רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אני יכול להגן על קבצים או תקיות בשרת ftp?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח , אם מישהו יוכל לתת לי הסברים מתומצתים (כמה שורות) לגבי כל אחד מהמושגים ברשתות : 1. DNS 2. Broadcast 3. NAT 4. DHCP 5. DMZ 6. ipconfig. תודה רבה מראש! **עריכה: אין צורך הסתדרתי בסוף
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בהוט עם חיבור מודם או חיבור לנתב זה לא משנה, אני התחלתי לקבל מהירויות מצחיקות של 100KB או 50KB לפחות משני אתרים שאמור להוריד מעל 20MB לפחות, זה התחיל ביום של החגים. ניסיתי עם גיימר של 014 באתר של NVIDIA המהירות משתפרת אני מקבל 50MB בערך אבל לפעמים לא יציב. באתר של ATI אפילו עם גיימר אני מקבל רק 100KB בערך. תעשו בדיקה ותגידו מספרים, הורדה רגילה מ FIREFOX או IE עדיף משניהם. http://us.download.nvidia.com/Windows/314.22/314.22-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exe http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_beta2.exe
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שרכשתי את ה-TPLINK 1043ND יצרתי שיתוף בין המחשבים בבית : 2 ניידים המחוברים אלחוטית ונייח המחובר ישירות לנתב. כאשר אני מעתיק קובץ מהנייח לנייד מהירות ההעתקה איטית להחריד 0.56MB\S. איך ניתן לפתור זאת? אשמח
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת . כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנל מחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר עם 4 רגלים של 1G שיש לו יותר מיציאה אחת של WAN תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נראה לי שבגלל האיחוד עם ברק (או שזה הגיע מנטוויז'ן?) הם חוסמים שיתוף קבצים, אבל כנראה לא חמור כמו שהיה בברק. מה שכן קורה, אם אולי אני מוריד טיפה הרבה , האימיול והביטורנט מפסיקים לגמרי לפעול בלי שום בייט אחד שיורד ובביטורנט גם הUPLOAD מפסיק לפעול. לפעמים באימיול הUPLOAD פועל לפעמים לא. האם עוד מישהו נתקל בזה? כי לדעתי זה ההגדרה הקלאסית לחסימה-כמו שהיה\יש בברק. אגב, אני לא מוריד הרבה. אז יכול להיות שהם חוסמים מתי שיש להם עומס.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל. בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים, ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות. דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות). אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר, ועם הוט זה בלתי אפשרי. קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים. רציתי קצת ל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-20 מגה ולכן הלכתי להביא מודם-ראוטר מתאים - Netgear VVG2000. לפני כן הייתי על מהירות נמוכה יותר עם מודם של אותו יצרן מדגם SG834NU. לאחר השידרוג, במקום להחזיר את המודם-ראוטר הישן, החלטתי להשאיר אותו אצלי ולהשתמש בו כרפיטר לקומה העליונה בבית, במקום הסימנס השחור הישן, זאת כיוון שאני רוצה שהם יעבדו על תקן N במהירות גבוהה (מה שהסימנס לא תומך בו). עד כאן ההקדמה מכיוון ששני הראוטרים תומכי WPS, ניסיתי במשך כמה שעות לנסות ולהבין איך אני "מחבר" ביניהם, אך ללא הצלחה. בממשק של המודם החדש לחצתי על חיפוש התקנים ובמודם הישן לחצתי פיזית למשך כמה שניות על כפתור החומרה שנמצא בחזית המכשיר, אבל ללא הצלחה. האור בכפתור נדלק קבוע, אבל ה-VVG200…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי ואללה בזק ירחיבו את הפס הרחב והכל ב 10 מיליון שקל
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם בזק עובדים עליי? לפורום שלום , מזה חצי שנה אני גולש במהירות 5 מגה... החל משלשום בבוקר הנורית סנכרון של המודם עם הקו טלפון לא היתה יציבה והתחילה להנתק באופן קבוע ולהתחבר אחרי כמה שניות שוב. התקשרתי לתמיכה של בזק שאמרו לי שהנתונים של הקו שלי לא טובים, ושלחו לי טכנאי... הטכנאי מתקשר אליי שעתיים אחרי אומר לי ככה:"תקשיב אתה תושב צפון תל אביב, צפון תל אביב רחוקה מאוד מהמרכזיה הראשית שלנו לכן למהירות 5 מגה יש כל הזמן ניתוקים בקו" ושאמרתי לו שאני גולש במהירות הזאת כבר חצי שנה בלי אף בעיה אחת הוא ענה לי :"זה נס" אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ושיבדוק לי את זה , הוא דיבר עם המנהל עבודה שלו והגיע אליי הביתה בדק את הקו ואמר לי שהוא נותן לי את המודם החזק ביותר שיש להם כרגע(שנותנים בד…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-