רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם ראוטר של בזק, משהו פשוט של Dlink, יש לי תשתית של מאה מגה והמחשב ממוקם בחדר הסמוך, ללא ממ"דים וכאלה באמצע הדרך - ומקבל בערך 40 מגה. יש למודם ראוטר שציינתי תקן N, במחשב יש לי אפשרות לקבל תקן של AC וגם .MU MIMO האם כדאי לקנות משהו עם התקנים האלה? זה יישפר לי את הקליטה בחדר שממוקם בו המחשב? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דיי לא יכול!! אני מנסה לפעמים לעלות איזה קובץ לשרת, נניח http://my.viaf.co.il - שרת מהיר. אז אני מנסה לעלות תמונה למשל, זה פשוט מעלה ומעלה ומעלה, האינטרנט לא מראה שהוא פועל, בIE למטה זה מראה כאילו הוא פועל, אבל לא קורה כלום. המהירות שליחה פשוט תקועה. הלכתי וניסיתי בשרת אחר: NANA. אותה בעייה, פשוט לא מעלה, המהירות שליחה פשוט לא רוצה לעבוד. לאחר מכן, הלכתי וניסיתי ב WALLA, אותו הדבר, אחרי זה ב GEOCITIES - אותו הדבר. גם כשאני שולח בICQ לאנשים קבצים, זה מראה בהתחלה 2K לשנייה, יורד ל0K לשנייה ולא זז, ככה תקוע. אין לי שום פיירוול מותקן, במשחקים יש לי פינגים מעולים, יש לי WindowsXP Pro עם מודם ADSL USB ROTAL כחול, הספקית: Netvision, מהירות האיידיאסאל: 0.5. HEL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר באלי אקספרס עם תמיכה בvectoring וכל שאר הטכנולוגיות החדשות. מה כרגע הכי מומלץ? אני בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק על 100 מגה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני תוהה מה היתרון של ראוטר שמשדר נניח במהירות 600M לעומת אחד שמשדר רק ב 300 אם המהירות שמקלים מהספק היא נמוכה הרבה יותר 100M?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית web כך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי לפני כמה ימים ראוטר של חברת NETGEAR מדגם WGT624V4 וברצוני לעבוד איתו אלחוטית כמובן . אני נסיתי עשרות פעמים לקנפג' את הראוטר שיעבוד בשני המחשבים שברשותי ( 2 לפטופים ) . הבעיה היא שבמחשב אחד יש אינטרנט ויש גלישה ואיסקיו ומסנג'ר ובמחשב האחר אפשר לתפעל רק את איסקיו ואת המסנג'ר וללא גלישה באינטרנט . נסיתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי שהמחשב השני יעבוד כמו שצריך מול האינטרנט . עשיתי ריסט לראוטר והתקנתי הכל מחדש גם אותה בעיה - זה מתחבר כאילו ל-LOCAL AREA או משהו כזה . אני עובד במערכת הפעלה וויסטה - אז קצת היסתבך לי העניין . הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הדרכים להגדיר את הפעולות האלה שהכל יעבוד כמו שצריך + להגדיר אבטחה וסיסמא לראוטר שלא יהיה פתוח לאחרים בבניין שלי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי תוכנת ERP חינמית על המחשב בעסק. כעת אני רוצה לעבוד עליה מהבית. התוכנה בעלת ממשק בדפדפן. לצורך העניין התוכנה עובדת דרך פורט 7070. ה- IP הפנימי של המחשב ברשת הוא 10.0.0.8 והאייפי החיצוני הוא 123.123.123.123 אם אני נמצא בעבודה והולך אל 10.0.0.8:7070 הכל טוב ויפה. אם אני נכנס מהדפדפן אל 123.123.123.123:7070 הוא רושם שלא ניתן לגשת "לאתר". 1. האם בהכרח זה שאי אפשר לגשת לאתר נובע מהבעיה של קישור הפורטים? (או יכול להיות שהתוכנה לא תומכת בעבודה 'אונליין'?) 2. איך לבצע קישור בין המחשב הספציפי שמריץ 10.0.0.8 והאייפי:פורט הכלליים? * יש לציין שיש לי מצלמות שמקושרות כבר 3. ראוטר DLINK של בזק הבנתי שעושים את זה דרך port forwarding, אבל אני לא מצליח, כלומר אני לא רואה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעבור למהירות 100 מגה והציוד שברשותי תומך רק עד 15 מגה , לא ממש בעניין של להשכיר ציוד ולכן מעוניין לרכוש ראווטר/מודם . אשמח לקבל המלצה , אין שום שימוש מיוחד מלבד גלישה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב נייד שלי כבר קולט אינטרנט, זה אומר שיש בו מה שניקרא כרטיס רשת, נכון? אני רוצה להגדיל את הטווח עם משהו כמו אלו: http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna-/301437770605?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 http://www.ebay.com/itm/New-802-11n-150M-USB-WIFI-Wireless-LAN-Adapter-w-Long-Range-20dBm-2dBi-Antenna-/311013004221?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 1. זה אמור לעבוד או כיוון שיש כרטיס רשת כבר מובנה המחשב לא התייחס אליו? 2. סוג החיבור של האנטנה לא קיים אצלי במחשב, אבל אפשר לקנות לו חיבור USB ולחבר את האנטנה עם USB למחשב, זה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך איך ליצור רשת וירטואלית פרטית VPN תודה ואם יש פה מישהו שעשה את זה אז אם הוא יכול להגיד לי מה אפשר לעשות איתה חוץ מכמה דברים שאני יודע
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתחת לרדאר: המלחמה שמשפיעה על מחירי האינטרנט שאנחנו משלמים ועל מהירות הגלישה הסיבים האופטיים של בזק מגיעים לכל בית - אז למה החברה משאירה אותם כבויים? אם הייתם שומעים שכביש רב נתיבים, אוטוסטרדה חדשה שנסללה ומחברת את המרכז לדרום הארץ, עומד ריק, אין יוצא ואין בא - הייתם ודאי תוהים למה זה קורה ומתמרמרים על בזבוז המשאבים. דבר דומה קורה כיום עם תשתיות התקשורת בישראל מכיוון שמשרד התקשורת נכשל באכיפה ובביצוע של רפורמה שהוציא לדרך ב-2015. המאבק שבו מפסידים משרד התקשורת - והצרכנים - מתחולל סביב נושא בעל שם שאינו אטרקטיבי במיוחד: שימוש בתשתיות פסיביות. הוא מתנהל הרחק מעיני הציבור, אבל יש לו השפעה משמעותית על הצרכן: על מהירויות הגלישה שלו באינטרנט, על מגו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות (גם דברים מ-ALIEXPRESS וכו' תופסים)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל הפורום,לפניי שבוע עברתי לHOT (דרך אגב הם יותר טובים מיס שהיו לי והVOD משהו משהו) ויש לי בעיה אם האינטרנט שלהם. שהיה לי את האינטרנט של YES לא היו לי בעיות כאלו,הייתה לי הספקית בזק בין לאומי. והספקית שלי כרגע היא 012 net. האינטרנט פועל כל כמה שעות ולפעמים ימים שלמים ושהאינטרנט בסדר. ואז מתישהו לא יודע אבל אני לא יכול להיכנס לחלק מהאתרים שאני רוצה וזה רושם כאילו אני לא מחובר,ודווקא חלק מהאתרים אני מצליח לראות. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ואנטי-ריגול Ad-Aware+Ad-watch מעודכנים וסרוקים היטב. האם גם למי שיש HOT עם ספקית 012 net (אני בטוח שיש פה אחד או שתיים כאלה פה) שקורה להם אותם בעיות כמו שלי? מידע על האינטרנט (אם זה יעזור לכם): אינטרנט HOT בכבלים --------------------…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנת נתב אלחוטי ללא חייגן 3com officeConnect אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי אני ממש לא מבין ברשתות אלחוטיות ... בתודה פיני המייל שלי pini1357@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב רשת משולב של D-LINK מדגם DSL-2650U, לקחתי את הPRIMARY DNS של נטוויז'ן מהתמיכה והגדרתי IP סטטי למחשב (בין המחשב למודם), השתמשתי בIP הזה כדי לעשות FORWARD לפורט 28960 (בשביל לשפר אולי עוד יותר את הפינגים בCOD4), שמרתי ואיתחלתי את המודם והמחשב, הפורט מופיע ברשימת VIRTUAL SERVERS והכל טוב ויפה, אבל משום מה בCANYOUSEEME הפורט מזוהה כסגור, ובפינגים בקוד4 אין שום שינוי. בהגדרות הWAN לחיבור שלי במודם ניסיתי להוריד את הV מאפשרות הFIREWALL של המודם והעניין לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-