רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדאוג לרשת אינטרנט ביחידת דיור שמרוחקת מהבית שלי כ75 מטרים. יש לי ראוטר פעיל בבית, מספק אינטרנט ע"י וויי פיי. הבנתי שישנה אופציה למשוך כבל רשת/טלפון למרחק הזה, ועדיין להיות בתוך התקן. אשמח לדעת כמה דברים: 1. איזה כבל צריך לקנות? 2. לאן הוא צריך להתחבר בבית (ראוטר, שקע בקיר) 3. האם ראוטר שיוצב ביחידת דיור ויחובר אליו הכבל, יפיץ וויי פיי ביחידת דיור. 4. האם יש מניעה מול חברות האינטרנט לעשות כך, האם צריך להסדיר איתם משהו
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית בין 2 מחשבים. האם יש אופציה בווינדוס לפתוח חון שיחה (כמו irc) בין שני המחשבים, לדוגמא שפתאום יצוץ חלון שיחה במחשב השני שברשת ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי עובד בסדר גמור אבל הוא לא משדר WIFI, איך אני מסדר את זה? בתודה, ניב.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר D-LINK 2760U E1 ואני רוצה לאבטח את הגישה האלחוטית אליו ואני צריך את עזרתכם בשינוי סיסמת הכניסה לנתב ובביטול האפשרות לניהול מרחוק. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-