רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ראוטר סלולרי שיעבוד עם SIM במקום חיבור לאינטרנט רגיל. ממה שראיתי ראוטרים של 5G מאוד יקרים, אז אני מתלבט איזה רוטר ל 4G לקחת. ראיתי כמה של TP LINK, יש דגם אחד שיש בו רק 2.4GHZ, ויש דגם נוסף שיש בו גם רשת 5GHZ. האם זה משמעותי בראוטר כזה בכלל שעובד על SIM? יש טעם להוסיף על ראוטר כזה? זה לדוגמה שכולל גם 5GHZ: https://ksp.co.il/web/item/32798 TP-Link Archer MR200 Dual Band 4G LTE 750Mbps או פשוט יותר שיש בו רק 2.4GHZ: https://ksp.co.il/web/item/126772 או שיש המלצה לראוטר אחר עדיף מאלה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הבעיה התחילה היום בערב שפתאום לא היה לי אינטרנט, זה אף פעם לא קרה לי לפני אבל כל הזמן יש ניתוקים. יש לי ראוטר של D-LINK DSL 2650U ואינטרנט של בזק. זה קורה לעוד מישהו או שהבעיה רק אצלי? ואיך פותרים אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נייח עם ויסטה ונייד עם XP אני יסביר קודם כל למה אני מסנכרן בין המחשבים בשתי המחשבים מותקן Windows Live Messenger ואני רוצה שההיסטוריה של שני המחשבים תשמר במקום אחד אז במחשב הנייח עם הויסטה, הפכתי את התיקייה עם הקבצים של ההיסטוריה לתיקייה משותפת, ואז במחשב הנייד הגדרתי שהקבצים ישמרו באותה תיקייה משותפת הבעיה היא שכשהמחשב הנייח כבוי, המחשב הנייד לא יכול לגשת לתיקייה המשותפת כי המחשב הנייח כבוי, ואז הוא לא יכול לשמור שם קבצים מה אתם מציעים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כוונתי היא שהמחשב "יזדהה" באתרים בארץ כמחשב שמקושר דרך רשת מחו"ל , לדוגמא ארצות הברית. לדוגמא, עכשיו סקייפ מרשים התקשרות לארצות הברית מתוך ארצות הברית בלבד, האם אני יכול מישראל להתקשר ושהמחשבים יזהו אותי כגולש מישראל, וכך אוכל להתקשר למספרים בארצות הברית ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי את המודם+ראוטר של בזק dlink dsl2760u,אני מחובר להוט עם הוטבוקס, אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד,דבר שיעשה מול הוט. את הDLINK אני מעוניין להפוך לראוטר בלבד(ז"א לבטל את המודם) יש דרך לעשות ואם כן אז איך אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב שלי. הוא לא מזהה את המודם שאני מחבר אותו דרך הכרטיס רשת ישירות(ECI B-FOCus Router 312+) אני מסוגל לגלוש אך ורק שאני מחובר דרך האינטרנט האלחוטי. אני צריך לדעת איך מחברים את המודם ישירות למחשב שלא יתחבר בצורה אלחוטית אלא ישירה. איני יודע מה הבעיה שהמחשב אפילו לא מציג לי את ההתקן. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את הבעיה אשמח. תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army) כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר ואני מחפש isp חדש עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69 ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח... תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם ראוטר Edimax BR-6524n הראוטר עבד מצויין במשך כמעט שנתיים במחשב של ההורים, היום העברתי אותו אלי וניסיתי להפעיל את הפונקציה האלחוטית, הסתבכתי קצת עם ההגדרות (בשלב הזה רק האלחוטי לא עבד, יכולתי להשתמש בו כשהוא מחובר למחשב בכבל) אז החלטתי לעשות לו אתחול הגדרות ע"י לחיצה 20 שניות על הכפתור ריסט בגב המכשיר. אחרי הלחיצה המחשב פשוט הפסיק לזהות אותו, אני לא יכול להיכנס אל ההגדרות שלו דרך 192.168.2.1 וכשאני נכנס ל IPconfig דרך cmd הוא מראה לי שאין default gateway אל הנתב... מישהו יודע אולי אם יש דרך להציל את הראוטר הזה? אני מקווה שהבעיה היא לא שמשהו נדפק בהגדרות שלו כשלחצתי על הריסט, בינתיים אני מנסה לעדכן דריברים שונים במחשב אבל אין שינוי במצב... אשמח ל…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הייתי אצל בזק 014,עברתי לאקספון 018... עשינו בדיקה עם חשבון test שלהם שהכל עובד וטוב. לאחר מכן נשלח לי שם וסיסמא למייל,לאחר 10 שעות[כבר נכנס שבת]-הגעתי הבייתה וגליתי שאין אינטרנט... ישר החלפתי לשם וסיסמא שקיבלתי במייל אך ללא הועיל מנורת DSL ן INT לא דלקו. רק במוצש יהיה לי אפשרות לשלול שהראוטר לא תקין. השאלה היא האם יכול להיות שהניוד בין הספקיות גורם לי לאיי יכולת גלישה? כמו כן ניסתי עם שם המשתמש של בזק ועם הטכנאי בטלפון אך ללא הועיל שתי הנורות לא דלקו. אשמח להסבר. שבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-