עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by matizami,

ברשותי מודם NETGEAR DGN220V2 מבזק ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה. האם הרפיטר שמוכרים בבזק מספיק? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או שמא מומלץ משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by domuzy,

(אני מאמין שזה שייך לפורום הזה. מתנצל אם לא) אני מחובר דרך הכבלים ב-1.5MB עם 012 כספק. לאחרונה החלו ניתוקים בלתי פוסקים (לרוב זה תקלות 768 או 769 אם אני לא טועה) וההסבר הוא בעיית גישה למחשב המרוחק. זה לא קורה כשאני גולש בפועל ונמצא ליד המחשב, אלא רק כשאני יוצא מהבית לשעות ארוכות, משאיר את האימיול דולק (ולפעמים גם בלעדיו) והמחשב נשאר, כביכול, בלי פעילות "גלישתית". מהכבלים ניסו לעשות הכל, לטענתם- בדקו תשתית, תדרים מהמערכת, שלחו טכנאי שיבדוק בבית, אמרו לי לבטל את הסימון של "כיבוי במקרה של אי-שימוש" ב"ניהול החשמל" במאפייני כרטיס הרשת (אני מחובר בכבל רשת ולא בUSB למודם של "תומסון"), אבל כ-ל-ו-ם לא עוזר! מ-012 לא ראו שום דבר שקשור אליהם. מה אני עושה לפני שאתם "מאבדים" עוד חבר …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by raiman1,

הכיצד עושים זאת?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מדובר ברשת קווית של 1Gb/s, כשכל הכבלים הם מסוג Cat.6 מסוכך (FTP). 1. מה ההבדל בין סיכוך האלומיניום העוטף, לתיל המתכת המשמש להארקה? 2. כשמחבר ה-RJ45 בציוד קצה (נתב או כרטיס רשת למשל) אינו מכיל את הכיסוי המתכתי, האם הוא לא תומך בסיכוך/הארקה/בשניהם? 3. מה ניתן לעשות במקרה שתואר לעיל אם לא מעוניינים להחליף את הציוד המדובר אך מעוניינים בסיכוך/הארקה? אני חושב שניתן להוסיף סוויטצ' של 1Gb/s ועם כיסויי המתכת במחברים, בדיוק לפני הציוד המדובר.. אבל אני מקווה שישנה דרך פשוטה/הגיונית יותר.. כל עזרה תתקבל בשמחה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by mrraz,

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by SomeOneDudOrg,

היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, יש לי בבית שני חדרים שונים עם נקודת חיבור לתשתית בזק, אחת בסלון והשניה בממ״ד. כרגע הראוטר מחובר בסלון אבל שתי הנקודות עובדות כשמחברים אותן לראוטר. אני לא מעוניין להשתמש בוייפיי אלא בכבל בלבד. איך ניתן לחבר לרשת את המחשב שבממ״ד, האם יש צורך בראוטר נוסף, או מכשיר כלשהו? דוגמה לסוג החיבור בקיר בתמונה המצורפת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Sango,

שלום, קיבלתי מבזק סטור ראוטר חדש dlink 6850. יש לי מהירות תשתית 40mb. כשאני מתחבר לראוטר דרך wifi אני מקבל את מלוא המהירות. עד כאן הכל אחלה. ראוטר זה מחובר באופן חוטי לראוטר ישן שלי dlink 2650. הבעיה שאם אני מתחבר לראוטר הישן דרך wifi אני מוציא רק 22mb. יש לציין שבאופן חוטי לראוטר זה אני מוציא את מלוא המהירות. כל הבדיקות נעשו ממרחק של מטר מהראוטרים דרך speedtest. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by blue_wolf,

האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by elias710,

הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד אך אני עושה שהמחשב שלי יהיה מחובר לאינטרנט גם שהמחשב מכובה?? (ושלא ייתנתק כל שבוע....)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by MrAccident,

שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים