רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזו ... לא בדיוק בעיה סתם רעיון שעלה לי לחיסכון בחשמל וגם להשקיט קצת את החדר שלי אני צריך שהמחשב השני ברשת עם כבל מוצלב יהיה לו אינטרנט גם שהמחשב שלי (המחובר למודם) יהיה כבוי . לזה הבנתי אני צריך ראוטר הבעיה היא שרציתי לקנות בזיגזג ...(משהו של חברת רדימקס) אבל הם שאלו אותי אם אני משתמש באי מול ביטורנט וכו, .. אם כן אז "חבל לך על הזמן , התוכנות האילה מנתקות את הראוטר כל פעם " "יעבוד לך טוב רק אם לא תשתמש בתוכנות שיתוף קבצים האילה" מה אני עכשיו עושה ?? אין איזה ראוטר שכן עובד נורמאלי במחיר שפוי ? עוד שאלה היום הפינגים שלי מצויינים !!! 15-20 בארץ חו"ל 80 - 100 חיבור ראוטר יקפיץ לי את הפינגים גבוהה יותר ? (כמובן בהנחה שהמחשב השני או לא פועל כרגע או לא …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברי HWforum, אשמח לעזרה, אני מעוניין לכתוב קוד/ סקריפט שיפעיל לחצן בדף אינטרנט. פרטים: יש לי מודעה ביד2 שניתן להקפיץ כל 4 שעות ואני מעוניין לכתוב קוד שיכנס וילחץ על הלחצן "הקפצה" באופן אוטומטי. דגשים: אני לא מעוניין לעבור על התקנון של יד 2. יש לי ידע בסיסי בשפת C (שלמיטב הבנתי הסקריפט דורש ידע בJAVA). תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלי בבעיה. Router FA0/0 - 10.0.0.1 255.0.0.0 Switch VLAN 1 - 10.0.0.2 255.255.255.0 PC2 - 10.0.0.3 255.0.0.0 PC3 - 10.0.0.4 255.255.0.0 FA0/1 מוגדר כטראנק FA0/2 מוגדר כ vlan 1 FA0/3 מוגדר כ vlan 2 אני מצליח לשלוח פינג מהראוטר למחשב PC2, ולמתג( הIP שהגדרתי על vlan1 ), והפוך. מחשב PC3 ( זה שמוגדר כ vlan2), כאילו מנותק מכולם, אני לא מצליח להגיע לשלוח אליו פינג משום מקום. חשבתי על זה שצריך להגדיר לvlan שלו IP במתג, ניסיתי להגדיר 10.0.0.5 ואז זה רשם לי overlaps with vlan1. למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להירשם צריך לתת מספר טלפון בשביל לקבל SMS לאישור החשבון וזה דבר שאני לא מוכן לתת. יש דרך כלשהי לקבל SMS למחשב או להירשם בלי לתת טלפון ?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הdlink 6850U של בזק ואת הסימנס 604IL של אורנג'. אני משתמש ב6850 בתור מודם+ראוטר כרגע, ואני רוצה להרחיב את הטווח של הWIFI ע"י שימוש בראוטר של אורנג'. יש לי כבל ארוך שמחבר בין ה6850 למחשב נייח שנמצא באותו מקום שאני רוצה לחבר את הראוטר של אורנג'. איך אני יכול לחבר את שני הראוטרים ביחד? תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם מסוג EA103 מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייבר של מודם זה לוינדוס VISTA? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם – ארה"ב, רשת האינטרנט ניטרלית באופן מאוד חלקי. לאחר לחץ ציבורי מסיבי, החליט אתמול יו"ר ה-FCC לנסות ולפתור בעיה זו אחת ולתמיד. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על השתלשלות הנושא בשנים האחרונות וכיצד נוצר הסיכוי לשינוי. http://www.netcheif.com/blog/?p=5559
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה צצה לי בעייה די נוראית - אני מקבל קפיצות פינגים עד ל999 או שהפינג פשוט משתולל ברמות של ה300+ בדקתי את הבעיה בכמה משחקים שונים ברשת בכולם אותה הבעיה. יש לי יוזר גיימר בבזק. חשוב לי לציין זה שלפני שהבעיה התחילה , הנורית של האינטרנט בראוטר הייתה דולקת בצורה רגועה עכשיו היא מפמפמת כאילו שהיא עומדת להתפוצץ. איפסתי את הראוטר - זה לא עזר. התמיכה הטכנית בדקו לי את היוזר וראו שהכל תקין מבחינת הפינגים. שמתי לב שבזמן שהנורית לא מאותתת במהירות המטורפת שלה אז הפינג יציב אבל רוב הזמן זה משתולל. ייתכן שהראוטר ניזוק? (לצערי הרבתי לנתק ולחבר אותו לחשמל באופן קבוע). *עדכון - בדקתי גם ללא הראוטר ועדיין יש לי קפיצות פינגים ואי יציבות.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה???
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-