רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי ראוטר חדש של to link VR600 Archer שהוא בעצם המרכזי וממוקם בסלון. אליו מחוברים הטלוויזיה smart, פלייסטיישן 4 , TV box כמו כן יש לי עוד שני מגדילי טווח הראשון תומך 2.4 והשני שבחדר מרוחק יותר תומך ב 2.4 ו 5 מ הרץ. עכשיו, שמתי לב שטעינת סרטים ב tv box דרך הראוטר המרכזי שמחובר ישירות קווית איטי יותר מה tv box שבחדר המרוחק שעובד על 5 מהרץ על ידי המגדיל טווח השני שבעצם מחובר למרכזי אלחוטית. אני רואה זאת כאשר אני רואה שהסרט מתמלא מהר בבאפר מאשר בסלון. האם זה הגיוני? אם קיימת תופעה כזו ? אשמח לעצה כיצד לשפר את הגלישה ל tv box שבסלון , המרכזי. תודה על כל תגובה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש(אני קונה בקרוב!!!) יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ידיד שלי טוב פנה אלי וביקש לעזור לו לבחור החלפה לROUTER שלו. יש לו SEIMENS ישן ונמאס לו מבעיות איתו (הוא עושה RESET כל הזמן ומחשבים מעבדים חיבור לאינטרנט). תעזרו לי בבקשה לבחור לו משהו טוב. יש לו 10 הגה, מחוברים מחשב 1 נייח ו2 נטבוקים באלחוטי. גם רציתי לשאול האם כדאי לקחת מ בזקסטור או לקנות בחנות פרטית? תודה לכל ה עוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point 320 Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router 235 Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem 295 Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
השקעה כספית עד 260ש"ח. ניתוני הדירה: דירה קטנה יחסית, רוב הקירות גבס. מרחק קליטה לא צריך לעבור את ה-10-8מטר. לראוטר יתחבר מחשב אחד נייח ושני מחשבים ניידים. רשת בבית של הוט - בכבלים. הסתכלתי קצת באינטרנט והעין נתפסה על שניים: נתב אלחוטי LinkSys WRT54G2 ו D-Link DIR-320 אשמח לחוות דעת, או הצעה נוספת כמובן. תודה ושבוע טוב רון אני מעוניין לקנות עוד מחר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם עקבתי אחרי המדריך הנהדר של צ'יף http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המבוקשת. הראוטרים שאני משתמש בהם: Edimax 6204Wg הראוטר שאני רוצה להפוך לAP Edimax 6428nS הראוטר הרגיל תחילה רשמתי את הMAC של ה6428, את ערוץ השידור ואת הSSID שלו והעתקתי אותם. לאחר מכן חיברתי את הAP לעתיד ועשיתי את הפעולות הבאות: - שיניתי את הIP שלו כדי שלא יהיה חופף לראוטר הראשון, שיניתי מ192.168.2.1 אל הכתובת 192.168.2.2 - ביטלתי את האפשרות של DHCP - שיניתי את המצב של הראוטר מAP לAP BRIDGE-WDS. לא הייתי אפשרות REPEATER או משהו בסגנון אז נראה לי שזאת האפשרות הנכונה. - שיניתי את הSSID שלו לשם שונה מהשם הקודם ובד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני עוד כמה ימים מזמין את מודם הADSL החדש של USR ויש לי כמה שאלות: 1]המודם מתחבר ליצאת USB ורציתי לדעת עם מבחינת ביצועים זה יהיה יותר מהיר מאשר PCI רגיל? 2]המודם מתחבר לקו רגיל של הבית אז מה אני יצתרך בשביל לגלוש איתו?יש לי שרת של איטרנט זהב אז מה גולשים איתו רגיל כמו כל מודם? או שצריך כרטיס רשת וחיגן מיוחד כמו שעושים בבית עם הטכנאי אני פשוט חדש בזה אז אני צריך עזרה ומההרררררררר. :'( :'( :'(
-
- 38 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת? הכי חשוב FIREFOX ואחריו CHROME. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. התקשרו אליי היום מהוט והציעו לי לעבור ל100 מגה בייט (כיום יש לי 12 מגה) והבנתי שבמעבר כרוך בהחלפת המודם והראוטר להוט בוקס של הוט. דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שיש עם זה המון בעיות של ניתוקים, גלישה איטית וכל מיני בעיות כאלה למיניהם (כרגע האינטרנט עובד מצוין ללא ניתוקים וכו..) רוב הדברים שקראתי נכתבו די מזמן ולא הצלחתי למצוא ביקורת מהזמן האחרון האם הם שיפרו דברים ומה התקלות של זה היום. אם מישהו יכול להגיד אם שווה להחליף והבעיות של ההוטבוקס הם קטנות או ששווה להתרחק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-