רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום . יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר LinkSYS EA7500 ויש בו יציאות USB וסליחה על הבורות למה משמש הUSB? נגיד יש לי ארד דיסק חיצוני אני יכול לחבר אותו לUSB ושימש לי כמו ענן כזה? או שלא אפשרי או לא כדאי? מצטער על הבורות אשמח להסבר תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! אז קיבלתי את החיבור ADSL 1.5 החדש שלי , עם המון תקלות שלמזלי פתרתי בעצמי ללא טכנאי בזק שהיה אמור להגיע ביום ראשון (ולהשאיר אותי שישי שבת בלי אינטרנט YEAH RIGHT !) אז הכל עובד מצוין אני נהנה מהמהירות ! עכשיו.....אני יודע על אפשרויות השדרוג למודמים של אלקטל , רציתי לשאול אם יש משהו כזה גם פה - http://www.coolfold.com/Phorum/read.php?fid=9&tid=2503 ראיתי כאן משהו כזה שמדובר אך זה נראה לי ברוסית או סינית , אם יש מישהו שמבין את מה שכתוב שם ויכול לתרגם לי חלקית אני אודה לו מאוד ראיתי במס' אתרים בעולם שהמודם הנל' מתפקד (או יכול לתפקד) גם כראוטר , האם הדבר נכון ? כלומר שאני אוכל לחבר אותו ל-HUB פשוט ל-UPLINK והאינטרנט יהיה משותף ע"ג מס' מחשבים ? או שיהיה עלי ל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, זה שבועיים אני מנסה ליצור רשת ביתית פשוטה אך ללא הצלחה! המחשב המרכזי ("אסף", לצורך העניין) עובד על Vista Ultimate והוא מחובר למודם הכבלים ישירות (אני לא משתמש בראוטר) דרך NIC כמובן ומוגדר כ "Local Area Connection 2". מ"אסף" יוצא כבל רשת נוסף (המחובר לNIC אחר לא מובנה בלוח), המוגדר כ "Local Area Connection", ומתחבר למחשב השני ("אריה"), העובד על XP SP3, ישירות דרך NIC כמובן. החיבור לאינטרנט הוא חיבור ללא חייגן ! WORKGROUP נמצא על אותו שם! גילוי רשת בON ואני תמיד מגדיר אותו כPRIVATE אך הווינדוז מתעקש להחזיר אותו לPUBLIC וזה הדבר שהכי מחרפן לי את השכל!! בכל אופן אני מקבל LIMITED CONNECTIVITY , והרשת לא יציבה בכלל! שיתוף קבצים מוגבל ומדפסות לא יכולות לעבוד בשיתוף למרות ש…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר באלי אקספרס עם תמיכה בvectoring וכל שאר הטכנולוגיות החדשות. מה כרגע הכי מומלץ? אני בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק על 100 מגה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאור התקדמות המדייה ברשת אני מחפש להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש בעל תקן N ושייתן תמיכה טובה ב DLNA ויעבוד טוב עם 7 צרכנים קווים (לא חיב נטב עם 7 יציאות אני יעבוד עם ממתג) ושיהיה יציב ואמין הומלצו לי מס' נתבים במחירים שונים ולבטח באיכויות שונות אשמח לקבל המצלתכם או הערתכם בעניין 1 TIPLINK 1043 2 DILINK 655 LINKSYS 4400 3 LINKSYS E300\3200\ 3500\4500 4 בנוסף מבקש המלצה לממתג (סוויץ) רשת לרשת ג'יגה בעל 4-5 יציאות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-