רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם … - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי… - 

- 15 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט. - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers

- 

- 

ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז - 

- 14 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלי בבעיה. Router FA0/0 - 10.0.0.1 255.0.0.0 Switch VLAN 1 - 10.0.0.2 255.255.255.0 PC2 - 10.0.0.3 255.0.0.0 PC3 - 10.0.0.4 255.255.0.0 FA0/1 מוגדר כטראנק FA0/2 מוגדר כ vlan 1 FA0/3 מוגדר כ vlan 2 אני מצליח לשלוח פינג מהראוטר למחשב PC2, ולמתג( הIP שהגדרתי על vlan1 ), והפוך. מחשב PC3 ( זה שמוגדר כ vlan2), כאילו מנותק מכולם, אני לא מצליח להגיע לשלוח אליו פינג משום מקום. חשבתי על זה שצריך להגדיר לvlan שלו IP במתג, ניסיתי להגדיר 10.0.0.5 ואז זה רשם לי overlaps with vlan1. למישהו יש רעיונות ? - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה! - 

- 15 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אצל בן דוד שלי יש ראוטר EDIMAX פשוט, (אנטנה 1) בחיבור לכבלים בקומת קרקע של הבית הפרטי. אני אדע את דגם הראוטר בהמשך. אצלו בקומה מינוס 1 הקליטה לא טובה, זה מתבטא בגלישה נמוכה ובניתוקים. כרטיס הרשת שלו הוא כרטיס חיצוני בUSB שמחובר ע"י כבל מעריך. האם רכישת כרטיס רשת אלחוטי (פנימי) עם 2 או 3 אנטנות תשפר את המצב? או שזה לא ישפיע כי גם הראוטר צריך להיות מרובה אנטנות בהתאם מהצד השני? אולי כרטיס HIGH GAIN הוא הפתרון? אלו עם האנטנות הגדולות. המרחק עצמו בין השניים לא גדול, אווירית מדובר באולי 10 מטרים, אבל חלקים הם... קרקע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1753 - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש - 

- 7 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL! - 

- 7 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום רכשתי לפני כמה זמן כרטיס רשת אלחוטי USB של kinamax שמשתמש בצ'יפסט של RALINK הורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי ודרך התוכנה של RALINK זה מזהה רשתות אני קולט בין 90% ל100% כוח, אז כוח זה לא הבעיה אבל אחרי שאני מתחבר לרשת (פתוחה כרגע בלי סיסמה) אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט אני משתמש בוינדוס 7 ואיפה שהחלון של הרשתות וכל זה יש ציורים של network ועוד משהו ואז אינטרנט, והכדור של האינטרנט פשוט חשוך כי זה לא יכול לגלוש מה הבעיה פה? יש לציין שמכשירים אחרים עם WIFI ומחשב אחר שיש לו דונגל אלחוטי אחר, כן מצליחים לגלוש על האינטרנט בלי בעיה - 

- 9 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

איך אני עושה זאת? הכי חשוב FIREFOX ואחריו CHROME. תודה רבה. - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם. - 

- 7 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך. - 

- 20 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

דיייי כבר נמאס לי! יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!! איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'( - 

- 16 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש… - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי יש לי בעייה עם פתיחת פורטים (דיי מוזרה לדעתי) אז ככה: שאני מנסה להכנס מהlocalhost:port הכל עובד שאני כותב את הip שלי מהאתר הזה:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ואז:port זה לא עובד ניסיתי בכמה אתרי בדיקת פורטים, בכולם היה כתוב שהפורט סגור (גם שהתוכנה פעלה וגם שלא) למישהו יש הצעות למה אני אמור לעשות? תודה מראש - 

- 14 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס… - 

- 13 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (סה"כ 3 מחשבים). המחשב שאליו יחובר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד ועל כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר לקניה שיבטיח לי קליטה טובה בתוך הממ"ד ומחוצה לו,כמו כן את כרטיסי הרשת הנלווים אליו. הכי חשוב לי שתיהיה קליטה ואמינות טובים- בלי ניתוקים. כרגע התקציב אינו מוגדר, אך אין לי בעיה להשקיע מה שצריך כל זאת בתנאי שהעסק יעבוד טוב! אשמח לתגובות... בתודה מראש. - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי ציוד התקשורת שיש ברשותי נחנק בעבודה עם חייגן l2tp ואני מעוניין לרכוש ציוד שיוכל לבצע את החיוג ויחובר לפני הציוד הקיים שלי שיצא דרכו לאינטרנט. אני מחובר במהירות 12MB עם תעדוף לחו"ל. אשמח להמלצות תודה מראש לעוזרים אלעד. - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה! - 

- 16 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

- 

שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה... - 

- 14 תגובות
- 2.3k צפיות

-