רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לנו בית 4 מחשבים, כשהמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר וכל השאר אלחוטיים הראוטר שלנו- edimax BR 6204Wg והבעיה- אני יכול לראות אותי ואת מחשב A מחשבים A+B יכולים לראות אותי ומחשב C לא יכול לראות אותי, להדפיס שזה נורא חשוב לו וגם להעביר אליי קבצים ברשת שהוא חייב לעשות אצלי גיבוי.. איך אני פותר את זה?? (012 אמרו לאבא שלי שהם כבר לא נותנים עזרה בבעיות ברשת) נ.ב. לי יש VISTA ולאחרים XP אבל כבר יותר מחצי שנה הכל היה בסדר עד לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 13:56:20 אני יודע שזה דאבל פוסט, ואני מצטער על כך..פשוט אבא שלי יושב לי על הראש ואומר לי שאני לא עושה שום דבר מועיל בבית ושאני חייב לעזור לו בזה אז אפשר בבקשה תשובה לשאלה? אפילו תגידו רק אם אפשר או אי אפשרל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרה אם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLES בקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר.... בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
חברים, מדובר בעניין פעוט וזניח, אך משעשע לכשעצמו! יש לכם את מחשב א' ומחשב ב'. א' מעביר מידע לב' (מחוברים דרך CAT5). כעת, ידוע שב-CAT5 יש לנו 4 זוגות, כאשר מה שמשנה לנו זה הזוגות כתום וירוק (שולח ומקבל). ובכן, אם מחשב א' מעביר למחשב ב' מידע - הרי שהמידע עובר דרך הזוג הכתום. אך איך יכול להיות הדבר? שהרי מחשב ב' מקבל מידע, מה שאומר שהמידע צריך להגיע מהסליל הירוק (שאמון על קבלת מידע), אך הוא מגיע דרך הכתום! האם שאלתי הובנה? אני בטוח שיש תשובה פשוטה, רק אל תגידו לי RTFM, כי אין M לCAT5!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום גיליתי שבזק פורסים סיבים אופטיים ברחוב שלי. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מה היתרונות של סיבים אופטיים ? 2. מתי יהיה בכלל אפשר להשתמש במהירויות יותר גבוהות? 3. עד איזה מהירות הסיבים האופטיים תומכים בתכלס (לא בתיאוריה)? 4. האם הlatency לאירופה ירד בשימוש בסיבים האופטיים? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 7.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 במקום ה XP אני משתמש ברשת אלחוטית עם נתב של TP-LINK WR-641G ניתקלתי ב 2 בעיות והם: 1- לא מצליח להוריד דרייבר עבור הנתב באתר היצרן לא קיים ברשימת ההורדות חיפשתי ברשת אך כל האתרים שבהם היו דרייברים היו אתרים בהורדה מהירה בתשלום האם למישהוא יש לינק לאתר שאצליח להוריד 2- חיברתי את המחשב ישירות למודם בזק TNN-600E יש לי חיבור אך אני סובל מניתוקים איומים זה לא קרה לי ב XP האם למישהוא יש רעיון אני שוקל לחזור אחורה ל XP נא עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תשתית הוט, ספק הוטנט, חיבור מוגדר על חייגן. הוטבוקס שמוגדר כמודם, ראוטר טיפילינק 1043. אני לא מצליח להגדיר נכון את הראוטר :-/, הוא מחובר קווית למחשב. כתובת השרת שקיבלתי מהוטנט היא 213.57.2.5. את שם המשתמש אני מכניס עם סיומת @hotnet את החיבור מגדיר על l2tp מה אני עושה לא נכון?
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בערך כל חצי שעה האקרים מנסים לפרוץ לי למחשב יש לי נורטון פיירוול וכל הזמן הוא אומר לי שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב וזה קורה כל יום הרבה מאוד פעמים הפיירוול כל הזמן חוסם את ההאקרים אבל אני מפחד שבסוף הוא לא יוכל לעצור אותם מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עברנו בשעה טובה מבית 70 מטר בקומה אחת ל190 מ׳ על שלוש קומות. בבית יש גרם מדרגות ישר לכל אורך הבית שקיר בטון (כנראה תומך) מפריד בינו לבין שאר הבית. כאשר מחברים את הראוטר באחד המפלסים, הקליטה במפלס השני (אפילו ברמה של בחצי גרם המדרגות) יורדת לאפס, כנראה עניין של קירות עבים. יש פריסה טובה של תעלות ברחבי הבית ואין לי בעיה להעביר כבלי רשת מקומה לקומה ולחבר אותם אל מפסקי רשת בכל אחת מהקומות. התכנון הנוכחי שלי הוא לקנות מערכת MESH כלשהי, ולחבר התקן קומתי ראשי בכל אחת מהקומות לראוטר שישב באחת מהקומות דרך כבל כך שישדרו בכל קומה רשת אלחוטית תוך חיבור חוטי דרך הקיר. מספר שאלות: 1. האם התכנון נשמע הגיוני? יש סיבה שלא להשתמש במערכת כזו א…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
את המושג פרוקסי אני מכיר ומשתמש באחד מדיי פעם, השאלה שלי היא דווקא לגביי אתר חדש שנפתח לציבור הרחב בארצות הברית HULU.COM אתר שבו ניתן לצפות בסדרות דרך האינטרנט כרגע האתר פתוח רק לתושבי ארצות הברית. מה שאני לא מבין למה הIP של הפרוקסי שלי שנותן לי כתובת של ארצות הברית לא עובר את הסינון של האתר(ניסיתי כמה פרוקסי שונים)? *יש לציין שהרצתי בדיקות של MY IP בגוגל ובכולם אני מוגדר בתור מישהו שנמצא בארצות הברית.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים הפסיקו 2 המחשבים שברשת הביתית שלי לתקשר. הרשת קיימת פחות מחודש, ועד עכשיו עבדה פיקס. המחשבים מחוברים בכבל ישר עם סוויץ'. חיבור נפרד לאינטרנט (ואפשר להתקשר מהאינטרנט בשני המחשבים בהצלחה). אינטרנט בכבלים. למישהו יש רעיונות מה קרה פתאום? בחיבורי רשת אני רואה את הכוננים של שני המחשבים, ובתקשורת הוא כותב לי שהם מקושרים, אבל תכלס הוא לא נותן להיכנס לכוננים של המחשבים ברשת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כיום בתשתית של הוט כולל הספקית של הוט ואני מרוצה, יש לי אבל רק 30 מגה.. אם אני עובר לסיב אופטי זה באמת עולם אחר? איפה ההבדל בעצם? לא משנה איזו חברה, כל עוד היא תומכת בסיב האופטי כדאי לי לעבור? זה יציב? או שהציוד של החברות עושה בעיות וניתוקים עדיין?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-