עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CrossFireX,

כרגע אני על תשתית HOT ועל ספקית NETVISION מהירות 12Mb כנראה עם חבילת גיימר (אם יש כזה דבר בכלל,לא מרגיש שום שינוי). פעם היה לי 2.5Mb עם אותו שילוב והיה לי פינג ממש נמוך עם חבילת גיימר, אני שוקל לחזור למהירות הזו! לפחות לא היו לי לאגים! יש איזושהי אופציה באיזושהי חברה לקבל מהירות יחסית גבוהה (בין 30 ל-50 Mb) עם פינגים נורמלים במשחקי רשת על שרתים אירופאיים/אמריקאיים? נ"ב אני גר במרכז הארץ, חשבתי שזה חשוב כי שמעתי שבמידה ואני גר קרוב למרכז של אחת מהספקיות זה יותר טוב או משהו כזה. תודה רב רבה מראש. נ"ב, POWER/PRIVATE NGN 50MB (או איך שלא קוראים לשטויות האלו היום) + חבילת גיימר + חיבור לכבל החדש ייסדר את הבעיה!?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אז אחרי ש"שידרגו" אותי בבזק ל-40 מגה וקיבלתי נתב חדש (DLINK 6850U) המהירות של החיבור ירדה בפועל, להערכתי בגלל הקליטה הפחות טובה של הנתב החדש. אני רוצה לחבר את הנתב הישן שלי (Edimax 6524n) עם כבל לנתב החדש ולהשתמש בו כ-AP. ניסיתי להיעזר במדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל...איך אני מוצא את תחומי הסגמנט של הנתב החדש ? נכנסתי לתפריט ולא ממש הצלחתי למצוא את עצמי שם (IP 10.0.0.138) עריכה : שאלתי בבזק ונאמר לי שהטווח זה 10.0.0.1-32 האם להגדיר את הנתב הישן ל-10.0.0.33 זה בסדר ? האם צריך לעשות את זה בהגדרות ה-LAN של הנתב הישן ? ניסיתי לשנות אך הוא דרש גם שינוי של טווח ה-DHCP

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by STi,

שלום, אני מעוניין להצטרף לפרטנר TV, יש לי רשת ביתית עם חיווט לכל הבית (בית חדש, התקנתי את הכל בארוך חשמל, CAT7) מסתבר שצריך להשכיר מהם ב17 ש"ח בערך לחודש.. מה שהוך את זה לפחות אטרקטיבי בשבילי. רצית לברר מהן הדרישות שלהם, מה בעצם צריך? האם כל נתב+מודם VDSL? עם הנציגה שלהם לא ממש קיבלתי מידע (גיליתי לה שמודם וראוטר הם שתי דברים שונים (-: היא הייתה בהלם ) בעיקרון מבחינת הממיר, הוא יחובר בכל מקרה עם כבל CAT7 ישירות לתשתית בבית שאר המכשירים בבית- מכשירי סלולר ומחשבים ניידים (ללא צורך מיוחד).. כלומר אין שימוש רציני בWIFI וכל הצרכנים הגדולים גם ככה מחוברים בכבל.. האם זה לדוגמא יעשה את העבודה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אז ככה...אני מטייל דיי הרבה,ברוב בתי המלון יש אפשרות לאינטרנט בחדר הבעיה היא שהחיבור שם תמיד LAN.... מה שאני מחפש זה בעצם ראוטר כמה שיותר קטן וקומפקטי שמצד אחד ניתן יהיה לחבר אליו את השקי LAN של הבית מלון ומצד שני הוא יספק אינטרנט אלחוטי לכול החדר....זה מאוד שימושי אם יש כמה מחשבים או אם יש פלאפון שיש לו רקWIFI ואין אפשרות לחבר אותו פיזית לLAN. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by R3,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by dimashk,

תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום, שדרגתי את ה-ADSL ל-4MB וקיבלתי במבצע נתב+מודם Rotal RTA 1025W. כמו כן, קניתי מבזק סטור במבצע מתאם USB לרשת אלחוטית (רציתי PCI, אבל זה מה שיש להם). התקנתי את הנתב, הגדרתי ISP, חיברתי אותו לשני מחשבים בחיבור חוטי, והאינטרנט עובד כמו שצריך בשני המחשבים. ניסיתי להתחבר באלחוטי (ממחשב שלישי) בעזרת מתאם ה-USB, אבל הוא לא מצליח להתחבר. אני יכול לראות ברשימה את ה-SSID שהגדרתי בנתב (עוצמה 70%), אני יכול לראות גם רשתות אחרות בסביבה. אני מצליח להתחבר לרשתות אחרות, אבל לא מצליח להתחבר לרשת שלי (נשאר ב-connecting...). ניסיתי עם ובלי הצפנת WEP, אבל זה לא משנה כלום. בזק החצופים דורשים תשלום מיוחד עבור תמיכה ברשתות, למרות שאת כל הציוד קניתי מהם. מישהו מכיר, מישהו יכול לעזור? תודה …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by rb024,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת אני מקבל 169.254... העניין זה שזה לא רק בהתקן אחד, בכל התקן תקשורת במחשב (בכרטיס האלחוטי, בכרטיס הקווי, אפילו בכרטיס USB אלחוטי שחיברתי) קיבלתי את אותה כתובת ERROR... לגבי הרשת, כמובן שהתחברתי לרשתות חילופיות אלחוטיות (ובת"א בלי עין הרע לא חסרים כאלה) וניסיתי גם קוויות אלטרנטיביות אך ללא הועיל. אני זוכר שבווינדוס XP היה איזה תוכנת WINSOCK שעשתה את העבודה, אבל לא מצאתי משהו חילופי לוויסטה, חשבתי אולי netsh winsock reset דרך ה-CMD יעזור, אבל זה לא... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אהלן, אני צריך להחליף את הראוטר הביתי שלי. בבית יש מחשב נייח (יחובר ישירות למחשב) ומחשב נייד (יחובר באופן אלחוטי). הבעיה - הראוטר צריך לתפוס מרחק רב. הבית הוא בגודל של 2 קומות גדולות וצריך שתהיה קליטה בין הקומות (הראוטור יישב למעלה, הנייד בקצה השני למטה). השימוש הוא שימוש ביתי (בעיקר ביטורנט בנייח, גלישה בסיסית בנייד) על גבי אינטרנט 5 מגה (כרגע ADSL, יש מצב לHOT). איך הראוטר DLINK DIR-615? האם הוא ייספק לי את הצרכים? אם אני אשדרג את האינטרנט ל12 מגה נגיד הוא יידע להעביר לי את כל המהירות (לפחות לנייח)? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. היי, יש לי במספר מחשבים שכפולים של תיקיות שיצרתי. התיקיות כמעט זהות (99%) חוץ משינויים שנעשו רק באחד המחשבים ולא "סונכרנו" ידנית. אני רוצה לסנכרן בין התיקיות עם DROPBOX. יש דרך לעשות את זה בלי לסנכרן את אחת התיקיות לדרופבוקס ואז במחשב השני "להוריד את התיקיה כולה מהענן" בפעם הראשונה, ואז להשוות שינויים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. האם יש יתרון לאחד מבין השניים מבחינת חוזק השידור והקליטה בבית? (הגרסא של 1043 החדשה). מדובר על בית 100 מטר ללא ממד הראוטר בערך במרכז. תודה!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by KF,

שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?

14. שלום, לאחר שרכשתי את ה-TPLINK 1043ND יצרתי שיתוף בין המחשבים בבית : 2 ניידים המחוברים אלחוטית ונייח המחובר ישירות לנתב. כאשר אני מעתיק קובץ מהנייח לנייד מהירות ההעתקה איטית להחריד 0.56MB\S. איך ניתן לפתור זאת? אשמח

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכם, מחפש תוכנה לניטור רשת ביתית מבחינת עומסים. לדוגמא: איזה מחשב מעמיס על הרשת, חלוקת פס ועומס בין המחשבים השונים וכ"ו... תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. Started by morisone,

שלום לכם, לא מזמן רכשתי ראוטר של חברת EDIMAX מדגם BR-6424. מאז רכשתי אותו, אני נתקל בבעיה מאוד מעיקה. יש לי 3 מחשבים בבית (2 נייחים+1 נייד) ואייפוד טאץ' (iTouch). במחשב הראשי בבית שנמצא בטווח 0 ממקום הימצאו של הראוטר האינטרנט עובד כמעט באופן תקין (במהירות סבירה לנדרש). במחשב הנייד מדגם LENOVO הקליטה היא של כ-60% וגם שם האינטרנט לרוב עובד באופן תקין ומהירותו סבירה ביחס לנדרש. אך במחשב השלישי שמה שמפריד בינו לבין הראוטר הוא קיר בטון יש המון שיבושים; לעיתים המחשב כלל לא מתחבר לאינטרנט כשהוא מחובר לראוטר וכשיש אינטרנט הוא עובד באופן מאוד מאוד איטי. גם במכשיר ה-iPod Touch ישנה את אותה בעיה כמו במחשב שישנה אצלו בעיה עם הראוטר. האינטרנט גם שם מאוד מאוד איטי והקליטה היא 100%. אנ…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ~Pizza~,

היי אנשים. אני צריך בבקשה מלצה לראוטר+מודם (מכשיר אחד). מעדיף משהו שאני יכול להביא מEbay. הראוטר שלי ישן ובשביל לשדרג ל40 מגה בבזק אני חייב שדרוג. Wifi, ACL, פיירוול מובנה יהייה נחמד. עד 400 שקל. אולי משהו נחמד של סיסקו? יכול לעבוד? משהו בסיסי יחסית, 300 שקל אמור להספיק נכון?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Kurichar,

