עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by AMD-ALI-G,

לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. Started by yoavbd123,

אהלן חברים. יש לי מחשב נייח בבית שמטעמים לוגיסטיים לא יכול להיות ליד נקודת האינטרנט הקווית. השאלה היא מה אני צריך להוסיף למחשב הנייח (אני מניח שסוג של כרטיס רשת) בשביל שאני אוכל להתחבר אליו בצורה אלחוטית? תודה

• 11 תגובות
    • 29.3k צפיות
  4. שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ido h,

רכשתי מחשב נייד חדש lenovo t400 ואני רוצה להתחבר אלחוטית לאינטרנט (יש לי מודם תומפסון של הוט ביחד עם נטוויז'ן), האם חיבור אלחוטי מחייב ראוטר או שישנה אופצייה אחרת (במחשב קיימים כל סוגי החיבורים כגון בלוטות'/אלחוטי וכו') בעזרת סטיק כלשהו? תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by Sponge Bob,

אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש

7. Started by amiroh,

שלום, קיימת לי תופעה באחד המחשבים בבית , אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי בבית ומצליח לגלוש תקין, לאחר פרק זמן מסויים שהמחשב לא פעיל האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל ללא גלישה לאחר שאני מתנתק ומתחבר בשנית אני מצליח לגלוש בשאר המחשבים בבית אין לי את הבעיה ולא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו בנושא מישהו יכול לתת לי כיוון? בטוח שמדובר בהגדרה מסויימת... תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום, יש לי EDIMAX 6524N ובשני המחשבים הניידים שלי חיבור עימו מתנתק כל כמה דקות, כאשר במחשב המחובר ישירות אליו בכבל רשת אין בעיה. אנא תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  10. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני מעוניין באינטרנט אלחוטי בביתי.. יש לי כבר בנייד כרטיס רשת אלחוטי.. ויש לי כרגע מודם b focus של בזק.... כל מה שאני צריך לקנות זה ראוטר ולחבר אותו למודם וזהו? יהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית? תודה

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by myjunkmail0000,

הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני זקוק לאינטרנט על המחשב הנייד והיכן שאני נמצא אין רשת WIFI זמינה. מישהו יכול להמליץ על אינטרנט אלחוטי שלא יהיו בעיות בקליטה, אזור ת"א-ראשון לציון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by elad-r,

מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  16. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  17. האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ben in Black,

אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש

21. Started by XpideR,

שלום אחותי היום סידרה לי באורנג 10 מגה ב40 שקל כי היא עובדת שם עכשיו הבעייה היא שאצלי באיזור אין ngn ובזק מספקים עד 8 מגה אז עשיתי 8 מגה תשתית אבל הספק שלי הוא 10 מגה זה יכול ליצור בעייה ? או אפילו לתת לי עדיפות כלשהי על מישהו שיש לו 8/8 ? איך orange כספק תשתית הם טובים ? עד עכשיו הייתי במסלול 5 מגה אצל בזק והיה סבבה היה שווה לעבור לorange ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט שנה שנייה בבן גוריון ושירותי האינטרנט במעונות האוניברסיטה חוסמים כמעט כל פורט אפשרי, כלומר חוץ מתוכנות כמו מסנג'ר וסקייפי אי אפשר לעשות כלום. לא משחקים, לא תוכנות peer to peer כמו יוטורנט אימיול ואזורוס ולא כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרכים לעקוף את זה, לפחות לאיזה משחק או שניים. לא מזמן קניתי סטארקראפט 2 ואני אתבאס מאוד אם לא אוכל לגעת בזה כל השנה. הורדות זה טיפה פחות קריטי כי עדיין אפשר להוריד http או ftp. תודה לעוזרים החכמים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Lioral,

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by ari rot,

שלום בקרוב אני טס לגור בניו יורק ואני מעוניין בקצת מידע על איך הדברים שם עובדים בנוגע לספקיות איטרנט אז יש לי כמה שאלות 1: האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? 2: מה מהירות האינטרנט המקסימלית בארצות הברית? 3: איזה ספקיות נחשבות לאמינות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

היי, עברתי דירה בשבוע שעבר. כהרגלי, קבעתי עם בזק עוד לפני שנכנסתי לדירה (לא מסוגל בלי חיבור לרשת). נציגת המכירות בדקה והודיעה לי שאפשר להתחבר במהירות 100. הטכנאי שחיבר אותי אמר שאקבל 50-52 לכל היותר כי התשתית לא טובה אבל "זה בסדר, אנחנו מתחייבים 50-100". כמובן שהוא אמר את זה בסיום ההתקנה... הבנתי מהטכנאי שאין הרבה מה לעשות, ובשירות הלקוחות אמרו שלא מתוכנן שידרוג תשתיות בשכונה בקרוב. האופציה הנוספת היחידה היא הוט, אבל יש לי ניסיון לא טוב איתם ובנוסף אני שומע סיפורי זוועה על שירות הלקוחות שלהם... המלצות? עצות? יש דרך לשכנע את בזק לבצע שידרוג תשתית אצלי? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.