רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה. יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל. אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי. תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה: ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05. התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחר את ה TP-Link TDW9980. כרגע אני מחובר להוט בתשתית 100 מגה. האם אני יכול להחליף לגמרי את ההוטבוקס 2 שלהם במודם ראוטר הזה שאמור להתאים גם לכבלים? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע לפעמים למקומות בלי חיבור קבוע לאינטרנט ושוהה שם מס' ימים. בגלל שאני עובד הרבה עם האינטרנט אני צריך פתרון, גם מבחינת אבטחה וגם מבחינת נפח גלישה. לפעמים מספיק לי החיבור דרך הפלאפון, אבל זה פחות מאובטח, מה גם שפעמים רבות החבילה נגמרת והגלישה נהיית איטית. אני יודע שפעם הנט-סטיק היה פופולרי לדברים האלה ורציתי לדעת אם יש פתרונות חדשים יעילים/ זולים/ מאובטחים יותר (לא מחפש משהו מיוחד במבחינת אבטחה. WPA2 כמו ברשת אלחוטית רגילה מספיק). תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר D-Link DIR-825AC כי יש לי לפחות שני מכשירים תומכי AC ורציתי ראוטר תומך AC. יש לי שתי בעיות עם הראוטר: 1. אני רוצה לשנות את שרתי ה-DNS לשרתים של גוגל או של OpenDNS. אני על תשתית בזק וכשאני בוחרת תחת Net-Lan בחיבור מסוג PPPOE, אין אפשרות לשנות ידנית את שרתי ה-DNS (לא מופיע בכלל שום אזכור למילה DNS). 2. האתר שלי http://gali-nir.com לא עולה כשהראוטר מחובר. נציג של בזק בינלאומי אמר שזה בגלל הראוטר כי האתר עובד תחת פרוקסי ובחייגן PPPOE בחיבור ישירות למודם, כמו כן האתר לא עבד במחשב נוסף שהיה מחובר לראוטר. עכשיו החלפתי לראוטר הקודם שלי והאתר עובד. לגבי האתר, בדיוק אתמול החלפתי לשירות אחסון אחר, יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה אודה לעזרתכם בנושא האתר ובנושא ה-DNS, …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , הקמתי ארון תקשורת , וחיברתי בקיר 9 נקודות רשת שמתחברות לארון. ניסיתי לחבר את המודם לסוויץ טיפש ואז להעביר לכל הנקודות , בעקרון זה עובד אבל עושה בעיות , האינטרנט לא עובד תמיד ולפעמים נופל. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקנות או הגדרות מסויימות שאני צריך להגדיר במחשבים על מנת שלא יהיו בעיות ובלי שום קשר , לדעת אם זה חוקי מבחינת החוק ובזק. [זה לא למטרות רווח , שימוש אישי בלבד]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר TL-WR740N בתור נקודת גישה שניה כאשר הוא מחובר לראוטר אחר ולא בדיוק הולך לי. איכשהו הצלחתי לחבר בעבר את הDLINK שלי והוא עבד, הפעם אני בבעיה והוא פשוט לא מתפקד.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, הציוד שיש לי זה SmartBox מאורנג' דגם Gigaseet 604il ומתאם שיחות של 012 דגם MP202. מאחר וב012 מסרבים לתת את שם המשתמש והסיסמא של קו הטלפון VOIP שלי, אני לא יכול להשתמש במתאם שיחות שמשולב ב SmartBox. לכן אני רוצה להגדיר את חיבור ה Wan Ethernet ב SmartBox שישתמש במתאם השיחות של 012. במתאם השיחות יש שקע Wan ו Lan/PC מ Wan חיברתי לשקע Wan ב SmartBox ומהשני לשקע Ethernet ב SmartBox כשהגדרתי IP אוטומטי הSmaartBox לא קיבל IP אז שיניתי ל IP ידני והגדרתי את הכתובות. לגבי כתובות ה DNS הנחתי שהם צריכות להיות כתובות ספק האינטרנט שלי שהוא 012, אך במתאם השיחות נשארת נורית אדומה ב Phone 1. אלו הכתובות שהגדרתי IP 10.100.101.2 255.255.255.0 SubNet Mask 10.100.101.1 …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר אנחנו עוברים לYES ורציתי לדעת איך האינטרנט שלהם. האם הוא טוב כמו האינטרנט של הוט וכו'
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה . רק ממה שראיתם.)
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שלקחתי מבזק את הראוטר החדש שלהם, שתומך בפרוטוקול N חיברתי אותו בבית לפי המדריך. שינויים לפי מה שאני יודע וקראתי, לא הביאו אותי לתוצאה המבוקשת מה שאני מעוניין הוא פשוט - להתחבר עם המק שלי אליו במהירות של 300 (אני מוכן להתפשר על 270 ) שום דבר שעשיתי לא עזר, אלא רק ניתק לי מכשירים אחרים שלא תומכים בהגדרות שונות כגון 40MHz לא מצאתי איך לגרום למכשיר לדוגמא לפתוח שתי רשתות במקביל כמו שמכשירים אחרים עושים, אחת של 2.4GHz והשניה בו זמנית על 5GHz מישהו הצליח להביא את המחשב שלו להיות מחובר במהירות שכזו? אני אשמח לכל עזרה שהיא... מה שאני תמיד מקבל זה:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש תקלה נרחבת ללקוחות HOTNET שמחוברים לתשתית HOT. התקלה מתבטאת באי זמינות של אתרים ושירותים המתבססים על שירותי AKAMAI. לדוגמא אתר YNET לא זמין וגם חלק מהשירותים של גוגל. עדכון 20:30 - מסתמן שהבעיה נפתרה והאתרים הבעייתים, זמינים כרגע.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. נתונה רשימת הפרמטרים הקשורים ל TCP ו UDP. יש לבחור בכל שאלה את הפרמטר המתאים ביותר כתשובה לשאלה: א) RWIND ב) CWIND ג) SYN Flag ד) FIN Flag ה) Checksum ו) Source Port- ז) Destination Port ח) Sequence Number ט) Acknowledge Number 1.2. איזה פרמטר לא מופיע בפרוטוקול TCP? 1.3. אידה פרמטר קיים בTCP וUDP אבל רק TCP חייב להשתמש בו? 2.1. איזה פרמטר חורג ממודל השכבות? _______ אשמח לעזרה חברים, את כל המושגים אני מכיר טוב אבל אני לא מצליח לפתור את השאלה במלואה 1.2-אם הכוונה לתקורה אז CWIND לא מופיע בתקורה אלא מתקדם כל פעם בהתאם לרשת-אם זה לא הכוונה אני לא רואה שום דבר אחר 1.3-האם זה SOURCE PORT , כיוון שלא בהכרח U…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי רשום באתר bittorent מצויין, בין השניים שאני בהם, אבל מנהל האתר החליט לחסום בשבוע האחרון את הגישה לאתר של משתמשים ישראלים (אולי בגלל שהמון פשוט נוהגים לפתוח כמה חשבונות ולהיות ליצ'רים ). בכל מקרה, איך אני יכול לעבור את החסימה הזאת? אם אני אתחיל להשתמש בשרתי פרוקסי בחיבור האינטרנט אני אוכל להיכנס לאתר? בכלל, להגדיר חיבור proxy זה דבר מסובך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ). לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד. בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר). חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טלפון קווי? אובר אי פי? אחר?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-