עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by navk2,

הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי, צריך בבקשה את עזרתכם בהגדרה זו לצורך צפייה בתכנים כמו NETFLIX וכ"ו נרשמתי לשירות החינמי במשך שבוע של unblock-us והגדרתי את הראוטר שלי TL-WR841N כפי שרשום באתר, כאשר אני בודק באתר שלהם הכל נראה תקין אבל כאשר אני מתחבר לNetflix למשל בסלולר הוא רושם לי שהשירות לא זמין באיזור... וגם באתרים המציגים את כתובת ה-IP החיצונית אני מופיע תחת כתובת ישראלית בבקשה אשמח אם תאמרו לי מה אני מפספס מה שעשיתי זה.. נרשמתי לUNBLOCK-US הגדרתי את הנתב שלי כפי שמוסבר שם (הגדרת כתובות שרתי ה-DNS ב-DHCP של הראוטר) שמרתי ועשיתי ריסטרט לראוטר הראוטר שלי מחובר למודם HotBox צרפתי צילום מסך תודה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by bomba90,

TL-W841N עם OPENWRT LUCI. היה מוגדר כריפיטר ובעקבות המדריך של נטצ'יף רציתי לשנות לו את האייפיי מ-192.168.2.1 ל-192.168.1.255 וביטלתי לו את ה-DHCP. כרגע אני לא מצליח לגשת אליו דרך ה-DEFAULT GATEWAY כי הראוטר לא מראה לי כתובת. כשאני מחובר אליו אז המחשב מקבל איי.פי 169.254.244.16. רעיונות לאיך אני מחזיר אותו לחיים יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. 1. ברשותי נתב אלחוטי EDIMAX BR-6114WG, לפני כשנה עבדתי עמו הן בצורה חוטית והן בצורה אלחוטית ללא בעיות, מאז כיביתי בו את אופציית ה Wireless מכיוון שלא הייתי זקוק לה, כעת החזרתי אותה לפעילות, אך לא נראה שהיא עובדה. הלפטופ שלי מזהה רשתות שונות בבניין, אך לא מזהה את הרשת שלי (אני משדר SSID), כיצד ביכולתי לבדוק האם באמת יש בעיה בנתב, או שמדובר במשהו פתיר ? כמו כן, מצ"ב תמונת ההגדרות בנתב. 2. שמעתי שיש נתב בטכנולוגיה חדשה יחסית, המסוגל לשדר/לקלוט גם כאשר הוא ממוקם בתוך ממ"ד, כלומר, אני יכול למקם את הנתב האלחוטי בתוך הממ"ד, ולקבל קליטה גם מחדרים אחרים בבית, הנמצאים מתוך לממ"ד ומופרדים בעוד מספר קירות. א. האם יש אמת בדבר ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לנתב שכזה. ב. האם נתב כזה לא …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אהלן חברים, כיום ברשותי אינטרנט של סלקום על גבי תשתית בזק, לצערי אני לא מרוצה מהראטור שהם סיפקו לי והייתי מאוד שמח להחליף אותו. כיום יש דיבור על כך שבקרוב יתקינו אצלנו בבניין פייבר, אז הייתי שמח להנות מכל העולמות ושהראטור גם יתמוך ויהיה בעל כניסה עבור הסיבים ברגע שיתאפשר. סקרתי כמה מוצרים של Wifi 6 ולצערי לא נתקלתי באחד שבוודאות הבנתי שתומך בסיבים. אשמח לקבל ממכם המלצות, כרגע שמתי עין על הראוטר: https://www.amazon.com/TP-Link-Wifi-AX1500-Smart-Router/dp/B07ZSDR49S/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=tp+link+wifi+6&qid=1595854096&sr=8-2 תקציב - 300-800

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?

12. Started by amitnaz,

יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. ראיתי אצל מישהו ולא הבנתי איך זה הגיוני שזה פועל ..... עד שאני ישאל אותו אני בינתיים ישאל גם כאן אז ככה בבית יש תשתית אחת משלמים ל HOT 59 שקל ל מהירות של 1.5 ו לספק אינטרנט 35 שקל אח שלו בא אליו עם המודם מהבית שלו ופשוט הכניס לקיר בבית לשקע DATA גם , וזה פשוט עבד . שניהם גלשו עם שני ספקיות אינטרנט שונות ...הוא ברק והוא 012 .. ותשתית אחת מאותו הבית . איך זה ייתכן ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by overload,

מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by gabrielf,

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. השבוע עשו לי חבילת מאה מגה בהוט. כרגע הטי פי לינק לא בשימוש, רציתי לדעת האם כדאי להחזיר אותו לשימוש או שהאם כדאי למכור אותו או משו? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן אני משתמש בתוכנה BinTorrnet ובמרבית היום (למעט מקרים נדירים) אני מוריד על מהירות נמוכה מאוד (כעשירית מרוחב הפס שלי). ההורדות מתבצעות מטראקר פרטי (טורנט-ליץ') ומהרבה מאוד מעלים (800) ואין בכלל peers. חשבתי אולי לשנות פורטים \ לנסות לפתוח פורטים בראוטר. הבעיה שאני קצת מסתבך כי התוכנה הזו משתמשת בטווח של פורטים. איך כדאי להגדיר אותה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ThE_BesT,

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. עשיתי עדכון לראוטר של בזק DSL-2650U D2 DLINK לגירסה 2.08 מהשרת הרוסי שלהם ועכשיו אני רוצה לחזור חזרה לגירסה של בזק 1.16 כי התחיל לעשות לי בעיות של ניתוקים ושהראוטר מתאפס פתאום מכל ההגדרות וצריך להגדיר אותו מחדש... אבל זה רושם לי כל פעם שאני מנסה.. "Fatal error during image uploading" ניסיתי גם לחזור אחורה לגירסה אחרת של DLINK ולא נותן לי כל פעם רושם לי את זה לפחות הוא עדיין ממשיך לפעול אחרי השגיאה הזאת ולא ליפול או משהו... מה אני יכול לעשות? יש תוכנה שצורבת את הfirmware דרך הWINDOWS ולא דרך האקספלורר משהו בדומה לאיך שמעדכנים BIOS בלוח? מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Mcx_Lite,

אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by noam12,

כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים