עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ofer,

איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Zeos100,

8)איך מתקינים Proxy - לאתר ולIRC? יש לי אתר מסיום שרק אם אני גולש אליו דרך אתרים אחרים הוא עולה מהר אחרת הוא לא נטען עד הסוף או כלל לא נטען (מה שמוזר כי יש לי ADSL), וחוץ מזה לאתר יש שרת מירק שגם אליו אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין פרוקסי רק לאתר מסוים (דרך IE6) ולתוכנת Mirc שלי עבור השרת המסוים הזה? ??? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofri_gy,

לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש מישהו שיש לו HOT כבלים ויש לו טאבלט שהוא רוצה להתחיל באמצעותו לגלוש באינטרנט אלחוטי. איך במצב זה מתקינים אינטרנט? לפי דעתי מגדירים נתב אלחוטי רק דרך מחשב. חוץ מזה הוא לא יודע שהוא גם צריך לקנות נתב אלחוטי. האם חברת HOT דואגת לסדר כל דברים האלה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. 1. מבחינת שירות לקוחות . 2. והיותר חשוב , מהירות ופינגים . כלומר האינטרנט עצמו . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי רשת (טרמינל) ואני רוצה להיכנס לשרת בכמה מחשבים באותו שם משתמש... איך עושים את זה? נ.ב בשרת יש לי WIN2003 SERVER ובתחנות העבודה שממנה ניכנסים יש WIN98 נ.ב.ב תודה ענקית מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אני מנסה למצוא פורט שיהיה פתוח בשביל אימיול אבל נראה שנטויז'ן חוסמת פורטים שאני בוחר "רנדומלית" ולכן אני רוצה לנסות למצוא פורט פתוח ללא קשר לאימיול. כיצד אני מבצע את הבדיקה על פורט כלשהו?

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. אהלן, יש לי נטסטיק של סלקום ואני רוצה לגלוש לפעמים במכשיר הטלפון ב WIFI ישירות אל המחשב...איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא שאני עושה AD HOC מהמחשב כנקודת אינטרנט ומנסה להתחבר עם הטלפון אבל הטלפון לא מוצא את המחשב...איך ניתן לסדר את זה? אם בכלל... המכשיר הוא HD2.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. המצב הוא כזה : אני והשכן משתתפים באינטרנט של 30 מגה הקליטה טובה כל עוד מדובר בנייד שלי ובנייח בחדר הסמוך . הבאתי טאבלט של ASUS אבל הוא לא מצליח לקלוט (גם הפלאפון שלי אגב) את עוצמת האינטרנט מהסלון וחדר השינה ובעצם כל הרעיון הוא להיות עם הטבלט בסלון\חדר השינה השאלה שלי היא איך אני יכול להגביר את האות שמגיע מהשכן לטבלט ? האם יכול לקנות ACCESS POINT או ראוטר שפשוט יהיה מחובר לחשמל-ייקח את האות WIFI מהשכן וימשיך את השידור ביותר עוצמה לשאר חלקי הבית ? אם אפשר שלב שלב מה אני צריך לעשות אני יודה לכם תודה

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי ראוטר של בזק dlink 2760u e1 אבל הייתי רוצה לדעת האם אפשר להפוך אותו לראוטר רגיל ללא מודם (מעונין לחבר אותו לתשתית לא של בזק) כלומר להפוך את אחד היציאות של lan ליציאת wan אם כן איך ניתן לעשות את זה? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.

14. אסביר את שאלתי. יש לי מודם ראוטר בקומה העליונה. מחשבים מחוברים אליו בחיבור קווי. הוא לא מצליח לשדר את הרשת האלחוטית לקומה תחתונה, וגם מגדיל טווח נותן מתוך 40 מ"ב - 4 מ"ב... יש לי ראוטר, שאותו חשבתי לשים בקומה התחתונה, שישדר אות והמחשבים בקומה התחתונה יגלשו בווייפיי. השאלה שלי היא - איך אני יוצר חיבור [קווי, יש לי כבל שמגיע מהראוטר שלמטה עד למודם-ראוטר שלמעלה] בין הראוטר שבקומה התחתונה למודם-ראוטר שבקומה העליונה? יש בכלל אפשרות כזו? תודה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני מחפש (ולא מוצא) איך לעשות forward מהודעות שאני מקבל למייל שלי של בזק בינלאומי לחשבון מייל של GMAIL תודה למי שייעזור

• 5 תגובות
    • 9.7k צפיות
  18. שלום בחודשים האחרונים קיימת אצלי בעית פינגים ו 'לאג' (Packet Loss) בשרתי משחק, מה שמונע ממני לחלוטין להנות ממשחק רב משתתפים. אני משחק רק במשחק אחד אז אני לא יכול לדעת אם אותה בעיה קיימת במשחקים אחרים, אך אני מניח שכן, משום שכאשר הפינגים עולים פתאום, זה לא קורה בשרת בודד. אמנם בזמן האחרון הפינגים קופצים בתדירות נמוכה יותר, אך יש יותר בעית Packet Loss קבוע. כדוגמא למצב תקין, אני מקבל פינג בסביבות 90-120 לכמה שרתים שאני משחק בהם, ופינג דומה למאות שרתים אחרים וניתן לראות זאת בדפדפן המשחק שמראה את כל רשימה השרתים. בכל השרתים שאני משחק בהם אני לא סובל מבעית Packet Loss, כך שרוב הזמן הנתון הוא על 0. כאשר יש בעיה, והיא יכולה יכול לצוץ ביום מסוים ובשעה מסוימת, אך לא כל יום ולא בשע…

• 9 תגובות
    • 10.4k צפיות
  19. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by esaly,

היי, האם יש אפשרות לקנות היום GOOGLE WIFI בתצורת MESH עם 3 יחידות? אודה לדעת איך. בתודה מראש,

21. במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.