עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתמול העברתי את המחשב שהיה למטה לחדר שבקומה ה-2 אצלנו. ולמעלה אני צריך שיהיה קליטת WIFI. אני מחפש ראוטר אלחוטי שישדר לי אות חזק ושהמהירות גלישה(הורדה) תהיה גבוהה, גם בקומה למעלה. כמו כן אני צריך שלראוטר יהיו 3 חיבורים קוויים לשלושת המחשבים שנמצאים למטה. לגבי הכרטיס רשת, איזה כרטיס רשת מומלץ בשביל הראוטר המומלץ לשם קליטה מעולה ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by 0xIDE,

היה לי Windows XP SP2 שמחובר לרשת באמצעות SWITCH שאליו מחובר המודם (לSWITCH מחובר עוד מחשב) פירמטתי ושמתי WINDOWS XP SP3 והוא אומר לי על החיבור של הכרטיס רשת: קישוריות מוגבלת או חסרה. הכבל תקין, במחשב השני יש אינטרנט והכל בדקתי גם פה: http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by redead,

אני הולך לפרמט להורים שלי היום את המחשב ואני כבר יתקין להם חלונות 7, הבעיה רק שאני צריך להתקין אצלם חייגן של נטויזן ואין לי מושג אם הוא יעבוד על הווינדואס הזה.. מישהו ניסה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by eldad_z,

שלום לכולם, אני משתמש בנתב הזה לרשת אלחוטית למספר מחשבים והבעיה שלי איתו (הבעיה המקורית) היא שהוא נותן גישה למסנג'ר ולשליחת מיילים בגימייל רק למחשב אחד (שמוגדר DMZ), כל השאר לא מצליחים לעשות את זה. הבעיה המעודכנת: נכנסתי לאתר של 3com כדי להוריד גרסת firmware חדשה (1.3.06 במקום 1.2.0) ואחרי עדכון הראוטר לא עולה לי. הצעות? אלדד

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי נתב מסוג 3750G של סיסקו רציתי לדעת אם יש דרך להוציא לקובץ טקסט את טבלת הניתוב הכוונה לטבלת ה IP שלו שהמחשבים מחוברים אליו יש דרך לעשות את זה דרך פקודות מהתחברות מרחוק ? אני צריך לבנות סקריפט שבתוכו נמצאים כל ה IP בתבלה של הנתב. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by somero10,

שלום, לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות. הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה. דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר. הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-. אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי. נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Cont…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by llnakash,

חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכם, אתמול התחברתי לתשתית Unlimited. הטכנאי שהגיע אמר שאני לא יכול להשתמש בראוטר שיש לי (מסוג TP-LINK W9980) כדי להתחבר לתשתית שלהם, והתקין לי ראוטר חדש מסוג D-LINK DIR-825. רציתי לשאול אם אכן האמירה הזאת נכונה או שאני יכול להשתמש בראוטר שלי ולחסוך את הכסף. אני זוכר שקראתי איפשהו שהוא אמור להתאים, אבל האמת שלא כ"כ ברור לי באיזו כניסה אני אמור להשתמש - יש רק יציאות Ethernet. בנוסף - האם יש יתרונות אחרים ל-D-LINK שאני מפספס? אני מניח שאני יכול לקנות את הראוטר הזה ולמכור את שלי אם הוא טוב יותר בפרמטרים מסויימים. ובנוסף 2 - אם יש לכם שאלות לגבי התשתית, אתם מוזמנים. ראיתי כאן במגוון דיונים שמשתמשי unlimited נדירים למדי... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי, יש לי את הראוטר הזה: wzr-hp-g300h אני מעוניין לחבר מחשב נוסף בבית לאותו ראוטר בשני המחשבים נעשה גיימינג. האם כ.רשת אלחוטי זה פתרון טוב למצב או שעדיף לחבר חוטי? הבנתי שהראוטר הזה משמש גם כסוויצ' אבל השאלה אם המרחק לא יהווה בעיה בשביל חיבור חוטי. עוד משהו, אני מעוניין שבמחשב הראשי יהיה תעדוף בכל הנוגע לתעבורה ולהגביל את המחשב השני. מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? תודה

22. יש לי בבית 4 מחשבים מחוברים קווית ל Switch fast Ethernet של Edimax ולמודם ראוטר Aztech DSL-600E לבזק בין לאומי 4 מגה..וממחשב אחד אני עובד עם רפיידשייר.. וכל זמן לא מוגדר זה יכול לקרות פעמיים ב10 דקות וזה יכול להיות מספר ימים בין ניתוק לניתוק..המודם אומר שהוא עדיין מחובר לאינטרנט אבל באף אחד מהמחשבים אין גישה..רק לאחר ריסט של המודם זה מסתדר..אבל זה מייאש כי בדר"כ יש באזור ה 5 ניתוקים ביום.. התיעעצתי כבר איתכם וקיבלתי את התגובה: אז האם אני צריך להחליף מודם? ואם כן לאיזה?/מה האפשרויות?/איזה מודם אפשר להוציא מבזק שיעשה את העבודה (שיהיה גם אלחוטי ויעמוד בעומס)? או שאני יכול לקנות את ה אדימקס BR-6574n ולעבוד עם המודם רק כמודם ולא גם כראוטר? כי בכל מקרה אני צריך רשת אלחוט…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה

24. ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח

25. Started by naory159,

יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים