רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה: יש לי מודם אלקטל (השחור) ונתב TRENDnet WIRELESS TEW-431BRP .(ויש לי WINXP PRO) כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, הכל עובד. כשאני מחבר את הנתב, כל המחשבים מחוברים... אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הנתב. חיברתי את המודם לנתב. בנתב יש חיבור מיוחד למודם החיצוני. יש לכם הצעות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס בשבוע הבא לדירה חדשה. ברצוני לשים מחשב PC נייח בממ"ד (חדר עבודה) ושיהיה לי אינטרנט יציב בכל הבית, במיוחד בסלון, שם יש טלויזיה חכמה. מעבר לזה, אין קליטה סלולרית בבית, לכן השיחות יהיו על גבי WIFI באמצעות WIFI CALLING. מכאן שצריך אינטרנט טוב בבית. אני לא מוריד סדרות וכאלה וגם לא גיימר, אני מדי פעם כן רואה איזה משחק כדורגל ב - STREAMING, או ערוץ טלויזיה מחו"ל. יש לי מספר שאלות כדי לקבל כיוון לגבי עסקה הטובה ביותר. 1) בפרטנר, שעובדים עם תשתית בזק, אמרו לי שלפי רישומי המחשב, תשתית בזק ברחוב שלי תומכת עד 40 מגה. מכאן שזה או 100 מגה הוט או 40 בזק. האם 40 מגה יספיק לי ? 2) אני מבין שאם אני הולך על בזק, אז מכ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני בחיפוש אחרי ראוטר חדש כרגע וצמצמתי את הבחירה לשני הרואוטרים האלו. Linksys WRT1900AC Tp-Link Archer C9 בית פרטי שמחוברים בו בין 10-15 מכשירים לרשת. המכשיר הכי רחוק נמצא כ20 מטר מהראוטר מאחורי תקרה ו2 קירות. (לא ניתן להזיז את הראוטר מאחר ומחובר למספר מכשירים באופן קווי) הקנייה תתבצע באילת בksp בימים הקרובים מחירים: Archer - 673₪ WRT1900AC - 1285₪ אני יודע שהבדל המחירים די גדול אבל חשוב לי לקנות ראוטר טוב. כרגע יש לי בבית edimax ac1200 והוא עושה בעיות. האם כדאי לשמור אותו כמגביר אות לקומה השניה? לפי מה שראיתי ה WRT בעל אות חזק מאוד ויתמוך בקלות במכשירים הרחוקים בבית. האם ה archer יוכל לעשות זאת בכזאת קלות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה חברת הסיבים מגיע לבית מתקינה קופסא שלהם נכון ? ומשם זה מתחבר ל D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ומהממיר רשת זה מתחבר לראוטר למשל Cudy WR1300-IL ב WAN ? הראוטר Cudy WR1300-IL מתאים לסיבים ? לא מעניין אותי ה WIFI אני מעוניין רק בחיבור קווי
-
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום עברתי מחברה סלולרית אחת לאחרת, ובחשבונות שמגיעים מהחברה החדשה, מופיע שם שירות שנקרא "שירות Hotspot אישי (Tethering)" השירות מתומחר ב-0שח, כך שאין עם זה בעיה מבחינת מחיר, רק מה שאני לא מבין הוא הדבר הבא: היכולת לשתף את האינטרנט הסלולרי שלך עם מחשבים אחרים, היא יכולת של המכשיר שיש לך. (אולי אפילו ליתר דיוק, זה לא יכולת חומרתית של המכשיר, אלא תוכנתית בלבד - מערכת ההפעלה ש-על המכשיר. אני צודק?) בכל מקרה, השאלה היא: למה זה מופיע גם כשירות על הקו? האם מישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה לא מופעל, יהיה שונה ממישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה כן מופעל? למיטב הבנתי הקו לא אמור להשפיע פה בכלל.. שניהם אמורים להיות מסוגלים לשתף את האינטרנט שלהם בהצלחה, בהנחה שהמכשי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, דירה במושב בצפון (ליד עפולה) , תשתית הוט ספק הוט נט. כאשר עושים שיחות זום השמע נקטע מדי כמה דקות, לאחר שפותחים מיקרופון לרוב לא שומעים את התשובה מהצד השני לכמה שניות. מבירור זה קורה גם בכרמיאל ובכללי לתשתית הוט. DNS של גוגל ו (1.1.1.1 או 2.2.2.2) לא פתר. VPN שרת ישראלי של AVIRA SHEILD גם לא עזר. שיחות רבות עם הוט והוטנט (כולל הבדיחה שהם קוראים לה "מחלקת הנדסה") לא עזרו ואמרו שאצלם לא רואים כלום. ראוטר הוחלף כבר פעמיים (HOTBOX4). על הרשת יש 2 מתאמי מוקה בשביל ממיר YES (לא קשורים למחשבים שמהם מתנהל הזום). HOTBOX4 שמשמש רק כמודם, xioami ax6 מחובר אליו (השיומי מקבל כבל WAN מאחת היציאות LAN של ההוט בוקס). כל כבלי ה LAN הם לפחות c…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום ברשותי אינטרנט של סלקום על גבי תשתית בזק, לצערי אני לא מרוצה מהראטור שהם סיפקו לי והייתי מאוד שמח להחליף אותו. כיום יש דיבור על כך שבקרוב יתקינו אצלנו בבניין פייבר, אז הייתי שמח להנות מכל העולמות ושהראטור גם יתמוך ויהיה בעל כניסה עבור הסיבים ברגע שיתאפשר. סקרתי כמה מוצרים של Wifi 6 ולצערי לא נתקלתי באחד שבוודאות הבנתי שתומך בסיבים. אשמח לקבל ממכם המלצות, כרגע שמתי עין על הראוטר: https://www.amazon.com/TP-Link-Wifi-AX1500-Smart-Router/dp/B07ZSDR49S/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=tp+link+wifi+6&qid=1595854096&sr=8-2 תקציב - 300-800
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם – ארה"ב, רשת האינטרנט ניטרלית באופן מאוד חלקי. לאחר לחץ ציבורי מסיבי, החליט אתמול יו"ר ה-FCC לנסות ולפתור בעיה זו אחת ולתמיד. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על השתלשלות הנושא בשנים האחרונות וכיצד נוצר הסיכוי לשינוי. http://www.netcheif.com/blog/?p=5559
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלי בבעיה. Router FA0/0 - 10.0.0.1 255.0.0.0 Switch VLAN 1 - 10.0.0.2 255.255.255.0 PC2 - 10.0.0.3 255.0.0.0 PC3 - 10.0.0.4 255.255.0.0 FA0/1 מוגדר כטראנק FA0/2 מוגדר כ vlan 1 FA0/3 מוגדר כ vlan 2 אני מצליח לשלוח פינג מהראוטר למחשב PC2, ולמתג( הIP שהגדרתי על vlan1 ), והפוך. מחשב PC3 ( זה שמוגדר כ vlan2), כאילו מנותק מכולם, אני לא מצליח להגיע לשלוח אליו פינג משום מקום. חשבתי על זה שצריך להגדיר לvlan שלו IP במתג, ניסיתי להגדיר 10.0.0.5 ואז זה רשם לי overlaps with vlan1. למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-