עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Athlon-WINGS,

דיייי כבר נמאס לי! יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!! איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'(

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by card,

שלום עברתי מחברה סלולרית אחת לאחרת, ובחשבונות שמגיעים מהחברה החדשה, מופיע שם שירות שנקרא "שירות Hotspot אישי (Tethering)" השירות מתומחר ב-0שח, כך שאין עם זה בעיה מבחינת מחיר, רק מה שאני לא מבין הוא הדבר הבא: היכולת לשתף את האינטרנט הסלולרי שלך עם מחשבים אחרים, היא יכולת של המכשיר שיש לך. (אולי אפילו ליתר דיוק, זה לא יכולת חומרתית של המכשיר, אלא תוכנתית בלבד - מערכת ההפעלה ש-על המכשיר. אני צודק?) בכל מקרה, השאלה היא: למה זה מופיע גם כשירות על הקו? האם מישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה לא מופעל, יהיה שונה ממישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה כן מופעל? למיטב הבנתי הקו לא אמור להשפיע פה בכלל.. שניהם אמורים להיות מסוגלים לשתף את האינטרנט שלהם בהצלחה, בהנחה שהמכשי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by liorbm,

שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. https://blog.dnsimple.com/2015/03/why-and-how-to-use-googles-public-dns/ המאמר מציע להגדיר אתה שרת ה DNS לזה הציבורי של גוגל. לפי הידע המצומצם שלי DNS מתרגם דומין ל IP. הטועה אנוכי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Mr.wiz,

האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by פרימו,

מעונין להפיץ את הקידמה לעוד כמה חדרים בבית שרחוקים מהנתב. יש מלא ב- Ebay. מצא חן בעיני הדבר הבא: 300Mbps WiFi Wireless LAN Repeater Router Signal Booster Amplifier Power Range קישור: http://www.ebay.com/itm/300Mbps-WiFi-Wireless-LAN-Repeater-Router-Signal-Booster-Amplifier-Power-Range-/271012921399?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item3f19a10037#shId מעין קשת פלסטיק שמתחברת למתח 220V, לפי הבנתי הדלה, ניתן לחבר אותה פיזית לאחת מיציאות הראוטר או אלחוטית והיא מגבירה את ה- WiFi. מה דעת יודעי דבר ? לחילופין המלצה אחרת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by liorrozenbeg,

שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!

11. Started by ag43,

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.

13. Started by ZiX,

יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by i022052,

יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???

15. מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

18. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לאינטרנט (תשתית HOT ספק NETVISION) ויש לי גם טלפון של נטויז'ין. המודם מחובר לקופסה שמתחברת למחשב דרך כבל רשת ולטלפון בבית. כמו שאני מבין את זה הקופסה הזאת היא סוג של נתב (תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה לחבר את המחשב השני לאינטרנט ומכאן באה השאלה האם אני יכול במקום לקנות נתב לקנות ממתג שעובד גם כ-HUB בכדי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט? אינ חדש בכל העסק הזה של הרשתות אז אם אמרתי משהו מטומטם לא לכעוס תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by LiadHardware,

שלום לכולם אתמול עשיתי פירמוט למחשב ומחקתי הכול כולל את ה-Local area conncetion ולאחותי יש מחשב והיא גולשת חופשי יש לי XP ולוח אם MSI 0A90 מאיפה אני יכול להשיג את ה-Local area connection כי הוט רוצים על זה 200 שקל.... ואיך מתקנים את זה בבקשה...? תעזרו לי כמה שיותר מהר אני יודה לכם מאוד ליעד

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by ggg123,

יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Funkyzord,

שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ag43,

אני רוצה לחבר בין המחשב שבמפרט בצד בצורה חוטית לסטרימר פופקורן A200 ללא ראוטר (חיבור ישיר). המחשב מחובר ע"י מתאם רשת אלחוטי לאינטרנט. אני מעוניין להזרים קבצים לסטרימר ובנוסף לשתף את האינטרנט. הבעיה העיקרית היא שכלפעם שאני מכבה את אחד המכשירים מצב הרשת חוזר להיות "רשת ציבורית" וזה חוסם את השיתוף בינהם. אשמח להסבר כיצד לשתף אותם בצורה קבועה (עדיף בלי לבטל את הפיירוול) כולל את חיבור האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by OJNS,

הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים