עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mazinya,

אני עומד להתחבר שבוע הבא ל 10 מגה של בזק והבנתי שהם נותנים ראוטר בשיטת החיוב-זיכוי (כלומר אני צריך ללכת לבזק סטור ולרכוש את הראוטר) האם מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים? האם הראוטר הזה שווה משהו? האם בכלל כדאי לי לקנות ראוטר משלי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by reggaewithdoli,

שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rander1,

דגם tl-wr841nd עידכנתי את הקושחה לגירסה האחרונה ומאז כל כמה ימים שאני רוצה להכנס לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 הוא פשוט לא מזהה עד שאני מנתק חשמל ומחזיר זה עובד בסדר לעוד כמה ימים ושוב חוזר התייאשתי וחזרתי אחורה לגירסה שקיבלתי אותו אבל עדיין אותה בעיה נשארה אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by composite,

אז ככה, בשביל להביא את האינרנט למצב נגיש, חוץ מהחלק החומרתי (מודם, סוויטצ', נתב וכו'), יש את החברות שמספקות אותו אל הלקוח. כפי שידוע לי, ספקית האינרנט שלי היא ''זהב'', והתשתית היא WOW, של בזק. אז רציתי לשאול - מהו התפקיד של כל אחד מהגורמים? כלומר מה תפקיד ספקית האינטרנט, ומהו תפקיד תשתית האינטרנט? בנוסף, הייתי שמח לדעת אלו חברות מתפקדות כיום בשירותים הנ''ל. אלפי תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי נתב של 3COM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

היי, אני מחפש להחליף את המודם שלי באחד יותר טוב. הדרישות- שישדר לרחוק (לפחות 40-50 מטר), שיוכל להעביר אינטרנט של 100 מגה ושיהיה מסוגל לשדר ל8 מכשירים בו זמנית... +אני רוצה לקנות סטיק usb שיתחבר למחשב ויקבל את האינטרנט, שגם צריך להיות עם קיבולת מרחוק (אנטנה חזקה) ואינטרנט 100 מגה. בתודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Psy,

קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. יש לי את ההוטבוקס כבר בערך שנה. מייד כשהותקן ביקשתי להפוך אותו למודם בלבד כי קראתי את הביקורות השליליות עליו ולא רציתי להישאר עם ראוטר גרוע. האם לאחר תקופה יחסית ארוכה ומספר עדכוני FIRMWARE שהוט שחררו אפשר לומר שההוטבוקס השתפר וכבר אפשר להשתמש בו כנתב (אם לא מצפים כמובן לתכונות מיוחדות). ? האם הוא כבר מאפשר חלוקת כתובות IP ברשת הבייתית לפי MAC ADDRESS ? תודה על ההתייחסות

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by cxxc,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by yaniv76,

היי. לפני כמה שבועות משו נדפק לי ומאז לא הצלחתי לסדר את זה. הגוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים מאותה סיבה : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.google.co.il הופסק. להלן מספר הצעות: •טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר. •בדוק את החיבור לאינטרנט. הפעל מחדש את כל הנתבים, המודמים והתקני הרשת האחרים שבהם אתה משתמש. •הוסף את Google Chrome כתוכנית מורשית בהגדרות התוכנה של חומת האש או האנטי-וירוס. אם התוכנית מוגדרת כבר כתוכנית מורשית, נסה למחוק אותה מרשימת התוכניות המורשות ולהוסיף אותה שוב. •אם אתה משתמש בשרת Proxy, בדוק את הגדרות שרת ה-Proxy שלך או פנה למנהל הרשת שלך כדי לוודא ששרת ה-Proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת Proxy, שנה את הגדרות שרת ה-Proxy: עבור אל תפריט Chrome…

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. שלום לכולם , אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו: אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb. האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rani,

איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roeesnir,

יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by argentophil,

יש לי מודם ADSL של בזק (Baudtec 1port eth) שעובד בסדר גמור על ווינדוס 7 אני מנסה לחבר TP LINK TL-WR941ND ולמרות שאני מבצע את ההוראות בדיוק, לא מצליח. הגדרתי בWAN - PPPOE עם שם משתמש וסיסמא בדוקים, ועדיין לא מתחבר. האורות של הראוטר דולקים ומהבהבים לפי מה שכתוב, אבל הוא כותב CONNECTING ולא מתחבר לכלום. תודה על העזרה.

• 30 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. Started by jean-paul,

שלום רכשתי את הראוטר האלחוטישל רוטל מחברת בזק שהוא גם מודם יש בו פיירוול מובנה, השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט שהאימיול צריך?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.