עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Ruvka94,

שלום, יש לי ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק והוויי פיי בבית יחסית זוועה. אני רוצה להזמין את הראוטר הזה: http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html?admitad_uid=9f0b4a0fbd9ba3b635cd1d83a1fdb3b4 עכשיו השאלה שלי היא: אם יש לי בבית ראוטר משולב עם מודם אצטרך לקנות גם מודם בנפרד או שאפשר לחבר את הראוטר שאקנה למודם שלי? אם אין אפשרות כזאת, אשמח אם יש לכם המלצות על ראוטרים משולבים עם מודם טובים עד 200 שקל,

6. Started by dorcami,

שלום! לאחרונה קניתי מחשב נייד בארה"ב (DELL XPS 15), נועד לשימושי גלישה, עיצוב, משחקים, בקיצור די הכל. הבעיה היחידה היא שלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי במהלך השבוע ולכן אני נמצא בדילמה: האם לרכוש נטסטיק או שדי בלהסתפק בנקודת הגישה של הטלפון. כיום אני מקבל 5G בחבילת הגלישה שלי ומשלם 5 שקלים על כל 1G חריגה. לעומת זאת נטסטיק, לפי מה שראיתי, מתחיל באזור ה-60 שקלים לחודש באותן רשתות סלולריות, ולא מציע נפח גלישה גדול. לכן אני שוקל לחרוג בצורה חודשית מהחבילת גלישה שלי ולגלוש באמצעות נקודת גישה. אני תוהה מדוע לא כולם עושים זאת? האם יש פגיעה לטווח ארוך בטלפון בעקבות השימוש בו? האם יש משהו שאני לא הבנתי עד הסוף? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום יש לי בבית PC עם כרטיס של ASUS 560TI. בסלון (המרוחק מהמחשב) יש לי BOXEEBOX, רסיבר וטלויזיה. אני מעוניין להריץ משחק ב-PC ולראות ולשמוע אותו בסלון - וידאו באיכות גבוהה בטלויזיה ואודיו 5.1 ברמקולי בסלון. אני מוכן לקנות מחשב PC לסלון ולשים לו חומרה נדרשת. במילים אחרות - אל תתנו ל-BOXEEBOX להטעות אתכם. יש לי חיבור WIFI בתקן N בבית, ואני מעוניין להשתמש ברשת הזו להעברת התמונה והקול לסלון, בניגוד להקמת רשת ייעודית (כמו כל פיני פתרונות חומרתיים של טושיבה, לדוגמא). ניסיתי להעביר כבלים לסלון ובת זוגי איימה להעביר אותי לרחוב. הפנטזיה - לטבוע בתוך SKYRIM בסלון על מסך ענק ו-5 רמקולים. תודה לכם!

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by DoR TnT,

שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by barrrrrrrrrr10,

הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הי, האורנג בוקס בן השבע שקיבלתי מאורנג מתחיל לעשות בעיות. אני מחפש יורש. סוס עבודה מוכר ואמין במחיר של גג 100 דולר. אשתי שבוע הבא בניו יורק ואני רוצה להזמין לה למלון. יש לי ברשת מחשב אחד בכבילה ואחד אלחוטי, שלושה טלפונים וטאבלט, סטרימר אחד בכבילה ואחד אלחוטי. הכל בדירה אחת קטנה. האורנג בוקס לרוב בסדר אבל לפעמים מסרב לחבר את הסטרימר או בכלל מפסיק לשדר. אני רוצה לקנות נתב ותיק ולא דגם חדש ולא מוכר. כמה מועמדים שמצאתי באמזון: Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) Netgear AC1200 Smart Wi-Fi Router (R6220) D-Link AC1200 Wi-Fi Router (DIR-842) המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by silky,

היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. היי חברים, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-20 מגה ולכן הלכתי להביא מודם-ראוטר מתאים - Netgear VVG2000. לפני כן הייתי על מהירות נמוכה יותר עם מודם של אותו יצרן מדגם SG834NU. לאחר השידרוג, במקום להחזיר את המודם-ראוטר הישן, החלטתי להשאיר אותו אצלי ולהשתמש בו כרפיטר לקומה העליונה בבית, במקום הסימנס השחור הישן, זאת כיוון שאני רוצה שהם יעבדו על תקן N במהירות גבוהה (מה שהסימנס לא תומך בו). עד כאן ההקדמה מכיוון ששני הראוטרים תומכי WPS, ניסיתי במשך כמה שעות לנסות ולהבין איך אני "מחבר" ביניהם, אך ללא הצלחה. בממשק של המודם החדש לחצתי על חיפוש התקנים ובמודם הישן לחצתי פיזית למשך כמה שניות על כפתור החומרה שנמצא בחזית המכשיר, אבל ללא הצלחה. האור בכפתור נדלק קבוע, אבל ה-VVG200…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by chenrp,

שלום, לאחר התקנת HOTBOX בקומה התחתונה, שמתי לב כי יש בקושי קליטה בקומה העליונה (2 קומות). יש ברשותי EDIMAX BR-6228 והבנתי שיש לי מספר אופציות: 1.לקלוט בקומה העליונה ולשדר לכל הקומה. כלומר, הוא יקלוט את הHOTBOX וישדר לקומה (כמו AP). 2.לחבר ל HOTBOX ישירות עם כבל, ולבטל את ה WIFI של ה HOTBOX ושה EDIMAX יהיה הראוטר. 3. אופציות אחרות יתקבלו בברכה. אשמח לקבל הסבר כיצד לבצע את האופציות... הבנתי של EDIMAX שלי יש אופציה ל Universal Repeater. אבל לא ראיתי היכן מזינים את הססמא של הHOTBOX בEDIMAX על מנת שיעבוד כ REPEATER. תודה לעונים. ד.א. יש ל HOTBOX ססמא, ואני רוצה של EDIMAX גם תהיה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by נמשל,

איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום, אכלתי תסביך ואני לא מוצא לו תשובה באינטרנט שאני מצליח להבין. לצורך העניין יש לי בבית אינטרנט של בזק (תשתית+ספק) במהירות 100 מגה (שאם הבנתי נכון זה אומר 100mbps). ממה שהבנתי, כרטיס רשת בתקן n300 מסוגל לקלוט עד 37.5 מגה, אבל n300 תומך ב- 300mbps. אני מבין שיש הבדל בין mbps לבין mb/s, כאשר 300mbps זה 37.5mb/s, אבל האינטרנט שאני מקבל הוא 100mbps. למה לעזאזל כרטיס רשת בתקן n150 לא יכול לקלוט 100 מגה?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Jack_g,

יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני משחק ב-AA והפינג הנמוך ביותר שהיה לי הוא 160. מה ניתן לעשות ע"מ להוריד את הפינג? מה הגורמים בהם תלוי הפינג ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by AxeOr,

רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.

22. Started by nio,

מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. הכוונה למשתמש פשוט. לא שרתים למניהם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by freesoul23,

מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.