עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by warezon,

רציתי לדעת בהסבר מפורט איך אני מגדיר שולחן עבודה מרוחק על ויסטה ואיך אני מתחבר לאותו שולחן עבודה מרוחק גם דרך ויסטה..... מקווה שזה הפורום הנכון...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ofer40,

היי אני עובר להוט במהירות 12 מגה ויש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT160N. האם הוא יעבוד טוב ב UFI או שצריך להחליף? תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by a-v-i,

עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באתר של LINKSYS ולא מצאתי שום איזכור ל QOS. מה לגבי 3COM 3CRWE554G72T ? יש לו QOS? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני רוצה לעשות בוט מהרשת ולהתקין מערכת הפעלה לכן התקנתי ווינדוס 2003 עם DHCP DNS וכמובן Deployment עכשיו, איך לעאזעל ממשיכים מפה? יש לי התקנה של WINDOWS XP ו WINDOWS 7 איך אני עושה בחירה? זה בכלל לא נותן לי לעשות יבוא או משהוא איאפשר להשתמש בקובץ ISO? רק ב WIM? מזה בכלל WIM המסריח הזה גם כן Micro$hit האלה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר את המוצר הזה ויודע שהוא עושה את העבודה כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם, בתקופה האחרונה ולאחר שינויים בבית, רציתי להזריק קצת מרץ ברשת הביתית. התחדשתי לי ב-1043ND כדי לתמוך ב-1GB. בבית הושחלו (במאמץ וקושי רבים) כבלים של CAT5E לפני כשמונה שנים. השקעים בקירות של לה-גרנד גם כן תומכים ב-CAT5E. הבית שלי מרושת בצורה הבאה: - קומה ראשונה : * מודם בזק ==> 1043ND ==> תקשורת קווית דרך PATCH PANEL למחשב בחדר עבודה + חיבור לשרת הורדות * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI- קומה שניה : * ארבע נקודות LAN (רק שתיים מחוברות עד לקבלת סוויץ') * לינקסיס 54G שמחובר ב-LAN לאחת הנקודות ומשמש כ-AP לקומה השניה. * שאר הקליינטים מחוברים ב-WIFI לאחר ההתקנה ניגשתי עם המחשב הנייד ובדקתי את המהירויות דרך ה-LAN, התוצאות שהתקבלו הן: -קומה ראשונה: * מחשב חדר עבו…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני זקוק למתאם אלחוטי, שלא יתקע בהורדות ובעיקר במשחקי רשת (MultiPlayer) שיהיה PCI שתומך בתקן N קניתי כבר פעמיים USB והתאכזבתי משניהם אחד אני מדליק את המחשב לא קולט אותו מנתק מחבר 10 פעמים עד שעובד אבל שעובד עבד יציב יחסית. השני מחובר למחשב ועובד בכל הדלקה אבל יכול פתאום להתנתק לחצי דקה וזה כל פעם דופק לי את המחשק רשת/מולטי פלייר. התקציב: שלי 150 ש"ח אבל נראה לי שלא צריך את כל זה דגם הראוטר שלי: D-Link DIR-615 המחרחק מהראוטר: 6-7 מטרים לא יותר דרך קירות. 12 מטרים לא דרך קירות. המחשב לא יהיה בממ"ד וגם לא הראוטר הוא נייח הדרך שאני רוצה לחבר את הכרטיס: אחרי הרבה ניסיונות לא טובים עם USB אז אני רוצה רק PCI מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט על 90%+ בדרך כלל כי יש לי כרטי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by pssheba,

בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by danatg,

שלום, ברשותי כבל רשת שמחובר מהקומה הראשונה אל השניה וכנראה שלא עובד. שאני מחבר אליו ראוטר שהגדרתי כנקודת גישה לא נדלקת הנורה של הפורט (לעומת זאת שאני מחבר אותו עם כבל קצר לראוטר היא כן נדלקת). רציתי לשאול על נושא ההנחתה שהעלו בפניי, שיתכן שזו לא בעיה של הכבל ואז החלפתו לא תעזור. אשמח להרחבה בנושא, ולשאול אם עצם זה שנורת הפורט לא נדלקת מצביעה על כבל שלא עובד בודאות או שזה יכול לקרות גם במידה ויש הנחתה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by esaly,

היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Vega,

שלום, ראיתי אצל חבר שלי לא מזמן כזה מכשיר שעושה לו את כל ה-SHARING בבית... זה יעני, נראה כמו ראוטר, רק שזה גם HUB, וגם מודם ADSL. יעני, אתה מחבר את זה לכל המחשבים, ולטלפון, וזה עושה הכל בעצמו. לא צריך איזה מחשב שרת שיהיה דולק כל הזמן כדי שזה יעבוד וכו'. האם אתם מכירים מכשיר כזה? אם כן, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הי אנשים, שידרגתי לחיבור אינטרנט של12/1MBואני מקבל 9.5/0.33 דרך הראוטר WRT54GL עם קושחת TOMATO. QOS לא פעיל. חיבור דרך L2TP. בדיקות המהירות נעשו מול SPEEDTEST. MTU 1380 עשיתי מספר בדיקות: 1. כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם, אני מקבל את המהירות שאמורה להיות. 2. שיחזרתי את הגדרות הנתב לדיפולט דבר שלא עזר. 3. חזרתי לגרסה הרשמית של LINKSYS וקיבלתי מהירות טובה יותר9.5/1, אבל עדיין לא תקינה. 4. התקנתי TOMATO מחדש עם ההגדרות מסעיף 3 והמהירות חזרה לי ל-9.5/0.33. אני אשמח לרעיונות כי אני כבר די נואש וחושב להחליף ראוטר ל-DIR-615 או ל-TL-WR941ND.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by litmanovitziv,

שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by xDa,

שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים