רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בין המחשב שבמפרט בצד בצורה חוטית לסטרימר פופקורן A200 ללא ראוטר (חיבור ישיר). המחשב מחובר ע"י מתאם רשת אלחוטי לאינטרנט. אני מעוניין להזרים קבצים לסטרימר ובנוסף לשתף את האינטרנט. הבעיה העיקרית היא שכלפעם שאני מכבה את אחד המכשירים מצב הרשת חוזר להיות "רשת ציבורית" וזה חוסם את השיתוף בינהם. אשמח להסבר כיצד לשתף אותם בצורה קבועה (עדיף בלי לבטל את הפיירוול) כולל את חיבור האינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום עברתי מחברה סלולרית אחת לאחרת, ובחשבונות שמגיעים מהחברה החדשה, מופיע שם שירות שנקרא "שירות Hotspot אישי (Tethering)" השירות מתומחר ב-0שח, כך שאין עם זה בעיה מבחינת מחיר, רק מה שאני לא מבין הוא הדבר הבא: היכולת לשתף את האינטרנט הסלולרי שלך עם מחשבים אחרים, היא יכולת של המכשיר שיש לך. (אולי אפילו ליתר דיוק, זה לא יכולת חומרתית של המכשיר, אלא תוכנתית בלבד - מערכת ההפעלה ש-על המכשיר. אני צודק?) בכל מקרה, השאלה היא: למה זה מופיע גם כשירות על הקו? האם מישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה לא מופעל, יהיה שונה ממישהו שיש לו קו טלפון סלולרי, והשירות הזה כן מופעל? למיטב הבנתי הקו לא אמור להשפיע פה בכלל.. שניהם אמורים להיות מסוגלים לשתף את האינטרנט שלהם בהצלחה, בהנחה שהמכשי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.
-
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דיייי כבר נמאס לי! יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!! איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'(
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 7 שניהם שיתפתי בניהם מדפסת ועוד שתי תקייות א)אני רוצה לדעת איך לשתף עוד תיקיות למשל זאת מכיון שכשאני עושה שיתוף על תיקייה אני לא רואה את שם המחשב השני ברשימה ב)המדפסת משותפת..אני רוצה שהיא תעבוד גם כשהמחשב השני בעצם לא פועל איך אני מדפיס מהמחשב שלי(שהוא הראשי)ע"י כך שהמדפסת לבד עובדת תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מודם אלקטל (השחור) ונתב TRENDnet WIRELESS TEW-431BRP .(ויש לי WINXP PRO) כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, הכל עובד. כשאני מחבר את הנתב, כל המחשבים מחוברים... אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הנתב. חיברתי את המודם לנתב. בנתב יש חיבור מיוחד למודם החיצוני. יש לכם הצעות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצאתי שום אזכור מפורש לכך.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-