עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pssheba,

בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Tuula1992,

שלום לכולם! מותקן אצלי מגדיל טווח קליטת ויי פיי Wifi Repeater (בתמונה המצורפת) ועד עכשיו נהניתי מחיבור אינטרנט מצויין בכל חלקי הבית ללא ניתוקים. היום גיליתי פתאום שהחיבור שלי לרשת של ה-Repeater מנותק (מופיע סימן הקשת של הויי פיי ולידו סימן קריאה), ומסרב להתחבר מחדש. ניתקתי את המכשיר מהחשמל וחיברתי בחזרה, ומיד חזר חיבור האינטרנט, מהיר ותקין - אבל למשך 2 דקות בקושי, ושוב הופיע סימן הקריאה. גם בניסיון חוזר זה קרה, וגם כשכיביתי את הנתב והדלקתי אותו מחדש. גם כשאני עומדת עם הסלולארי ממש ליד ה-Repeater, אין חיבור! אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אתמול בערב כשגלשתי מהמחשב, פתאום התנתק לי האינטרנט, וגם הדלקה מחודשת של הנתב לא עזרה, אלא רק כשאתחלתי את המחשב, גם הנתב הסתדר ו…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by אריק פרלס,

אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל ל-LAN שלי אבל שלא יחלק כתובות IP, אלא ששרת ה-DHCP שלי יהיה עדין אחראי לחלוקת הכתובות. ביטלתי את אופציית ה-DHCP בראוטר, אבל צריך איפה שהוא להגדיר שהראוטר ישמש כ-DHCP Relay על מנת שמחשבים שיתחברו לרשת האלחוטית דרך הנתב הזה יקבלו כתובות IP משרת ה-DHCP שלי. מישהו יודע איך צריך לקנפג את הראוטר הזה של Linksys על מנת שזה יעבוד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by erez_hazan,

שלום, יש דרך לשנות את האייפי בראוטר 2760U בלי לכבות ולהדליק או לעשות דרך הדף של הראוטר reboot? ד"א עשיית ריסטרטים מרובים יכול לגרום לראוטר איזה שהוא נזק? (reboot)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by אדיר,

יש לי 2 מחשבים נייחים בבית שכרגע מחוברים עם ראוטר חוטי מחדר לחדר וקניתי עכשיו לפטופ ולכן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה לי גם בו אינטרנט אני יחבר את שני הנייחים לראוטר האלחוטי עם הכבלים כמו שהיה קודם ואת הלפטופ עם wireless המרחק בין הלפטופ(שיהיה בקומה שניה) לבין הראוטר בסביבות 15-20 מטר ותהיה בניהם התקרה(שאפשר לקרוא לזה קיר בטון 1) וקיר גבס אני לא מבין כל כך במהירויות שלהם ראיתי 54Mpbs 108Mpbs ו גם 300Mpbs איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מהירות תודה רבה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dw,

בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.

11. Started by vitali02,

לפני כמה שבועות החלפתי ראוטר לTPLINK WR914ND מאז יש לי לעיתים קרובות ניתוקים מהאינרטנט ואז אני עושה תיקון בוינדוס שווה זה מתקן ורושם שהבעיה ש"שער ברירת המחדל אינו זמין" ממה נוצרת הבעיה?? ואיך לטפל בה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by core_i7,

מחובר כרגע לבזק במהירות 5MB עם מודל Alcatel. מתכנן לשדרג ל 10MB בעקבות זמינות NGN באיזור. מאחר והמודם הנוכחי אינו תומך ב 10MB, ורק מחשב אחד מחובר לרשת ואין שיתוף תקשורת 1. האם אפשר להחליף מודם במודם חדש או שיש להחליף לנתב? 2. האם כדאי לרכוש מודם/נתב עצמאית או להסתפק במה שיש לבזק להציע? 3. אילו מודמים/נתבים מומלצים לצורך הנ"ל (לרכישה עצמאית או מבזק)? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by roey1,

שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. רכשתי דומיין בגו-דאדי (נקרא לו bla.com) ואני מעוניין לבצע הפנייה של כל לינק בדומיין שלי לעמוד אחד חוץ ממספר לינקים ספציפיים שיופנו לעמודים אחרים. כלומר: כתובות ספציפיות כמו bla.com\help bla.com\contact bla.com\home יופנו לעמודים הרלוונטים שלהם אבל כתובת bla.com\sdfghsdfhg כתובת bla.com\kaufvg3be כתובת bla.com\hiu9lftmx35 וכל כתובת אחרת (במידה ומישהו מנסה לנחש כתובת) חוץ מהלינקים הספציפיים יופנו לאותה כתובת bla.com\default איך עושים את זה? אשמח לצעדי פעולה באתר של גו דאדי אם מישהו מכיר אבל גם שיטה גנרית תעזור (אני כבר אנסה לחפש את האופציה באתר של גו דאדי). יש לי אפשרות גם…

16. מחפש ראוטר טוב שיעמוד בעומס כאשר מפעילים תוכנות שיתוף עם הרבה חיבורים ושלא יתקע את הראוטר ויאט את הגלישה הערה מאחר ואיני מעוניין בקרינה של הראוטר בחדר אעדיף ראוטר שאיננו אלחוטי או אם קיים אחד שיש אפשרות לכבות את השידור האלחוטי שלו תקציב עד 350 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד מומלץ ששווה את החריגה כרגע אני משתמש ברואטר של DLINK-524 מה דעתכם עליו???

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אתמול עברתי מחיבור במהירות 5MB על בתשתית הוט עם 013 ללא חייגן(שעבד מצויין לאחרונה) לחיבור במהירות 12MB עם חייגן בטריפל C (אין אפשרות לחיבור ללא חייגן) אני מחובר עם ראוטר 6204WG של אדימקס שהולך איתי כבר כמה שנים. מהירות ההורדה המקסימלית שאני מקבל דרכו היא סביב ה7MB, האפלואד עובד סבבה. בנוסף ישנה איטיות מסויימת בטעינת הדפים- לא משהו היסטרי אבל בהחלט מורגשת. החיבור שהיה לי 5MB קודם היה טוען מהר יותר. לציין שבחיבור ישיר למודם ללא הראוטר אני מקבל מהירות כמו שצריך - 12MB כבר דיברתי עם התמיכה של כל החברות והשרות של אדימקס והבנתי שבחיבור עם חייגן זו בערך מהירות ההורדה המקסימלית שאקבל מהראוטר הזה ושבחיבור ללא חייגן כנראה שאוכל לסחוט ממנו מהירות של 12MB אבל לא יותר מכך... אז יש לי …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם, נכנסתי להגדרות של הראוטר ואני לא מוצא איפה אפשר לראות מי גולש ברשת ה- Wifi שלי. אני חושש שהשכנים שלי גולשים עלי ולכן אני רוצה לראות אם אני צודק. הראוטר שיש לי זה: tl-wr841n תודה רבה לעוזרים!!

19. שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Spacecowboy,

שלום לכולם, אני חושב לקנות ראוטר NETGEAR (דגם WNR3500L) בחו"ל אבל לא בטוח שהוא יוכל לעבוד עם התשתית בארץ. אני על תשתית של HOT וספק 012, כרגע עם כתובת סטטית. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1) האם אפשר לחבר אותו לתשתית שלי בלי בעיה (חיבורי חשמל/הגדרות ראוטר וכו)? יש צורך להתקין DD-WRT? 2) אם אני קונה בחול, האם יש איזושהי אחריות בארץ? בכלל, איך התמיכה של NETGEAR בארץ (ראיתי שיש יבואן רשמי) ? 3) למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה / NETGEAR בכלל? האם מומלץ ראוטר אחר ? (ראיתי כמה המלצות על הBuffalo WZR-HP-G300NH, עדיף? ) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Pease Brother,

מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by fizban,

שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלם, אני צריך המלצה למודם ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. (40 Mb, אם זה משנה). אין דרישות מיוחדות, רק שיעבוד כמו שצריך ויאפשר קליטה בטווח גדול ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים