רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים. כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות. לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה. מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר? יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, צריך בבקשה את עזרתכם בהגדרה זו לצורך צפייה בתכנים כמו NETFLIX וכ"ו נרשמתי לשירות החינמי במשך שבוע של unblock-us והגדרתי את הראוטר שלי TL-WR841N כפי שרשום באתר, כאשר אני בודק באתר שלהם הכל נראה תקין אבל כאשר אני מתחבר לNetflix למשל בסלולר הוא רושם לי שהשירות לא זמין באיזור... וגם באתרים המציגים את כתובת ה-IP החיצונית אני מופיע תחת כתובת ישראלית בבקשה אשמח אם תאמרו לי מה אני מפספס מה שעשיתי זה.. נרשמתי לUNBLOCK-US הגדרתי את הנתב שלי כפי שמוסבר שם (הגדרת כתובות שרתי ה-DNS ב-DHCP של הראוטר) שמרתי ועשיתי ריסטרט לראוטר הראוטר שלי מחובר למודם HotBox צרפתי צילום מסך תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001230083
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך להכין כבל RJ45 אשר יעבור בין מחשב לראוטר, הכנתי כבר אחד לםי הוראות שנתנו לי אבל אני חושש שיש לו בעיה אז החלטתי ללחוץ את הראשים מחדש. מצאתי בגוגל מלא מדריכים על איך להכין כבל RJ45 אבל רק כזה של 8 גידים, מכיוון ששלי מסריח והוא של 4 אני יצתרך להסתפק בזה, איפה אי יכול לראות מדריך או אם מישהו יודע מראש... הכבל שהכנתי היה בשני הצדדים: 1-כתום 2- כתום לבן 3- כחול לבן 4- כחול , בשני הצדדים זה אותו דבר כך שמוזר לי שזה לא עובד...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני איש תמיכה באחד מבתי המלון באזור המרכז. קורה לא מעט שאורחים מחו"ל מגיעים עם המחשב הנייד שלהם כאשר תיבת המייל שלהם היא בפורמט microsoft outlook.(לא gmail,hotmail...) האורחים מחו"ל מגיעים עם הגדרות המייל המקוריות מארץ המוצא (כולל pop3,smtp). הבעייה היא שכאשר הם מתחברים לרשת אלחוטית (אם זה דרך הרשת האלחוטית של המלון או דרך netstick של פלאפון,אורנג' וכו') הם יכולים לקבל מיילים אך לא יכולים לשלוח אני מניח שהם נחסמים ע"י שרתי SMTP של ספק האינטרנט. האם יש דרך להתגבר עלזה/לעקוף את זה ? (ניסיתי לשנות את smtp server לשל נטויז'ן ובזק בינלאומי..ללא הצלחה.כמו כן ביטלתי את האוטנטיקציה בהגדרת הדואר) בתודה מראש גיורא
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השבוע עשו לי חבילת מאה מגה בהוט. כרגע הטי פי לינק לא בשימוש, רציתי לדעת האם כדאי להחזיר אותו לשימוש או שהאם כדאי למכור אותו או משו? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היום החליפו לי את האורכית לאלקטל. שמח וטוב לבב ישר שדרגתי את האלקטל (גרסה 6604) לפרו. אחרי שהכל הלך פיקס חברתי את האלקטל לאב (ג'ינייס דגם GF4080 SE) עלידי כבל מוצלב כמובן. אחרי שהמודם סרב להסתנכרן בכל אחד מהפורטים של האב התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר... הלכתי וקנתי כבל מוצלב חדש דנדש ושום דבר לא קורה.. ניסיתי גם לחבר את המודם בכבל רגיל דרך האפ-לינק אבל גם זה לא עזר כמובן עכשיו בא תורו של האב השאלתי מחבר אב עלום שם בן איזה 4-6 שנים ככה.. וראו איזה פלא.. המודם הסתנכרן בלי שום בעיה. העכשיו השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם אבים של ג'ינייס או כל חברה אחרת? יש איזה שהוא פתרון חוץ מלקנות אב חדש? תודה. נ.ב תודה ל-R0ckF0rD שעזר לי בזהוי הבעיה ושדרוג המודם.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר שבוע אם לא יותר שלאינטרנט יש מצבי רוח .. לפעמים הוא פעול נורמלי לגמרי אבל לפעמים הוא פשוט איום.. להיכנס לגוגל זה עיניין של 30-40 שניות, כניסה לדף הראשי כאן זה כבר עיניין של דקות וגם כשהוא ניכנס הוא לא מציג את התמונות אלא איקסים.. בכל מיקרה האיטיות היא לא מידית, אחרי דקה +- של שימוש במהירות רגילה היא מופיע.. כשאני מיתנתק ומנסה להיתחבר שוב אני תמיד מקבל הודעת שגיאה (734,691) ורק בניסיון השני או השלישי זה מיתחבר ואחרי זה יש שוב כדקה שתיים של מהירות נורמלית ושוב חוזרת האיטיות . אם זה משנה .. אני מחובר דרך נטויזן ובזק בחבילה 1.5/96 . 10X לא צינתי שבבדיקת מהירות מול הספקית הכל היה בסדר.. כ 198KB וגם תוכנות P2P מורידת לא רע..(כמובן שהן לא פעלו בזמן הגלישה ולכן אין קשר)
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי. הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת? אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בתוכנה BinTorrnet ובמרבית היום (למעט מקרים נדירים) אני מוריד על מהירות נמוכה מאוד (כעשירית מרוחב הפס שלי). ההורדות מתבצעות מטראקר פרטי (טורנט-ליץ') ומהרבה מאוד מעלים (800) ואין בכלל peers. חשבתי אולי לשנות פורטים \ לנסות לפתוח פורטים בראוטר. הבעיה שאני קצת מסתבך כי התוכנה הזו משתמשת בטווח של פורטים. איך כדאי להגדיר אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי עדכון לראוטר של בזק DSL-2650U D2 DLINK לגירסה 2.08 מהשרת הרוסי שלהם ועכשיו אני רוצה לחזור חזרה לגירסה של בזק 1.16 כי התחיל לעשות לי בעיות של ניתוקים ושהראוטר מתאפס פתאום מכל ההגדרות וצריך להגדיר אותו מחדש... אבל זה רושם לי כל פעם שאני מנסה.. "Fatal error during image uploading" ניסיתי גם לחזור אחורה לגירסה אחרת של DLINK ולא נותן לי כל פעם רושם לי את זה לפחות הוא עדיין ממשיך לפעול אחרי השגיאה הזאת ולא ליפול או משהו... מה אני יכול לעשות? יש תוכנה שצורבת את הfirmware דרך הWINDOWS ולא דרך האקספלורר משהו בדומה לאיך שמעדכנים BIOS בלוח? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מספר האטות בעיקר לקראת הערב, והסתכלתי על המודם שלי ושמתי לב שהוא לא נח שנייה ושולוח ומקבל מידע כל הזמן ללא הפסקה גם כשהכל הכל סגור, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לקנות ראוטר-מודם ואני מתלבט האם כדאי לקנות את TD-W9970 של TP-Link ראיתי שהוא מוצע למכירה במחיר של 289 שקלים. יש חלופה יותר טובה בטווח המחירים הזה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-