רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מודם של HOTbox עם ספק אינטרנט HOTnet המודם הוא מודם בלבד ולא משמש כראוטר. כאשר אני מחר את המודם ישירות למחשב יש אינטרנט אבל כאשר חיברתי את הכבל לכניסת WAN בראוטר אז אין אינטרנט (לא קווי ולא אלחוטי) הגדרתי ב WAN Connection Type: Dynamic IP אבל מופיע: IP Adress: 0.0.0.0 Subnet Mask: 0.0.0.0 Default GetWay: 0.0.0.0 איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני בחיפוש אחרי ראוטר חדש כרגע וצמצמתי את הבחירה לשני הרואוטרים האלו. Linksys WRT1900AC Tp-Link Archer C9 בית פרטי שמחוברים בו בין 10-15 מכשירים לרשת. המכשיר הכי רחוק נמצא כ20 מטר מהראוטר מאחורי תקרה ו2 קירות. (לא ניתן להזיז את הראוטר מאחר ומחובר למספר מכשירים באופן קווי) הקנייה תתבצע באילת בksp בימים הקרובים מחירים: Archer - 673₪ WRT1900AC - 1285₪ אני יודע שהבדל המחירים די גדול אבל חשוב לי לקנות ראוטר טוב. כרגע יש לי בבית edimax ac1200 והוא עושה בעיות. האם כדאי לשמור אותו כמגביר אות לקומה השניה? לפי מה שראיתי ה WRT בעל אות חזק מאוד ויתמוך בקלות במכשירים הרחוקים בבית. האם ה archer יוכל לעשות זאת בכזאת קלות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס בשבוע הבא לדירה חדשה. ברצוני לשים מחשב PC נייח בממ"ד (חדר עבודה) ושיהיה לי אינטרנט יציב בכל הבית, במיוחד בסלון, שם יש טלויזיה חכמה. מעבר לזה, אין קליטה סלולרית בבית, לכן השיחות יהיו על גבי WIFI באמצעות WIFI CALLING. מכאן שצריך אינטרנט טוב בבית. אני לא מוריד סדרות וכאלה וגם לא גיימר, אני מדי פעם כן רואה איזה משחק כדורגל ב - STREAMING, או ערוץ טלויזיה מחו"ל. יש לי מספר שאלות כדי לקבל כיוון לגבי עסקה הטובה ביותר. 1) בפרטנר, שעובדים עם תשתית בזק, אמרו לי שלפי רישומי המחשב, תשתית בזק ברחוב שלי תומכת עד 40 מגה. מכאן שזה או 100 מגה הוט או 40 בזק. האם 40 מגה יספיק לי ? 2) אני מבין שאם אני הולך על בזק, אז מכ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ????? זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי יש לי בבית מרכזיה טלפונית של פנסוניק (כלומר קו בזק נכנס למרכזיה ומשם יוצא חיווט לשאר הבית, כמו במשרדים פחות או יותר) ואני רוצה להתקין על אחד מהקווים הנכנסים למרכזיה קו ADSL של בזק. יש למישהו מושג איך אני מחבר את המודם לקו טלפון? ולאחר מכן איפה מתחבר הראוטר עצמו? עכישו החיווט הולך ככה בערך: מהקו בזק המקורי --> מרכזיה (פנסוניק) --> קו יוצא מהמרכזיה --> תחנת ממסר קטנה --> יציאה לשאר הבית אשמח לדעת מה לעשות תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-