עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אין לי בעיה עם החסימות שמבצעת בזק בינלאומי ודומותיה לטורנטים, כל עוד הם מצליחים לאזן בצורה "הוגנת". הבעיה היא, שמשום מה החליטו שלא מגיע לי להוריד טורנטים בכלל, וכבר שבועיים ברציפות מהירות ההורדה לכל טורנט לא עולה על 10KB, מאתרים מפורסמים שלכל טורנט יש בערך 500 סידרים (ואין הרבה ליצ'רס). שללתי כמובן בעיית תשתית, והורדות מ-HTTP דרך אתרים מסויימים מגיעים גם למקסימום של חבילת 8MB. לפני שאני פונה לבזק בינלאומי, כמובן ביום ראשון, אני צריך הוכחות לטענה שלי או שהם יטענו שהבעיה היא בטורנטים. אז אם מישהו יוכל לספק לי שם משתמש וסיסמה שלו לספקית אינטרנט שהיא לא בב"ל, אני אעשה את הבדיקות שלי במשך 20 דקות, אצלם תמונות להוכחה, ותוכלו ישר לשנות סיסמה אחרכך דרך אתר הספקית. אני יודע שמדובר…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לפני חצי שנה בערך התחברתי לחבילה של ה-1.5 מגה הורדה וה-0.5 מגה שליחה בכבלים עם 012. מאז אני נהנתי מאוד ממהירות הורדה של בערך 190 קיי ומהירות שליחה של בערך 62 קיי. בזמן האחרון אני שם לב שבכל תוכנות השיתוף שלי בלי יוצא מהכלל מהירות השליחה לא עוברת את ה-6 קיי והדבר הזה פשוט נוראי אני כבר לא יודע מה לעשות זה מוציא אותי מדעתי והורס לי את כל הרטיו בכל ****** ודיי כבר נמאס לי. מה גם שאני משלם על הדבר הזה עוד כסף. ראוי לציין שהעלאה רגילה לאינטרנט מהירות השליחה בסדר (ככה לפחות עושה רושם) והדבר קורה רק בתוכנות השיתוף אבל בכולם בנוסף, מהירות ההורדה רגילה לגמרי, אין לי שום בעיה עם מהירות ההורדה ואני עדיין ממשיך להוריד באותה מהירות מתי שהטורנט\קובץ בכל תוכנה אחרת עם ביקוש סביר. שיניתי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים? כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מחפש ראוטר טוב שיעמוד בעומס כאשר מפעילים תוכנות שיתוף עם הרבה חיבורים ושלא יתקע את הראוטר ויאט את הגלישה הערה מאחר ואיני מעוניין בקרינה של הראוטר בחדר אעדיף ראוטר שאיננו אלחוטי או אם קיים אחד שיש אפשרות לכבות את השידור האלחוטי שלו תקציב עד 350 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד מומלץ ששווה את החריגה כרגע אני משתמש ברואטר של DLINK-524 מה דעתכם עליו???

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. היי כולם, לאחרונה קניתי בארה"ב לפטופ, ובעקבות בלאגן שקרה בחנות התמזל מזלי וקיבלתי אחד עם מודם סלולרי מובנה שמתאים ל-Sprint ול-Verizon (המודם הוא Qualcomm Gobi 2000 HS-USB 9225, הנה דף לא רשמי עם קצת פרטים טכניים עליו: http://www.thinkwiki.org/wiki/Qualcomm_Gobi_2000 והנה קישור להורדת מפרט PDF מהאתר הרשמי: http://www.qualcomm.com/documents/gobi-2000-product-sheet ). מן הסתם הייתי רוצה להשתמש במודם הזה בארץ. נראה שהוא תומך בחיבור GSM... למישהו יש ניסיון עם חיבור לפטופ עם מודם מובנה לאחת הרשתות? הן קואופרטיביות או שדורשות שימוש במתאם ה-USB הגדול והמגושם (ביחס למודם מובנה שגודלו 0 ) שלהן? ואם כן הצלחתם, איך עשיתם את זה? הלפטופ הגיע עם תוכנה נפרדת ל-Sprint ול-Verizon ולא נ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by erez_hazan,

שלום, יש דרך לשנות את האייפי בראוטר 2760U בלי לכבות ולהדליק או לעשות דרך הדף של הראוטר reboot? ד"א עשיית ריסטרטים מרובים יכול לגרום לראוטר איזה שהוא נזק? (reboot)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by sheva23,

שלום לכולם אני מנסה לפתוח פורט ללפטופ שלי בWIRELESS יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG למחשבים ברשת חוטית אין לי בעיה לפתוח פורטים, אבל למחשבים בWIRELESS הבנתי שזה קצת יותר מסובך. שאני מנסה לתת PING לIP של הלפטופ אני מקבל TIMEOUT , כנראה בגלל שזה אלחוטי, לכן בPORTFORWARD מן הסתם אין זיהוי של הפורט על הIP הנ"ל תודה לעוזרים (אם היה כבר שרשור כזה אשמח לעזרה בחיפוש כי אני לא מצאתי, כולם מדברים על פורטים ברשת חוטית)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by דן אוחנה,

יש למישהו רעיונות לסרטונים ליוטיוב יש לי ערוץ וואין לי מה לעלות

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן חברים, היה פה בעבר דיון על כך שאנשים עם בזק 100 מגה לא מגיעים למהירות הורדה מקסימלית בתוכנות טורנט. נטען פה כי הסיבה לכך היא מהירות העלאה נמוכה, שהייתה אז 1.5. לאחרונה בזק העלו לכולם את מהירות העלאה ל3, אך עדיין אני לא מצליח להגיע למהירות הורדה מקסימלית. האם למישהו נפתרה הבעיה עכשיו כשהעלו את המהירות? מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. איזה אתר פרוקסי חינמי הכי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by XMB,

טוב לאחר שזה היה צפוי הרוטל 1320 שלי נדפק (בדיוק שנה של חיים) , המליצו לי על ה AZTECH 600 איך הוא? יש לציין שהמודם מחובר לנתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by kupo,

ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by בניה פרץ,

אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Belgid,

כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by DS,

יש לי בעיה: יש לי נתב Siemens SL2-141 ואני רוצה להפוך את האייפי שלי מסטטי לדינאמי. אני יודע שזה סטטי בכך שאני מתחבר וזה מראה לי את אותו הIP. איך מסדרים את זה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים