רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי - אספר על ה set-up הקיים בבית שלי (דו קומתי) - אשמח לשמוע דעה לגבי מה הציוד הנכון לקנות כרגע. אז יש לי 100 מגה של הוט, הראוטר (מחובר להוט - edimax - br-6228ns) נמצא בממ"ד בקומה הראשונה ומחובר לPC, ולכבל רשת שיוצא לחדר אחר בקומה הראשונה - שבו היה עדכה ראוטר נוסף שמת היום. הראוטר הנוסף בקומה ראשונה משמש בשביל מכשירים אלחוטיים בקומה הראשונה וגם כבסיס ל repeater (Edimax EW7416APN) - שנמצא בקומה השניה. היה צורך בריפטר כי אין קליטה מספיק טובה של הAP (שכאמור מחובר בכבל ישירות לראוטר הראשי) בקומה השניה. בעקבות המוות של הראוטר המדובר, הורדתי בינתיים את ה Edimax EW7416APN לקומה הראשונה וחיברתי לראוטר הראשי בכבל. מה מומלץ לעשות כרגע כדי לקבל קליטה גם למעלה? אי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB הראוטר RTA1025W מחשב אחד עובד כמו סוס במחשב הזה המהירות על איזה 50 KB' מה יכולות להיות הסיבות? אם צריך עוד פרטים אז תגידו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יפים. מישהו מכיר מקום באיזור פ"ת או נתניה שמוכר כבל רשת בזול? אני צריך 100 מטר (סליל) ואין צורך במחברים. עד עכשיו מה שמצאתי באינטרנט זה ב 170 שקל. נראה לי לא זול... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס qualcomm atheros ar9485wb-eg בכרטיס : Intel Centrino Advanced-N 6235 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card או Intel Centrino Wireless-N 2230 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card, אני בעיקר מדבר על תיאמות לאנטנה של הנייד עצמו וכדומה, אמורה להיות בעיה חומרתית\תוכנתית ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, היה פה בעבר דיון על כך שאנשים עם בזק 100 מגה לא מגיעים למהירות הורדה מקסימלית בתוכנות טורנט. נטען פה כי הסיבה לכך היא מהירות העלאה נמוכה, שהייתה אז 1.5. לאחרונה בזק העלו לכולם את מהירות העלאה ל3, אך עדיין אני לא מצליח להגיע למהירות הורדה מקסימלית. האם למישהו נפתרה הבעיה עכשיו כשהעלו את המהירות? מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-