רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראטור שלי מסוג 3com דגם 3crwe554g72t שתומך בכבלים + l2tp ומסוגל לעמוד בדרישות תוכנות שיתוף גבוהות הראוטר הלך לעולמו לאחר שנפל ונשבר לי. לא הצלחתי למצוא עוד ראוטר מהדגם הזה ידוע לי שיש דגם נוסף של 3com מדגם 3CRWER10075 אבל הבנתי שלפני התגובות באתר זאפ הראוטר הזה לא תומך בצורה חלקה ב l2tp. אשמח אם תעזרו לי ברכישת ראוטר נוסף שיעמוד בדרישות הבאות 1) תמיכה מושלמת בכבלים כולל תמיכה בחייגן l2tp 2) מסוגל לעבוד ימים שלמים בלי להתנתק. 3) מסוגל לעמוד בדרישות של תוכנות שיתוף כמו אימיול וביטורנט כל מה שפירטי למעלה הראוטר שנשבר לי מסוג 3com 3crwe554g72t עמד בהם ואשמח אם תמליצו לי על משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי חיבור 1.5M בכבלים דרך NETVISION... ולפעמים הוא ממש זוחל (עכשיו למשל אני מוריד על משהו כמו 7 KB משרת מהיר) הרצתי גם כמה בדיקות בכל מיני אתרים והתוצאות עגומות.... השאלה שלי היא האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו והתקשר לשירות לקוחות של הספק וקיבל איזשהו עזרה/פיצוי או שני מבזבז את הזמן שלי? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המלצתכם לסוויץ' שיחובר לסטרימר ולכן עדיף שיהיה 1 גיגה.. נראה שמספיק 5 או 8 חיבורים וזהו.. תקציב - משהו טוב ולא יקר - אין לי מושג מה נחשב נורמלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני גולש דרך אלקטל פרו לאינטרנט ברשת ביתית 4 מחשבים ומשתף בוורקגרופ אותם. יש לי האב 10 מגה עם כרטיסי רשת מובנים רילטק 10/100 על הלוח במחשבים. הכבלים של 4 גידים (קטגוריה 5). שאלתי האם מעבר להאב או סוויטץ' 10/100 תשפר העברת קבצים ואת מהירות הרשת בכלל. צורב נצמא בתחנה אחת וקבצים גדולים של ISO בגודל של סידי שלם מועברים דרך הרשת לצורב במשך כ- 20 דקות. מה להעדיף האב או סוויטץ'? דרוש שינוי בתשתית הכבלים? העיקר להגביר מהירות בתוך הרשת. לא נראה לי כי יהיה שינוי בענייני גלישה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם 15M וראיתי באתר של בזק אפשרות לשדרג ל-40M באותו מחיר שאני משלם היום (89 ש"ח) לשנה. איך זה בעצם עובד? אני מזין פרטים באתר של בזק בשביל לשדרג ל-40M, אחר כך צריך להתקשר לבזק בינלאומי לשדרג גם אצלם ל-40M? ומה בנוגע לראוטר VDSL? הבנתי שזה 10 ש"ח בחודש, אבל אני יכול פשוט ללכת לבזקסטור ולקחת, או שצריך לדבר עם 199 לפני? תודה למי שיעזור. מקווה לשדרג בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דונגל USB BLUETOOTH ורצית לדעת דונגל כיצד אני מגדיר אותו כרשת אלחוטית??? זה הדונגל http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=6632&afid=1036
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר מחשב שהתקנתי עליו PFSENSE בתור ראוטר עם תשתית של HOT, אני מצליח לקבל כתובת IP מהמודם אבל אני לא מצליח להגדיר את החייגן L2TP, האם למישהו יש ניסיון בהגדרה של חייגן תחת PFSENSE?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגודל לא משנה העיקר שיקלוט כמה שיותר רחוק ושתהיה לו מהירות טובה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אחרי עיכוב של כמה חודשים פרטנר הגיעו אלינו, ולוקחים כסף על ממיר סיב, אבל נמצא אחד. רוצה לקנות ראוטר 1. מתלבט בין ASUS ל TPLINK, ובין דגמי ה AX1800 ל AX3000. ממה שאני מבין במהירות של 1000 מגה אין יתרון ל AX3000 מבחינת מהירות כי המקסימום שלו ב 2.4 זה 574 וב 5 2400. למישהו יש ניסיון איתם? א. ההבדל שראיתי שאולי חשוב זה רוחב פס של 160 לעומת 80. האם זה משנה? מה הקשר בין זה לבין המהירות המקסימלית (האם זה משפיע על המהירות גם אם האינטרנט הוא 1000 מגה?) ב. מה ההבדל בין 2X2 ל 4X4? חשבתי שזה קשור לאנטנות אבל גם בדגם עם ה 4 אנטנות של ASUS זה 2X2. ג. אשמח להסבר על רוחב הפס של wifi לבין רוחב פס שנמדד ב mbps. האם בסיבים הוא עולה ומה הקשר ביניהם? …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
***עריכה:*** לאחר סקירות קצרות הגעתי להתלבטות בין 2 דגמים (אלא אם מישהו יפתיע אותי בדגם נוסף, זול יותר ויעיל). שני הדגמים עם תקן AC, שזה אחד התנאים החשובים לי. הראשון - ARCHER VR600 https://ksp.co.il/?uin=37339 השני - Kasda KW62293 11AC VDSL https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20186&iszap=1 אשמח לתגובות בנושא והמלצות, ניסיון אישי, דעה על הדגמים וכו'. ----------- *הנתב בתמונה צהריים טובים! ברשת הביתית אנו תחת 012 (אם אני לא טועה כיום היא תחת פרטנר), מהם קיבלנו מודם-נתב מדגם SmartBox-8330 . ובכן, הראוטר עושה בעיות, מתחרפן, מתנתק - הגיעו אחר שנים, הזמן להחליף את הקופסה (ישבנו לנתח מאיפה ה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-