עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by assaf972,

שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הנתב הנוכחי שלי (LW050V2 של Sweex) לנתב תקן N "שובר קירות" לשידור בשטח רחב על שני מפלסים. מספר המחשבים המחוברים יעמוד על בין 3-4 מחשבים בפועל, כשמדי פעם מן הסתם יצטרף מחשב נוסף נייד לרשת. אני רוצה להיות מסוגל להעביר קבצים כבדים באופן מהיר ויעיל על הנתב, כולל צפייה בתכני ווידאו רגילים (ואולי שליפת קבצי HD?!) דרכו. המומלצים ביותר שהכרתי עד כה הם אלו: [glow=red,2,300]נתב D-Link DIR615[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717544 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR6504N[/glow] http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=694190 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR-6524N[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719438 מן הסתם יהיה צורך ג…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by SMoKeR,

שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לאחרונה צצה לי בעייה די נוראית - אני מקבל קפיצות פינגים עד ל999 או שהפינג פשוט משתולל ברמות של ה300+ בדקתי את הבעיה בכמה משחקים שונים ברשת בכולם אותה הבעיה. יש לי יוזר גיימר בבזק. חשוב לי לציין זה שלפני שהבעיה התחילה , הנורית של האינטרנט בראוטר הייתה דולקת בצורה רגועה עכשיו היא מפמפמת כאילו שהיא עומדת להתפוצץ. איפסתי את הראוטר - זה לא עזר. התמיכה הטכנית בדקו לי את היוזר וראו שהכל תקין מבחינת הפינגים. שמתי לב שבזמן שהנורית לא מאותתת במהירות המטורפת שלה אז הפינג יציב אבל רוב הזמן זה משתולל. ייתכן שהראוטר ניזוק? (לצערי הרבתי לנתק ולחבר אותו לחשמל באופן קבוע). *עדכון - בדקתי גם ללא הראוטר ועדיין יש לי קפיצות פינגים ואי יציבות.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה???

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by overload,

מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Tigerx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …

10. משחקים MINECRAFT ומחפשים PING שהוא סביב ה- 50 MS. מוגדרת מהירות 100 מגה בתשתית ובספק והחיוויים טובים גם פינגים בארץ. PINGTEST לשרתי חו"ל מביא תוצאות שהן עגומות למשחקי רשת - פינג של 120-180 תלוי בשעות, לאירופה. 265 לארה"ב. יש דרך להתחבר לספק אחר - לבדיקה בלבד ולראות אם אפשר לקבל תוצאות אחרות? תודה

11. Started by Zinger777,

שלום, הצריכה שלי מתבטאת ב2-3 מכשירי סטרימינג שיזרימו נתונים בhd or full hd. ולכן הראוטר יצטרך להיות חזק מספיק בשביל זה. קנייה בארץ או בחו"ל והתקציב הוא 300 אבל מן הסתם עדיף להוציא פחות. עריכה: קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני צריך לרדת בדרישות מהראוטר. אם אחבר שני סטרימרים דרך "רשת על גבי חשמל" ואת השלישי בכבל ישירות לראוטר זה אומר שאצטרך שהיציאות הקוויות שלו יוכלו לספק 100Mb. עדיין הייתי רוצה שהוא יתמוך במהירות גבוהה באלחוט (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). יש חיה כזו במחיר סביר יותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by gwb,

כשאני מנסה להירשם צריך לתת מספר טלפון בשביל לקבל SMS לאישור החשבון וזה דבר שאני לא מוכן לתת. יש דרך כלשהי לקבל SMS למחשב או להירשם בלי לתת טלפון ?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shimon956,

חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by anton105,

שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, ברשותי נתב מסוג TP-Link WDR4300 הקצב העברה שאני מקבל בתוך הרשת בקושי עובר את ה 5 מגה עם הכרטיס רשת אלחוטי שברשותי כרגע, המחשב שלי יושב בקושי 8 מטר מהראוטר, אשמח להמלצה לכרטיס טוב (חיצוני) שיוכל לעבוד Dual Band, כרגע לפי המלצות זה נראה לי הכיוון: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13991 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ggg123,

יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, אני מאכסן אצלי Server של משחק ויש צורך בקצב העברת נתונים גבוהה , ישלי Download די והותר - 5MB אך מהירות הUpload שלי נמוכה מדי כ50KBPS , חיפשתי בספקיות השונות וראיתי הכי הרבה 1MB בבזק, האם הספקיות עד כדי כך מוגבלות ? האם הרוחב פס עד כדי כך קטן? האם הספקיות מסתירות חבילות עם UPLOAD גבוהה כי לא הרבה צריכים אותם?? לפני שאני מתקשר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנושא איזה חברה מומלצת? מחיר טוב ותמורה טובה כי איני רוצה לשכור שרת חיצוני במחיר 130 שקל לחודש.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי נתב מסוג 3750G של סיסקו רציתי לדעת אם יש דרך להוציא לקובץ טקסט את טבלת הניתוב הכוונה לטבלת ה IP שלו שהמחשבים מחוברים אליו יש דרך לעשות את זה דרך פקודות מהתחברות מרחוק ? אני צריך לבנות סקריפט שבתוכו נמצאים כל ה IP בתבלה של הנתב. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by 114508534,

שלום , ברשותי מודם/ ראוטר סיבים שסופק עי"י ספק האינטרנט , הקליטה של הוואייפאיי ברחבי הבית לא מספיק חזקה ולכן אני רוצה לחבר ראווטר חיצוני , יותר חזק שיתן כיסויי מלא לכל הבית . השאלה האם איך בדיוק עושים את זה , האם מספיק לחבר את אחת היציאות של המודם לכניסת WAN של הראוטר , לחבר את הרואטר למחשב ולהגדיר אותו או שיש צורך באיזשהי פעולה נוספת . הראוטר הוא tp link archer c80 ו המודם הוא של ספקית האינטרנט ( אני לא מתגורר בארץ ) תודה .

24. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום לכולם, אני נכנס בשבוע הבא לדירה חדשה. ברצוני לשים מחשב PC נייח בממ"ד (חדר עבודה) ושיהיה לי אינטרנט יציב בכל הבית, במיוחד בסלון, שם יש טלויזיה חכמה. מעבר לזה, אין קליטה סלולרית בבית, לכן השיחות יהיו על גבי WIFI באמצעות WIFI CALLING. מכאן שצריך אינטרנט טוב בבית. אני לא מוריד סדרות וכאלה וגם לא גיימר, אני מדי פעם כן רואה איזה משחק כדורגל ב - STREAMING, או ערוץ טלויזיה מחו"ל. יש לי מספר שאלות כדי לקבל כיוון לגבי עסקה הטובה ביותר. 1) בפרטנר, שעובדים עם תשתית בזק, אמרו לי שלפי רישומי המחשב, תשתית בזק ברחוב שלי תומכת עד 40 מגה. מכאן שזה או 100 מגה הוט או 40 בזק. האם 40 מגה יספיק לי ? 2) אני מבין שאם אני הולך על בזק, אז מכ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים