עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, אני כרגע סובל מ6740 h1 ואני רוצה להחליף אותו. יש המלצה לדגם מסוים של נתב? תודה!

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by MODI,

יש לי את הראוטר TPLINK 1043 שמחובר להוטבוקס במהירות של 12 מגה.בימים האחרונים הרשת האלחוטית ממש איטית, בסביבות ה2 מגה. שאני מחובר קווית אני מקבל 12 מגה יציבניסיתי כמה פעמיים לאפס את הראוטר על ידי הוצאה מהחשמל והחזרה אחרי כמה דקות אך אין שינוי.הצעות מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cheif,

ה-BR-6478AC של חברת Edimax, עליו פרסמתי סקירה לפני מספר שבועות, זמין עתה לרכישה בארץ במגוון חנויות במחיר של כ-480 שקל. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm. את פרוט החנויות בו הוא זמין ניתן למצוא על ידי חיפוש ב-GOOGLE עם סיומת site:co.il. כמו כן ניתן למצוא השוואת מחירים שלו ב-http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BR-6478AC.

4. Started by Cheif,

לפני מספר ימים הכריזה חברת TRENDnet על נתב נסיעות חדש, המתחבר ישירות אל שקע החשמל, המכונה TEW-714TRU. לנתב יש אופן פעולה חדש-ישן שנקרא WISP שיכול להיות מאוד מעניין בהגברת אותו אלחוטיים. http://www.netcheif.com/blog/?p=4056

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  5. ......................

6. Started by man-of-God,

לפני כשבועיים בערך הוספתי את הראוטר הנ"ל מאז הפיכת הראוטר של בזק למודם בלבד וחיבור כלל המחשבים לראוטר של TPLINK כשהרצתי בדיקת מהירות עם האייפון (ברשת האלחוטית של 1043 ) קיבלתי מהירות מקסימלית של 12 מגה לצורך הבדיקה עמדתי עם האייפון מול הראוטר - אין הפרעות , הערוץ שידור זהה לזה שיהיה ב Dlink של בזק כמובן שבזמן הבדיקה הרשת האלחוטית ב DLINK הייתה כבויה ניסיתי מספר פעמם לאורך שעות היום והתוצאה זהה 12 מגה במקסימום - מול האייפון. כשעשיתי איפוס ונטרלתי את ה TPLINK והפעלתי שוב את ה DLINK בתפקוד מלא (גם כראוטר וגם כמודם) בבדיקת המהירות קיבלתי תוצאה מקסימלית של 15 מגה מה יכול לגרום לתופעה הזו ? ואיך אני פותר את בעיית המהירות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alextav,

שלום, הצטרפתי לא מזמן ל TOP 40 בבזק ואני אמור ללכת לבזקסטור כדי לאסוף את המודם אבל אין לי מושג איזה מודם מומלץ לקחת. יש ברשותי כבר ראוטר tp-link 1043 ורציתי לברר אם יש למישהו המלצה איזה מודם כדאי לקחת שישתלב טוב עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by extremex,

היי , יש לי בבית 2 חדרים שבאחד מהם יש שתי מחשבים שמחוברים ישירות עם כבל לראוטר ( u6740) של בזק , בהם האנטרנט מצויין מקבל 55MB בבדיקת מהירות . עכשיו בחדר שממולו ( זה ממש קרוב מרחק של מטרים ספורים ) יש מחשב עם מתאם אלחוטי dlink שמחובר דרך usb והקליטה ממש גרועה , אני מקבל פס אחד מקסימום שלוש ביום טוב , ובגלל הקליטה המהירות המקסימלית שאני מגיע איתו זה 12MB והאנטרנט ממש איטי . חוץ מלהעביר כבל , מה עוד אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by saarxee,

האם יש אפשרות לצפות בסיסמאות שהוקלדו באתרים מסוימים כשאותו משתמש התחבר אליי לראוטר? ובנוסף, אם מישהו התחבר לאתר מהמחשב שלי, אני יכול לדעת את הסיסמה שלו? זה לא למטרה רעה, אני שואל כדי לדעת. תודה.

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by Evy_A,

שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Yakirlv29,

באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה

13. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

14. Started by maozasaf,

התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  15. היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. [h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]

17. שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dato,

שלום לכולם , ברשותי ראוטר NETGEAR לבן , של בזק בנלאומי , לאחרונה ניסיתי להשתמש בנתב של TPLINK , למחשב (שולחני) השני ( WIFI) , זה עובד ממש לאט ולרוב גם לא עובד בככל. יש למישהו פה המלצה לנתב אחר שיעבוד כמו שצריך או הסבר להגדרה כלשיהי שתגרום לזה לעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Cheif,

במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by elaa56,

על 40 mb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מה קורה? נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, כשאני מנסה לעשות ריפ לסרטון ביוטיוב או רק להוריד את הקובץ MP3 ממנו דרך תוכנה (Video Downloader / Free Studio וכו') או דרך אתר (KeepVid וכל דומיו) האינטרנט פשוט לא מגיב ואי אפשר להיכנס לשום אתר. הדבר היחידי שאני רואה שכתוב כשאני פותח את הכרום זה: "יוצר חיבור מאובטח..." וזהו הדף נשאר באותו מצב ולא נטען. אני מחובר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר ליד, אני רק אציין שניסיתי כמעט הכל, לנתק את האנטנת WIFI, לגלוש דרך דפדפן אחר, שינוי הגדרות אינטרנט וכלום לא עזר, הדרך היחידה הייתה להפעיל מחדש את המחשב.. אני כותב פה כי חיפשתי בעיה דומה בגוגל ולא מצאתי. יש לי ווינדוס 7 (64Bit), משתמש בדפדפן כרום,אנטנת WIFI מדגם TL-WN422G, ראוטר CISCO - LINKSYS 3200 וא…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by קובידון,

שלום רב, עד היום שימש אותי בבית מחשב נייח אחד עם חיבור קווי למודם (תשתית הוט וספק 012 במהירות 2.5 MBYTE) רכשתי מחשב נייד ואני מעוניין להפוך את ההתקשרות הקווית לאינטרנט להתקשרות אלחוטית, כלומר עם ראוטר. אני לא יודע איזה ראוטר לרכוש, יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה מאפיינים להם לדוגמא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=%D7%A0%D7%AA%D7%91&orderBy=priceLow אשמח ליעוץ. בתודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  24. מחר מגיע טכנאי של בזק לחבר אותי ויש לי כמה שאלות : 1. בגלישה , צפיה ביוטיוב יש הבדל בין חבילה של 5 מגה ל 40 מגה ? או שזה אותו דבר ? אני לא מדבר על הורדה !!! 2. יש לי מודם ראוטר 1025 רוטל , יש אפשרות לקנות מבזק מודם VDSL ב 100 שקל ולחבר את הרוטל בתור ראוטר ? או לחבר את המודם רגיל למחשב ולעשות רשת עם כבל מוצלב כמו פעם ? ולחסוך את הכסף של הראוטר 3. קיבלתי 40 מגה משולב ב 115 שקל זה נחשב הרבה או סביר ?

דיונים חדשים בפורומים