עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום יש לי תיבה של מיילים בבזק ואני רוצה שהיא תעבור מכבסה של דואר זבל ליפני שהיא מגיעה אלי למחשב בהאוטלוק..יש אפשרות לכבס אותה בGMAIL? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by GNU,

רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

5. מדובר בALCATEL ST510 אני יכול לגלוש אבל המחשב לא מגלה את המודם ואני רוצה לפתוח פורטים מה לעשות? ניסיתי להתקין אבל הוא לא מזוהה.. ניסיתי להפוך את ההתחברות לנתב ולהתחבר ולא עובד ..חשבתי שאני יכול לפתור את הבעיה לבד אבל בסוף.. אני צריך עזרה.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי, אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP מאז המעבר יש לי מספר בעיות: 1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי? 2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB? (אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות) אודה לכל רעיון או עצה ממי…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shaico,

אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני תקוע כל המדריכים שמצאתי היו איך לשתף את האינטרנט אבל עדיין לא הצלחתי לחבר את המחשבים למישהו יש מדריך טוב שיראה לי איך להפעיל רשת ליצור שרינג של כוננים וכו'?! המחשבים מחוברים אחד לאחד עם חיבור ישיר

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Royh,

שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Cheif,

נתב VDSL חדש בישראל. ה-KW62293 של חברת Kasda הוא נתב AC1200, עם 4 יציאות LAN של 1G, כניסת LAN יעודית, ופורט USB 2.0. הדגם הזה, המיובא על ידי פיקוק (שגם מיבאת את מוצרי EDIMAX), אינו תומך ב-Vectoring ומחירו בארץ ב-450 שקל. http://www.kasdanet.com/GHCSZ/pro_view-68.html

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by evy,

עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by deluxe,

אני מעוניין ליצור רשת קווית בבית. חשבתי על CAT6. יש אפשרות להעביר את הכבלים דרך תעלות של חוטי הטלפון? השילוב הזה עלול לגרום לרעשים או לתקלות? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by odedn,

לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אורח

שלום חבר התחבר לפני מספר ימים לחבילת 1GB בסלקום פייבר, ביצענו מספר בדיקות מהירות מהמחשב במספר אתרי בדיקה שונים (חיבור קווי כמובן בין המחשב לנתב) מה שמוזר הוא שרק אתר SpeedTest מציג 800-900 הורדה, שאר אתרי הבדיקה נותנים קצב של בין 30 ל 360 במקסימום, מאחר ולא מעט דובר על המאמצים שחברות משקיעות ברמת Routing ו QOS בלשפר את תוצאות הגישה לשרתי Ookla אחרי שהפכו לפופולראיים, מבחינתי הם כבר לא מדד אמין לבדיקת מהירות בארץ, באתר בדיקת מהירות של בזק למשל מתקבל קצב הורדה שבין 300-360 במקסימום (אגב קצב העלאה נשמר בין 86 ל 98 קבוע שזה מעולה, גם לחו"ל) בבדיקות מול אתרים בחו"ל, מקסימום הורדה שהתקבל היה 78 מגה והנמוך ירד ל 30 מגה, אבל מה שהכי מוזר הוא ש…

15. Started by Tchr0,

שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by esaly,

היי, יש לי את הבעיה הזו כבר הרבה מאד זמן אבך עוד לא התפנתי לטפל בה, יש לי רשת בבית שמכילה 2 לפטופים ומחשב ראשי, כולם רואים את כולם חוץ מאחד הלפטופים שלי שממנו רק ניתן לראות את שאר הרשת ולא ניתן לראות אותו ממחשהים אחרים. על כולם מותקנת XP, וכולם עם אותו WORKGROUP... ניסיתי את הWIZARD של הגדרת הרשת מס פעמים כאשר כל פעם ניסיתי לשנות את השם של הנייד וזה לא עוזר... יש לציין עוד כי כל המחשבים בעלי אותה תצורת תוכנות (אנטיוירוס ופיירוואל של ווינדוס) אשמח מאד לעוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shai11,

שלום לכולם... אז ככה הסיפור שלנו מתחיל: הרשת שלי בבית בנויה על 3-5 מחשבים בערך (תלוי באחים שלי שרוב הזמן לא בבית). כל העסק מחובר ל"סווי'ץ" ומשם למודם שנהפך לראוטר. היה לי אלקטל כחול 150 נראה לי שהחזיק את העסק יפה מאוד 2-3 שנים אבל משום מה היו בעיות בטלפון ומשם זה עבר לאינטרנט ובא טכנאי עם מכשיר כזה שבודק רעשים בקו וכל זה והחליט להחליף לי את האלקטל הנאמן!! וגם חפר לי שנכנס ממש בקרוב ה NGN (נהריה) אני עכשיו עם RTA1320 שגם נפרץ לראוטר ופשוט כל כמה שעות, לא זמן מוגדר ממש הוא פשוט מתפגר והאינטרנט נופל ואין גישה לראוטר דרך האתר שלו ורק ניתוק פיזי מהחשמל עוזר בכל מקרה אני צריך המלצה למודם שיחזיק את כל הסיפור כאן, בעיקרון מחליף לאלקטל הנאמן רק תגידו דגם ואני אשיג אותו כבר, אבא ש…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by dror_gh,

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604 דגם DI-604 איך אני עושה את זה ? מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להפנות פורטים 20000-20140 וכמו שאתם רואים זה טווח ענק ואני לא יכול להפנות את זה בפורטים בודדים. איך אני מפנה טווח כזה? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by 00Amir,

יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום, בהתייחס לתמונה המצורפת "אופציות#": 1. האם אלה האופציות לשימוש ב-AP? י 2. האם השמות הם #1_wiredBridge ו- #2_client ו- #3_repeater/rangeExtender ? קראתי איך Router יכול (ואף מומלץ) לשמש בתור AccessPoint.. אני מסתכל על WR1043ND ושואל: 3. האם יוכל לשמש כ-AP בשלושת האופציות שתיארתי מקודם? 4. האם ישלו את האפשרות לזהות כבל מוצלב/רגיל אוטומטית (Aotu Uplink או Auto MDI/MDI-X)? י 5. מה קורה מבחינת אפשרות זיהוי זו, כששני נתבים כאלה מחוברים ביחד? 6. מעבר להגדרות הראשוניות, במה זה יהיה שונה מ-AP אמיתי (נגיד WA901ND)? אני מעוניין להקים שני מערכים שיכללו APs (אם תרצו, נתבים כ-APs).. בהתייחס לתמונות המצורפות "מערך1#" ו- "מערך2#" (עם שתי אפשרויות): 7. האם זה אפשרי? 8. …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום, קניתי ראוטר של EDIMAX מדגם WNA-7266 . הגדרתי בסיסית את האינטרנט והוא עובד מצויין . כאשר אני שם סיסמה לרשת הביתית / בודק מהירות דרך הראוטר אני מקבל פיקים של 10 מגה וזה נופל בין 4-1.5 מגה. למישהו יש מושג איך להגדיר את הראוטר הזה כמו שצריך ? יש לציין שאני מנוי ב014 חבילת NGN . תודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, יש לי מחשב בחדר ממ"ד, שאני מעוניין לחבר לראוטר, שנמצא בסלון מסוג DSL-G256DG של בזק. אני יודע שזה לא אידיאלי, אבל אין לי דרך לחבר את המחשב בעזרת כבל לראוטר, ולכן אני נזקק לכרטיס רשת אלחוטי. מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול, אבל לא על חשבון ביצועים. מעדיף PCI-E כמובן, ורצוי מהחנויות: KSP/IVORY, בעיקר בגלל המרחק מהבית.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. 1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.