עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by intermaster,

שלום לכם, האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שמחשב נייד עם Windows 7 PRO יעבוד מול שני שרתי DC ברשתות שונות? יום אחד יהיה ברשת עם שרת DC1 ויום שני יהיה ברשת עם שרת DC2 וכמובן שיזכור את ההגדרות אוטומטית ליום השלישי שבו הוא חוזר לעבוד מול DC1. תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. היי לכולם, יש לי בעיה מעצבנת שבזק/בזק בינלאומי לא מצליחים לפתור או בכלל להכיר שיש בעיה ורציתי לבדוק עם משתמשים אחרים האם קרה גם לכם בעבר או מה המצב אצלכם כעת. יש לי חיבור 20 מגה VDSL במשך כמעט שנה כאשר במשך חצי שנה פחות או יותר מאז שעברתי לראוטר של VDSL DLINK 6740 הפינג להופ הראשון היה 7 MS. לפני כמה חודשים הפינג בהופ הראשון קפץ ל20-22 MS ומאחר שהספק והתשתית לא מצאו בעיה הם האשימו את הראוטר שהוא לא תקין. חשוב לי לציין שכאשר עלתה הבעיה לראשונה דיברתי עם בזק ולאחר כל מיני איפוסים למיניהם הפינג חזר לתקין לשבוע בערך אבל אז שוב עלה ולכן מצאתי עצמי בטיול לבזק סטור. החלפתי ראוטר אך הבעיה לא נפתרה ולאחרונה אני חווה בעיות של ניתוקים (משהו שעדיין בטיפול) כך שהיה אצלי טכנאי בשבוע ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...

6. Started by EmanuMan,

שלום, יש לי smart tv בסלון ויש איתו בעיה,הוא לא קולט מספיק טוב את ה-WIFI מהחדר שלי (חדר ממ"ד) שהוא במרחק של בערך 9 מטר מהטלויזיה. הומלץ לי מסמסונג (החברה שממנה קניתי את ה-TV) לרכוש ריפיטר כדי להגדיל את טווח האות. על איזה ריפיטר תמליצו לי? ועד כמה הוא אפקטיבי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by EliranB,

לקחתי (קניתי ועוד לא שילמתי) עכשיו ממישהו ראוטר של 2WIRE דגם 1000S ואין לו את הדיסק התקנה של הHome Portal אם אני לא משיג אותה עד מחר אני מחזיר לו את זה והוא נוסע לחו"ל בבקשה תעזרו לי להוריד את זה מאיפה שהוא

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by sprinter,

שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by gbguy,

עד לא מזמן הייתי מחובר לתשתית של בזק דרך אחת החברות הלאו קוסט שנתנו שירות סיטונאי. הכל עבד חלק עד שהחלטנו (אני ושאר דיירי הבית) לעבור לאנלימיטד. באנלימיטד החיבור לשרת הוא ע"י IP Dynamic, וכך אני עובד. מהיום הראשון גליתי שיש לי ניתוקים, התקשרתי לחברה והם אמרו שהתשתית שלהם תקין והם משדרים אלי בצורה תקינה, והבעיה היא בראוטר. התחילו לשאול אותי שאלות לגבי תדרים שלא היה לי מושג, ונתנו לי הרגשה שהבעיה היא בראוטר. מאז הגדרתי 2 רשתות (אחת שעובדת על תדר 2.4GHZ והשניה בתדר 5GHZ). הבעיה לא נפתרה. היות ואני גר בדירה, חשבתי שאולי אני משדר בערוץ בנוסף עם משדר אחר בדירה, גליתי שלא, אבל בכל זאת בחרתי ערוץ שרחוק משאר הערוצים בדירה. הבעיה לא נפתרה. היום נכנסתי ליומן וראי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רב, לאחרונה אני חווה תופעה שהוגדרה ע"י בזק כ"כשל בחיבור". בפועל מה שקורה זה שכאשר אני מנסה לגשת לאתר כלשהו אני לפעמים מקבל שלא ניתן להציג את הדף (אע"פ שבכל הזמן הזה אני מחובר באופן רציף לאינטרנט), לאחר רענון העמוד הדף לרוב עולה. במילים אחרות נראה שיש מעין הפרעה רגעית כזאת כשאני מנסה לגלוש. לאחר שיחה עם עם בזק (התשתית), נראה שהבעיה אינה בקו אלא בראווטר עצמו (siemens sl2 141). הם טוענים שאין לי אחריות עליו יותר מאחר וכבר עברה שנה וניתנת עליו רק אחריות יצרן לשנה. הנציגה בטלפון הציעה לי להצטרף ל"תמיכה אלחוטית" או משהו בסגנון בעלות של 7 שקלים לחודש (בטח למשהו כמו שנתיים) ושאז אני אזכה באחריות מחדש עבור הנתב שלי. אח שלי אומר שהיא התכוונה להצטרפות לשירות שיזכה אותי בנתב חדש…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by swisaavi,

אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by aviram20,

האם צריך איזה משהו מיוחד או שזה כמו שה2 וחצי שיש לי עכשיו ..? מה לגבי תשתית ? צריך איזה משהו מיוחד ?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by D-Bang,

כשאני מפעיל את הפקודה ipconfig /all הוא מראה לי משהו מוזר תחת הכרטיס רשת (אליו מחובר הנתב) subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 DHCP Server: 192.168.1.1 DNS Server: 192.168.1.1 הכתובת שחוזרת על עצמה זה הכתובת של הראוטר שלי, 3COM, וזה לא היה ככה קודם (לכל שם הייתה כתובת נפרדת) בהגדרות TCP/IP גם הIP וגם הDNS עומדים על Automatic. אני גולש באינטרנט בלי בעיה, אבל אני לא יכול להגדיר IP סטטי (בשביל המיול) ונראה שזה עושה בעיות בחיבור רשת אלחוטית.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

כהמשך לדיון הזה. כמו שכתבתי בדיון הקודם, אני מחובר עם הספק 012 קווי-זהב בתשתית הכבלים (חבילה של 1.5MB). בכמה החודשים שאני מחובר איתם התחילו לצוץ מדי פעם בעיות איטיות, אבל אלה היו בעיות שוליות שאפשר היה להסתדר איתן. אבל מה-1 לאוקטובר בעיית האיטיות נהייתה גרועה יותר (פינגים של 700-800, גלישה מאוד איטית בכל האתרים, הורדות מ-HTTP במהירות נמוכה יותר מ-40KB וכו') והיא נמשכת עד היום! בהתחלה, טענו בשירות התמיכה של 012 שהם לא מוצאים אצלי שום תקלה לפי בדיקות שערכו, אחרי עוד שיחת טלפון הם האשימו את חברת הכבלים בכך שהתקלה נובעת מאצלהם. אחרי שיצרתי קשר עם חברת הכבלים, הם הבהירו לי שהתקלה לא מאצלהם, וש-012 מנסים להתחמק מאחריות (באותו הרגע תיכננתי להתנתק מ-012 ומהכבלים וללכת לספק אח…

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שלום אני מנסה ליצור חיבור Remote Desktop מ-XP ל- Vista. אני מצליח לראות את המסך כניסה של הויסטה, וכשאני לוחץ על היוזר שאני רוצה להיכנס אליו (Administrator), אז הוא כותב לי : "החשבון שלך הפך ללא זמין, אנא פנה אל מנהל המערכת" ומנהל המערכת בבית זה אני, איזה קטע... אז פניתי אלי ולא היתה לי תשובה מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לתת בויסטה, כדי שמנהל המערכת יחבב אותי והחשבון שלי יהפוך ל"זמין" ? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomibandit,

עד לפני חודש לא היה לי בעיות באינטרנט .. אבל לפני חודש עברנו דירה על הדרך העלנו את המהירות של האינטרנט מ2.5 ל 5 מגה.. בזק לא יוכלים לספק לי את המהירות הנ"ל כי כניראה אני רחוק מהמרכזיה או מה.. אז האינטרנט לא יציב והם רוצים להוריד לי את החבילה ל 2 מגה מ5 בגלל חוסר יציבות, והם טוענים שתוך כמה זמן שזה ישתפר אני יוכל להעלות את החבילה.. יש לנו רשת של שלוש מחשבים ואנחנו מורידים וגולשים הרבה לכן רציתי לנסות את הוט אולי הם יכולים לספק לי את רוחב הפס.. הבעיה היא שיש לי ראוטר של eci 352 + ולפי מה שידוע לי הוא מתאים רק לבזק.. אז אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיתאים גם לכבלים.. איזה ראוטר אתם ממליצים ככה בין 200-300 ש"ח +- שיהיה טוב ויתאים גם לבזק וגם לכבלים ..?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by v0cht,

האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matan007,

אני בונה HTPC לסלון. לאחר שירדתי מרעיון הרשת האלחוטית בשל כל מיני סיבות טכניות, אני חושב להריץ כבל רשת מהמחשב בחדר לסלון. ירוץ על תעלות שבניתי בעבר לחוטים של הוט. 30 מטר כבל זה מה שאני צריך כי יש פניות וזה לא קו ישיר, ככה שזה יוצא בערך פלוס מינוס 25 מטר נטו ויישאר לי קצת ספייר. אני לא כל כך מבין ברשתות אבל הבנתי שיש סוגי כבלים. נתקלתי בכבל 30 מטר מסוג CAT5 במחיר של 70 ש"ח. האם זה מה שאני צריך? והאם המחיר טוב? http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16895 המטרה הסופית היא להריץ סרטי FHD ששוקלים 40GB כל אחד בצורה חלקה (ממחשב למחשב כמובן), שזה יוצא בערך 6 מגה לשנייה (הדוגמה היא בכוונה קיצונית לכיוון השלילי). האם כבל מסוג זה ובאורך של 30 מטר יצליח להעביר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. לאחרונה מהירות ההעלאה שלי ירדה מ-60 ק"ב לטווח מהירות של 20-25 ק"ב. החבילה שיש לי היא 2.5 מגה ואני יודע ששכה בערך זה אמור להיות בחבילה של 2.5 מגה אבל כל הזמן ההעלאה לא ירדה לי מה-55 ק"ב ועכשיו זה פחת בחצי, יש לזה פיתרון? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by rk666,

הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.