עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MBoomer,

שלום, אני בחיפוש אחרי ראוטר חדש כרגע וצמצמתי את הבחירה לשני הרואוטרים האלו. Linksys WRT1900AC Tp-Link Archer C9 בית פרטי שמחוברים בו בין 10-15 מכשירים לרשת. המכשיר הכי רחוק נמצא כ20 מטר מהראוטר מאחורי תקרה ו2 קירות. (לא ניתן להזיז את הראוטר מאחר ומחובר למספר מכשירים באופן קווי) הקנייה תתבצע באילת בksp בימים הקרובים מחירים: Archer - 673₪ WRT1900AC - 1285₪ אני יודע שהבדל המחירים די גדול אבל חשוב לי לקנות ראוטר טוב. כרגע יש לי בבית edimax ac1200 והוא עושה בעיות. האם כדאי לשמור אותו כמגביר אות לקומה השניה? לפי מה שראיתי ה WRT בעל אות חזק מאוד ויתמוך בקלות במכשירים הרחוקים בבית. האם ה archer יוכל לעשות זאת בכזאת קלות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by dor18,

כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by galz,

האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by electrokid,

שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש לי Toshiba satellite a230עם מערכת Vista home premium יש רשת אלחוטית בביתוהיא עובדת בלי בעיות, פתאום הוא לא מתחבר לאינטרנט [הוא עבד מצויין עד עכשיו] בחלון של ההגדרות רשת הוא רושם connected with limited access ולפעמים limited connectivity בשני המקרים אי אפשר לגלוש בכלל ניסיתי עדכון קושחה לראוטר [WRT 54G לינקסיס] וגם לעדכון תדרייבר של הכרטיס רשת [Atheros 5007eg] שום דבר לא עזר וזו גם לא בעיה של קליטה כי זה לא עובד גם כשהמחשב חצי מטר מהראוטר ניסיתי גם לחבר כבל Etherbet אבל הוא לא מצליח לזהות בכלל רשת דרכו עוד שניה אני משתגע מה עושים??

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by coperl,

מישהו תוקף אותי כבר כמה ימים במתקפת ARP, הרשת לא זמינה בגלל זה, וכשכן זמין האנטי וירוס מזהיר על מתקפה. לפי התוכנה XARP אני מותקף כל הזמן. איך אני מתגונן, או לפחות מגלה מי זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Kurt,

חבילת 40 מגה, תשתית בזק. הראוטר 4-5 מטר מה לפטופ עם קיר אחד מפריד. איזה טריקים יש לעלות מהירות אלחוטית?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אהלן כולם, יש לי 2 שאלות: א. יש לי ראוטר של EDIMAX שעל פי הקופסא שלו אמור לשדר בתקן N וכרטיס רשת אלחוטית במחשב נישא של LENOVO שגם אמור לקלוט תקן N. עם זאת, שאני פותח את הרשתות האפשריות בנייד, הוא מראה לי שהרשת שלי משדרת רק ב-G, מישהו יכול להסביר לי איך זה קרה? ב. החדר שלי ספציפי רחוק מהראוטר הנייד והוא לא מגיע עד לשם ואני רוצה שיהיה לי בחדר רשת אלחוטית - השאלה שלי זה מה עדיף לי? בעיקרון יש לי כבל רשת שיורד עד לחדר אז אני יכול לחבר מגבר קווי, או שיש לי נקודה שנמצאת בדיוק בין החדר שלי לבין הראוטר עצמו (החדר שלי הוא פשוט בקומת מרתף) ואני יכול לשים שם מאריך טווח. מה שכן חשוב לי זה לא לשים ראוטר שני כדי שאני לא אצטרך לפתוח עוד פורטים ודברים כאלו (ראוטר אחד עושה לי מספיק בעיות)…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית. שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט. כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה. הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת) לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by roey1,

שלום, נכנסתי אצלי במחשב עליו מותקן Windows 7 למרכז הרשת והשיתוף ומשם נכנסתי אל המסך הגדרות שיתוף מתקדמות. מוגדר אצלי פרופיל רשת ביתית. במסך "הגדרות רשת מתקדמות" יש כל מיני אפשרויות כאשר אחת מהם הוא שיתוף קבצים באמצעות סיסמה. אני מעוניין להעיל אותה אך משום מה זה תקוע ואי אפשר לשנות זאת כלומר, אני לוחץ על האפשרות שאני מעוניין בה ולוחץ למטה על "שמור שינויים" וזה לא שומר זאת ולעומת זאת בדברים אחרים באותו מסך שאני משנה זה כן שומר. מה יכול להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי חברים, יש לי בבית מודם motorola s5101 שעובד בחיבור ללא חייגן עם תשתית של הוט כמובן וספק 012. יש לי בנוסף ראוטר של בזק dlink2760, שאני רוצה להגדיר אותו כסוויצ'. עברתי פה על הת'רדים האחרונים ומחקתי את החייגן בראוטר, ביטלתי את שרת ה-dhcp, אבל נותרה לי הגדרת כתובת ה-IP של הראוטר. איזה כתובת להגדיר לו?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני חוזר מהצבא ומגלה שאח שלי הזמין טכנאי שהתקין את הנתב הנ"ל... טוב נו... ננסה... כן, יש כמה יתרונות ויש כמה לפטופים בבית שקיבלו אינטרנט אלחוטית וקמו לתחייה, סבבה - זה כבר שווה משהו לא ? אבל לעזאזל עם הFIREWALL הזאתי... יש לי אחלה של קספרסקי, אני לא מעוניין בFIREWALL מובנה, אבל אין אפשרות לבטל אותו ! כרגיל, EMULE וFIREWALL לא אוהבים אחד את השני וכמו תמיד LOWID, אז חפשתי ודי מהר מצאתי פתיחת פורטים בהגדרות (הם אפילו עשו סעיף מיוחד לEMULE), אז לא - זה לא עוזר, ולא אני לא בשוק, הסתכלתי על הפורטים בתוכנה ועל הפורטים של שרתים אחרים והגדרתי פורטים נוספים שיהיו פתוחים ולא - עדיין לא עוזר. בדקתי גם IPCONFIG והגדרתי IP פנימי של 10.0.0.1 כמו שצריך. ולמי שתהה הקספרסקי מוגדר לפתוח את…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by achiya1,

אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. אוקי, אז ככה - אני מחובר דרך תשתית של הוט וספק 014 במהירות 12 מגה, משתמש בראוטר Edimax 6524n. בימים האחרונים האינטרנט במחשב הנייח (הראשי) התחיל לקרטע כשהוא מחובר (חוטית) לראוטר. כשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה והכל רץ חלק. בדיקה ב-speedtest נותנת את מלוא רוחב הפס. כשהמחשב הנייח מחובר דרך הראוטר, אני אפילו לא מצליח להריץ את הבדיקה ב-speedtest והגלישה איטית בצורה מחרידה, אבל בבדיקה דרך הלפטופ והאנדרואיד אין בעיה ואני עדיין מקבל את כל רוחב הפס. ניסיתי לאפס את הראוטר ולעדכן את הקושחה שלו, אבל זה לא שינה כלום. ריסטרטים למודם ולמחשב - כנ"ל. ניסיתי גם לנתק את ה-avg במחשב, שעודכן לא מזמן לגרסת 2012, כי חשבתי שאולי יש קשר, אבל גם זה לא נראה שעשה משהו.. חיפשתי בגוגל ובפורומים,…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by natan84,

שלום לכל הנוכחים. ברשותכם, יש לי שאלה. יש לי מחשב בחדר A, שמחובר עם כבל רשת לנתב אלחוטי, שמחובר בתורו למודם ADSL, שמחובר בתורו עם כבל טלפון לשקע בסלון. הנתב מפיץ רשת אלחוטית, שהצרכנים שלה הם HTPC שיושב סלון, ומחשב נייד שמסתובב בכל הבית. כרגע אני לא מרוצה מהקליטה ב-HTPC, ובנוסף צפוי להתווסף מחשב לממ"ד. אני תוהה מה היא הדרך הטובה, הנוחה, והזולה ביותר: 1. לשפר קליטה של ה-HTPC 2. לחבר את המחשב הנוסף בממ"ד לרשת הקיימת. חשבתי על החלפת הנתב לאחד כזה שמשדר חזק יותר (בשביל ה-HTPC), והפיכתו של הנתב הנוכחי לגשר אלחוטי (מחזק אות?) איפשהו בחדר B (בשביל הממ"ד). דעתכם?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by יניב51,

שלום לכולם. מחר אני אמור לקבל ראוטר מבזק שיתאים ל 20 מגה. מחיפוש קטן מצאתי שיש 2 אפשרויות: ה NETGEAR VVG2000 או DLINK 6740U. היום יש לי את ה NETGEAR DGN843 ואני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו. בלי בעיות בכלל. בחיפוש שלי עלה גם הנושא הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126747&postdays=0&postorder=asc&start=0 מישהו יודע האם יש חדש על המכשיר הזה? אולי מישהו כאן משתמש בו ויכול להגיד לי שהוא עובד טוב? כי משיחה עם בזק עושה רושם שזה רק מה שיש להם במלאי, ובתור אחד שמוריד הרבה מהביטורנט, אני לא רוצה להתחיל עם בעיות חדשות ( ונכון להיום הראוטר הנוכחי לא עושה בעיות בכלל!! ). ועוד שאלה, הם רוצים שאני אחזיר להם את הראוטר הקודם, יש …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by kaisman100,

בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

איך אפשר להתחבר ממחשב אחד עם שיתוף אינטרנט ושיהיה 2 כתובות IP . למחשב הראשי IP רגיל ולמחשב אחר IP וירטואלי . שיהיה 2 IP ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, והוא השני שיש לי בבית. הראשון (הישן יותר) מחובר לאינטרנט ורצינו לחבר גם את החדש. (בינתיים אנחנו מחוברים בכבלים אם זה חשוב) עכשיו, מבירור קצר עם ספקיות האינטרנט הבנו שיש שתי דרכים לעשות את זה, להעלות את מהירות החיבור (בינתיים זה 750 קילו ביט) ולקנות ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים, או לעשות נקודה נוספת לחיבור המחשב החדש. רציתי שתעזרו לי להחליט מה יותר טוב ומה יותר משתלם, ואם נחליט על ראוטר אני ארצה שתמליצו לי על משהו טוב וזול. אני לא כל כך מבין בזה, אז בבקשה תהיו סבלניים... אם עברתי על איזה חוק בפורום תגידו לי... תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שמעתי על התקן usb אשר נועד לשפר את קליטת הראוטר האלחוטי במחשב הנייד ע"י הגדלת טווח הקליטה או משהו בסגנון. אתם יודעים במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Ashand,

מחפש ראוטר של 1 גיגה עם יכולות VPN ושימוש בחייגן על הראוטר עצמו, תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by B.D.B,

מחפש המלצה לנתב, רצוי תואם WRT, אבל שיעבוד גם ישר מהקופסה בלי יותר מידי התעסקות. שיהיה מסוגל להחזיק מספר רב של חיבורים בלי לקרוס ולעמוד גם בקצבי גבוהים (גם 100Mbps) למרות שכיום אני מחובר על 12. עד כמה שאני יודע אין ממש נתבי 11ac בשוק אז נסתפק ב-11n שתומך ב-MIMO2 לפחות. רצוי מאוד תמיכה מובנית בשירותי ddns. כמובן תמיכה ב-L2TP ו-PPPoE מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות כל השאר כבר סטנדרטי: QoS, למרות שאני בטח לא אשתמש כתובת סטטיות לפי MAC, בשביל DMZ port forwarding mac filtering UPNP תקציב, קיוויתי לא לעבור את ה- 300 שקל, אבל אני לא ממש מוגבל.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים