עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by mrraz,

קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי אינטרנט 2.5MB הראוטר RTA1025W מחשב אחד עובד כמו סוס במחשב הזה המהירות על איזה 50 KB' מה יכולות להיות הסיבות? אם צריך עוד פרטים אז תגידו

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by oren99,

יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אהלן חברים, היה פה בעבר דיון על כך שאנשים עם בזק 100 מגה לא מגיעים למהירות הורדה מקסימלית בתוכנות טורנט. נטען פה כי הסיבה לכך היא מהירות העלאה נמוכה, שהייתה אז 1.5. לאחרונה בזק העלו לכולם את מהירות העלאה ל3, אך עדיין אני לא מצליח להגיע למהירות הורדה מקסימלית. האם למישהו נפתרה הבעיה עכשיו כשהעלו את המהירות? מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ואולי לעוד כמה אתרים. לפעמים אני גם לא יכול להיכנס גם לאתר הזה למשך כחצי יום. מה חוסם אותי? יש לי אינטרנט ADSL 1.5M של נטוויז'ן. האם עוד מישהו עם חיבור כמו שלי נתקל באותה בעיה? עריכה: איזה טיפש אני שחכתי את השגיאה: זה נתקע על "ממתין ל..." בפיירפוקס.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Master Boo,

איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Cheif,

יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by igalbk,

שלום אנשים יפים. מישהו מכיר מקום באיזור פ"ת או נתניה שמוכר כבל רשת בזול? אני צריך 100 מטר (סליל) ואין צורך במחברים. עד עכשיו מה שמצאתי באינטרנט זה ב 170 שקל. נראה לי לא זול... תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by רוני1,

אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by n00kie,

אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים