עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום,עד עכשיו מאז שהותקנה אצלי התשתית של יס לא הייתה בעיה להוציא מהקופסא השחורה בכל חדר נקודת אינטרנט,פשוט לחבר לאן ויש אינטרנט למחשב,אך פתאום נורת ה quality בכל הקופסאות כבתה,לא אדומה לא צהובה לא ירוקה,אין אינטרנט,והטלוויזיה עובדת מעולה בכל החדרים,אין שום בעיה בשידורים,עזרה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אני מבקש יעוץ לגבי קניית מודם/ראוטר סלולרי מכיוון שאין תשתית אינטרנט במגורי הנוכחיים ביאכטה. אני מעוניין במכשיר כגון נטסטיק, עמיד מזג אויר (ברמה בסיסית כמובן) שאוכל להוציא מהחלון על מנת לשפר קליטה ולמזער את הקרינה בפנים. אני רוצה לחבר את המודם בכבל (USB או איטרנט) למחשב השולחני שלי, *וגם* להפעיל אותו כהוטספוט ע"מ להתחבר עם הלפטופ והטלפון. בשיטוטי ברשת מצאתי רק מספר קטן של מכשירים כאלו, ומחברות סיניות לא אמינות(?) או קטנות ופחות מוכרות. לבסוף החלטתי לנסות ZTE MF79U, והתאכזבתי מאד. מיד עם ההתקנה התחילו אפליקציות במחשב לקרוס. למשל, מנהל הקבצים שלי חדל לתפקד בכל פעם שחיברתי מחדש את המודם, ואף בצורה שלא ניתן היה לסגור אותו מתוך מערכת ההפעלה, כולל מנהל המשימות, כולל …

4. Started by ag43,

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by overload,

מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי חברים, אני עובר דירה ואגור במרתף יהיה לי שם מחשב נייח ומחשב נייד וגם פלאפון מן הסתם ... יש אפשרות לעבוד עם מחשב נייח כך שהוא יקלוט WIFI או שהוא חייב חיבור ethernet? כנראה הקליטה במרתף תהיה לא משהו אז חשבתי על רפיטר או ראוטר שאחבר אליו את הכבל רשת מלמעלה אין לי מושג בדברים האלה אשמח להמלצה על משהו יחסית זול ונוח לקינפוג שיתן לי אות חזק במרתף תודה!

7. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם, רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי. הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת? אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי לכולם, בשעה טובה סוף סוף סיימתי עם סיוט השידרוג ל20 מגה ועכשיו ציפיתי כ"כ לשינוי הפינגים שבא לטובה, אך לצערי השינוי שהתקבל הוא בדיוק הבדל של 10ms של ההופ הראשון (6-7ms במקום 16-18) ולא יותר מכך. ביצעתי בדיקות בsmoothping ובspeedtest כאשר הבדיקות החשובות לי הן ללונדון, פרנקפורט וניו יורק והתוצאות שהתקבלו הן 70 ללונדון 62 לפרנקפורט ו146 לניו יורק. נראה שיש הבדל של בערך 20ms ממה שאנשים אחרים קיבלו ופירסמו בעבר ולכן השאלה שלי האם מישהו יודע איפה ההבדל ומה אפשר לעשות בשביל לשפר אותם יותר? אני נמצא בבזב"ל+גיימר עם ראוטר D-LINK 6740. דיברתי עם בזק לגבי rate adaptive ונאמר לי שלא ניתן להגדיר את זה קבוע במידה ואין בעיה בקו, מאחר וגם ככה המערכת תשנה את זה לאחר תקופה מסוימת, ה…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. https://blog.dnsimple.com/2015/03/why-and-how-to-use-googles-public-dns/ המאמר מציע להגדיר אתה שרת ה DNS לזה הציבורי של גוגל. לפי הידע המצומצם שלי DNS מתרגם דומין ל IP. הטועה אנוכי ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Classify,

האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. היי, יש לי את הראוטר הזה: wzr-hp-g300h אני מעוניין לחבר מחשב נוסף בבית לאותו ראוטר בשני המחשבים נעשה גיימינג. האם כ.רשת אלחוטי זה פתרון טוב למצב או שעדיף לחבר חוטי? הבנתי שהראוטר הזה משמש גם כסוויצ' אבל השאלה אם המרחק לא יהווה בעיה בשביל חיבור חוטי. עוד משהו, אני מעוניין שבמחשב הראשי יהיה תעדוף בכל הנוגע לתעבורה ולהגביל את המחשב השני. מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? תודה

17. Started by Joe Blow,

אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ag43,

אני רוצה לחבר בין המחשב שבמפרט בצד בצורה חוטית לסטרימר פופקורן A200 ללא ראוטר (חיבור ישיר). המחשב מחובר ע"י מתאם רשת אלחוטי לאינטרנט. אני מעוניין להזרים קבצים לסטרימר ובנוסף לשתף את האינטרנט. הבעיה העיקרית היא שכלפעם שאני מכבה את אחד המכשירים מצב הרשת חוזר להיות "רשת ציבורית" וזה חוסם את השיתוף בינהם. אשמח להסבר כיצד לשתף אותם בצורה קבועה (עדיף בלי לבטל את הפיירוול) כולל את חיבור האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by gwb,

כשאני מנסה להירשם צריך לתת מספר טלפון בשביל לקבל SMS לאישור החשבון וזה דבר שאני לא מוכן לתת. יש דרך כלשהי לקבל SMS למחשב או להירשם בלי לתת טלפון ?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום חבר'ה. מדובר ברשת של 30 - 40 מחשבים בבניין משרדים. ראוטר של בזק, שמחובר אליו סוויץ' גדול, והמחשבים מחוברים אליו. כמה פעמים ביום יש ניתוקים של חלק מהמחשבים מרשת האינטרנט. איך מתחילים לבדוק את זה בכלל? איפה יכולה להיות בעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by xDa,

סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?

23. קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. כמדי רבעון, מפרסמת חברת Akamai, דוח המפרט את מצב מהירות האינטרנט בארצות שונות בעולם. על פי הדוח, ברבעון האחרון של 2014 עמדה מהירות הגלישה הממוצעת בישראל על 10.6M ושיא המהירות הממוצע עמד על 60.5M. מבחינת מהירות השיא, ישראל מדורגת במקום ה-8 בעולם (אחרי רומניה, הונג קונג, יפן, אורוגוואי, סינגפור, דרום קוריאה וטייוואן) ובמקום ה-16 העולם מבחינת מהירות גלישה ממוצעת. על פי הדו"ח, המהירות של 44% מלקוחות האינטרנט בישראל עולה על 10M – שיפור של 117% לעומת הרבעון האחרון של 2013. לעומת זאת, בהשוואה לרבעון השלישי של 2014 חלה ירידה במהירות הגלישה הממוצעת, אז היא עמדה על 11.8M ו-62.8M בהתאמה. http://www.stateoftheinternet.com

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.