אהלן חברה, לפני פחות משנה עברתי לבית פרטי עם הראוטר היחידי שהיה לנו. נקודת החיבור של הראוטר הייתה בקומת קרקע, שזו קומה שאין בה שום מחשב או מכשיר שמצריך חיבור קווי לרשת. כל המחשבים והמכשירים שכן מצריכים, נמצאים בקומה השנייה. הפתרון הכי הגיוני היה להעביר כבל רשת ישיר, אך זהו פתרון לא כל כך אסתטי ודורש טיפה סידור. פנינו לבזק והם הציעו לנו מכשיר הנקרא Bspot בעל שתי יחידות. יחידה אחת המתחברת לרשת הטלפון ולראוטר בקומת קרקע והיחידה השניה מתחברת לרשת הטלפון בקומה השניה, ומאפשרת חיבור קווי ישיר למחשב. הרעיון היה נחמד והמחיר שלו היה 15 שח לחודש. הלכנו על הרעיון הזה ובתכלס עד עכשיו הוא עבד סביר למדי. אך החלו התנתקויות רבות ורציתי לדעת האם יש פתרון חלופי, בעל רכישה חד פעמית…

19. אז יצרתי Network Bridge... יש בו 3 חיבורים..... 1. חיבור האינטרנט (חיבור לראוטר) 2. חיבור VPN 3. חיבור הHTPC הHTPC שלי נמצא בחדר שלי איפה שהמחשב, הוא מחובר אליו ישירות בכבל רשת, כל הגישה שלו לרשת ולאינטרנט מתבצע דרך המחשב. כרגע הHTPC משתמש רק באינטרנט הביתי שלי.... ואני מעוניין שתהיה לי האופציה לבחור מתי הוא ישתמש באינטרנט של הVPN ומתי בביתי.... ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט אך ללא הצלחה. מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Imtheman,

חיברתי עכשיו את שני המחשבים שלי משום מה שאני מנסה להכנס לאחד מהם הוא רוצה " סיסמת רשת" מה זה הסיסמת רשת הזאת איפה אני מגדיר אותה זה לא אמור להיות הסיסמה של היוזר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אוקי, אני צריך לקחת ציוד מבזק סטור לקראת שדרוג מהירות. האם אני מגיע לחנות והם נותנים לי מה שבא להם / מה שיש להם במלאי, או שיש מבחר ואני יכול לבחור ? אילו אופציות ומה הכי מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by nirziv,

Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום רב, לאחרונה אני חווה תופעה שהוגדרה ע"י בזק כ"כשל בחיבור". בפועל מה שקורה זה שכאשר אני מנסה לגשת לאתר כלשהו אני לפעמים מקבל שלא ניתן להציג את הדף (אע"פ שבכל הזמן הזה אני מחובר באופן רציף לאינטרנט), לאחר רענון העמוד הדף לרוב עולה. במילים אחרות נראה שיש מעין הפרעה רגעית כזאת כשאני מנסה לגלוש. לאחר שיחה עם עם בזק (התשתית), נראה שהבעיה אינה בקו אלא בראווטר עצמו (siemens sl2 141). הם טוענים שאין לי אחריות עליו יותר מאחר וכבר עברה שנה וניתנת עליו רק אחריות יצרן לשנה. הנציגה בטלפון הציעה לי להצטרף ל"תמיכה אלחוטית" או משהו בסגנון בעלות של 7 שקלים לחודש (בטח למשהו כמו שנתיים) ושאז אני אזכה באחריות מחדש עבור הנתב שלי. אח שלי אומר שהיא התכוונה להצטרפות לשירות שיזכה אותי בנתב חדש…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כפי שתראו בתמונות יש לי 9 חוטים בתוך ה-CAT5 - חוט אחד מנחושת בלי כיסוי. אני רוצה לחבר את הכבל לנקודה בקיר לשם הקמת רשת חוטית. אני מעוניין לחבר את כל הכבלים [כך שיתמוך ברשת בתעבורה של ג'יגה] אפילו אם עדיין אין בארץ ציוד ייעודי לשם כך כדי לעשות הכנה שכאשר יהיה ציוד תומך, כל החיבורים יהיו מוכנים ורק להחליף ראוטר. לא הבנתי לאן לחבר את החוט בלי הכיסוי [נחושת] ולאן בדיוק לחבר את כל הכבלים. בהנחה שאני צריך חיבור ישר ולא מוצלב איך אני עושה את זה? תקן A/B מה זה אומר? אני מצרף תמונות מקווה שזה יעזור.. 1 2 3 4 5

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.