רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715x ניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי ראוטר של PLANET דגם WRT 415. בבית הקודם הוא שימש אותי כראוטר כמובן,והוא מתחבר דרך המודם. בקיצור,אני רוצה לחבר אותו שוב,ולהפתעתי הוא כותב שיש לו בעיה או משהו,זאת אומרת הכל תקין והמנורות דולקות אבל יש לו שגיאה במחשב עצמו שקישוריות מוגבלת או משהו. ושאני עושה REPAIR זה עדיין לא עוזר . (ניסיתי גם לגלוש לא מגיב .) מה לעשות ? צריך להגדיר מחדש ? ואם כן איך כי הכתובת של זה לא עובדת לי הרי קישוריות מוגבלת.. ???
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהמרכזיה של בזק או עד כמה התשתית אצלי תומכת\יכולה לתמוך ?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות נתב אלחוטי עבור הבית. מדובר בדירה בת 100 מ"ר בערך, שטוחה. הוא ישמש לגלישת wifi ממחשב נייד, טאבלט וסמארטפון. אידאלית אני מעוניין שניתן יהיה לגלוש במהירות סבירה מכל פינה בבית. לא מדובר במשחקים או סרטים. במחשב הנייד יש לי כרטיס אלחוטי שתומך ב AC. שאלתי היא: האם תמיכה ב AC היא דבר משמעותי וכדאי ? או שההבדל בין AC ל 802.11n הוא לא משמעותי ? אינני יודע אם בטאבלט ובסמארטפון שלייש כרטיס אלחוטי של AC. בשני המקרים מדובר במכשירים שמריצים אנדרואיד. האם יש דרך לבדוק זאת ? האם תמיכה ב dual band היא דבר כדאי ? מה בעצם נדרש מהמחשב הנייד או הטאבלט והסמרטפון כדי ש dual band יהיה שימושי ? …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הי כולם! מנסה לחבר ראוטר tplink כמשני לראוטר של סלקום כראשי ולא מצליח לי... כשאני מתחבר באלחוטי למשני הוא כותב לי - no internet כשאני מתחבר לראוטר הראשי ומקיש את כתובת IP המשני אני מצליח להגיע להגדרות שלו ככה שיש חיבור אלחוטי ביניהם אבל עדיין אין לי רשת במשני. אני יודע את כתובת הראוטר של סלקום, שיניתי את כתובת הראוטר של tplink לאותה כתובת של סלקום רק בשינוי ספרה אחרונה ל2 ביטלתי dhcp server בראוטר tplink. האם זה קרה למישהו גם??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
http://torrentfreak.com/isp-speeds-up-customers-bittorrent-downloads-090418/ לא הכל נורא כל כך
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסתכלתי במפה שלהם ויש פריסה או התחילה פריסה באשדוד רחובות שזה 15 דק' מיבנה ואפילו בבית עובד שזה 5 דק' מיבנה (נסיעה) איך זה שעדיין אין ביבנה NGN?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי D-Link DSL-G256DG של בזק. הנתב מגיע עם 2 כניסות USB 2.0, מה שאמור להביא ביצועים של כ30MB/s. לצערי הרב אני מגיע למקסימום של 5MB/s כשאני מנסה להעביר קבצים (או סטרימינג) מהכונן 1TB שמחובר לנתב - לכל מקום אחר ברשת הביתית שלי. כמובן שבדקתי והכונן מגיע לסביבות ה100MB/s על USB3.0 ול כ30MB/s על USB2.0. מישהו חווה בעיה דומה? למישהו יש רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב תקן N איכותי אך צריכים לא מיוחדים מיידי, משתמש ממוצע. מחשב ראשי - כבל רשת. מחשב נייח - WIFI. 2 מחשבים ניידים - WIFI. וסלולארי אייפון - WIFI. טווח קליטה 10-20 מ' אלחוטי. אני מתלבט בין הדגמים של הנתבים הבאים: Edimax BR-6424n או Edimax BR-6524n - האם שווה להשקיע עוד כ-150 ש"ח בערך? נותן תמורה או שאפשר להסתפק בדגם לפניו? אגב למה יש לו שלושה אנטנות? והאם לדוגמא אני מעוניין לחבר אנטנה אחת או שניים והקליטה מספיקה, זה בסדר? השלישית שלא מחוברת לא פולטת קרינה מהיציאה שלה נכון? ואיזה כרטיס רשת מומלץ יותר: Edimax EW-7711UMn nLITE - חיבור USB רגיל. או Edimax EW-7711USn nLITE - תוספת של עוד 20 שקל בערך והוא עם אנטנה. אם האנטנה רק כדי לשפר את הקליטה, אז לא צריך כי ללא…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, -כמו שיש את ה adapters הפיציים, (לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-150Mbps-USB-Adapter-WiFi-802-11b-g-n-Dongle-150M-Mini-Network-Lan-Card/351816984903?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20131003132420%26meid%3D9e881994fcd94b118c8a298524aba340%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D122333501413 ) האם יש גם ap כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-