עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ran_cohen,

בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by XLEE,

שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

10. Started by ShmenTul,

קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Vega,

שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. יש לי חיבור VDSL במהירות 50 מגה עם מודם-ראוטר של D-Link 6740U. העברתי את ה-6740U למצב Bridge וחיברתי אליו D-Link DIR-655. בנוסף יש ברשותי גם נתב של TP-Link 1043ND. מכיוון שיש לי מדי פעם ניתוקים עם ה-655 ובנוסף מזמן לא יצאה לו קושחה עדכנית (גרסת החומרה שלי ישנה), רציתי לדעת האם אכן ה-655 עדיף או שעדיף לי לחבר את ה-1043ND ל-6740U. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by moshemordo,

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Vissor,

שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by extremex,

היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by matant13,

1. מגיע לי ראוטר אלחוטי מבזק, איזה מבין שניהם עדיף? 2. אצל מי מבין שניהם הקליטה טובה יותר? 3. אני מחובר ב5Mb, מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל דרכם את הראוטר של D-LINK בתקן N שהם מחלקים רק למי שיש לו 10Mb ? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by dandany,

שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by mrsph666,

תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. חברת TP-LINK, באמצעות המשווקת שלה - חברת בנדא-מגנטיק - משנה את תמהיל הנתבים המשווקים על ידה בישראל ושמה דגש על נתבים מתקדמים יותר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3610

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by spitzi,

היי, לפני שבוע התחברתי בדירה חדשה לאינטרנט 15 מב"ש של בזק וגם לקחתי ראוטר NETGEAR DGN2200 במסלול זיכוי. חיברתי את הנתב בחדר השינה לטלביזיה ולסטרימר באופן קווי, שניהם עובדים במלוא רוחב הפס. המחשב שלי יושב בממ"ד, שם יש קליטה חלשה וניתוקים, וכמו כן אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית רק 5 מב"ש. כמובן, אם אני מעביר את הנתב לממ"ד, יש לי במחשב מהירות הורדה מירבית 15 מב"ש, אבל אז אין לי קליטה בחדר השינה. שאלות: 1) האם יש נתב אלחוטי איכותי יותר, שחודר ממ"ד במידה כזאת שאני אקבל את מלוא רוחב הפס גם בממ"ד, עד 100 מב"ש שדרוג עתידי? 2) ראיתי שבזק מציעים גם מתאמים לחיבור קווי דרך שקעי החשמל או דרך שקעי הטלפון. לפי הרשום אצלם, החיבור דרך חשמל נותן עד 14 מב"ש ולכן לא מתאים לי. אם כן, רציתי ל…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yuval_200,

לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by dimashk,

תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים