עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aloneg,

אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tiger2014,

לפני כמה ימים קניתי מאריח טווח של חברת TPLINK הגדרתי אותו כמו שצריך בדפדפן וניסתי לחבר אותו להוטבוקס 1 והוא עדיין עושה לי בעיה עם הוויפי דרך ה tplink כולל ניתוקים לפעמיים דגם :wa850re גירסת תוכנה 3.14.8 Build 140826 [ATTACH=CONFIG]9346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9344[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tomer_et,

אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה

6. האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by aviI,

שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

9. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי בשרת 2 כרטיסי רשת ואני רוצה לחבר את שניהם לרכזת ושהם יעבדו כאחד זאת אומרת יחלקו באופן שווה את התעבורה בניהם איך עושים את זה? הם זה קונפיגורציה של מערכת ההפעלה או שמה זה הגדרות בביוס? אם זה במערכת ההפעלה אז אני רוצה לדעת איך לעשות את זה גם בלינוקס וגם בחלונות תודה לכל מי שעוזר...

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

אוקי נתחיל מהתחלה. התחברתי לאינטרנט המהיר של נטוויז'ן לפני כחודש ושבוע למסלול adsl של 750 הורדה ו96 עלאה. הזמנתי מודם usb כי לא ייחסתי חשיבות רבה לסוג המודם אכן הוא הגיע אליי אחרי כמה ימים. התקנה עברה בשלום והנה אני גולש באינטרנט להנאתי. ואז התחילו הבעיות. לאחר כמה שעות של עבודה רציפה באינטרנט- הורדה עם תוכנות השיתוף, החיבור החל להתנתק. חשבתי זה תופעה חד פעמית וזה יעבור אבל זה המשיך- מדי כמה זמן זה פשוט התנתק והיה צריך להתחיל מחדש את המחשב. התקשרתי למחלקת תמיכה של נטוויז'ן והם אמרו שזה בגלל האופ שבו בנויה win98 שבה אני משתמש ואין מה לעשות. עכשיו כמה שאלות: 1. עד כמה החלפת מודם תעזור לפתור את הבעיה, אם בכלל. 2. האם מעבר לאקס פי ינזער או יקטין את ההתנתקות 3. האם יש דרך להתח…

11. שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. שלום לכולם! קודם כל אציין שהידע שלי בתחום הרשתות שואף לאפס. הבעיה שלי היא כזאת: כרגע יש לי אינטרנט עם תשתית של הוט, ספקית הוטנט - אני נמצא בסידור הזה מעל לשנה ודי מרוצה. יש ברשותי Hotbox שמשרת אותי גם כמודם וגם כראוטר, אני מחבר את המחשב וגם את הפלייסטיישן 4 דרך כבל. בבדיקת רשת דרך הפלייסטיישן 4, אני מקבל הודעה שהחיבור שמתקבל הוא מסוג NAT 3. עברתי על מספר רב של מדריכים, הגדרתי כתובת אייפי סטטית למכשיר, פתחתי פורטים דרך הPort forwarding ואפילו הוספתי את הכתובת IP של הפלייסטיישן לDMZ של הHotbox. עדיין בבדיקת החיבור אני מקבל הודעה שהחיבור הוא מסוג NAT 3. דבר נוסף, אני משחק במספר משחקי רשת במחשב ולא נתקלתי באף בעיה חוץ מבמשחק אחד: Wildstar, אני …

• 5 תגובות
    • 8.8k צפיות
  13. שלום לכולם... יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה. המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו... יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה. היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה... אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה. יש מלצה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב מכובדי, היום קיבלתי את הראוטר הנ"ל המצויין בכותרת..חיברתי אותו למחשב הנייח והכל עבד בצורה נהדרת..בתוך דקה וחצי כבר הייתי מחובר לאינטרנט. אבל עכשיו,כשאני מנסה "למצוא" את הראוטר עם המחשב הנייד..הוא פשוט אינו מוצא את הראוטר ואת הרשת..מה עושים?? בדקתי,והראוטר אינו מוצפן,נורית הWLAN דולקת,המחשב הנייד נמצא במרחק של חצי מטר מהראוטר..ועדיין פשוט לא מצליח למצוא אותו.. תודה מראש לעוזרים..

• 26 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by liiight,

לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by din264,

שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים. החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף לספק של אקספון ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתיתשכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by BlueZone,

היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by sufgi123,

בהמשך לשרשור כנראה שארכוש ראוטר חדש וחזק/יציב יותר. מקריאה מהירה בפורומים נראה לי שהראוטר של tplink דגם archer c7 נותן תמורה מצויינת למחירו ודי מומלץ . הבנתי גם שעדיף שבראוטר תהיה קושחה גלובלית ולא ישראלית (להפוך ישראלית לגלובלית נשמע די מורכב). יש לי מספר שאלות: 1. האם יש בארץ גרסה v3 של הראוטר או רק v2 ? 2. האם יש דרך לדעת ע"פ המדבקה איזו קושחה מותקנת על הראוטר ? (במקרה זה נראה לי שעדיף לרכוש מיבואן פרללי שכנראה הקושחה הישראלית לא מותקנת על המוצרים שלו) או שבכלל יש המלצה על ראוטר אחר בטווח המחיר של ה c7

19. אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by ex_,

היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

יש אפשרות לפתוח סדרה של פורטים בראוטר הזה לדוגמה מ1000-1020 משהו כזה... מבלי לפתוח אחד אחד... ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by simla101,

אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.