רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר (Edimax BR-6204WG ) ומגבר (Edimax Edimax EW-7206) (Repeater). מחשב המתחבר לרשת דרך הראוטר עובד יופי. הבעיה היא עם שלושה מחשבים המשתמשים במגבר אשר יום עובדים, יום לא. במחשבים עצמם מופיעה השגיאה "כתובת IP בשימוש ברשת", למרות שלפעמים למרות השגיאה ניתן לגלוש. הגדרות: ראוטר כתובת 192.168.2.1 מגבר כתובת 192.168.2.2 DHCP בראוטר מופעל DHCP במגבר סגור כל המחשבים מקבלים כתובות מהDHCP (אף אחד אינו ידני). ולשאלותיי: 1. כתובת הGateway שהמחשבים המחוברים דרך המגבר מקבלים מהDHCP הם הכתובת של המגבר ולא הראוטר - הם כך זה צריך להיות ? 2. למה יש התנגשות כתובות ? 3. האם יכולה להיות בעיה נוספת הגורמת לOn/Off הזה שעלי לבדוק ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כדאי לשים לב לבלאגן המתחולל בהנהלה של Unlimited. הדחת היו"ר המכהן והחלפתו באיש משרד האוצר מוכיחה שמי ששולט במיזם בפועל היא חברת החשמל. סיטואציה זו יכולה לגרום לעיכובים רציניים מאוד בפריסה של הסיבים, שכבר היום מתבצעת בעצלתיים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001003510 עדכון: 26/1/2015: עכשיו הסיפור של Unlimited באמת נהיה מעניין. אתמול היתה כתבה בגלובס שבה הוטלה האשמה על העיכובים בפרויקט על חברת החשמל. היום, בעיתון הכלכלי מתחרה (כלכליסט) גורמים "עלומים" דואגים להכפיש את ויה אירופה. בקיצור - יש מלחמה בין שתי השותפות העיקריות במיזם - חח"י וויה אירופה - מה שמבטיח שהפרויקט לא ממש יתקדם. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3650800,00.html?dcRe…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסר חדש Acer Aspire 5740G-624G איך אני יודע אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא? אם אין . יש דרך לשים לו כרטיס קבוע עם מודם סלולרי ? או שזה לא נתמך? וצריך מודם סלולרי יו אס בי? מה מומלץ אורנג' או סלקום?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט להורים שלי היום את המחשב ואני כבר יתקין להם חלונות 7, הבעיה רק שאני צריך להתקין אצלם חייגן של נטויזן ואין לי מושג אם הוא יעבוד על הווינדואס הזה.. מישהו ניסה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי טלוויזיה של שיאומי עם מערכת אנדרואיד ויש בה רק אפשרות לוויפיי אך יש שני יציאות USB אם אני רוצה חיבור פיזי ורוכש מתאם USB TO LAN יכול לעזור לי ????...
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יום אחד עברתי על פוסט שאומר שאנשים רוצים לעשות עצומה בשביל שיעלו לנו את המהירות העלאה למשתמש פרטי. אני לא נהנה מהמהירות העלאה שיש למשתמש פרטי, אז החלטתי לנסות משהו. גיששתי באתר של בזק והגעתי לכאן: http://www.bezeq.co.il/Pages/contactmanager.aspx באתר הנ"ל ניתן לרשום מכתב להנהלת בזק. שלחתי מכתב לדובר בזק, מנכל בזק, שיווק, מחלקת הנדסה-רשת וללקוחות פרטיים, שבו רשמתי (תמצית) שאני מאוד לא מרוצה ממהירות השליחה שהם מציעים למרות שבלי שום בעיה הם יכולים לספק מהירות העלאה גבוהה יותר בתשתית VDSL. (במיוחד אחרי שראיתי שאני בוודאות מקבל גם 5 מגה העלאה- בסוף רשום) למחרת בבוקר קיבלתי טלפון מבזק שרצתה לברר שאולי אני לא מקבל את המהירות העלאה שאני אמור לקבל, הסברתי לה שאני מקבל את מה …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מודם ראוטר של הוט, מחשב אחד מחובר אליו אלחוטית ומחשב אחד מחובר בכבל. מהירות ההורדה היא 12mb והעלאה 1mb. כל מחשב מוריד במהירות המקסימלית. כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים המהירות היא מקסימום 12mb כמו מהירות האינטרנט במקום המהירות המקסימלית של ה-wifi, 54mb למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחובר בתשתיות לHOT ובספק ל012 חבילת גיימרים, ההתקשרות היא במהירות ה2.5 ואני משלם ל012 בסביבות ה50 ש"ח עבור החבילה ה"מיוחדת". עכשיו, יש לי בעיות בחיבור כבר הרבה זמן, ברמה של התנתקויות ובתור אחד שמשחק במשחקים ברשת זה מעצבן כפליים כשאתה אתה משחק משחק והכל קורס לך באמצע. אני עדין לא מצליח להבין אם זה בגלל התשתיות או בגלל הספק. מה שכן הצלחתי להביא לבית שלי טכנאים של הוט כבר לפחות 5 פעמים. אז מאחר ויש לי הרגשה שאני משלם הרבה עבור שירות שהוא כנראה מחורבן + לא כזה מהיר רציתי לדעת ממכם המומחים האם יש חבילה מספק שתאפשר לי לשחק באופן נורמלי ובלי שהוא יחגוג עליי במחיר.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסיטואציה הינה כזו , מחשב נייד עם כ.רשת קווי וא-קווי (אלחוטי ) ,ראוטר של NETGEAR אצל השכנים שפתוח לבניין ... הקטע הוא שדרך המחשב הנייד והכרטיס רשת האלחוטי המובנה שלו פשוט לא צורך מספיק קליטה והחיבור אינו יציב או בכלל לא עובד לעיתים ... לאחרונה קניתי AP בשביל לשפר את הקליטה אך נתקלתי במס' תקלות ועכשיו יש לי מס' שאלות : 1.AP אמור להגדיל את הטווח או להיות בעל טווח גדול יותר , האם יש צורך בהגדרתו בראוטר של ה NETGEAR ? ( ה AP הוא תוצרת EDIMAX) 2.איך בדיוק אני מגדיר זאת בגדול ? כי לא מצאתי שום מסך קישור לראוטר או לכל רשת אחרת בתפריטי ה AP ?( אני יודע את האיי פי הפנימי של NETGEAR 192.168.2.1 ) 3.הצעות לייעול או שיפור ... אפילו אם זה כולל החלפה של ה AP , אני בסה"כ מחפש טווח קליטה…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, והוא השני שיש לי בבית. הראשון (הישן יותר) מחובר לאינטרנט ורצינו לחבר גם את החדש. (בינתיים אנחנו מחוברים בכבלים אם זה חשוב) עכשיו, מבירור קצר עם ספקיות האינטרנט הבנו שיש שתי דרכים לעשות את זה, להעלות את מהירות החיבור (בינתיים זה 750 קילו ביט) ולקנות ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים, או לעשות נקודה נוספת לחיבור המחשב החדש. רציתי שתעזרו לי להחליט מה יותר טוב ומה יותר משתלם, ואם נחליט על ראוטר אני ארצה שתמליצו לי על משהו טוב וזול. אני לא כל כך מבין בזה, אז בבקשה תהיו סבלניים... אם עברתי על איזה חוק בפורום תגידו לי... תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
דיייי כבר נמאס לי! יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!! איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'(
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של בזק - D-Link DSL-6740U (האמת שבGUI רשום 6740VN). אני מנסה להתחבר אליו בtelnet עם שם וסיסמא בלי הצלחה. ניסיתי root root, root admin, admin admin, D-Link D-Link. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשרות גם מחו"ל, תודה מראש על העזרה אני פשוט לא מוצא.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
??? עריכה: אני צריך לדעת כי אני בונה רשת ביתית כשבשני המחשבים יהיה WINDOWS XP. לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת בכל מחשב ופשוט לחבר את המחשבים (אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת) ואחרי זה לשנות הגדרות בווינדוס. נראה לי שכבל 30 מטר יספיק לי אבל איזה לקחת מוצלב או לא מוצלב ומה ההבדלים בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו.... מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי קודם כל שלום לכל חברי הפורום! ככה , בשבוע האחרון שמתי לב לבעיית פינגים חמורה , שמתי לב אליה דרך התוכנה VENTRILO . הפינגים שלי קופצים לפינגים של 90-150 וזה קורה רק בשעות הערב , בין השעות 5 עד 11 . חשבתי שזה רק בתוכנה , אבל אז התפאלתי לגלות שזה בהכל , עשיתי בדיקה ב cmd פינגים לוואלה ולמקושרים ולעוד כמה אתרים ישראלים ופשוט הפינגים אותם פינגים 90 ומעלה וזה קורה רק בשעות הערב ... אני בקשר עם הספק ועם התשתית כבר כמה ימים ולא מצליחים לעלות על הבעיה מבחינתם הכל בסדר אין להם שום בעיה , ניסינו עם הספק להחליף משתמש ועוד כמה בדיקות וכלום לא עוזר , חשבתי אולי זה תוכנות ריגול או וירוס או לא יודע מה אבל גם לא , אז התייאשתי ועשיתי פירמוט למחשב אמרתי אולי זה יעזור אבל וואלה גם לא עז…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים. יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה . בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק עם אנטנה פנימית מסוג Netgear Netgear - DGN2200v2 הבעיה היא שהקליטה מהחדר בבית לסלון מרחק של 10 מטר הקליטה למחשב נייד היא קו אחד או שניים במקרה הטוב מה שגורם להתנתקויות רבות. בבזק לא מוכנים לעזור לי בגלל הטענה שהשרות שאני משלם עליו לא כולל תמיכה ברשת אלחוטית . חפשתי בגוגל פתרונות לביטול הגבלת עוצמת שידור בראוטר ולא מצאתי. אני כמעט בטוח שיש לי איזה משהו שמגביל את השידור אך לא יודע איך לבטל אותה... תודה חברה :]
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-