רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים שידרגתי מ10M ל15M של בזק , ובזק בינלאומי יש לי נתב TNN-SIEMENS SL2-141 . לאחר השידרוג אני חווה איטיות גדולה באינטרנט עשיתי בדיקת מהירות וזה לא עובר את הרף של 3M. השאלה שלי היא האם הבעייה היא בנתב כי האמת ראיתי פה תגובות על הנתב הנ"ל שהוא ממש גרוע, ואם כן איזה נתב מומלץ לי לקחת למהירות של 15M ? דרך אגב יש לי מחשב אחד בבית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות. הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה. דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר. הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-. אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי. נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Cont…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו ... לא בדיוק בעיה סתם רעיון שעלה לי לחיסכון בחשמל וגם להשקיט קצת את החדר שלי אני צריך שהמחשב השני ברשת עם כבל מוצלב יהיה לו אינטרנט גם שהמחשב שלי (המחובר למודם) יהיה כבוי . לזה הבנתי אני צריך ראוטר הבעיה היא שרציתי לקנות בזיגזג ...(משהו של חברת רדימקס) אבל הם שאלו אותי אם אני משתמש באי מול ביטורנט וכו, .. אם כן אז "חבל לך על הזמן , התוכנות האילה מנתקות את הראוטר כל פעם " "יעבוד לך טוב רק אם לא תשתמש בתוכנות שיתוף קבצים האילה" מה אני עכשיו עושה ?? אין איזה ראוטר שכן עובד נורמאלי במחיר שפוי ? עוד שאלה היום הפינגים שלי מצויינים !!! 15-20 בארץ חו"ל 80 - 100 חיבור ראוטר יקפיץ לי את הפינגים גבוהה יותר ? (כמובן בהנחה שהמחשב השני או לא פועל כרגע או לא …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. ברשותי נתב אלחוטי EDIMAX BR-6114WG, לפני כשנה עבדתי עמו הן בצורה חוטית והן בצורה אלחוטית ללא בעיות, מאז כיביתי בו את אופציית ה Wireless מכיוון שלא הייתי זקוק לה, כעת החזרתי אותה לפעילות, אך לא נראה שהיא עובדה. הלפטופ שלי מזהה רשתות שונות בבניין, אך לא מזהה את הרשת שלי (אני משדר SSID), כיצד ביכולתי לבדוק האם באמת יש בעיה בנתב, או שמדובר במשהו פתיר ? כמו כן, מצ"ב תמונת ההגדרות בנתב. 2. שמעתי שיש נתב בטכנולוגיה חדשה יחסית, המסוגל לשדר/לקלוט גם כאשר הוא ממוקם בתוך ממ"ד, כלומר, אני יכול למקם את הנתב האלחוטי בתוך הממ"ד, ולקבל קליטה גם מחדרים אחרים בבית, הנמצאים מתוך לממ"ד ומופרדים בעוד מספר קירות. א. האם יש אמת בדבר ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לנתב שכזה. ב. האם נתב כזה לא …
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
סליחה חברה, צריך את עזרתכם. לא הסתדרתי לבד. בראוטר הראשי (audio codes) כשעשיתי ipconfig קיבלתי את הכתובות הבאות: IP default gateway 10.100.101.1 IP adress 10.100.101.101 subnet mask 255.255.255.0 לפי זה הנחתי שה- DHCP מחלק כתובות מ- 1 עד 101. לכן נתתי לראוטר ה- AP שהוא Dlink את הכתובת 10.100.101.102 (במקום המקורית 10.0.0.138). כשניסיתי להיכנס לראוטר בכתובת הזו הגעתי למדפסת סמסונג שהוגדרה אלחוטית ב- syncthru. אז שיניתי ל- 10.100.101.103. לא הצלחתי להיכנס אליו הפעם. רק אחרי שעשיתי לו RESET חזרתי לכתובת המקורית 10.0.0.138. איזה כתובת לתת לו לדעתכם? תודה רבה על עזרתכם. ראמי
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עברנו בשעה טובה מבית 70 מטר בקומה אחת ל190 מ׳ על שלוש קומות. בבית יש גרם מדרגות ישר לכל אורך הבית שקיר בטון (כנראה תומך) מפריד בינו לבין שאר הבית. כאשר מחברים את הראוטר באחד המפלסים, הקליטה במפלס השני (אפילו ברמה של בחצי גרם המדרגות) יורדת לאפס, כנראה עניין של קירות עבים. יש פריסה טובה של תעלות ברחבי הבית ואין לי בעיה להעביר כבלי רשת מקומה לקומה ולחבר אותם אל מפסקי רשת בכל אחת מהקומות. התכנון הנוכחי שלי הוא לקנות מערכת MESH כלשהי, ולחבר התקן קומתי ראשי בכל אחת מהקומות לראוטר שישב באחת מהקומות דרך כבל כך שישדרו בכל קומה רשת אלחוטית תוך חיבור חוטי דרך הקיר. מספר שאלות: 1. האם התכנון נשמע הגיוני? יש סיבה שלא להשתמש במערכת כזו א…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני כשבועיים התחברנו השותפים לדירה לאינטרנט של 013 בתשתית של בזק. כדי לחבר את כולנו לאינטרנט קניתי ראוטר dlink dir300. לשותפה אחת יש לפטופ ולי מחשב נייח שקולט את האינטרנט בעזרת כרטיס רשת אלחוטי/אנטנה של -110 dlink wireless G-DWA. הראוטר ממוקם בסלון, מרחק של מסדרון ממני ובהתחלה היה נדמה שהוא קולט טוב [54mbps ועוצמת תדר "טוב מאוד"]. לצערי מאז ההתחלה אין יציבות כלל בקליטה. רגע אחד מהירות הקליטה היא 36mbps ועוצמת התדר נמוכה, אח"כ התדר הוא 24mbps ועוצמת תדר "טוב". לפעמים זה מתייצב על 48mbps אבל נדיר שהוא מגיע שוב ל54mbps. אני לא מבין, כרטיס הרשת האלחוטי בעבר חיבר אותי מצוין לראוטר במרחק כמה קומות [של שכנים-חברים] וכרגע הוא מחובר לראוטר באותה קומה במרחק סביר בתוך דירה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. מדובר ברשת של 30 - 40 מחשבים בבניין משרדים. ראוטר של בזק, שמחובר אליו סוויץ' גדול, והמחשבים מחוברים אליו. כמה פעמים ביום יש ניתוקים של חלק מהמחשבים מרשת האינטרנט. איך מתחילים לבדוק את זה בכלל? איפה יכולה להיות בעיה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת? הכי חשוב FIREFOX ואחריו CHROME. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-