עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם – ארה"ב, רשת האינטרנט ניטרלית באופן מאוד חלקי. לאחר לחץ ציבורי מסיבי, החליט אתמול יו"ר ה-FCC לנסות ולפתור בעיה זו אחת ולתמיד. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על השתלשלות הנושא בשנים האחרונות וכיצד נוצר הסיכוי לשינוי. http://www.netcheif.com/blog/?p=5559

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Albetron,

אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם, רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי. הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת? אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. (למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by YOCHANAN,

איך אני מפנה פורטים בראוטר של בזק (NETGEAR DGN2200) לא מצאתי בכל התפריט את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי נתב מסוג 3750G של סיסקו רציתי לדעת אם יש דרך להוציא לקובץ טקסט את טבלת הניתוב הכוונה לטבלת ה IP שלו שהמחשבים מחוברים אליו יש דרך לעשות את זה דרך פקודות מהתחברות מרחוק ? אני צריך לבנות סקריפט שבתוכו נמצאים כל ה IP בתבלה של הנתב. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום רב, החלטתי לקנות ראוטר-מודם ואני מתלבט האם כדאי לקנות את TD-W9970 של TP-Link ראיתי שהוא מוצע למכירה במחיר של 289 שקלים. יש חלופה יותר טובה בטווח המחירים הזה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. אני משתמש כיום ב-Linksys WRT54gl ותיק וטוב. הנתב הינו צוואר הבקבוק שלי ברשת שבה כל ההתקנים הם N. הצרכנים הם: 1. טלפונים סלולרים בחיבור אלחוטי. 2. 4 מחשבים (3 בחיבור אלחוטי) + Xbox בחיבור אלחוטי. 3. מחשב אחד מריץ ביטורנט באופן קבוע. 4. מחשב נייד שיריץ סרטי HD בסטרימינג. החיבור הוא ADSL 10/0.8mb. מדובר בבית ב-3 מפלסים עם AP של Trendnet TEW-638APB. בדקתי נתבים אחרים של Level one ו-Edimax בתחום המחיר של עד 300 ש"ח, אך סבלתי מניתוקים ואיטיות נוראית. חשוב לי שניתן יהיה להגדיר QOS ברמת הפורטים והמחשבים על מנת לנתב עומסים. התקציב עד 1,000 ש"ח, אבל לא חובה להגיע אליו. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by rellect,

אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Epidem,

יש לי כרגע נטבוקס של נטויז'ן שמשמש כראוטר, ומחובר למודם של הוט אני שוקל לעבור לתשתית בזק אך מה שמונע ממני את המעבר זה הדמי שכירות של הציוד. והבנתי שהנטבוקס שיש ברשותי יכול לשמש כמודם DSL בנוסף לפונקציה שלו כראוטר אם זה אפשרי אז זה יהיה מצויין הבעיה זה שאני לא יודע עד איזה מהירות המודם הזה תומך, הבנתי שיש כאלה שהם עד 15MB ויש כאלה עד 100MB אני כרגע עם חבילה של 30MB וכנראה אם אעבור לבזק אז ארצה 40MB המכשיר שמתחת למכסה מנוע של הנטבוקס הוא adb p.rg av4202n ab-000-1a1-bx זה מה שרשום בתחתית, ומחיפוש באינטרנט, מצאתי manualים אבל לא את הפרט הספציפי שמעניין אותי אם מישהו בקיא בחומר, אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by t d,

שלום, אני צריך להכין כבל RJ45 אשר יעבור בין מחשב לראוטר, הכנתי כבר אחד לםי הוראות שנתנו לי אבל אני חושש שיש לו בעיה אז החלטתי ללחוץ את הראשים מחדש. מצאתי בגוגל מלא מדריכים על איך להכין כבל RJ45 אבל רק כזה של 8 גידים, מכיוון ששלי מסריח והוא של 4 אני יצתרך להסתפק בזה, איפה אי יכול לראות מדריך או אם מישהו יודע מראש... הכבל שהכנתי היה בשני הצדדים: 1-כתום 2- כתום לבן 3- כחול לבן 4- כחול , בשני הצדדים זה אותו דבר כך שמוזר לי שזה לא עובד...

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח

16. Started by BKSlash,

שלום, יש לי את הdlink 6850U של בזק ואת הסימנס 604IL של אורנג'. אני משתמש ב6850 בתור מודם+ראוטר כרגע, ואני רוצה להרחיב את הטווח של הWIFI ע"י שימוש בראוטר של אורנג'. יש לי כבל ארוך שמחבר בין ה6850 למחשב נייח שנמצא באותו מקום שאני רוצה לחבר את הראוטר של אורנג'. איך אני יכול לחבר את שני הראוטרים ביחד? תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by oceans68,

אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי בעייה מעצבנת בפתיחת פורטים כל פורט שאני פותח נחסם אחרי זמן מסויים. אני מדבר על פורטים של UTORRENT. אני מחובר ב-ADSL דרך בזק בין לאומי. הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W ויש לי רשת בין שני מחשבים. כל ה-פיירוואלים מכובים.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by nvered,

שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by מישה,

אני מנסה לפתוח פורטים בשביל האימיול, והאימיול דאג יפה מאוד לפתוח בעצמו את הפורטים בפיירוואל של הווינדוס, אבל כדי לנסות לפתוח את הפורטים גם בפיירוואל בנתב - אני בכלל לא מצליח להכנס לממשק. מדובר על נתב EDIMAX דגם BR-6104K(G) יוצר בסין. בעבר נכנסתי לממשק ללא שום בעיה, אומנם לא היה קל, אבל הצלחתי להגדיר לבסוף חיבור כבלים, הIP שדרכו אני אמור להכנס הוא 192.168.2.1 אבל הוא לא מגיב אם אני עושה פינג, זה מה שאני מקבל Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Misha>ping 192.168.2.1 Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time&l…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. אז ככה: יש לי מודם אלקטל (השחור) ונתב TRENDnet WIRELESS TEW-431BRP .(ויש לי WINXP PRO) כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, הכל עובד. כשאני מחבר את הנתב, כל המחשבים מחוברים... אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הנתב. חיברתי את המודם לנתב. בנתב יש חיבור מיוחד למודם החיצוני. יש לכם הצעות?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yarinbar,

שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Classify,

האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים