עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אריק פרלס,

אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, יש לי רשת ביתית (ראוטר של d-link). אני מנסה לעשות remote shutdown ואני מקבל תשובה : ACCESS IS DENIED <5> מה עלי לעשות כדי לאפשר פעולה זו ? (במחשבים יש vista 64bit) . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Danielll13,

אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! אשמח לעצה בייעול הרשת הביתית שלי. נכון לעכשיו אלו הם הנתונים שלי: - מהירות חבילת הגלישה: 10 מגה - תשתית (בזק/כבלים): בזק - ספק: בזק בינלאומי - סוג חבילת התעדוף: Power NGN+Gamer - נתב: Netgear DGN2200 - מיקום: ירושלים אני מרוצה ממהירות ההורדה שלי (כרגע עומדת על 1.1מגה מקסימום) אך הניתוב לטעמי פשוט זוועה. אני פעיל כעת במשחק אונליין הקרוי Quakelive (אולי שמעתם עליו), ובשרת הכי טוב לישראלים אני מקבל בסביבות 72-75 פינג בעוד ששאר השחקנים הישראלים מקבלים 65-68 ולרובם אין תעדוף משום סוג. אני מוכן לשנות חבילה, נתב, מודם, כרטיס אינטרנט, ספק, תשתית - הכל! אשמח להצעות! (:

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by NuXeR,

טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Haflo,

לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by sheva23,

שלום לכולם אני מנסה לפתוח פורט ללפטופ שלי בWIRELESS יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG למחשבים ברשת חוטית אין לי בעיה לפתוח פורטים, אבל למחשבים בWIRELESS הבנתי שזה קצת יותר מסובך. שאני מנסה לתת PING לIP של הלפטופ אני מקבל TIMEOUT , כנראה בגלל שזה אלחוטי, לכן בPORTFORWARD מן הסתם אין זיהוי של הפורט על הIP הנ"ל תודה לעוזרים (אם היה כבר שרשור כזה אשמח לעזרה בחיפוש כי אני לא מצאתי, כולם מדברים על פורטים ברשת חוטית)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by kupo,

ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by בניה פרץ,

אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by pssheba,

בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by דן אוחנה,

יש למישהו רעיונות לסרטונים ליוטיוב יש לי ערוץ וואין לי מה לעלות

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gal426,

שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיה תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ron1739,

שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Belgid,

כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי חבילה של בזק בינלאומי עם הוט במהירות 1.5 . אין לי ראוטר. בשבועות האחרונים SababaDC ו- Utorrent מזדחלים. בבדיקת מהירות הורדה מהאתר של בזק הכל נראה תקין. אבל אז גיליתי שני דברים: 1) בבדיקה מהירות חיצונית באתרים בחו"ל קיבלתי מהירויות לא הגיוניות ואת התשובה בקובץ שצירפתי speed test.jpg, שבקיצור אומרת שמישהו עובד עלי. 2) אני משתמש ב-Peer Guardian והוא הראה לי ברישום של החסימות שלו שיש לבזק בינלאומי anti-p2p . הרישום מופיע בקובץ השני שצירפתי peer guardian.jpg . בדקתי את ה- ip של ה-destination והוא אכן של בזק בינלאומי. מישהו יכול לאשר לי את הנתונים לפני שאני פונה לעיתונים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Eran gier,

יש לי אינטרנט סיבים 2.5גיגה של בזק, מודם\נתב של בזק, חיבור כבלים CAT 5e יש לי שני מכשירים (XBOX, SHIELD) שיכולים לקבל עד 1 גיגה, מקבל בהם מעל 900 במחשב התקנתי כרטיס רשת שתומך ב2.5, המחשב מחובר עם כבל ליציאת 2.5 בנתב, בפרטי החיבור במחשב הוא מראה לי שמחובר על 2500 (Mbps) link speed בבדיקת מהירות אני מקבל בסביבות ה500, תלוי בבדיקה - בזק אוקלה וכו לפני כן היה לי נתב שתומך בגיגה והראה לי 1000 ומהירות הבדיקה הגיע 900+ ההגיון אומר שעכשיו אני אמור לקבל מעל 2000 ובטח שמעל 900 מה יכולה להיות הסיבה שאני מקבל חמישית מהמהירות? האם יש מצב שהכבל\שקע לא מחובר טוב ולכן לא מקבל את המהירות? למרות שמראה לי 2500? בעבר היתה בעיה בשקע הרשת והראה לי 100, אחרי שסידרתי קפץ ל1000 בזק אומרים שה…

23. כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אהלן חברים, היה פה בעבר דיון על כך שאנשים עם בזק 100 מגה לא מגיעים למהירות הורדה מקסימלית בתוכנות טורנט. נטען פה כי הסיבה לכך היא מהירות העלאה נמוכה, שהייתה אז 1.5. לאחרונה בזק העלו לכולם את מהירות העלאה ל3, אך עדיין אני לא מצליח להגיע למהירות הורדה מקסימלית. האם למישהו נפתרה הבעיה עכשיו כשהעלו את המהירות? מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים