רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD! אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה. אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים. בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק. היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודה אשמח להמלצות הערות שלכם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו. העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב. UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2. אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים. מה אתם אומרים ?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו HOT כבלים ויש לו טאבלט שהוא רוצה להתחיל באמצעותו לגלוש באינטרנט אלחוטי. איך במצב זה מתקינים אינטרנט? לפי דעתי מגדירים נתב אלחוטי רק דרך מחשב. חוץ מזה הוא לא יודע שהוא גם צריך לקנות נתב אלחוטי. האם חברת HOT דואגת לסדר כל דברים האלה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אינטרנט בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי במהירות 10 מגה עם הpowerngn החדש. יש לי ראוטר אלחוטי בן שנתיים בערך שסופק על ידי בזק והבנתי מאנשים שמבינים בזה שאפשר עם ראוטר חדש להשיג טווח גלישה אלחוטית הרבה יותר טובה. העניין הוא כזה: הראוטר נמצא בתוך ממ"ד, ומחובר בכבלי רשת לשלושה מחשבים, כשיש עוד לפטופ בחדר וכמה סמארטפונים בבית. הבעיה כשיוצאים עם הלפטופ מהממ"ד כבר אין קליטה אחרי כמה מטרים ובסלון כבר אי אפשר להתחבר כמעט בכלל. הבנתי שהבעיה בראוטר הישן ויש כאלה עם טווחים גדולים בהרבה חשוב לציין שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד דבר אשר מוריד את טווח הקליטה, ולכן אני צריך אחד עם טווח גדול במיוחד. אני מוריד כבד מאוד לדעתי (במחשב הפרטי שלי לפחות 100 ג'יגה הורדה ו100 העלאה, ויש גם …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו אינטרנט בכבלים והוא אמר לי שהוא בחיים לא השתמש בחייגן אינטרנט (פשוט מחבר את המודם למחשב ויש אינטרנט) לי יש אינטרנט בכבלים אבל אני צריך להשתמש בחייגן.... איך אני עושה שאני לא אצטרך חייגן? אולי זה בהגדרות של המודם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ? 2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי - אספר על ה set-up הקיים בבית שלי (דו קומתי) - אשמח לשמוע דעה לגבי מה הציוד הנכון לקנות כרגע. אז יש לי 100 מגה של הוט, הראוטר (מחובר להוט - edimax - br-6228ns) נמצא בממ"ד בקומה הראשונה ומחובר לPC, ולכבל רשת שיוצא לחדר אחר בקומה הראשונה - שבו היה עדכה ראוטר נוסף שמת היום. הראוטר הנוסף בקומה ראשונה משמש בשביל מכשירים אלחוטיים בקומה הראשונה וגם כבסיס ל repeater (Edimax EW7416APN) - שנמצא בקומה השניה. היה צורך בריפטר כי אין קליטה מספיק טובה של הAP (שכאמור מחובר בכבל ישירות לראוטר הראשי) בקומה השניה. בעקבות המוות של הראוטר המדובר, הורדתי בינתיים את ה Edimax EW7416APN לקומה הראשונה וחיברתי לראוטר הראשי בכבל. מה מומלץ לעשות כרגע כדי לקבל קליטה גם למעלה? אי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לשירות SIP TRUNK שיודע להתחבר ל FREEPBX (שנמצא באתר הלקוח) כזה שיציע מחיר הוגן שיאפשר 10 או יותר ערוצים לאותו מספר שיהיה יציב ושלא יערימו קשיים ויבקשו כל מני טפסים שקשה למצא משהו יותר מיידי אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-