עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי לכולם, בשעה טובה סוף סוף סיימתי עם סיוט השידרוג ל20 מגה ועכשיו ציפיתי כ"כ לשינוי הפינגים שבא לטובה, אך לצערי השינוי שהתקבל הוא בדיוק הבדל של 10ms של ההופ הראשון (6-7ms במקום 16-18) ולא יותר מכך. ביצעתי בדיקות בsmoothping ובspeedtest כאשר הבדיקות החשובות לי הן ללונדון, פרנקפורט וניו יורק והתוצאות שהתקבלו הן 70 ללונדון 62 לפרנקפורט ו146 לניו יורק. נראה שיש הבדל של בערך 20ms ממה שאנשים אחרים קיבלו ופירסמו בעבר ולכן השאלה שלי האם מישהו יודע איפה ההבדל ומה אפשר לעשות בשביל לשפר אותם יותר? אני נמצא בבזב"ל+גיימר עם ראוטר D-LINK 6740. דיברתי עם בזק לגבי rate adaptive ונאמר לי שלא ניתן להגדיר את זה קבוע במידה ואין בעיה בקו, מאחר וגם ככה המערכת תשנה את זה לאחר תקופה מסוימת, ה…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by noam12,

כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ThE_BesT,

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הנתב הנוכחי שלי (LW050V2 של Sweex) לנתב תקן N "שובר קירות" לשידור בשטח רחב על שני מפלסים. מספר המחשבים המחוברים יעמוד על בין 3-4 מחשבים בפועל, כשמדי פעם מן הסתם יצטרף מחשב נוסף נייד לרשת. אני רוצה להיות מסוגל להעביר קבצים כבדים באופן מהיר ויעיל על הנתב, כולל צפייה בתכני ווידאו רגילים (ואולי שליפת קבצי HD?!) דרכו. המומלצים ביותר שהכרתי עד כה הם אלו: [glow=red,2,300]נתב D-Link DIR615[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717544 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR6504N[/glow] http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=694190 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR-6524N[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719438 מן הסתם יהיה צורך ג…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by amitnaz,

יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by overload,

מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by HitmanW,

אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Albetron,

אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Mcx_Lite,

אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by YOCHANAN,

איך אני מפנה פורטים בראוטר של בזק (NETGEAR DGN2200) לא מצאתי בכל התפריט את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Boomer,

כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום חבר'ה. מדובר ברשת של 30 - 40 מחשבים בבניין משרדים. ראוטר של בזק, שמחובר אליו סוויץ' גדול, והמחשבים מחוברים אליו. כמה פעמים ביום יש ניתוקים של חלק מהמחשבים מרשת האינטרנט. איך מתחילים לבדוק את זה בכלל? איפה יכולה להיות בעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by navk2,

הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by giyorai,

שלום, אני איש תמיכה באחד מבתי המלון באזור המרכז. קורה לא מעט שאורחים מחו"ל מגיעים עם המחשב הנייד שלהם כאשר תיבת המייל שלהם היא בפורמט microsoft outlook.(לא gmail,hotmail...) האורחים מחו"ל מגיעים עם הגדרות המייל המקוריות מארץ המוצא (כולל pop3,smtp). הבעייה היא שכאשר הם מתחברים לרשת אלחוטית (אם זה דרך הרשת האלחוטית של המלון או דרך netstick של פלאפון,אורנג' וכו') הם יכולים לקבל מיילים אך לא יכולים לשלוח אני מניח שהם נחסמים ע"י שרתי SMTP של ספק האינטרנט. האם יש דרך להתגבר עלזה/לעקוף את זה ? (ניסיתי לשנות את smtp server לשל נטויז'ן ובזק בינלאומי..ללא הצלחה.כמו כן ביטלתי את האוטנטיקציה בהגדרת הדואר) בתודה מראש גיורא

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני משתמש כיום ב-Linksys WRT54gl ותיק וטוב. הנתב הינו צוואר הבקבוק שלי ברשת שבה כל ההתקנים הם N. הצרכנים הם: 1. טלפונים סלולרים בחיבור אלחוטי. 2. 4 מחשבים (3 בחיבור אלחוטי) + Xbox בחיבור אלחוטי. 3. מחשב אחד מריץ ביטורנט באופן קבוע. 4. מחשב נייד שיריץ סרטי HD בסטרימינג. החיבור הוא ADSL 10/0.8mb. מדובר בבית ב-3 מפלסים עם AP של Trendnet TEW-638APB. בדקתי נתבים אחרים של Level one ו-Edimax בתחום המחיר של עד 300 ש"ח, אך סבלתי מניתוקים ואיטיות נוראית. חשוב לי שניתן יהיה להגדיר QOS ברמת הפורטים והמחשבים על מנת לנתב עומסים. התקציב עד 1,000 ש"ח, אבל לא חובה להגיע אליו. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by SEangel,

אני עומד להתחבר להוט 100 מגה. הבית מחולק לבית + שני יחידות דיור. אני רוצה שלכל יחידה (כלומר 3 בסה"כ) תהיה רשת עצמאית (בכל רשת יהיה מחשב בחיבור קווי, ראספברי פיי (עם קודי עליו) קווי ומדפסת אלחוטית). איזה ציוד מומלץ לקנות ואיך לקנפג אותו? בתודה, שימי.

20. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. Started by nvered,

שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by The Ball,

עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by oceans68,

אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by מישה,

אני מנסה לפתוח פורטים בשביל האימיול, והאימיול דאג יפה מאוד לפתוח בעצמו את הפורטים בפיירוואל של הווינדוס, אבל כדי לנסות לפתוח את הפורטים גם בפיירוואל בנתב - אני בכלל לא מצליח להכנס לממשק. מדובר על נתב EDIMAX דגם BR-6104K(G) יוצר בסין. בעבר נכנסתי לממשק ללא שום בעיה, אומנם לא היה קל, אבל הצלחתי להגדיר לבסוף חיבור כבלים, הIP שדרכו אני אמור להכנס הוא 192.168.2.1 אבל הוא לא מגיב אם אני עושה פינג, זה מה שאני מקבל Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Misha>ping 192.168.2.1 Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time&l…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ag43,

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.