רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר check out my photos on shtyle.fm כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה. היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח. ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח. אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר. אשמח לעזרתכם בנושא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להתחבר אלחוטית ממחשב נייח לראוטר. ניסיתי לחפש את אופציית ההתחברות דרך ה - network and sharing center, אך לא מצאתי שם את הלשונית manage wireless networks . מכאן הסקתי שהכרטיס רשת שבמחשב המדובר אינו תומך בתקשורת אלחוטית (האם כך הדבר?). אחרי קריאה קצרה הבנתי שיש כרטיסי רשת אלחוטיים שמגיעים עם חיבר USB (נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט עבורי). אשמח לשמוע המלצות על כרטיסי רשת כאלה או פתרונות אחרים לבעייה . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ציוד התקשורת שיש ברשותי נחנק בעבודה עם חייגן l2tp ואני מעוניין לרכוש ציוד שיוכל לבצע את החיוג ויחובר לפני הציוד הקיים שלי שיצא דרכו לאינטרנט. אני מחובר במהירות 12MB עם תעדוף לחו"ל. אשמח להמלצות תודה מראש לעוזרים אלעד.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום עברתי מחברה סלולרית אחת לאחרת, ובחשבונות שמגיעים מהחברה החדשה, מופיע שם שירות שנקרא "שירות Hotspot אישי (Tethering)" השירות מתומחר ב-0שח, כך שאין עם זה בעיה מבחינת מחיר, רק מה שאני לא מבין הוא הדבר הבא: היכולת לשתף את האינטרנט הסלולרי שלך עם מחשבים אחרים, היא יכולת של המכשיר שיש לך. (אולי אפילו ליתר דיוק, זה לא יכולת חומרתית של המכשיר, אלא תוכנתית בלבד - מערכת ההפעלה ש-על המכשיר. אני צודק?) בכל מקרה, השאלה היא: למה זה מופיע גם כשירות על הקו? האם מישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה לא מופעל, יהיה שונה ממישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה כן מופעל? למיטב הבנתי הקו לא אמור להשפיע פה בכלל.. שניהם אמורים להיות מסוגלים לשתף את האינטרנט שלהם בהצלחה, בהנחה שהמכשי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסר חדש Acer Aspire 5740G-624G איך אני יודע אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא? אם אין . יש דרך לשים לו כרטיס קבוע עם מודם סלולרי ? או שזה לא נתמך? וצריך מודם סלולרי יו אס בי? מה מומלץ אורנג' או סלקום?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ????? זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאבא שלי יש כרטיס רשת אלחוטי והוא תופס אינטרנט מהשכנים (אני לא רוצה ראוטר חחח) הכל טוב ויפה עד שפתאום לאבא שלי מפסיק לפעול הדפדפן (שגיאה שמראה כביכול שהאינטרנט לא מחובר), בקיצור - האינטרנט לא עובד, אבל רשום שהאות מהאינטרנט של השכנים הוא מצוין ( 5 מתוך 5 פסים) ורשום שהוא מחובר, אבל שום דבר שקשור לאינטרנט לא עובד, וגם בPS3 הייתי תופס מהשכנים את האינטרנט ועכשיו אני מקבל DNS ERROR משהו כזה.. אני כמובן לא אלך לשכנים ואשאל אם האינטרנט שלהם לא בסדר , אני רק מבקש פה קצת להבהיר לי ממה בדיוק יכולה לנבוע הבעיה. תודהמ ראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר ב-edimax ew-7811un. כל איזה כמה דקות הדונגל פשוט מתנתק מה-WIFI (לא רשום שום דבר ב-Windows על כך שהתבצע הניתוק) והדבר היחיד שיכול להחזיר את החיבור זה או לחכות דקה-שתיים או להוציא ולהכניס מחדש את הדונגל. זאת לא בעיה בראוטר כיוון שעם מכשירים אחרים זה לא קורה (לפטופ, סמארטפון) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שמוצע באתר היצרן - לא עזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שיש בדיסק - לא עזר מפרט נמצא בחתימה. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני אסביר את עצמי. מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל: //xxx.xx.xx.xxx/c$ הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו! כמו כן, אני (האדמין ) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה. יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים. מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. : {למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין} מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובר דירה ואגור במרתף יהיה לי שם מחשב נייח ומחשב נייד וגם פלאפון מן הסתם ... יש אפשרות לעבוד עם מחשב נייח כך שהוא יקלוט WIFI או שהוא חייב חיבור ethernet? כנראה הקליטה במרתף תהיה לא משהו אז חשבתי על רפיטר או ראוטר שאחבר אליו את הכבל רשת מלמעלה אין לי מושג בדברים האלה אשמח להמלצה על משהו יחסית זול ונוח לקינפוג שיתן לי אות חזק במרתף תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלי בבעיה. Router FA0/0 - 10.0.0.1 255.0.0.0 Switch VLAN 1 - 10.0.0.2 255.255.255.0 PC2 - 10.0.0.3 255.0.0.0 PC3 - 10.0.0.4 255.255.0.0 FA0/1 מוגדר כטראנק FA0/2 מוגדר כ vlan 1 FA0/3 מוגדר כ vlan 2 אני מצליח לשלוח פינג מהראוטר למחשב PC2, ולמתג( הIP שהגדרתי על vlan1 ), והפוך. מחשב PC3 ( זה שמוגדר כ vlan2), כאילו מנותק מכולם, אני לא מצליח להגיע לשלוח אליו פינג משום מקום. חשבתי על זה שצריך להגדיר לvlan שלו IP במתג, ניסיתי להגדיר 10.0.0.5 ואז זה רשם לי overlaps with vlan1. למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברוב הנתבים שעובדים בתקן N יש 3 אנטנות להגדלת טווח וכיסוי. גם בכרטיסי רשת בחיבור ללוח האם בחמשב יש לרוב 3 אנטנות. האם גם בכרטיסי רשת מבוססי USB בתקן N יש 3 אנטנות? היכן ממוקמים האנטנות בכרטיס כלכך קטן? האם יש הבדל באיכות הקליטה בין כרטיס רשת בחיבור קבוע ללוח האם עם 3 אנטנות לבין כרטיס רשת בחיבור USB בגלל הגודל? (כולם תקן N)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום התעניינתי בטריפל של פרטנר, הוסבר לי שבגלל שמדובר במסלול הטריפל שכולל טלפון אצטרך לרכוש נתב מיוחד שיוכל להפעיל את שלושת השירותים יחד - Technicolor 789 בעלות של 600 שקלים. סכום לא קטן שמאבד את מהות החיסכון והסיבה לעזיבת הוט. תהיתי אם ישנם נתבים בעלי יכולות מתאימות שאוכל לרכוש במחירים זולים יותר. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-