עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by danezeq,

אם ארצה לגבות את כל החומר שלי ברשת, מה השירות המומלץ ביותר? אבל משהו יותר זול מדרופבורקס. הם רוצים 99 דולר לשנה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אז ככה...אני מטייל דיי הרבה,ברוב בתי המלון יש אפשרות לאינטרנט בחדר הבעיה היא שהחיבור שם תמיד LAN.... מה שאני מחפש זה בעצם ראוטר כמה שיותר קטן וקומפקטי שמצד אחד ניתן יהיה לחבר אליו את השקי LAN של הבית מלון ומצד שני הוא יספק אינטרנט אלחוטי לכול החדר....זה מאוד שימושי אם יש כמה מחשבים או אם יש פלאפון שיש לו רקWIFI ואין אפשרות לחבר אותו פיזית לLAN. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by DontPanic,

ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

התקנתי על הנתב שלי את הקשוחה של OPENWRT בגלל שהיו בו בעיות ולאחר ההתקנה נראה שהבעיות נפתרו בינתיים. הקשוחה הזו טובה? האם יש אפשרות לחזור למקורית במידה וארצה? האם הקשוחות של OPENWRT מתעדכנות כל הזמן? והאתר שלהם נראה קצת מורכב יותר מהאתר של TP-LINK שהיה לי קודם לכן. מה דעתכם?

5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום לכם, מחפש תוכנה לניטור רשת ביתית מבחינת עומסים. לדוגמא: איזה מחשב מעמיס על הרשת, חלוקת פס ועומס בין המחשבים השונים וכ"ו... תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by jhonston,

שלום לאחר קריאה קצרה ועיון ברשימת הנתבים המומלצים הגיעו לגמר 3 נתבים: D-Link DIR-615 Edimax BR-6424N TP-Link TL-WR841ND כאשר לפי זאפ כולם באותו טווח מחירים: 190 ש"ח 175 ש"ח 211 ש"ח אבל לכל אחד יתרונות וחסרונות . לדוגמה: תק' אחריות, בעיות ניתוק ועוד... בעצם אתם כבר יודעים מה. בגלל זה אני שואל לעצתכם הייתי שמח אם תעזרו לי להחליט אני כרגע עם תשתית הוט וספק בזב"ל אבל עם תום התקופה אולי אחליף תלוי במחירים שיציעו ברשותי: מחשב נייח מחשב נייד פלייסטיישן 3 (מתלבט איך להתחבר אלחוטי או קווי נראה לי עדיף קווי = יותר מהיר) וסמרטפון שמתחבר מידיי פעם כשאין כוח לקום אל המחשב. מעוניין לגלוש אלחוטית בנייד ולהשתמש בפלייסטישן למשחקי רשת וגם כמזרימדיה. אופציה נוחה\מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. *אני אשמח אם זה יכנס לסטיקי, זה יחסוך הרבה שאלות* 100 מגה עם חייגן, האם זה בכלל אפשרי? וינדוס/נתב כל התשובות שחיכיתם להם, נמצאים פה. אתמול בלילה רציתי לבדוק את זה אחת ולתמיד, האם דרך חייגן אפשרי לקבל 100 מגה. תשובה: לא!. ויש אבל, אותו תראו בהמשך. אתמול התחברתי בשנית להוט, עשיתי בדיקות מהירות באתר של נטוויזן (שכן הראתי לכם בדיון אחר שאין לו בעייה להגיע גם ל150 מגה) בבוקר הייתי מקבל סביבות ה80 מגה, לאחר מכן בשעות אחר הצהריים הייתי מקבל סביבות ה70 מגה, ולאחר מכן בערב הייתי מקבל 65 מגה, כל זה נובע מעומס ואז לאט לאט בשעות המאוחרות של הלילה זה התחיל לעלות בחזרה. סביבות שעה 3 בלילה התחלתי לקבל 100 מגה, אז התחלתי לעשות את הבדיקות. שלב ראשון היה להשיג מכונה שיכולה להגיע בL2T…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. חברת TP-LINK, באמצעות המשווקת שלה - חברת בנדא-מגנטיק - משנה את תמהיל הנתבים המשווקים על ידה בישראל ושמה דגש על נתבים מתקדמים יותר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3610

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by א.ב.ג.,

אני משתמש בחיבור לVPN לצורך סינון אינטרנט. הרשת ביתית אצלי משרתת מספר מחשבים והמחשב האישי שלי בלבד משתמש בנוסף גם בVPN כדי ליהנות מהסינון שאני רוצה. לאחרונה החלפתי ספק רשת, כרגע הוט, ואני לא מצליח להתחבר לVPN. מול חברת הVPN הכל תקין, נראה שהבעיה בראוטר, בספק, או משהו כזה. (ההבנה שלי בנושאים הללו שואפת לאפס...) חברת הVPN טוענת שהוט צריכים לשחרר לי את חייגן הVPN, הוט לא הראו שום הבנה בנושא. מישהו כבר נתקל בבעיה דומה בעבר? מה אני אמור לעשות כעת? מה זה בכלל חייגן VPN ואיך זה שעד היום לא היתה לי שום בעיה עם זה?

13. Started by ~Pizza~,

היי אנשים. אני צריך בבקשה מלצה לראוטר+מודם (מכשיר אחד). מעדיף משהו שאני יכול להביא מEbay. הראוטר שלי ישן ובשביל לשדרג ל40 מגה בבזק אני חייב שדרוג. Wifi, ACL, פיירוול מובנה יהייה נחמד. עד 400 שקל. אולי משהו נחמד של סיסקו? יכול לעבוד? משהו בסיסי יחסית, 300 שקל אמור להספיק נכון?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by gf56,

נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק. מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא. האם עוד מישהו נתקל בזה? כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק. אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Imtheman,

חיברתי עכשיו את שני המחשבים שלי משום מה שאני מנסה להכנס לאחד מהם הוא רוצה " סיסמת רשת" מה זה הסיסמת רשת הזאת איפה אני מגדיר אותה זה לא אמור להיות הסיסמה של היוזר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. מקור - http://news.cnet.com/8301-1035_3-10351215-94.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20 עכשיו נמתין ונראה אם זה אפשרי רק לעדכן קשוחה (Firmware) לציוד התקשורת שבתקן N Draft לתקן N הסופי או שמדובר בשינוי פיזי של החומרה...

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. כפי שתראו בתמונות יש לי 9 חוטים בתוך ה-CAT5 - חוט אחד מנחושת בלי כיסוי. אני רוצה לחבר את הכבל לנקודה בקיר לשם הקמת רשת חוטית. אני מעוניין לחבר את כל הכבלים [כך שיתמוך ברשת בתעבורה של ג'יגה] אפילו אם עדיין אין בארץ ציוד ייעודי לשם כך כדי לעשות הכנה שכאשר יהיה ציוד תומך, כל החיבורים יהיו מוכנים ורק להחליף ראוטר. לא הבנתי לאן לחבר את החוט בלי הכיסוי [נחושת] ולאן בדיוק לחבר את כל הכבלים. בהנחה שאני צריך חיבור ישר ולא מוצלב איך אני עושה את זה? תקן A/B מה זה אומר? אני מצרף תמונות מקווה שזה יעזור.. 1 2 3 4 5

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי מחבילה של בזק+טריפל סי דרך בזק, לבזק+טריפל סי דרך טריפל סי. טריפל סי ניידו אותי אבל הנתב שלהם עוד לא הגיע ואני בינתיים עם הנתב BE של בזק. הם אמרו שהכל אמור להמשיך חלק. מה שקורה זה שברגע שהניוד קרה גלישה רגילה עובדת, אבל הפסיקו לעבוד לי טורנטים של פיירטביי וRARBG ואחרים, אבל משום מה טורנטים מטראקרים ישראלים עובדים. הטורנטים התקועים לא יורדים לאט - הם לא מתחברים בכלל. ניסיתי דרך יוטורנט וDELUGE, והבעיה בשניהם. DHT מופיע כ waiting for announce והטראקרים connection timed out ההורדות - connecting to peers 0.0% זה ממש מוזר שטראקרים מסויימים עובדים ואחרים תקועים. הצילו!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by leoleo,

אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה

23. Started by danielpet,

יש לי אופציה לקנות את הנתב במחיר ממש טוב, איך הוא מבחינת תפקוד? יש לי שני מחשבים אחד נייד של מק והשני נייח פיסי

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. הדיון בקשר לAP עבר לתראד הזה שלום לי יש לפטופ עם תקן G ונתב עם תקן G והקליטה לא טובה ברוב הבית. אני קונה מחשב נייח ואני רוצה שיהיה לו יכולת WIFI אז אני מתלבט בין הדברים הבאים - לקנות למחשב נייח כרטיס תקן G ולהסתפק בקליטה גרועה מאוד. לקנות לנייח תקן G אבל לקנות נתב חדש של תקן N. האם זה יפתור לי את בעיית הקליטה? כלומר נתב תקן N תומך בG אבל השאלה שלי היא האם הוא תומך כמו נתב תקן G רגיל כלומר קליטה כמו בנתב G או שיהיה שיפור בכך שאני אשתמש בנתב N ומקלטי G. לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולהישאר עם תקן G בנייד. לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולקנות לנייד תקן N. לקנות נתב תקן N בלבד ולהתמש בנתב G הקיים כAP. מה הכי כדאי מבחינת יעילות ועלות. (ברור לי שלהעביר הכל לN זה הכי טוב אבל הכי…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.