רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הבית מחולק לשתי קומות כשהראוטר בקומה למטה (בסלון). בשני החדרים למעלה (שלי בינהם) הקליטה לא משהו בלשון המעטה. אין ניתוקים אומנם אבל בואו נגיד שיש פס אחד קטן באייקון של קליטת הרשת האלחוטית. הראוטר הקיים או WRT54GL המעולה של לינקסיס (מעולה אבל מיושן אולי?). חשבתי שאם זה יעזור אין לי בעיה להשקיע כ-250 ש"ח בראוטר חדש. ראיתי את : TP-Link TL-WR1043ND שעולה כ-270 ש"ח וקראתי עליו ביקורות טובות ויש גם את Edimax BR-6524N שעולה בערך אותו דבר. היתי שמח לדעת אם לדעתכם ומנסיונכם זה יכול לעזור או שחבל על הכסף. אם זה לא יעזור, יש דרך זולה יחסית למשהו שכן יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי קוראת לי תופעה מאוד מוזרה: יש לי שני מחשבים ברשת, שניהם כמובן עם XP. שניהם מחוברים לסוויץ', שמחובר למודם/ראוטר של בזק (TNN 600E). בראוטר שניהם מוגדרים כ-STATIC IPs, המחשב הראשי שלי כ-10.0.0.1 והשני כ-10.0.0.2 ה-firewall בראוטר לא מופעל. במחשב הראשון האינטרנט עובד כרגיל, מצויין. במחשב השני האינטרנט עובד כרגיל, מצויין, מלבד - GMail. הוא פשוט לא מגיב. עובד בצורה איטית לחלוטין, באופן מחריד. לפעמים לא מגיב בכלל (אני פשוט נכנע אחרי 2-3 דקות שבהן למשל אני מנסה לחזור מתוך הודעה חזרה ל-index). יש לציין שזה לחלוטין לא נראה כמו בעיה בשרתים של gmail, שהרי ממש במקביל - דרך המחשב הראשון - הגישה מתבצעת באופן מושלם וחלק לחלוטין. זה קורה רק ב-gmail, שאר האתרים (והאינטרנט בכלל) מגיבים …
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו שהתשתית שלי באיזור היא 10 מגה, והמהירות גלישה שלי אצלהם היא 5 מגה, וביקשו ממני לשדרג עם התחייבות לשנתיים. אמרתי לבחורה שדיברה איתי שאני לא מעוניין להתחייב יותר ממה שאני כבר מחוייב, בגלל שאני חווה כל הזמן התנתקויות ומהירות גלישה מ-א-ו-ד איטית לאתרים בחו"ל. היא טענה שזה נובע מחוסר סנכרון בין התשתית לספק, בגלל שהתשתית היא 10 מגה והמהירות שלי 5 מגה אז האינטרנט שלי מרבה ליפול והמהירות איטית. האם יש דברים בגו או שקשקוש מוחלט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לי למשל את הכתובת IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב איך בדיוק אני עושה את זה ואיזה תוכנות מומלצות יש ? אה ואיזה פורטים אני אמור לפתוח ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות לזה שאתרים מסרבים לעלות אצלי גם באקספלורר ניסיתי וגם בפירפוקס וירוסים אין ספייואר אין ...בדקתי ובכלל יש לי גלישה די איטית יחסית ...קצב הורדה בסדר אומנם..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בדקתי כמה מחוברים על הראוטר שלי אני רואה איזה 7!! איך אני עושה סיסימה לראוטר חברה:TP LINK דגם:TL WR340G אינטרנט:הוט 012
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי) כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע. האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ? תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ? לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ? מה עדיף לי לעשות עם או בלי ? ואיך אני עושה את זה ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מבנה הרשת: - נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי. - נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...) - תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M. עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל... לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור. משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט? ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100? או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק? אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את העניין מבחינתם אין מה לעשות. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך מתקנים את זה level one 1412tx זה הדגם אני יכול לנתק ולחבר כשאני עושה disable enable ל VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter אבל אני רוצה דרך הדף של 192.168.123.254 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מתאם bluetooth המתחבר למחשב ב- Usb. התקנתי את ה- driver המצורף והכל עבד תקין כמה ימים. המתאם מחובר ברציפות כל הזמן והכל היה תקין. מאתמול, קבלתי סימון לצד חיבור הרשת הזה ש-"כבל רשת מנותק". הוצאתי את המתאם והכנסתי פעם נוספת, העברתי ליציאת Usb אחרת ולכם לא עבד. לשבתי שמדובר על עניין של 'צריכת חשמל' אבל נכנסתי למנהל ההתקנים ומתחת למאפיינים של ה- Usb המתאים סימנתי לא להתנתק עקב אי שימוש. המתאם עובד שכן בכל פעם שאני מכניס אותו המחשב ודיע שזיהה חומרה חדשה אשר עודת באופן תקין. למה אני מקבל הודעה בחלון 'חיבור רשת' שכבל רשת מנותק?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מנויי בסיבים של פרטנר בחבילה של 1 גיגה עם הנתב השחור WIFI 6 היציבות של המכשיר הזה לא טובה עבורי אני מתכוון לעבור לציוד פרטי החלטתי ללכת לכיוון של פתרון מש 2 חלקים יש כמה דגמים מסדרת X אשמח להמלצה על דגם חוץ מX20 המרחק בין הנודים יהיה בערך 6 7 מטר בצורה אלכסונית עם קיר אחד באמצע בתודה ובהערכה שלומי ברוך
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מחובר כאן או שהיה מחובר לאינטרנט של הוט ויש לו חוות דעת לכאן או לכאן על האינטרנט שלהם? אשמח לשמוע אם מישהו מחובר דרכם. גם לגבי הטלפוניה שלהם אם משתלם לעבור אליהם מבזק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מושם של בזק דיברתי עם בזק והם עזרו לי להגדיר אותו כ bridge חיברתי מודם של syslink והגדרתי בחיבור את השם משתמש והסיסמא אבל הוא לא מתחבר לי (אני לא מוצא בלוג שלו את השגיאה אני רק רואה שהוא לא מצליח ) השאלה היא אם אחרי שהגדרתי את המודם כbridge אני יכול לפתוח חייגן במחשב ולנסות להתחבר עם השם משתמש והסיסמא (כמו החיבורים של פעם) כי נסתי להתחבר גם ככה ולא הצלחתי והטכנאי אמר לי שנראה לו שזה לא אותו דבר זה באמת שונה או שההגדרה של הנתב לא טובה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום פורום, קניתי את הראוטר שרבים בפורום ממליצים עליו - ה-1043ND של TP-LINK (קניתי את גרסא 2 של הראוטר). אני חווה ניתוקים ונפילות במהירות של החיבורים ב-Wireless (נראה שאין בעיות בחיבור קווי. כמו כן, בדקתי במספר מכשירים כך שזאת לא בעיה עם ה-adapter במחשב שלי או משהו כזה). שיחקתי עם בערך כל ההגדרות האפשריות בראוטר שקשורות ל-wireless - ללא הצלחה רבה. מדובר סה"כ במרחק של 5-6 מטר בין המחשב לראוטר, אין קירות עבים ביניהם (למעשה, יש בסה"כ שתי דלתות, ואם פותחים אותן יש אפילו קו אוירי). ככה זה אמור להיות? לא ציפיתי לביצועים מטורפים מראוטר ב-300 שקל, אבל לפחות שיהיה שמיש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-