רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו ולא הבנתי איך זה הגיוני שזה פועל ..... עד שאני ישאל אותו אני בינתיים ישאל גם כאן אז ככה בבית יש תשתית אחת משלמים ל HOT 59 שקל ל מהירות של 1.5 ו לספק אינטרנט 35 שקל אח שלו בא אליו עם המודם מהבית שלו ופשוט הכניס לקיר בבית לשקע DATA גם , וזה פשוט עבד . שניהם גלשו עם שני ספקיות אינטרנט שונות ...הוא ברק והוא 012 .. ותשתית אחת מאותו הבית . איך זה ייתכן ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמדי רבעון, מפרסמת חברת Akamai, דוח המפרט את מצב מהירות האינטרנט בארצות שונות בעולם. על פי הדוח, ברבעון האחרון של 2014 עמדה מהירות הגלישה הממוצעת בישראל על 10.6M ושיא המהירות הממוצע עמד על 60.5M. מבחינת מהירות השיא, ישראל מדורגת במקום ה-8 בעולם (אחרי רומניה, הונג קונג, יפן, אורוגוואי, סינגפור, דרום קוריאה וטייוואן) ובמקום ה-16 העולם מבחינת מהירות גלישה ממוצעת. על פי הדו"ח, המהירות של 44% מלקוחות האינטרנט בישראל עולה על 10M – שיפור של 117% לעומת הרבעון האחרון של 2013. לעומת זאת, בהשוואה לרבעון השלישי של 2014 חלה ירידה במהירות הגלישה הממוצעת, אז היא עמדה על 11.8M ו-62.8M בהתאמה. http://www.stateoftheinternet.com
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, האם זו בעיה מוכרת? המערכת שלי: asus a7v8x amd 2000+ 512MB DDR 333MHz winXP pro החלפתי ל-PCI אחרי שהיה לי את הסמסונג החיצוני של נזק שמתחבר דרך כרטיס רשת. הוא היה מסתנכרן תוך שניות אחרי שמדליקים אותו. העדפתי PCI מכל מיני סיבות ובנוסף יש לי רושם שהגלישה יותר מהירה וחלקה, אבל כאמור בכותרת לוקח שעות עד שהמודם מסתנכרן אחרי שwindows עלה. חיפשתי drivers חדשים ברשת ומסתבר שבכלל אין הרבה מידע ברשת על המודם הזה ועל dynamode. המלצות הפניות השתתפות בצער פתרון???? הכל יתקבל בברכה, אייל
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום עברתי מחברה סלולרית אחת לאחרת, ובחשבונות שמגיעים מהחברה החדשה, מופיע שם שירות שנקרא "שירות Hotspot אישי (Tethering)" השירות מתומחר ב-0שח, כך שאין עם זה בעיה מבחינת מחיר, רק מה שאני לא מבין הוא הדבר הבא: היכולת לשתף את האינטרנט הסלולרי שלך עם מחשבים אחרים, היא יכולת של המכשיר שיש לך. (אולי אפילו ליתר דיוק, זה לא יכולת חומרתית של המכשיר, אלא תוכנתית בלבד - מערכת ההפעלה ש-על המכשיר. אני צודק?) בכל מקרה, השאלה היא: למה זה מופיע גם כשירות על הקו? האם מישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה לא מופעל, יהיה שונה ממישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה כן מופעל? למיטב הבנתי הקו לא אמור להשפיע פה בכלל.. שניהם אמורים להיות מסוגלים לשתף את האינטרנט שלהם בהצלחה, בהנחה שהמכשי…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם – ארה"ב, רשת האינטרנט ניטרלית באופן מאוד חלקי. לאחר לחץ ציבורי מסיבי, החליט אתמול יו"ר ה-FCC לנסות ולפתור בעיה זו אחת ולתמיד. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על השתלשלות הנושא בשנים האחרונות וכיצד נוצר הסיכוי לשינוי. http://www.netcheif.com/blog/?p=5559
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים התחברנו השותפים לדירה לאינטרנט של 013 בתשתית של בזק. כדי לחבר את כולנו לאינטרנט קניתי ראוטר dlink dir300. לשותפה אחת יש לפטופ ולי מחשב נייח שקולט את האינטרנט בעזרת כרטיס רשת אלחוטי/אנטנה של -110 dlink wireless G-DWA. הראוטר ממוקם בסלון, מרחק של מסדרון ממני ובהתחלה היה נדמה שהוא קולט טוב [54mbps ועוצמת תדר "טוב מאוד"]. לצערי מאז ההתחלה אין יציבות כלל בקליטה. רגע אחד מהירות הקליטה היא 36mbps ועוצמת התדר נמוכה, אח"כ התדר הוא 24mbps ועוצמת תדר "טוב". לפעמים זה מתייצב על 48mbps אבל נדיר שהוא מגיע שוב ל54mbps. אני לא מבין, כרטיס הרשת האלחוטי בעבר חיבר אותי מצוין לראוטר במרחק כמה קומות [של שכנים-חברים] וכרגע הוא מחובר לראוטר באותה קומה במרחק סביר בתוך דירה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
(למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
TL-W841N עם OPENWRT LUCI. היה מוגדר כריפיטר ובעקבות המדריך של נטצ'יף רציתי לשנות לו את האייפיי מ-192.168.2.1 ל-192.168.1.255 וביטלתי לו את ה-DHCP. כרגע אני לא מצליח לגשת אליו דרך ה-DEFAULT GATEWAY כי הראוטר לא מראה לי כתובת. כשאני מחובר אליו אז המחשב מקבל איי.פי 169.254.244.16. רעיונות לאיך אני מחזיר אותו לחיים יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר להוט 100 מגה. הבית מחולק לבית + שני יחידות דיור. אני רוצה שלכל יחידה (כלומר 3 בסה"כ) תהיה רשת עצמאית (בכל רשת יהיה מחשב בחיבור קווי, ראספברי פיי (עם קודי עליו) קווי ומדפסת אלחוטית). איזה ציוד מומלץ לקנות ואיך לקנפג אותו? בתודה, שימי.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-