רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את ה1043 V2 (כחול כהה) כדי שישמש כAP במקום נתב ישן Edimax 6425 בן 6 שנים שהתחיל לעשות בעיות. הנתב הישן היה מחובר למודם-ראוטר של בזק (netgear DGN2200) בצורה קווית דרך הWAN שלו והיה מוגדר כSSID נפרד. את הנתב החדש חיברתי בהתאם למדריך המעולה באתר של צ'יף כדי שישמש כAP לאותו SSID של הנתב של בזק. ביצעתי את כל השלבים במדריך וחיברתי את הקו מהנתב של בזק אל אחת מיציאות הLAN של הנתב החדש. SSID זהה עם הצפנה וסיסמה זהים, ערוץ שונה, DHCP בנתב החדש מבוטל והIP שלו שונה לתחומי הסגמנט של הנתב של בזק אך מחוץ לטווח החלוקה (נתב בזק: 10.0.0.138, טווח חלוקה: 10.0.0.1-10.0.0.32, נתב חדש: 10.0.0.139). הכל עובד בסדר, רק שיש בעיה אחת. האות נמוך גם יחסית לנתב הישן של אדימקס. אם קודם היית…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי במספר מחשבים שכפולים של תיקיות שיצרתי. התיקיות כמעט זהות (99%) חוץ משינויים שנעשו רק באחד המחשבים ולא "סונכרנו" ידנית. אני רוצה לסנכרן בין התיקיות עם DROPBOX. יש דרך לעשות את זה בלי לסנכרן את אחת התיקיות לדרופבוקס ואז במחשב השני "להוריד את התיקיה כולה מהענן" בפעם הראשונה, ואז להשוות שינויים?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי לי סוף סוף MediaCenter בבית כאשר המחשב הרגיל שלי משמש גם כשרת קבצים. לצערי לוקח לי הרבה זמן להעתיק מידע מהמחשב שלי לMedia Center. כמה Router שיכול לספק לי מהירות של 1GB ברשת הפנימית? תודה רבה, ארז
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי כולם! מנסה לחבר ראוטר tplink כמשני לראוטר של סלקום כראשי ולא מצליח לי... כשאני מתחבר באלחוטי למשני הוא כותב לי - no internet כשאני מתחבר לראוטר הראשי ומקיש את כתובת IP המשני אני מצליח להגיע להגדרות שלו ככה שיש חיבור אלחוטי ביניהם אבל עדיין אין לי רשת במשני. אני יודע את כתובת הראוטר של סלקום, שיניתי את כתובת הראוטר של tplink לאותה כתובת של סלקום רק בשינוי ספרה אחרונה ל2 ביטלתי dhcp server בראוטר tplink. האם זה קרה למישהו גם??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק. מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא. האם עוד מישהו נתקל בזה? כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק. אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי D-Link DSL-G256DG של בזק. הנתב מגיע עם 2 כניסות USB 2.0, מה שאמור להביא ביצועים של כ30MB/s. לצערי הרב אני מגיע למקסימום של 5MB/s כשאני מנסה להעביר קבצים (או סטרימינג) מהכונן 1TB שמחובר לנתב - לכל מקום אחר ברשת הביתית שלי. כמובן שבדקתי והכונן מגיע לסביבות ה100MB/s על USB3.0 ול כ30MB/s על USB2.0. מישהו חווה בעיה דומה? למישהו יש רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מגבר אותות WIFI כדי לשפר את הקליטה והשידור במיחשוב הביתי שלי (לא מדובר באנטנה אלא ב"קופסא" שאליה מחברים אנטנה) . לפי מה שראיתי ההיצע והמחיר של מגבר אותות WIFI בארץ מאוד מאכזב. לכן ברצוני לקנות את המוצר בחו"ל. מה שלא ברור לי הוא מהו סיווג המכס של מגבר זה (כדי שאדע מהם מיסי היבוא החלים על המגבר, חוץ ממע"מ כמובן). לפי פרסומי המכס נראה לכאורה שסיווג המכס של מגבר אתות WIFI הוא : 16_85_17_6000 (חלק 16, פרק 85, סוג 17 ,סעיף 6000 ), כמו כן לפי הסיווג הזה לא חלים (כנראה) על המגבר הזה מיסי יבוא (חוץ ממע"מ כמובן). יתכן שאני טועה לגבי הסיווג והמיסוי, לכן אני שואל כאן ליתר בטחון: האם יש מישהו כאן שיודע מהו סיווג המכס של מגבר אותות WIFI או שיודע בבטחון רב מהם מיסי היבו…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר עם 4 רגלים של 1G שיש לו יותר מיציאה אחת של WAN תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אין אני לא מאמין איזה שיפור עצום ההורדות שלי עבור מאז ששידרגתי פעם הייתי צריך לחכות ל-4 בלילה כדיי להוריד במהירות סבירה (מעל 30) בלי מנהל הורדה כלשהו (במירק) עכשיו אפילו בשעות עומס אני מוריד במהירות של 46 קילו אני לא יודע מי גילה את זה אבל באמת מגיע לו איזה פרס נובל או משהו
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם בזק עובדים עליי? לפורום שלום , מזה חצי שנה אני גולש במהירות 5 מגה... החל משלשום בבוקר הנורית סנכרון של המודם עם הקו טלפון לא היתה יציבה והתחילה להנתק באופן קבוע ולהתחבר אחרי כמה שניות שוב. התקשרתי לתמיכה של בזק שאמרו לי שהנתונים של הקו שלי לא טובים, ושלחו לי טכנאי... הטכנאי מתקשר אליי שעתיים אחרי אומר לי ככה:"תקשיב אתה תושב צפון תל אביב, צפון תל אביב רחוקה מאוד מהמרכזיה הראשית שלנו לכן למהירות 5 מגה יש כל הזמן ניתוקים בקו" ושאמרתי לו שאני גולש במהירות הזאת כבר חצי שנה בלי אף בעיה אחת הוא ענה לי :"זה נס" אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ושיבדוק לי את זה , הוא דיבר עם המנהל עבודה שלו והגיע אליי הביתה בדק את הקו ואמר לי שהוא נותן לי את המודם החזק ביותר שיש להם כרגע(שנותנים בד…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-