עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by tamos2006,

הי, קיבלתי את ההוטבוקס לפני כמה חודשים וחיברתי אותו כמודם, הכל עבד יפה עד היום. נכנסתי להגדרות של הלינקסיס, ואני רואה שהוא לא מקבל אייפי בDHCP. אם אני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס המעפן הזה, הוא כן מקבל אייפי מוזר כלשהוא מהוט, אבל משום מה הראוטר לא. ניסתי לרסט הכל ולא עובד. מה עושים וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by גד :),

הכרטיסים בחיבור PCI Edimax EW-7711IN Edimax EW-7128G איזה כרטיס קולט יותר טוב? והאם יש כרטיס USB שעדיף משניהם בקליטה?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם בפורום אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי... סה"כ ביקשתי להתנתק... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם... נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום יש עכשיו באמזון הדיל היומי מכשיר שמעביר את האינטרנט דרך החשמל ב37 דולר ו ראוטר ב 47 $ האם הם מומלצים? האם יש ראוטר יותר טוב? NETGEAR Powerline 1000 https://www.amazon.com/NETGEAR-Powerline-1000-Essentials-PL1010-100PAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-4?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_i=15690018011#customerReviews NETGEAR N300 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. בשלוש-ארבע שנים האחרונות הייתי מנוי אצל בזק ובזק בינלאומי על מהירות 2.5 מגה. בשנתיים הראשונות עד כמה שזכור לי הכל עבד פיקס ולא היו בעיות, אבל שנה שעברה הן התחילו לצוץ פתאום. האינטרנט היה מתנתק לי ולפעמים לא היה מתחבר חזרה, ובמשך חצי שנה הזמנו טכנאים שאף אחד מהם לא ידע לפתור את ההתנתקויות. ניסינו הכל כולל החלפת ראוטר ואפילו עשו אצלי נקודה בחדר והעבירו את הכבל דרך הקיר ישירות לטלפון כדי שלא יהיה מחובר דרך רשת אלחוטית, לא שחשבתי שזה ישנה משהו כי עד אז הכל עבד מצוין גם באלחוטי. בסופו של דבר הבעיה הייתה אצל בזק בינלאומי ואחרי שהם "בדקו איזה משהו" אצלהם הניתוקים פסקו. כמובן שזה לא היה סופה של הסאגה ואחרי כמה זמן התחלתי לקבל שגיאות של The connection was reset בפיירפוקס, אתרים ה…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Yaniv,

נכנסתי לממשק של הHOTBOX ותחת הטאב Connection אני רואה כמות שגיאות גדולה. הHOTBOX פועל קצת פחות מ3 ימים וככה שגיאות, חשוב לציין שהבעיה נמשכת כבר למעלה משבוע וחצי. התקשרתי לפני כחצי שעה לתמיכה טכנית של HOT והתירוץ שלהם זה "בעיה אזורית", הם יבדקו את העניין ויחזירו לי תשובה מחר (אני מקווה). יש לכם אולי הצעות לפתרון?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by MasterDK,

טוב קודל אין לי שום ידע ברשתות בכלל לכן אין לי מושג מה ואיך לעשות. כרגע יש לי מחשב אחד שמחבור למודם TNN Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E של בזק. המחשב מתחבר עם כבל רשת למודם ומודם מתבחר עם כבל טלפון לקו טלפון. הספקית שלי היא אינטרנט זהב בחיבור של 2.5 מגה עם חייגן. בקרוב מאוד אני קונה עוד מחשב ורציתי לדעת אין ניתן במינימום הוצאות לחבר את שני המחשבים לאינרטנט ככה שכל אחד מהם יוכל לגשת לאינרטנט ללא צורך במחשב השני (כלומר עדיף לא מודל של שרת ולקוח כי נניח ולא תיהיה לי אפשרות להשאיר את השרת דלוק). מה אני צריך לקנות? כמה זה יעלה? ואיך אני מחבר את כל זה? עוד משהוא קטן: כנראה שבזמן הקרוב אקנה גם מחשב נייד. ולכן הייתי מעדיף לבנות את הרשת הנ"ל כך שבעתיד תיהיה לי אפשרות…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Iko89,

שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום, בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי לאגים כשאני משחק סטארקראפט. רציתי לדעת לאיזה שרתים אני צריך לעשות בדיקת פינגים ומה התוצאות שאמורות לצאת לי. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום. יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה? אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו. עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל. עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע. הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה. יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il‬" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. יש לנו במשרד ראוטר של draytek דגם vigor 2750n, שעד עכשיו עבד יופי, אבל לפני כשבועיים עברנו משרד למקום אחר ומאז הראוטר פשוט מסרב להסתנכרן. בדקנו מול בזק ובזק בינלאומי כבר כמה פעמים, אבל מבחינתם כל ההגדרות שלנו זהות למה שהיה לנו בכתובת הקודמת ככה שמחינתם הכל צריך ליהיות תקין. בדקנו עם התמיכה של היבואן, אבל מהם קיבלנו תשובה שצריך לבדוק מול בזק ניסינו לאפס את הראוטר וגם משם אין ישועה. אנחנו פה כבר אובדים עצות, אולי יש משהו שאנחנו מפספסים בהגדרות של הראוטר? מישהו כאן אולי יוכל להציל אותנו ולעזור לנו להגדיר את הראוטר? אולי איזה הגדרה שצריך לבדוק אצל בזק/בינלאומי?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by redead,

אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט ADSL במהירות של לפחות 2.5/250 אבל האמת בא לי יותר על 5/500 בכל אופן רציתי לדעת באיזה חברה הכי מומלץ להתחבר ומשהו שיותר חשוב זה שאני צריך ראוטר כי חוץ מהמחשב השולחני יהיה לי גם לפטופ שאני צריך שיהיה לו אינטרנט אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הראוטר אצל בזק או פשוט ללכת לחנות מחשבים ולקנות דגם מומלץ? תודה..

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by y4niv,

שלום, התחברתי לטריפל של פרטנר (אינטרנט 40MB, טלוויזיה וטלפון) ולקחתי את המודם ראוטר שלהם בשכירות, הבעיה היא שיש להם רק דגם אחד והוא ממש חרא. יכולות ה WIFI שלו ממש על הפנים. אני מחפש מודם ראוטר עם יכולת חיבור לVOIP אמין, איכותי ומתקדם כדי להחליף את מה שפרטנר הביאו לי. הדגם שלהם הוא נתב AudioCodes MP264. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. יש לי רשת אלחוטית ובמחשב שלי יש לי כרטיס והעוצמת אות שיש לי נמוכה בדרך כלל ולעמים אפילו אני מאבד את האות ואין לי אינטרנט.... האם יש איזה מוצר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה ואם כן על מה אתם ממליצים??

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.