רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול עברתי מחיבור במהירות 5MB על בתשתית הוט עם 013 ללא חייגן(שעבד מצויין לאחרונה) לחיבור במהירות 12MB עם חייגן בטריפל C (אין אפשרות לחיבור ללא חייגן) אני מחובר עם ראוטר 6204WG של אדימקס שהולך איתי כבר כמה שנים. מהירות ההורדה המקסימלית שאני מקבל דרכו היא סביב ה7MB, האפלואד עובד סבבה. בנוסף ישנה איטיות מסויימת בטעינת הדפים- לא משהו היסטרי אבל בהחלט מורגשת. החיבור שהיה לי 5MB קודם היה טוען מהר יותר. לציין שבחיבור ישיר למודם ללא הראוטר אני מקבל מהירות כמו שצריך - 12MB כבר דיברתי עם התמיכה של כל החברות והשרות של אדימקס והבנתי שבחיבור עם חייגן זו בערך מהירות ההורדה המקסימלית שאקבל מהראוטר הזה ושבחיבור ללא חייגן כנראה שאוכל לסחוט ממנו מהירות של 12MB אבל לא יותר מכך... אז יש לי …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לחסום גולש מפריע לפי כתובת MAC של המודם נתב שלו ? בצורה חוקית, או שרק חסימת גולש מפריע לפי כתובת MAC של כרטיס הרשת שלו היא חוקית ? כי שאני רושם במחשב שלי ב cmd את הפקודה ipconfig /all אז אני מוצא ברשימה את הכתובת MAC של הכרטיס רשת שלי אבל לא את הכתובת MAC של המודם נתב שלי.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח,נייד ושני טאבלטים. תשתית אינטרנט - הוט,ספק אינטרנט - רימון. המחשב נייח מחובר לראוטר TP LINK באופן אלחוטי (לאחר שהגדירו לי באינטרנט רימון את החייגן כשחיברתי את הראוטר למחשב חד פעמי באמצעות חוט). האינטרנט במחשב נייח עובד טוב. שתי בעיות: 1. המחשב נייד מתחבר רק אם אני מנתק את הנייח מהVPN."(החייגן של רימון). 2. הטאבלטים לא מתחברים בכלל (הודעת שגיאה - תשתית ההוט תקינה,נא פנה לספק האינטרנט). תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים? כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהיבואן משווק את גירסת BR-6504il לעומת BR-6504n שמשווקת בעולם כנ"ל כרטיסי רשת עם סיומת IL מישהו יודע ממה נובע ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר חדש של Edimax דגם 6504N שהוא בין הדגמים החדשים של החברה בתקווה שיפסקו הניתוקים. בנוסף ובלי קשר מותקן Vista Ultimate עם עדכונים הכי אחרונים (בדוק) לכל התוכנות שיש במחשב. + המחשב הכי נקי שאפשר משטויות, גם כן בדוק. + לאחרונה האינטרנט עודכן ל-5 מגה עם ספק אינטרנט בזק בינלאומי ותשתית של הוט. + מדובר על כרטיס רשת שבא עם לוח אם לא ישן במיוחד -Abit IP35-E. האמת היא שהלוח אם עצמו דיי חדש בגלל שהלוח הקודם התקלקל משום מה והחלפתי אותו באותו לוח חדש יותר לפני שבוע-שבועיים. + הורדתי את הGlobal Max Connection בתוכנה uTorrent ל-150. ובכל זאת ! ! ! :s05: עדיין יש ניתוקים בעת שימוש בטורנט ! אולי בכל זאת הבעיה היא בראוטר? פשוט אני מנסה לדמיין אנשים מחו"ל עם אינט…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי dlink 6740u h1. אני מעוניין לרכוש עוד נתב ולהשתמש בו כ-AP. איזה נתב מומלץ? האם ה-dlink שברשותי תומך ב wds ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לרשת של 2-3 מחשבים עם ROUTER של ADSL, עדיף SWITCH או שHUB יספיק דרך אגב השדרוג של הALCATEL עדיין עובד נכון, (לא נחסם או משהו)?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-