עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by satlan1,

שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הדיון בקשר לAP עבר לתראד הזה שלום לי יש לפטופ עם תקן G ונתב עם תקן G והקליטה לא טובה ברוב הבית. אני קונה מחשב נייח ואני רוצה שיהיה לו יכולת WIFI אז אני מתלבט בין הדברים הבאים - לקנות למחשב נייח כרטיס תקן G ולהסתפק בקליטה גרועה מאוד. לקנות לנייח תקן G אבל לקנות נתב חדש של תקן N. האם זה יפתור לי את בעיית הקליטה? כלומר נתב תקן N תומך בG אבל השאלה שלי היא האם הוא תומך כמו נתב תקן G רגיל כלומר קליטה כמו בנתב G או שיהיה שיפור בכך שאני אשתמש בנתב N ומקלטי G. לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולהישאר עם תקן G בנייד. לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולקנות לנייד תקן N. לקנות נתב תקן N בלבד ולהתמש בנתב G הקיים כAP. מה הכי כדאי מבחינת יעילות ועלות. (ברור לי שלהעביר הכל לN זה הכי טוב אבל הכי…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by viper_sb,

אני מחפש ראוטר עם 4 רגלים של 1G שיש לו יותר מיציאה אחת של WAN תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלא תהיה כניסה אוטומטית לראוטר .... אלה לוגאין כול פעם מחדש ...

10. Started by oOMrYairOo,

אהלן וחג שמח יש לי שאלה מקווה שתוכלו לכוון אותי יש לי בבית ככה פלייסטיישן 4 שמחובר לצ'קפוינט 1000NW עכשיו יש לי בעיה בפלייסטיישן אני מקבל במשחקים nat restric אפילו שפתחתי פורטים נכונים בדיקת פורטים במחשב תקין הפורטים פתוחים בוודאות עכשיו איך אני יכול לעשות שהפלייסטיישן 4 יקבל כתובת של הספק ולא כתובת מקומית זאת אומרת שהצ'קפוינט לא יבצע NAT רק לפלייסטיישן יש למישהו כיוון? אגב בצ'קפוינט יש אפשרות ל Static Nat אבל כשאני בא להגדיר externat ip הוא נותן לי שגיאה של the wan ip address contains hidden ip address אגב מה זה בדיוק אלוהים יודע ... האיפי שאני מקבל מהספק הוא 84.111. אני מנסה להבין איזה איפי נסתר בדיוק יש?? אם בכלל אני מחובר להוט 200/5 הוטבוקס מוגדר כי מודם שמחובר…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן חבר'ה בבזק אמרו לי שאלה הראוטרים שיש להם או netgear DGN2200 בתקן N או D-link 2650U בתקן G אני לא ממש מבין בזה אני רק יודע שאני חייב טווח קליטה טוב! איזה לדעתכם עדיף לי? המהירות שלי תהיה או 5MB או 10 לא סגור עדיין. הטכנאי אמור להגיע בקרוב אז ככה שזה די דחוף. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אהלן חברים, רציתי לדעת - יש לי ממיר של הוט ואני מעונין לחבר אותו לטלויזיה באופן אלחוטי, האם קיימת האופציה ע"י רכיב כלשהו במקרה הזה? נמאס לי מהכבלים והממיר יושב במקום רחוק מהטלויזיה, מה שדורש ממני להעביר הרבה חוטים ארוכים על הקיר. רב תודות.

16. Started by blue_wolf,

האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by danezeq,

אם ארצה לגבות את כל החומר שלי ברשת, מה השירות המומלץ ביותר? אבל משהו יותר זול מדרופבורקס. הם רוצים 99 דולר לשנה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by 6600GT,

האם בזק עובדים עליי? לפורום שלום , מזה חצי שנה אני גולש במהירות 5 מגה... החל משלשום בבוקר הנורית סנכרון של המודם עם הקו טלפון לא היתה יציבה והתחילה להנתק באופן קבוע ולהתחבר אחרי כמה שניות שוב. התקשרתי לתמיכה של בזק שאמרו לי שהנתונים של הקו שלי לא טובים, ושלחו לי טכנאי... הטכנאי מתקשר אליי שעתיים אחרי אומר לי ככה:"תקשיב אתה תושב צפון תל אביב, צפון תל אביב רחוקה מאוד מהמרכזיה הראשית שלנו לכן למהירות 5 מגה יש כל הזמן ניתוקים בקו" ושאמרתי לו שאני גולש במהירות הזאת כבר חצי שנה בלי אף בעיה אחת הוא ענה לי :"זה נס" אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ושיבדוק לי את זה , הוא דיבר עם המנהל עבודה שלו והגיע אליי הביתה בדק את הקו ואמר לי שהוא נותן לי את המודם החזק ביותר שיש להם כרגע(שנותנים בד…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, אני עם 30 מגה, תשתית הוט וספק הוטנט. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר LinkSys WRT54GL קושחה רשמית 4.30.13, שמשרת אותי נאמנה במשך שנים ללא בעיה, גם חוטית וגם אל-חוטית. הבעיה שצצה לאחרונה - אני מקבל פינג גבוה (בערך 100-150) ומהירות גלישה נמוכה יחסית (10-15 מגה)דרך הראוטר כשאני ברשת החוטית (קווי). כמובן שהבדיקה הייתה לחבר ישירות את המחשב למודם, ואז אני מקבל פינג נמוך ו-30 מגה רציף ויציב בבדיקות מהירות (speedtest.net). בדקתי את התופעה עם 2 כבלים שונים ב-2 מחשבים שונים. הבעיה היא בראוטר. עכשיו מה אפשר לעשות? לא הגדרתי שום הגדרות מיוחדות מאז שרכשתי אותו... אולי הוא "נדפק"/התקלקל? איך אפשר לבחון זאת מעבר לבעיה הנקודתית? האם שווה להתחיל להתעסק עם החלפת קושחה? tomato וכו'? …

20. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by raiman1,

הכיצד עושים זאת?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אוקיי המצב שלי כזה המודם מחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] שמחובר למחשב שלי בצורה חוטית אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה, אין לי מה לעשות מאז שאני מחובר ככה, הגלישה באינטרנט בסדר, גם ההורדה פחות או יותר כרגיל אבל כשזה מגיע להורדה בביטורנט, אני לא מצליח לעשות שהפורט יפתח כמו שצריך ואני מוריד על 0.3 [וכשהייתי מחובר ישירות לאדימקס הורדתי גם על 160] וגם במשחקי רשת [כולה מייפל סטורי] אני מקבל לאגים רציניים ומתנתק כל הזמן אחי, שנמצא במחשב בחדר השני, ומחובר דרך האלחוטי, חווה את אותה הבעיה מה לעזאזל אני יכול לעשות? בבקשה זרקו לי עצם, משהו, אני אובד עצות אני מחובר באינטרנט זהב, אם זה משנה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר איך לבחור מתאם Wifi.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by mhnuemhnue,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה דיי פשוטה. ברצוני לארגן לאן פארטי קטן של 6 אנשים, כולם יושבים עם המחשבים שלהם באמצע הסלון שלי וכולם מחוברים לחשמל + אינטרנט הבעיה היחידה, אני לא יודע אם זה יעבוד! יש לי ראוטר 4 יציאות + ראוטר 4 יציאות, 2 שקעים לטלפון, כלומר ADSL (אני בזק 014 + תשתית בזק) - אם אני מחבר ראוטר לכל שקע ומחבר 2 לראוטר אחד ו4 לראוטר אחר - האם לכולם יהיה אינטרנט? האם אני עדיין אצליח לפתוח שרת לאן וכולם ייכנסו? אני אשמח לתשובה ואם אפשר גם מדריך לארגן רשת לאן טובה. האם HUB זה חובה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.