עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by erezo,

אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by MODY69,

שלום רב, בביתי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי. אני רוצה להגדיר שהם יהיו באותה הרשת. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הגדרת שרת DNS ידנית. האם אני צריך להגדיר את השרת של הספקית? ואם כן, איך אני יכול לדעת מהו? (בזק בינלאומי HOT) תודה, MODY

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by smounche,

אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. עכשיו שמחלקים לכולם 100 ו 200 מגה ביט ובקרוב UNLIMITED עם עד 1 גיגה (וזה בלי לספור סלולארים עם דור שלישי ורביעי שכל היום ביוטיוב), רציתי לדעת מה הקיבולת המקסימלית כיום (יש משהו אחר חוץ מ MED1 ובבנ"ל) שיש כלפי שאר העולם ? ואיפה יש נתונים כמו ש IDC מפרסמת על כמה סמארטפונים לגבי כמה גולשים בארץ יש ובאיזה מהירויות ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. חבר'ס, אני חייב עזרה. המודם שלי הוא aztech 600E של בזק, הכנסתי בו את השם ואת הסיסמה, הוא התחבר, אבל עכשיו אני מתמתק, כל שעתיים (או משהו כזה). את המחשב הגדתי שהוא יקבל IP אוטומטי. ד"א זה מאוד דחוף לי, היום בלילה אני טס, ואני אחזור רק עוד שבוע+, ובנתיים אחי ואחותי יתקעו אם אני לא אסדר את זה עכשיו!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מכירים את הבעיה או שזה רק אצלי? (איזור מרכז)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by nissim_y,

כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Einklienermench,

אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif‏ עם משדר בעוצמה 1000mW ‎ומגבר של 36dbm או 4000mW.‎ השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi ‎וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by roshman32,

שלום . יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by biodome,

איזה נתב מומלץ יותר מבחינת STREAMING ו-UPTIME? הוא ימוקם בארון תקשורת במרתף בבית של 300 מטר על שלוש קומות, לא רוצה לרדת לכבות להדליק כל פעם שיש בעיה. לכל המחשבים תהיה רשת של ג'יגהביט שמגיעה לנתב בחיבור קווי, אבל למכשירים ניידים עדיין צריך את ה-WIFI. קראתי ב-NEWEGG ביקורות סותרות על ה-TPLINK הזה. או שאולי עדיף בכלל ה-WR1043ND המפורסם (בהנחה שהוא עדיין זמין)?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי אני מקווה שאני רושם במקום הנכון אני מעוניין ליצור שתי רשתות LAN נפרדות ולכל אחת WAN שונה כיצד ניתן לעשות זאת עם Virtualbox או Vmware? אודה אם מישהו יוכל להפנות למאמר \ אתר \ סירטון כדי שאוכל לעשות זאת

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by dman22,

אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by rotman,

לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, יש לי ADSL 2MB - אינטרנט זהב... בדקתי בFTP של קווי זהב \ נטוויז'יון והמהירות ההעלאה היא 12.8kb/s בהתחלה זה 24 יורד ל16 ואז מתייצב על 12.8kb/s ככה זה אמור להיות?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Hapasan,

שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Potter,

יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים