רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בקניית ראוטר אלחוטי לבית פרטי עם 2 קומות הראוטר ימוקם בקומה השניה שבנויה בעיקר מעץ וגבס ככה שאין הפרעה מיוחדת מקירות ממ"ד ובטון עבה במיוחד אופציה א': TP-Link TL-WR941ND אופציה ב': D-Link DIR-615 אשמח להמלצות מבחינת אמינות או עדיפות אחרת כלשהיא האם כדאי לקחת את ה-TPLINK בגלל ה-3 אנטנות או שה-DLINK עם ה-2 אנטנות מספיק גם השתמשתי ב-TPLINK עם 2 אנטנות במשך כשנה בלי בעיות מיוחדות ישבתי בגינה וגלשתי בקצב סביר בהחלט וגם הורדתי קבצים לא גדולים ופשוט כרגע הרכבתי אותו אצל ההורים ונשארתי בלי ראוטר בתודה מראש על כל עיצה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Win7 64BIT - דרייבר רשת - אין אינטרנט אחרי פרמוט והתקנת וינדוס 7 אני צריך דרייבר רשת, תביאו לי משהו שיסדר לי את האינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם לוקחים בחשבון את הבעיות שיש איתו ( מהן ?? ) את ההתחייבות ל 3 שנים ואת הביצועים שלו .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה . יש לי אופציה לשדרג את הרוטל 1025 שלי ואני מתלבט .. הציעו לי את הנתב הזה ( כולל מודם ) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=158&pd_id=264 ב 540 ש"ח האים זה כדאי ?? האים זו חלופה טובה ??
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבית מחולק לשתי קומות כשהראוטר בקומה למטה (בסלון). בשני החדרים למעלה (שלי בינהם) הקליטה לא משהו בלשון המעטה. אין ניתוקים אומנם אבל בואו נגיד שיש פס אחד קטן באייקון של קליטת הרשת האלחוטית. הראוטר הקיים או WRT54GL המעולה של לינקסיס (מעולה אבל מיושן אולי?). חשבתי שאם זה יעזור אין לי בעיה להשקיע כ-250 ש"ח בראוטר חדש. ראיתי את : TP-Link TL-WR1043ND שעולה כ-270 ש"ח וקראתי עליו ביקורות טובות ויש גם את Edimax BR-6524N שעולה בערך אותו דבר. היתי שמח לדעת אם לדעתכם ומנסיונכם זה יכול לעזור או שחבל על הכסף. אם זה לא יעזור, יש דרך זולה יחסית למשהו שכן יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ומקבלים מודם אלחוטי "מתנה". מה אתם אומרים על המבצע הזה שמוצע כרגע ברשתות סלקום? קישור: http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ס, אני חייב עזרה. המודם שלי הוא aztech 600E של בזק, הכנסתי בו את השם ואת הסיסמה, הוא התחבר, אבל עכשיו אני מתמתק, כל שעתיים (או משהו כזה). את המחשב הגדתי שהוא יקבל IP אוטומטי. ד"א זה מאוד דחוף לי, היום בלילה אני טס, ואני אחזור רק עוד שבוע+, ובנתיים אחי ואחותי יתקעו אם אני לא אסדר את זה עכשיו!
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בתחום האירועים וחשבתי ליצור רשת פנימית ללא אינטרנט האם דבר זה אפשרי? מה כוונתי? אני רוצה לצלם בזמן הארוע עם כרטיס תומך WIFI ולשלוח ישירות את התמונות בזמן שאני ממשיך לצלם ברחבת הריקודים. והאם ניתן לעשות זאת ללא אינטרנט? רק על גבי רשת פנימית של WIFI? האם דבר כזה אפשרי? אשמח לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-