רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהיבואן משווק את גירסת BR-6504il לעומת BR-6504n שמשווקת בעולם כנ"ל כרטיסי רשת עם סיומת IL מישהו יודע ממה נובע ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר VVG2000 נוראי מבזק כבר כמה שנים, ולמרות שהוא כזה איטי ומתנתק כל הזמן לא טרחתי להתקשר לבזק. עכשיו כבר לגמרי נמאס. האם יש להם כרגע ראוטר נורמאלי שאפשר לבקש בתור תחליף?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה: המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הראוטר tl-wr841n של tp-link. (מדובר בראוטר רגיל, לא ראוטר מודם) המחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית לפעמים מתנתק מהאינטרנט סתם ככה. אם אני יכבה וידליק את הראוטר זה ייסתדר אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. בצורה אלחוטית יש מצבים שאפשר לראות את הראוטר ולהתחבר אליו אבל לא מעבר לזה. יכול להיות אפילו מצב ששני אייפונים לדוגמא ינסו לגלוש דרכו, אחד יצליח והשני יתחבר לרשת אבל לא יוכל לגלוש. כאמור, הפעלה מחדש אמורה לפתור את הבעיות האלה אבל זה לא עסק כל שני וחמישי לרסט אותו. ולכל מקרה, המודם שאליו מתחבר הראוטר אמור להיות תקין. כשהמחשב חובר ישירות דרכו הוא פעל בלי שום בעיה במשך כמה שבועות עד שחזרנו לנסות שוב את הראוטר. יש איזה הגדרות שאפשר לשחק איתם בראוטר לפני שמכריזים ע…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את הראוטר הנ"ל, קיימת בו אפשרות של Bandwidth Control ע"פ טווחי IP. הוא מחובר למחשב נייח חוטית, ושאר הבית (לפטופים) גולש דרכו אלחוטית. מטרתי היא להגביל את שאר הבית לעד 3M רוחב פס (מתוך 10M). שאלתי היא: מה אני צריך להגדיר בשאר המחשבים כדי שחוק חדש שאצור יכנס לתוקף? צירפתי תמונות של התפריט. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231541.0 אני עומד לרכוש את המחשב החדש ואיתו את הSwitch: 1. רק כדי להיות בטוח, מחברים את הSwitch לשני המחשבים ולראוטר (בעזרת חוטים שהם מביאים לי) ומחברים אותו גם למחשב וגם לתקע חשמל? 2. האם זהו switch? http://zap.co.il/model.asp?model_id=376093 3. החשמלאי שאל אותי איזה חוטים צריך כדי להעביר את הswitch ממחשב למחשב (עקרונית אני צריך רק להעביר כבל אחד ממחשב אחד הרחוק זה שלא ליד הswitch) איזה סוג חוט זה? אם מישהו יודע אז תודה רבה זה מאוד חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה! אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ראוטר מדגם: 3g 6408n של אדימקס. הראוטר מחובר למודם הוטבוקס של הוט (כאשר הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד, מקווה שעשיתי זאת כמו שצריך)כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל 8 מגה במקום 100.התשתית שלי היא הוט וספקית בזב"ל. לאחר שדברתי עם הוט וחיברתי את המודם ההוטבוקס ישירות למחשב אני מקבל מהירות אידיאלית, כך שהבעיה היא לא בהוטבוקס.אולי הבעיה בקינפוג הראוטר? אם כן, מישהו יכול לעזור לי בקינפוג הראוטר בבקשה במידה ויש משהו מיוחד?ואם הבעיה היא לא בקינפוג אז מה זה יכול להיות? הראוטר חדש לגמרי (למרות שזה לא מבטיח כלום אני לא מאמין שהוא תקול). בבקשה, אני די אובד עצות, אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-