עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Danielll13,

אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! אשמח לעצה בייעול הרשת הביתית שלי. נכון לעכשיו אלו הם הנתונים שלי: - מהירות חבילת הגלישה: 10 מגה - תשתית (בזק/כבלים): בזק - ספק: בזק בינלאומי - סוג חבילת התעדוף: Power NGN+Gamer - נתב: Netgear DGN2200 - מיקום: ירושלים אני מרוצה ממהירות ההורדה שלי (כרגע עומדת על 1.1מגה מקסימום) אך הניתוב לטעמי פשוט זוועה. אני פעיל כעת במשחק אונליין הקרוי Quakelive (אולי שמעתם עליו), ובשרת הכי טוב לישראלים אני מקבל בסביבות 72-75 פינג בעוד ששאר השחקנים הישראלים מקבלים 65-68 ולרובם אין תעדוף משום סוג. אני מוכן לשנות חבילה, נתב, מודם, כרטיס אינטרנט, ספק, תשתית - הכל! אשמח להצעות! (:

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי

5. Started by NaFsteR,

יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ariel_rg,

שלום רב אני מעוניין לשתף חיבור רשת מהמחשב הנייח שלי לפלאפון דרך USB. יש בפלאפון הגדרה בשם "אינטרנט באמצעות USB", וההדרכה היא לשתף את חיבור הרשת במחשב. הבעיה היא שהרשת שלי מוגדרת לשימוש בכתובות IP קבועות, ועד כמה שהבנתי אי אפשר להשתמש בשיתוף במצב כזה. האם יש אפשרות לשתף בכל זאת? גשר בין החיבורים או משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by nzdrrr,

היי - אספר על ה set-up הקיים בבית שלי (דו קומתי) - אשמח לשמוע דעה לגבי מה הציוד הנכון לקנות כרגע. אז יש לי 100 מגה של הוט, הראוטר (מחובר להוט - edimax - br-6228ns) נמצא בממ"ד בקומה הראשונה ומחובר לPC, ולכבל רשת שיוצא לחדר אחר בקומה הראשונה - שבו היה עדכה ראוטר נוסף שמת היום. הראוטר הנוסף בקומה ראשונה משמש בשביל מכשירים אלחוטיים בקומה הראשונה וגם כבסיס ל repeater (Edimax EW7416APN) - שנמצא בקומה השניה. היה צורך בריפטר כי אין קליטה מספיק טובה של הAP (שכאמור מחובר בכבל ישירות לראוטר הראשי) בקומה השניה. בעקבות המוות של הראוטר המדובר, הורדתי בינתיים את ה Edimax EW7416APN לקומה הראשונה וחיברתי לראוטר הראשי בכבל. מה מומלץ לעשות כרגע כדי לקבל קליטה גם למעלה? אי…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Toxic321,

אהלן, יש לי תשתית הוט וספק הוטנט עם הראוטר של HOTBOX. אני מבין שזה חיבור ללא חייגן, יש דרך לשנות אייפי באופן עצמאי מבלי להתקשר לספק\תשתית כל פעם שאני ארצה לשנות אייפי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו. העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב. UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2. אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים. מה אתם אומרים ?

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. יש לי חבילה של בזק בינלאומי עם הוט במהירות 1.5 . אין לי ראוטר. בשבועות האחרונים SababaDC ו- Utorrent מזדחלים. בבדיקת מהירות הורדה מהאתר של בזק הכל נראה תקין. אבל אז גיליתי שני דברים: 1) בבדיקה מהירות חיצונית באתרים בחו"ל קיבלתי מהירויות לא הגיוניות ואת התשובה בקובץ שצירפתי speed test.jpg, שבקיצור אומרת שמישהו עובד עלי. 2) אני משתמש ב-Peer Guardian והוא הראה לי ברישום של החסימות שלו שיש לבזק בינלאומי anti-p2p . הרישום מופיע בקובץ השני שצירפתי peer guardian.jpg . בדקתי את ה- ip של ה-destination והוא אכן של בזק בינלאומי. מישהו יכול לאשר לי את הנתונים לפני שאני פונה לעיתונים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ron1739,

שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by magafaim,

קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הוא access point router לפחות ככה כתוב... עד כמה שאני יודע ש ap הו רק תחנת ממסר שכזאת להגדלת הטווח שהאם אין זה אומר שהראוטר הזה יכול להתחבר למודם ADSL או הכבלים שלי ולהתחבר באופן אוטומטי ... ? כדרך אגב אודה לכם אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת PCI בפחות מ 500 שקל האם זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by michmich99,

שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים