רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום? אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות). בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)? תודה מראש לכל תגובה בנושא!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות כתבתי כאן בבקשה להמלצה לנתב עם טווח כיסוי רחב. אמנם לא קיבלתי תגובות, אבל אני רואה שהנושא מעסיק כאן אנשים רבים, ולכן: אני רוצה להמליץ על נתב העובד בתקן N, ה-BR6504N של אדימקס (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694190). הנתב מותקן אצלי בקומת המרתף (לא ממ"ד, אבל בכל זאת, די הרבה קירות בסביבה), וכרגע הוא נותן קליטה של מעל 90% בקומה הראשונה ובין 60 ל-80% בקומה השניה, ללא ניתוקים כלל. גם כרטיס הרשת במחשב הנייד שלי תומך בתקן N, ואני מניח שאף זה מסייע לקליטה. אגב, לאחר ההתקנה הקליטה הייתה גרועה בהרבה, אבל אז שיחקתי קצת עם כיוון האנטנות - כיוונתי אותן לעבר פיר המדרגות - והקליטה השתפרה בצורה דרסטית.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???
-
היי, בפנייתי לחברת נטויז'ן להתקנת ראוטר הם הציעו לי אפשרות לביקור טכנאי ע"ס 200 ש"ח. זאת בנוסף למחיר הראוטר, 336 ש"ח. לשאלתי, מה על מה התשלום, נעניתי שזה על ביקור, התקנת הראוטר, הגדרות ופיירוול וכן אחריות לשנה. כמו כן, ציינו שיש אפשרות לקבל את הראוטר במשלוח אבל אז לא תהיה לי את האחריות. האם הפרוצדורה אותה מגיע לעשות הטכנאי מורכבת ומצדיקה ביקורו או שאוכל לעשות זאת בעצמי, על סמך הסברים כאן, למרות שההבנה שלי בנושא רשתות היא מוגבלת? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי בעקבות המאמר המצויין שנכתב כאן השבוע בנוגע לאבטחת הרשת האלחוטית החלטתי "לשדרג" את האבטחה ולעבור לפרוטוקול wpa הבעיה היא שיש שם כל מיני הגדרות שאין לי מושג מה לעשות איתן , אני מאוד אודה למי שיעזור. *WPA/WPA2 - אני צריך לבחור בין שתיהן , מה לבחור ? מה ההבדלים ? *הצפנה - TKIP/AES - אותה שאלה מהשורה למעלה. *radius server ip - מה זה ? מה אני אמור למלא שם ? *radius port - כנ"ל *radius password - אני מניח שזו הסיסמא ? איך אני בוחר סיסמא ? מה מגבלות האורך/תווים? *group key update period - גם ,מה זה ומה עושים עם זה? תודה רבה לעוזרים וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקונפיגורציה שלי היא כזו ,כרגע אני מחובר עם ראוטר של EDIMAX BR6204WG (שאני מאוד מבסוט ממנו הן באלחוטי והן בחוטי) מחובר לכרטיס רשת המובנה של הלוח שלי(מפרט אפשר לראות למטה/בצד). לפני שאני מספר על הבעיה אני רק רוצה לציין שאני עם WINDOWS 7, ולהזכיר לכם שלWIN 7 אין הגבלה של חיבורים. הבעייה דיי מוזרה: בהורדת טורנט יחיד ברגע שאני עובר את ה63 חיבורים להורדה התוכנה עולה למאמץ של 50% והטורנט נתקע, דרך NetLimiter אני רואה שהטורנט עצר ולא משנה באיזה מהירות זה יורד,אפילו על 20 KB/S . אז אמרתי לעצמי טוב זה בטח הראוטר, אז התחברתי לאינטרנט עם המודם, Aztech 600E בתור מודם! ולא בתור ראוטר. גם כשהייתי מחובר רק עם המודם ברגע שזה הגיע ליותר מ63 חיבורים שוב הטורנט נתקע,התוכנה עוד מגיבה והמעבד…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שינויים: ** Important changes since RC3 ** [[FONT=Verdana]* various ath9k related fixes * a few board related fixes * fixes for packages depdending on curl * per feed download folders[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC2 ** * NAT & firewall throughput improvements * Security updates for OpenSSL & PolarSSL * Minor fixes in DHCP & DHCPv6 handling * Configuration support for GRE tunnels * Various other fixes[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC1 ** * fix a long standing ath9k deadlock bug * all feeds are now built * image builder now works and RC2 contains all board specific images * various board/stability fixes[/FONT] [FONT=Verdan…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 5 מגהבייט בנטוייזון על בזק. האינטרנט עובד מצויין אבל משחקי רשת יש לי לאגיים... הבנתי שאם משנים את ה MTU ניתן אולי לעזור. אבל אני לא מוצא את הפונקציה בהגדרות נתב של אסווס של בזק.... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה ניגמר לי המנוי שלי לאינטרנט 2.5. וחברת יאס מעבירים אותי לבזק ,שיתחילו מינואר לקחת 78 שקל בתור תשתית. דרך יאס (שעובדים בשיתוף פעולה עם בזק) המחיר שוב פעם" יוזל" ל-69 ש"ח לשנה.. דרך בזק הם אמרו שהם יכולים לעשות חצי שנה 64 וחצי שנה 78..(ממוצע שך 71 ש"ח לשנה) השאלה אם יש תשתית יותר זול למהירות של 2.5 והאם שווה לחכות לינואר אולי יצאו מבצעים חדשים.. הבחורה מיאס אמרה לי שהם מתכננים ליקר תמחירים (אולי סתם חירטטה?) ואמרה לי משהו על הפרדה .. שאם אני רוצה תשתית יהיה רק כבלים ובזק (ADSL) ויאס יהיו קשורים רק לחבלית הצפייה. ואז יהיה יותר יקר כי בזק גנבים.!! אני מחכה לאיש מהכבלים שיחזור אליי בהצעת מחיר לאינטרנט 2.5 מקווה שזה 60 ש"ח גג.. אתם משלמים יותר זול מזה (למהירות 2.5…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רכשתי דומיין בגו-דאדי (נקרא לו bla.com) ואני מעוניין לבצע הפנייה של כל לינק בדומיין שלי לעמוד אחד חוץ ממספר לינקים ספציפיים שיופנו לעמודים אחרים. כלומר: כתובות ספציפיות כמו bla.com\help bla.com\contact bla.com\home יופנו לעמודים הרלוונטים שלהם אבל כתובת bla.com\sdfghsdfhg כתובת bla.com\kaufvg3be כתובת bla.com\hiu9lftmx35 וכל כתובת אחרת (במידה ומישהו מנסה לנחש כתובת) חוץ מהלינקים הספציפיים יופנו לאותה כתובת bla.com\default איך עושים את זה? אשמח לצעדי פעולה באתר של גו דאדי אם מישהו מכיר אבל גם שיטה גנרית תעזור (אני כבר אנסה לחפש את האופציה באתר של גו דאדי). יש לי אפשרות גם…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחובר כרגע לבזק במהירות 5MB עם מודל Alcatel. מתכנן לשדרג ל 10MB בעקבות זמינות NGN באיזור. מאחר והמודם הנוכחי אינו תומך ב 10MB, ורק מחשב אחד מחובר לרשת ואין שיתוף תקשורת 1. האם אפשר להחליף מודם במודם חדש או שיש להחליף לנתב? 2. האם כדאי לרכוש מודם/נתב עצמאית או להסתפק במה שיש לבזק להציע? 3. אילו מודמים/נתבים מומלצים לצורך הנ"ל (לרכישה עצמאית או מבזק)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול עברתי מחיבור במהירות 5MB על בתשתית הוט עם 013 ללא חייגן(שעבד מצויין לאחרונה) לחיבור במהירות 12MB עם חייגן בטריפל C (אין אפשרות לחיבור ללא חייגן) אני מחובר עם ראוטר 6204WG של אדימקס שהולך איתי כבר כמה שנים. מהירות ההורדה המקסימלית שאני מקבל דרכו היא סביב ה7MB, האפלואד עובד סבבה. בנוסף ישנה איטיות מסויימת בטעינת הדפים- לא משהו היסטרי אבל בהחלט מורגשת. החיבור שהיה לי 5MB קודם היה טוען מהר יותר. לציין שבחיבור ישיר למודם ללא הראוטר אני מקבל מהירות כמו שצריך - 12MB כבר דיברתי עם התמיכה של כל החברות והשרות של אדימקס והבנתי שבחיבור עם חייגן זו בערך מהירות ההורדה המקסימלית שאקבל מהראוטר הזה ושבחיבור ללא חייגן כנראה שאוכל לסחוט ממנו מהירות של 12MB אבל לא יותר מכך... אז יש לי …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-