רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומודם סלולרי, אני רוצה לשדר מהמחשב הנייד WIFI כך שיהיה אפשר לגלוש למי שיתחבר אליו. ניסיתי לחפש אפשרות כזאת בחיבורי הרשת, לא מצאתי משהו מתאים. אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות כזה דבר אני אשמח להסבר. דרך אגב, אני חייל ופתרון כזה יעביר לי שמירות הרבה יותר בכיף =] תודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ומה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי אתר, ואני צריך שיהיו סרטי FLV, באורך של עד שעה וחצי. קיבלתי הצעות מחיר בסביבות 400-500 ש"ח (ל1 ג'יגה) בחודש לשרת FTP שאוכל להעלות לשם את הסרטים. חשבתי - למה שלא אעשה את זה בעצמי? את המחשב עצמו אין לי בעייה להרכיב. 1. מה אני צריך מבחינת חומרה? (האם כל מחשב יספיק?) 2. אני מניח שצריך רוחב פס גבוה להעלאה. זה נכון? אם כן - כמה? 3. מבחינת תוכנה, filezilla זה מספיק? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה דיי פשוטה. ברצוני לארגן לאן פארטי קטן של 6 אנשים, כולם יושבים עם המחשבים שלהם באמצע הסלון שלי וכולם מחוברים לחשמל + אינטרנט הבעיה היחידה, אני לא יודע אם זה יעבוד! יש לי ראוטר 4 יציאות + ראוטר 4 יציאות, 2 שקעים לטלפון, כלומר ADSL (אני בזק 014 + תשתית בזק) - אם אני מחבר ראוטר לכל שקע ומחבר 2 לראוטר אחד ו4 לראוטר אחר - האם לכולם יהיה אינטרנט? האם אני עדיין אצליח לפתוח שרת לאן וכולם ייכנסו? אני אשמח לתשובה ואם אפשר גם מדריך לארגן רשת לאן טובה. האם HUB זה חובה?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה) האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן זה טעות !!! אפילו טכנאי ההתקנות שבא לביתי מסר לי כי קיבלתי IP קבועה לכל העיסקה . אך הפלא ופלא , כשנכנסים לאתר של www.cables.org.il אני מקבל כתובת IP משתנה . או קיי עכשיו יגידו לי אתה לא חייב להתנתק . אבל מכיוון ששום דבר לא אמין במדינתינו ,אני חייב לבצע את הפקודות Iprelease ו- iprenew , אני מקבל שוב כתובת IP חדשה (ברור מכיוון שהשיטה עובדת בצורה של DHCP ) ולכן נעלם לי הIP הקבוע שהבטיחו לי . ואני תיכננתי לבצע Hosting לחברות .....
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מהו אורך כבל רשת מקסימלי ברשת קווית מבלי שיהיו עוצמות חלשות ובעיות. אני פשוט מעוניין לצרף מחשב נוסף לרשת הביתית ומחישוב שעשיתי אני אצטרך כבל רשת של 30 מטר בערך
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כשנה אני עובד עם ראוטר של LINKSYS דגם WRT54G2 בתקן G עד לפני יומיים הכול היה תקין וגלשתי יפה בחבילת 5 מגה שיש לי -הוט + ניטויזין. ופתאום התחילה איטיות נוראית בגלישה , לפי אתרי בדיקה כמו SPEEDTEST.NET אני מקבל לעיתים 1 מיגה לפעמיים 2 מיגה לא הבנתי מה קורה !!!!! בבדיקה מול הוט ונטויזן שאמרו לי לנתק את הראוטר ולגלוש ישירות עם מודם תומסון שיש לי הבעיה נפתרה כרגע אני עובד ללא הראוטר ונראה תקין. שאלתי , האם יכול להיות שראוטר נדפק ואז הוא מגמגם ????? יש דבר כזה שראוטר עובד אבל מאט גלישה ??? למרות ששיחזרתי הגדרות יצרן ועידכנתי קושחה אחרונה , לא עזר . יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות , לפני שאני רץ לרכוש רואטר חדש תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לברר האם NGN זה משהו ששווה להתחבר אליו ? האם ה 10MBit/s באמת ניתן לניצול או שלאור ההגבלות שיש, מקבלים הרבה פחות ? האם למישהו פה יש את זה כבר ויכול להגיד ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקור - http://news.cnet.com/8301-1035_3-10351215-94.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20 עכשיו נמתין ונראה אם זה אפשרי רק לעדכן קשוחה (Firmware) לציוד התקשורת שבתקן N Draft לתקן N הסופי או שמדובר בשינוי פיזי של החומרה...
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לטריפל של פרטנר (אינטרנט 40MB, טלוויזיה וטלפון) ולקחתי את המודם ראוטר שלהם בשכירות, הבעיה היא שיש להם רק דגם אחד והוא ממש חרא. יכולות ה WIFI שלו ממש על הפנים. אני מחפש מודם ראוטר עם יכולת חיבור לVOIP אמין, איכותי ומתקדם כדי להחליף את מה שפרטנר הביאו לי. הדגם שלהם הוא נתב AudioCodes MP264. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-