רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיצאה גירסא של DD-WRT שתומכת ב L2TP. נכנסתי לאתר שלהם אך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסא מתאימה לראוטר שלי הייתי שמח לנסות את ה DD-WRT מכיוון שה TOMATO עושה לי בעיות עם ה Remaining Lease Time (ברגע שהוא נגמר אני חייב לנתק את הראוטר או שאין לי אינטרנט... מה שכבר עבד לפני השניה שהוא נגמר (הורדות, משחקי אונליין, סקייפ, מסנג'ר וכו..) ממשיך לעבוד כרגיל, אבל אי אפשר לגלוש... שמעתי שלעוד אנשים הייתה הבעיה הזו ולא ממש מצאתי פתרון.. חיבור ללא חייגן הוא לא אופציה מכיוון שאני בחבילת "גיימר" ובלעדיה הגלישה היא פשוט סיוט... אם יש פתרון שמאפשר השארות עם TOMATO הוא גם יתקבל בברכה..... אין לי תלונות ל TOMATO מעבר לבעיה הזו תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם רשת חשמל של חברת DEVOLO ופתאום לאחרונה אני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט אני חושב שיש בעיה עם הגדרות של IP שלו ניסיתי לאפס אותו, וגם ניסיתי לעשות הגדרת IP אוטומטי לצערי שום דבר לא עוזר אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי לאינטרנט המהיר (כבלים), ובזמן האחרון יש לי בעיות מהירות חמורות בשעות העומס. כשתומך של בזק בינלאומי אומר לי להוריד קובץ מ-microsoft.com, כדי לבדוק מהירות לחו"ל, הוא משקר? יש למיקרוסופט שרתים בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרוייקט מסויים, ואני צריך לבצע פינג בין מספר רב של מחשבים. רציתי לדעת מה הזמן המקובל בין פינג אחד למשנהו. תודה. נ.ב. כשהפרוייקט יהייה מוכן אעלה אותו לפורום ראשי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות לזה שאתרים מסרבים לעלות אצלי גם באקספלורר ניסיתי וגם בפירפוקס וירוסים אין ספייואר אין ...בדקתי ובכלל יש לי גלישה די איטית יחסית ...קצב הורדה בסדר אומנם..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר אלחוטי Siemens SL2-141 ואני יכול לקבל מבזק ב"חינם" (מסלול זיכוי/חיוב) ראוטר אלחוטי כי התחברנו אליהם ב-2.5 מגה. אני מעוניין בראוטר נוסף שיתפקד טוב בתור Repeater בשילוב עם הראוטר הנ"ל יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת אישית. בצבא עשיתי קורס תממ (כמו מרמ) התעסקתי בזה 3 שנים חאחר מכן באזרחות ההיתי 3 שנים הלפ דסק תמיכה מרחוק כל שקשור תקלות IT אקטיב דירקטורי וכו. לאחר מכן כ5 שנים טכנאי מחשבים מוסמך mcdst של מייקרוסופט. כרגע אני רוצה לצאת ל ccna ורוצה לקבל המלצות וחוות דעת מאנשים עפ ניסיון. האם כדאי לי ? רוצה להתקדם בכל התחום(שכר, עבודה אחרת) . בגדול רוצה להתקדם לעלות שלב. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מנסה לקנפג את הרואטר לעבוד ב WPA2 & AES הבעיה שהוא מבקש ממני להכניס Radius Server IP מה זה? WPA/WPA2 Version: Automatic WPA WPA2 Encryption: AutomaticTKIP AES Radius Server IP: Radius Port: (1-65535, 0 stands for default port 1812) Radius Password: Group Key Update Period: (in second, minimum is 30, 0 means no update)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה שרת של RS הכי טוב מבחינת מיקום כאן בארץ? ואיך מגדירים זאת במנהל הורדות? או בהגדרות החשבון? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL בתור ראוטר ראשי מחוחברים אליו 3 מחשבים והוא גם נותן חיבור אלחוטי הביעה שלי שהקירות בבית שלי כנראה יותר מדי עבים (קירות בטון) והאות לא מגיע בצורה טובה לסלון. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ולהגדיר אותור בתור AP אני יודע שקיימים כמה מדריכים באינטרנט על איך לעשות את זה אבל לא מצאתי קונפיגורציה שתתאים למצב שיש לי אני רוצה לחבר את שני הראוטרים בכבל ולא בצורה אלחוטית אני רוצה ששניהם ימשיכו לשדר אלחוטי ולא רק אחד מהם אני רוצה שמחשבים שמתחברים בשני הראוטרים יכנסו לאותה הרשת ודבר אחרון חשוב זה שמי שירצה לעבור מאיזור הקליטה של הראוטר הראשון לאיזור הקליטה של הראוטר השני (לפטופ או טלפון נייד) , שלא יתנתק ויתחבר מחדש. מי שיכול לעזור לי בקשר לאיך…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחר בעיות רבות שהראוטר( edimax br 6204wg ) הישן שלי גרם לי,החלטתי שצריך ראוטר חדש אבל אני לא יודע איזה לקנות בעכרון חשבתי אולי משהו של cisco linksys אבל אני פתוח להצעות התקציב הוא עד 400 שח בערך ולראוטר מתחברים 2 מחשבים ולפעמים טאבלט או פלאפון בWIFI. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי אינטרנט למהירות 2.5 וקיבלתי בתמורה את הראוטר של בזק 2650U בזיכוי מלא לשנתיים אבל במחיר גבוה, כ-480 שקל (20 ש"ח לחודש). החסרון: התחייבות לשנתיים ואם אפרוש באמצע אצטרך לשלם את ההפרש שנותר. אני עדיין יכול להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד משלי. ראיתי שמחירי הנתבים הרבה יותר זולים בשוק. השאלות שלי: האם כדאי להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד חדש? האם יש ראוטר מומלץ אחר במחיר סביר? הצרכים שלי מיניליים, מחשב אחד, מקסימום שניים, חיבור לYES מקס טוטאל, וזהו בערך, כך שאוכל להסתפק בראוטר פשוט יחסית.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-