רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של D-Link מדגם DI-524 ויש לי בעייה שתכנות מסויימות לא עובדות. עברתי אחר המדריכים המצויינים שב portfarword.com אך עדיין אין שינוי. ווידאתי שבהגדרות הראוטר הפורטים הנ"ל פתוחים אך עדיין התכנות לא עובדות וגם כלי הבדיקה מראים שהפורטים חסומים. ניסיתי גם לכבות את הפיירוול שעל המחשב האישי שלי, לא עזר. יש למישהו הצעות? מה שעשיתי (לפי המדריך) זה לתת למחשב שלי IP סטאטי. להגדיר בממשק הניהול של הנתב "virtual server" עם הפנייה של הפורטים הרלוונטים לתכנות לאייפי של המחשב שלי.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן שדרוג נרחב לרשת האינטרנט הביתית, השלב הראשון הוא החלפת החומרה. אני מתכנן להחליף את המודם + נתב (הביזיוני) הנוכחי שקיבלתי מאורנג', ולעבור לקומבינצייה של מודם מבזק, ונתב שאקנה בנפרד. הדרישות מהנתב הן: 1) אין צורך בשום יכולות אלחוטיות. הן יבוטלו לחלוטין. הנתב יונח בארון תקשורת במרתף, וישמש בתור ה- "מוח" של הרשת. אינטרנט אלחוטי בקומת הקרקע יופעל באמצעות APים. 2) הנתב צריך להיות חזק. מדובר בבית מרובה מכשירים ומשתמשים כבדים (גיימינג, הורדות, גיבויים לענן, Plex, סטרימינג של HD, גלישה אינטנסיבית, ועוד) שמסתמך רבות על הרשת. הנתב ישרת: - 5 מחשבים - כמה וכמה APים - 7 סמארטפונים - 2 טאבלטים - 2 HTPCים, אחד מהם הוא גם שרת להזרמת מדיה ו- Plex - מערכת שליטה\בית חכם…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משחק ב-AA והפינג הנמוך ביותר שהיה לי הוא 160. מה ניתן לעשות ע"מ להוריד את הפינג? מה הגורמים בהם תלוי הפינג ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-