רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק והוויי פיי בבית יחסית זוועה. אני רוצה להזמין את הראוטר הזה: http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html?admitad_uid=9f0b4a0fbd9ba3b635cd1d83a1fdb3b4 עכשיו השאלה שלי היא: אם יש לי בבית ראוטר משולב עם מודם אצטרך לקנות גם מודם בנפרד או שאפשר לחבר את הראוטר שאקנה למודם שלי? אם אין אפשרות כזאת, אשמח אם יש לכם המלצות על ראוטרים משולבים עם מודם טובים עד 200 שקל,
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסתכלתי במפה שלהם ויש פריסה או התחילה פריסה באשדוד רחובות שזה 15 דק' מיבנה ואפילו בבית עובד שזה 5 דק' מיבנה (נסיעה) איך זה שעדיין אין ביבנה NGN?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור לאינטרנט דרך בזק במהירות 40 מגה. הם אמרו לי שבפועל אני מקבל בין 20-30. כנראה שבאזור שלי במרכז תל אביב יש בעיה לקבל קצבים גבוהים יותר, ועל 100 אין בכלל על מה לדבר. בכל מקרה, יש לי נתב שקיבלתי מבזק- D-LINK DSL-6740U: אותו אני מחבר לקו טלפון וממנו אני מוציא RJ45 לראוטר TP-LINK TL-WR941ND: שמחובר לי למחשב וממנו אני מוציא את ה WIFI שלי (יש לו 3 אנטנות והנחתי שהוא יוציא לי קו יותר חזק). הבעיה היא שעדיין יש לי קו WIFI די גרוע בבית. ואני מדבר על דירה תלאביבת קטנה. המחשב והנתבים יושבים בחדר באמצע הדירה. מסביב לחדר רק קירות גבס, ואני יכול לשבת בחדר ליד, מרחק אוירי של 6 מטר מהנתב והוא …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב תקן N איכותי אך צריכים לא מיוחדים מיידי, משתמש ממוצע. מחשב ראשי - כבל רשת. מחשב נייח - WIFI. 2 מחשבים ניידים - WIFI. וסלולארי אייפון - WIFI. טווח קליטה 10-20 מ' אלחוטי. אני מתלבט בין הדגמים של הנתבים הבאים: Edimax BR-6424n או Edimax BR-6524n - האם שווה להשקיע עוד כ-150 ש"ח בערך? נותן תמורה או שאפשר להסתפק בדגם לפניו? אגב למה יש לו שלושה אנטנות? והאם לדוגמא אני מעוניין לחבר אנטנה אחת או שניים והקליטה מספיקה, זה בסדר? השלישית שלא מחוברת לא פולטת קרינה מהיציאה שלה נכון? ואיזה כרטיס רשת מומלץ יותר: Edimax EW-7711UMn nLITE - חיבור USB רגיל. או Edimax EW-7711USn nLITE - תוספת של עוד 20 שקל בערך והוא עם אנטנה. אם האנטנה רק כדי לשפר את הקליטה, אז לא צריך כי ללא…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של D-Link מדגם DI-524 ויש לי בעייה שתכנות מסויימות לא עובדות. עברתי אחר המדריכים המצויינים שב portfarword.com אך עדיין אין שינוי. ווידאתי שבהגדרות הראוטר הפורטים הנ"ל פתוחים אך עדיין התכנות לא עובדות וגם כלי הבדיקה מראים שהפורטים חסומים. ניסיתי גם לכבות את הפיירוול שעל המחשב האישי שלי, לא עזר. יש למישהו הצעות? מה שעשיתי (לפי המדריך) זה לתת למחשב שלי IP סטאטי. להגדיר בממשק הניהול של הנתב "virtual server" עם הפנייה של הפורטים הרלוונטים לתכנות לאייפי של המחשב שלי.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לקחת ציוד מבזק סטור לקראת שדרוג מהירות. האם אני מגיע לחנות והם נותנים לי מה שבא להם / מה שיש להם במלאי, או שיש מבחר ואני יכול לבחור ? אילו אופציות ומה הכי מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות נתב אלחוטי עבור הבית. מדובר בדירה בת 100 מ"ר בערך, שטוחה. הוא ישמש לגלישת wifi ממחשב נייד, טאבלט וסמארטפון. אידאלית אני מעוניין שניתן יהיה לגלוש במהירות סבירה מכל פינה בבית. לא מדובר במשחקים או סרטים. במחשב הנייד יש לי כרטיס אלחוטי שתומך ב AC. שאלתי היא: האם תמיכה ב AC היא דבר משמעותי וכדאי ? או שההבדל בין AC ל 802.11n הוא לא משמעותי ? אינני יודע אם בטאבלט ובסמארטפון שלייש כרטיס אלחוטי של AC. בשני המקרים מדובר במכשירים שמריצים אנדרואיד. האם יש דרך לבדוק זאת ? האם תמיכה ב dual band היא דבר כדאי ? מה בעצם נדרש מהמחשב הנייד או הטאבלט והסמרטפון כדי ש dual band יהיה שימושי ? …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של בזק בבית שאיתו אני מחובר לאינטרנט. יש לי ראוטר של TP LINK אני רוצה להגדיל את הטווח של האינטרנט האלחוטי בעזרתו מכיוון שבחלקים מסויימים בבית האיכות יורדת. אני מתכוון לחבר לTP LINK כבל ישר מהראוטר של בזק. עכשיו השאלה היא איך אני הופך את הראוטר של TP LINK לBRIDGE. ככה שגם אם האיכות תרד שאחד המכשירים מחובר לראוטר של בזק, מתי שהאיכות תרד הוא יעבור לTP LINK. אני מקודם עשיתי את זה ולא הבנתי איך לאחד אותם לרשת אחד אז פשוט פתחתי עוד רשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-