עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by shark,

מישהו יודע איך שולחים פקס ב ADSL (יש לי win xp)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ophir87,

שלום, ברשותי 3 מחשבים מחוברים לנתב SIEMENS SL2-141. 2 מחשבים בצורה חוטית ומחשב אחד מחובר אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי ישן - EDIMAX EW-7126. האינטרנט והעברת קבצים מאוד איטית במחשב שמחובר דרך הרשת האלחוטית . החלפת הכרטיס רשת תפתור את הבעיה? אם כן, איזה כרטיס / מתאם USB מומלץ לקנות? (עד 200 שקל) תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. בעקבות בעיות גלישה באתר www.lighting-gallery.net (אשר אין להם בדר"כ בעיות בשרתים כמו שיש ל-HWzone לפעמים), בעיות בטעינת סרטונים ביוטיוב + בעיות גלישה בכללי, החלטתי לבצע Tracert לאתר הנ"ל ולעוד כמה אתרים ישראליים ואתרים מחו"ל (כולל HWzone). מכיוון שאינני יכול להעלות ולצרף קבצי TXT, אאלץ לשים את התוצאות ישירות בהודעה (למרבה הצער, אין גם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט ל-LTR, אלא רק ליישר אותו לכיוון זה, אז מצטער אם הטקסט איננו ברור): Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Doron>tracert lighting-gallery.net Tracing route to lighting-gallery.net [50.28.13.250] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms …

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by erezalster,

שלום לכולם. יצרתי לי סוף סוף MediaCenter בבית כאשר המחשב הרגיל שלי משמש גם כשרת קבצים. לצערי לוקח לי הרבה זמן להעתיק מידע מהמחשב שלי לMedia Center. כמה Router שיכול לספק לי מהירות של 1GB ברשת הפנימית? תודה רבה, ארז

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד אך אני עושה שהמחשב שלי יהיה מחובר לאינטרנט גם שהמחשב מכובה?? (ושלא ייתנתק כל שבוע....)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by baraktb,

Ok אז ככה: עשיתי adsl חצי מגה והספק שלי הוא netvision אז מה דעתכם... הוא טוב? הוא מהיר? וכמה הוא מוריד בערך 5 מגה? וכמה קילו בייט הוא מוריד בשנייה? עוד לא עשיתי את זה, הם צריכים לבוא להתקין לי את זה ביום ראשון...

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by y4niv,

שלום, התחברתי לטריפל של פרטנר (אינטרנט 40MB, טלוויזיה וטלפון) ולקחתי את המודם ראוטר שלהם בשכירות, הבעיה היא שיש להם רק דגם אחד והוא ממש חרא. יכולות ה WIFI שלו ממש על הפנים. אני מחפש מודם ראוטר עם יכולת חיבור לVOIP אמין, איכותי ומתקדם כדי להחליף את מה שפרטנר הביאו לי. הדגם שלהם הוא נתב AudioCodes MP264. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by dbx22,

אהלן, רכשתי את המתאם הזה ולאחר ההתקנת הדרייברים אני מקבל במקסימום כ30-40 מגה בהורדה(יש לי 100 מגה), כאשר אני בודק עם המחשב הנייד מאותו מיקום עם הוויפי המובנה אני מקבל קרוב ל100 מגה. יש לי קליטה מלאה בשני המחשבים, אני רחוק כ5 מטר מהראוטר ואין קירות בטון בדרך, בדקתי בתוכנת wifeless net view ואני רואה שאני בקליטה של 100%. חשוב לציין שבהתחלה כשרק חיברתי לראשונה אני לא זוכר בדיוק מה היה מצב הדרייברים אך קיבלתי בספידטסט 100 מגה הורדה, אבל מאז זה לא חוזר על עצמו. ניסיתי ניתוקים וחיבורים מחדש של המודם והראוטר ולא עוזר. מה יכול להיות הפתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Tiger,

איזה ספק יותר טוב ומקבלים פינגים יותר נמוכים איתו , בזק ? או 012 אמרו לי שלבזק יש את הפס הכי רחב בשוק... אבל הפינגים קופצים מאוד לקראת הערב , ורציתי לדעת עם ב012 הם ישארו נמוכים ברוב הזמן בתודה טייגר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ragee,

היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by KF,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס רשת התומך ב DUAL BAND 5GHZ. מה מבין הבאים הוא מומלץ ? https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..1219.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים על האחרון ברשימה ? רשום שם שהוא עם 3 אנטנות. תודה.

14. מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. ומה ההבדל ביניהם? תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by kobi cohen,

יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. שלום יש עכשיו באמזון הדיל היומי מכשיר שמעביר את האינטרנט דרך החשמל ב37 דולר ו ראוטר ב 47 $ האם הם מומלצים? האם יש ראוטר יותר טוב? NETGEAR Powerline 1000 https://www.amazon.com/NETGEAR-Powerline-1000-Essentials-PL1010-100PAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-4?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_i=15690018011#customerReviews NETGEAR N300 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router …

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by barhanin,

יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR541G בגלל שבסביבה שלי ישנם מספר רב של רשתותו רציתי לסנן לנתב רק את כתובות ה MAC של הכ' רשת שלי. שאני נכנס להגדרות של הנתב אז יש לי את האפשות של MAC Filtering בשני מקומות (צירפתי תמונות) השאלה שלי האם האפשורת של MAC Filtering תחת WIRELESS זה סינון כתובות רק לחיבורים אלחוטיים והשני זה לחיבורים קווים? אז אם אני רוצה לסנן את הכתובות איפה אני אכניס את ה MAC שלהם? שאלה שניה מהי האפשרו תהזו ..Address Reservation תחת הלשונית של DHCP ?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Studio54,

היי אני מחפש לקנות לבית ראוטר חדש ,עם יציאת USB ,שאוכל לחבר אליו דיסק חיצוני ב USB . ברוב הנתבים שנתקלתי עם יציאת USB - מהירות ההעברה של קבצים מ ואל ה USB נמוכה , והם לא מתפקדים בתור NAS אמיתי חשבתי על לקנות את CISCO\LINKSYS E3000 אבל הבנתי שגם בנתב הזה ה USB לא מתפקד ממש בתור NAS ומהירות ההעברה נמוכה. מישהו מכיר נתב שיתן קצב קריאה וכתיבה מהירה לUSB שבנתב \ שיתפקד בתור NAS HOST ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים