עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by jhonston,

שלום לאחר קריאה קצרה ועיון ברשימת הנתבים המומלצים הגיעו לגמר 3 נתבים: D-Link DIR-615 Edimax BR-6424N TP-Link TL-WR841ND כאשר לפי זאפ כולם באותו טווח מחירים: 190 ש"ח 175 ש"ח 211 ש"ח אבל לכל אחד יתרונות וחסרונות . לדוגמה: תק' אחריות, בעיות ניתוק ועוד... בעצם אתם כבר יודעים מה. בגלל זה אני שואל לעצתכם הייתי שמח אם תעזרו לי להחליט אני כרגע עם תשתית הוט וספק בזב"ל אבל עם תום התקופה אולי אחליף תלוי במחירים שיציעו ברשותי: מחשב נייח מחשב נייד פלייסטיישן 3 (מתלבט איך להתחבר אלחוטי או קווי נראה לי עדיף קווי = יותר מהיר) וסמרטפון שמתחבר מידיי פעם כשאין כוח לקום אל המחשב. מעוניין לגלוש אלחוטית בנייד ולהשתמש בפלייסטישן למשחקי רשת וגם כמזרימדיה. אופציה נוחה\מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום, אני עם 30 מגה, תשתית הוט וספק הוטנט. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר LinkSys WRT54GL קושחה רשמית 4.30.13, שמשרת אותי נאמנה במשך שנים ללא בעיה, גם חוטית וגם אל-חוטית. הבעיה שצצה לאחרונה - אני מקבל פינג גבוה (בערך 100-150) ומהירות גלישה נמוכה יחסית (10-15 מגה)דרך הראוטר כשאני ברשת החוטית (קווי). כמובן שהבדיקה הייתה לחבר ישירות את המחשב למודם, ואז אני מקבל פינג נמוך ו-30 מגה רציף ויציב בבדיקות מהירות (speedtest.net). בדקתי את התופעה עם 2 כבלים שונים ב-2 מחשבים שונים. הבעיה היא בראוטר. עכשיו מה אפשר לעשות? לא הגדרתי שום הגדרות מיוחדות מאז שרכשתי אותו... אולי הוא "נדפק"/התקלקל? איך אפשר לבחון זאת מעבר לבעיה הנקודתית? האם שווה להתחיל להתעסק עם החלפת קושחה? tomato וכו'? …

5. הבדיקה החדשה מבוססת על HTML5 ולפיכך היא עובדת גם על מכשירים נידים ללא צורך באפליקציה יעודית. על פניו נראה שהתוצאות שהיא נותנת מאוד קרובות למהירות החיבור האמיתית - ראו תמונת מסך מצ"ב מחיבור ה-200/5 שלי בהוט. http://www.dslreports.com/speedtest

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by sirexrv,

איך ניתן לזייף IP ? אני רוצה גישה לאתר פנדורה ובגלל שאני לא גר בארה"ב אני לא יכול אז חשבתי: אולי יש דרך שאתחבר לשרת כלשהו בUS ושהוא יתחבר בשבילי??

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by CXC,

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Imtheman,

חיברתי עכשיו את שני המחשבים שלי משום מה שאני מנסה להכנס לאחד מהם הוא רוצה " סיסמת רשת" מה זה הסיסמת רשת הזאת איפה אני מגדיר אותה זה לא אמור להיות הסיסמה של היוזר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by DontPanic,

ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום, יש לי את הראוטר האלחוטי של EDIMAX כבר מספר חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות. הוא פשוט מחליט להתנתק פעם בכמה דקות (יכול להיות 2 ויוכל להיות 10) ללא סיבה . פשוט ככה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות,לא נגעתי בכלום והוא פשוט התחיל לעשות את זה. הנה הלוג מהראוטר: Apr 15 12:52:52 pppd[528]: LCP terminated by peer Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: RP-PPPoE plugin version 3.3 compiled against pppd 2.4.2b1 Apr 15 12:53:02 pppd[2104]: pppd 2.4.2b1 started by root, uid 0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: PPP session is 10560 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Using interface ppp0 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Connect: ppp0 <--> eth1 Apr 15 12:53:06 pppd[2104]: Couldn't increase…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן, אני צריך להחליף את הראוטר הביתי שלי. בבית יש מחשב נייח (יחובר ישירות למחשב) ומחשב נייד (יחובר באופן אלחוטי). הבעיה - הראוטר צריך לתפוס מרחק רב. הבית הוא בגודל של 2 קומות גדולות וצריך שתהיה קליטה בין הקומות (הראוטור יישב למעלה, הנייד בקצה השני למטה). השימוש הוא שימוש ביתי (בעיקר ביטורנט בנייח, גלישה בסיסית בנייד) על גבי אינטרנט 5 מגה (כרגע ADSL, יש מצב לHOT). איך הראוטר DLINK DIR-615? האם הוא ייספק לי את הצרכים? אם אני אשדרג את האינטרנט ל12 מגה נגיד הוא יידע להעביר לי את כל המהירות (לפחות לנייח)? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. Started by roeesnir,

יש לי אתר, ואני צריך שיהיו סרטי FLV, באורך של עד שעה וחצי. קיבלתי הצעות מחיר בסביבות 400-500 ש"ח (ל1 ג'יגה) בחודש לשרת FTP שאוכל להעלות לשם את הסרטים. חשבתי - למה שלא אעשה את זה בעצמי? את המחשב עצמו אין לי בעייה להרכיב. 1. מה אני צריך מבחינת חומרה? (האם כל מחשב יספיק?) 2. אני מניח שצריך רוחב פס גבוה להעלאה. זה נכון? אם כן - כמה? 3. מבחינת תוכנה, filezilla זה מספיק? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Lioriiii,

שלום רב. אני משתמש ב-EMULE וברשותי ADSL במהירות של 1.5 MB ואני לא מצליח להוריד יותר מ-18K אני לא מבין את הבעיה. צריך עזרה דחוף....תתקבל כל הצעה !!!! תודה רבה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by romanklein,

שלום לכולם, עד אתמול (שבת בבוקר) הכל עבד אצלי נהדר. ביטלתי ב-HOTBOX את ה-DHCP והגדרתי למחשב שלי כתובת סטטית כדי שאני אוכל לפתוח פורטים לטורנטים. אני עובד ככה כמה שנים. אחרי יום וחצי בלי אינטרנט הצלחתי להוציא מהנציגה "שאתה בהוטנט והוטנט לא תומכים בכתובת סטטית", והיא חזרה על זה בערך 100 פעם ככשאלתי ממתי? למה? .... וראו זה פלא עם הDHCP וכתובת אוטומטית האינטרנט חזר. משהו יודע במה מדובר? האם זו סיבה להתנתק מהוט, כי סך הכל היה לי מאוד נוח עם הכתובות הסטטיות (נייח, אייפון ונייד)?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by BeBest,

שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by domuzy,

(אני מאמין שזה שייך לפורום הזה. מתנצל אם לא) אני מחובר דרך הכבלים ב-1.5MB עם 012 כספק. לאחרונה החלו ניתוקים בלתי פוסקים (לרוב זה תקלות 768 או 769 אם אני לא טועה) וההסבר הוא בעיית גישה למחשב המרוחק. זה לא קורה כשאני גולש בפועל ונמצא ליד המחשב, אלא רק כשאני יוצא מהבית לשעות ארוכות, משאיר את האימיול דולק (ולפעמים גם בלעדיו) והמחשב נשאר, כביכול, בלי פעילות "גלישתית". מהכבלים ניסו לעשות הכל, לטענתם- בדקו תשתית, תדרים מהמערכת, שלחו טכנאי שיבדוק בבית, אמרו לי לבטל את הסימון של "כיבוי במקרה של אי-שימוש" ב"ניהול החשמל" במאפייני כרטיס הרשת (אני מחובר בכבל רשת ולא בUSB למודם של "תומסון"), אבל כ-ל-ו-ם לא עוזר! מ-012 לא ראו שום דבר שקשור אליהם. מה אני עושה לפני שאתם "מאבדים" עוד חבר …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by danielpet,

יש לי אופציה לקנות את הנתב במחיר ממש טוב, איך הוא מבחינת תפקוד? יש לי שני מחשבים אחד נייד של מק והשני נייח פיסי

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום. יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה? אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו. עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל. עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע. הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה. יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים