רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אשמח להמלצה לפתרון mesh איכותי לבית. כל יחידה תתחבר באופן אלחוטי לנתב ללא יכולת חיבור של ethernet. אשמח לקבל המלצה לסט של 3 יחידות עד 1500 שקלים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס. אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי : "חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת, הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה? אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש ציוד שיוכל לחבר מספר רב של מחשבים ביחד ללאן פרטי קטן (16 חיבורים אני צריך בערך) שאני מארגן. אני צריך להשתמש בהאב או בסוויטצ'? מה ההבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר תשתית הוט פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי) חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-