבור במהירות 100Mbps, ובחיבור ישירות למודם הוא מציג חיבור במהירות 1Gbps. יש מה לעשות או שזאת מגבלה פיזית של הראוטר?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=tqbnjgbtDl0 context
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, המצב שלי הוא כזה, כרגע יש לי בבית חיבור של סלקום וחיבור של בזק. אני שוקל להמיר את החיבור של בזק באחד של הוט כי הם מציעים יותר Upload - הם מציעים 5 מגה לעומת ה-3 של בזק, ואני עושה הרבה סטרימיג ל-Twitch, ולשדר ב-3500kb יהיה מעולה בשבילי. הבעייתיות פה היא העובדה שהוט מביאים את ה-Hotbox i6, שהבנתי מחבר לעבודה לא מאפשר חיבור ל-VPN. הפתרון שנראה לי הגיוני הוא לחבר את שני החיבורים לסוויץ' מסוים שיהיה מחובר למחשב, עם איזשהו פתרון שיאפשר לי לעבור בין החיבורים. יש חיה כזאת? אני מניח שכן אבל לא מכיר את הטרמינולוגיה לחיפוש דבר כזה.. (כאילו, Splitter ו-Switch זה די הגיוני אבל לא מצאתי, הגוגלינג שלי חלוד יום ואולי יש לכם רעיונות יותר טו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שעל כל הניידים עם 7 שראיתי יש את הכרטיס רשת הזה . מה אומר הכרטיס רשת הזה ולמה הוא מותקן ברגע שיש כ.רשת אלחוטי ? Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס בערך 3-4 שנים. הרבה פעמים הוא היה עושה ניתוקים, אבל עכשיו אחרי הניתוקים בדר"כ אי אפשר להתחבר לאינטרנט. כרגע אני מחובר ישירות דרך המודם מה שלא מאפשר לי גלישה מהטלפונים בבית. כרגע אני לא מצליח לחבר את הרואוטר. גם כשהוא מחובר כמו שצריך אני לא מצליח לגשת בכלל ל WEB שלו. כפתור הריסט לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: כרגע חזר האינטרנט ואיתו ממשק ע WEB. מה אפשר לעשות כדי שהניתוקים לא יחזרו? קושחה מעודכנת לפי האתר פיקוק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה . רק ממה שראיתם.)
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-