רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להצטרף לפרטנר TV, יש לי רשת ביתית עם חיווט לכל הבית (בית חדש, התקנתי את הכל בארוך חשמל, CAT7) מסתבר שצריך להשכיר מהם ב17 ש"ח בערך לחודש.. מה שהוך את זה לפחות אטרקטיבי בשבילי. רצית לברר מהן הדרישות שלהם, מה בעצם צריך? האם כל נתב+מודם VDSL? עם הנציגה שלהם לא ממש קיבלתי מידע (גיליתי לה שמודם וראוטר הם שתי דברים שונים (-: היא הייתה בהלם ) בעיקרון מבחינת הממיר, הוא יחובר בכל מקרה עם כבל CAT7 ישירות לתשתית בבית שאר המכשירים בבית- מכשירי סלולר ומחשבים ניידים (ללא צורך מיוחד).. כלומר אין שימוש רציני בWIFI וכל הצרכנים הגדולים גם ככה מחוברים בכבל.. האם זה לדוגמא יעשה את העבודה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קראתי מדריך באתר PORT FORWARD על איך לפתוח פורטים ל utorrent, הגעתי לשלב הזה: ואין לי מושג מה להכניס בפרטים שם, נגיד ב Name או ב Prv ip, אם אתם יכולים תגידו לי מה לכתוב בכל אחד מהם, יש לי ראוטר D-LINK DI-524, יש מחשב נייד שמתחבר לרשת אצלי, בקיצור השאלה בגדול זה איך מהשלב שהגעתי אליו לפתוח פורטים ל utorrent ושלא יקרה מצב שהמחשב השני לא יוכל להתחבר אלי ולא יהיה לו אנטרנט, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה מראה לי Link-local Ipv6 address Ipv4 address Subnet mask Default gateway היכן משנים Default gateway? אני משתמש בראוטר EDIMAX מחשב מס'1 מחובר בכבל ומחשב מס2' אלחוטי. ה-IP שלי בעצם הוא IPV4... למה לא רשום רק IP? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ברוב האינטרנט ופשוט לא מצאתי בם באתר, אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק אני אודה לו מאד.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! אחי רכש ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204Wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=8&pd_id=11#03 הכל עובד יופי יש לי רק בעיה אחת פשוטה! איך אני יוצר סיסמה שלא כל אחד יגלוש ללא אישור? חיפשתי קצת בManual וקצת הלכתי לאיבוד :-( יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה או יודע לאן אני אמור להכנס? תודה לעונים מרואש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני חווה תופעה שהוגדרה ע"י בזק כ"כשל בחיבור". בפועל מה שקורה זה שכאשר אני מנסה לגשת לאתר כלשהו אני לפעמים מקבל שלא ניתן להציג את הדף (אע"פ שבכל הזמן הזה אני מחובר באופן רציף לאינטרנט), לאחר רענון העמוד הדף לרוב עולה. במילים אחרות נראה שיש מעין הפרעה רגעית כזאת כשאני מנסה לגלוש. לאחר שיחה עם עם בזק (התשתית), נראה שהבעיה אינה בקו אלא בראווטר עצמו (siemens sl2 141). הם טוענים שאין לי אחריות עליו יותר מאחר וכבר עברה שנה וניתנת עליו רק אחריות יצרן לשנה. הנציגה בטלפון הציעה לי להצטרף ל"תמיכה אלחוטית" או משהו בסגנון בעלות של 7 שקלים לחודש (בטח למשהו כמו שנתיים) ושאז אני אזכה באחריות מחדש עבור הנתב שלי. אח שלי אומר שהיא התכוונה להצטרפות לשירות שיזכה אותי בנתב חדש…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עזרה בבקשה בהגדרת סיסמא לרשת בראוטר של בזק NGN NETGEAR DGN2200 הטכני שלהם התקין לי את הראוטר אך ללא סיסמא לרשת. ממה שקראתי בהוראות של הראוטר באתר בזק, מצאתי רק איך להגדיר סיסמא בעת ההתקנה ולא מתוך ה כתובת ה-IP שלו. http://www.bezeq.co.il/support/Documents/tr69.pdf נכנסתי ל IP של הראוטר ולא הצלחתי למצוא יך עושים זאת.. מצורפת תמונה של ממשק ניהול הראוטר אנא עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-