רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעמוד שלוש חידשתי תנושא כרגע יש לנו מודם שמחבר בין שלוש מחשבים, אחד במרתף אחד בקומה שניה ואחד בקומה שלישית - שלי. אפשרי שבמקום לחבר תקו אינטרנט למחשב שלי אני אנתק אותו ואחבר תחוט (שנראה בדיוק כמו חוט טלפון) לראוטר וככה יצור בעצם רשת אלחוטית? הבנתי כבר שאני אצטרך לחבר כבל או USB למחשב כדי שיהיה קליטה מהראוטר אבל הרעיון שלי יעבוד? כמה בערך זה יעלה לי? ראוטר אלחוטי שיקלוט טווח של 3 קומות עדיפות ל4 - מה שצריך לחבר לUSB - כבל? כמה כל אחד וכמה כולם ביחד? בעמוד שלוש חידשתי תנושא
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אתמול רכשתי את הראוטר הנ"ל, קיימת בו אפשרות של Bandwidth Control ע"פ טווחי IP. הוא מחובר למחשב נייח חוטית, ושאר הבית (לפטופים) גולש דרכו אלחוטית. מטרתי היא להגביל את שאר הבית לעד 3M רוחב פס (מתוך 10M). שאלתי היא: מה אני צריך להגדיר בשאר המחשבים כדי שחוק חדש שאצור יכנס לתוקף? צירפתי תמונות של התפריט. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש ממש בנרות ספר הדרכה ולימוד עצמי להקמת רשתות מחשבים (קטנות) עם שרת. הספר חייב להיות בעברית. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואולי לעוד כמה אתרים. לפעמים אני גם לא יכול להיכנס גם לאתר הזה למשך כחצי יום. מה חוסם אותי? יש לי אינטרנט ADSL 1.5M של נטוויז'ן. האם עוד מישהו עם חיבור כמו שלי נתקל באותה בעיה? עריכה: איזה טיפש אני שחכתי את השגיאה: זה נתקע על "ממתין ל..." בפיירפוקס.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור שלי.. אבל יצא לי לבדוק בהמון מקומות בינהם באוניברסיטה שם המהירויות היו מעולות בעבר, ובתקופה האחרונה אני נדהם מקצבי ההורדה הנמוכים להחריד . מישהו ידע מה הסיבה לכך ? אני טועה אם זו נטיה של כל החברות הללו על מנת שאנשים יקנו מהם רשיון, או שמה מדובר בקונספירציה של ספקעי האינטרנט בארץ. g0vner
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור חיבור Remote Desktop מ-XP ל- Vista. אני מצליח לראות את המסך כניסה של הויסטה, וכשאני לוחץ על היוזר שאני רוצה להיכנס אליו (Administrator), אז הוא כותב לי : "החשבון שלך הפך ללא זמין, אנא פנה אל מנהל המערכת" ומנהל המערכת בבית זה אני, איזה קטע... אז פניתי אלי ולא היתה לי תשובה מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לתת בויסטה, כדי שמנהל המערכת יחבב אותי והחשבון שלי יהפוך ל"זמין" ? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יוצא לי לעבוד הרבה על המחשב הנייד שלי לא בבית והחלטתי שאני רוצה לנסות אינטרנט סלולרי. הבעיה היא שראיתי שהחבילות מאוד יקרות ועושה רושם שגם הגלישה שאני אוכל לבצע איתן היא מאוד מוגבלת. השימוש העיקרי שלי באינטרנט הוא תיכנות ותפעול שרתים מה שאומר שימוש יחסית נרחב בFTP,SSH וכד'. ריכזתי פה את החבילות שמצאתי באינטרנט. אשמח אם אנשים שיש להם אינטרנט סלולרי יכולו לתת חוות דעת על החבילות, על השירות וכד'. סלקום: מהירות 2.8 כרטיס USIM + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (15 שקל החזר) http://goo.gl/zElQg מודם סלולרי + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (30 שקל החזר), http://goo.gl/9f0rJ אורנג': http://goo.gl/2Uv9T חבילת מודם 5GB לגלישה באינטרנט - 98 שקל בחוד…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום דיברתי עם חבר שלי מאחד הקיבוצים בדרום ומסתבר שהוא משלם 142 ש"ח על אינטרנט שאמור להיות במהירות של איזה 5Mb אבל בפועל ב-99% מהזמן זה בקושי 750Kb , לקיבוץ יש עיסקה עם בזק והבנתי שיש מרכזיה בקיבוץ (או משהו בסיגנון) ז"א לקיבוץ אין אינטרס לתת גישה בצורה שונה לאינטרנט, בעיקרון יש גם תשתית של הוט אבל כרגע הם (חברת הוט) טוענים שזה קצת בעייתי (לא ברור למה!, זה עדיין בבירורים). ללפטופ של החבר אין מודם סלולרי, וגם אין לו רצון לחבר את הפלאפון שלו ללפטופ ולהתחבר דרכו (זה לא כל כך נוח לגלישה ארוכה). לכן תהיתי האם מישהו מחובר/יודע על דרך אחרת להתחבר, אולי דרך אחת מחברות הסלולר עם רכישת איזשהו מודם? *. כל הצעה תתקבל בברכה, לא לי או לחבר יש כרגע זמן להריץ בירורים מול כל הח…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון התנתקויות באינטרנט, וזה מתחיל קצת לעצבן. הרשת האלחוטית עצמה פעילה אבל האינטרנט לא עובד. זה מצריך ממני להתנתק מהרשת ולהתחבר מחדש. הבעיה שאני רוצה להשאיר את האינטרנט דלוק בלילה וזה קצת מעצבן כשאני קם בבוקר ורואה שזה לא הוריד הרבה כי זה התנתק. הקליטה עצמה בין הנתב למחשב היא טובה יחסית, וגם כשאין הרבה חיבורים האינטרנט מתנתק. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ומערכת הפעלה וינדוס XP SP2 גרסא עברית. אשמח לעזרה בנושא. תודה יבגני
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו שמחלקים לכולם 100 ו 200 מגה ביט ובקרוב UNLIMITED עם עד 1 גיגה (וזה בלי לספור סלולארים עם דור שלישי ורביעי שכל היום ביוטיוב), רציתי לדעת מה הקיבולת המקסימלית כיום (יש משהו אחר חוץ מ MED1 ובבנ"ל) שיש כלפי שאר העולם ? ואיפה יש נתונים כמו ש IDC מפרסמת על כמה סמארטפונים לגבי כמה גולשים בארץ יש ובאיזה מהירויות ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-