עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  2. כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by 5426378,

בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. ניסיתי להתקין רשת ביתית אבל הייתה בעיה במחשב הנייד כי הוא כבר שייך לדומיין של העבודה ובלה בלה בלה... בקיצור, הבעיה כרגע היא, שזה שהתקנתי רשת ביתית דפק משום מה את ההגדרות בoutlook או במשהו אחר, לא יודע מה, ומה שיוצא זה שאני לא יכול לשלוח אימיילים. התקנתי את הרשת דרך האשף שבא עם הwindows, ואני רוצה לדעת - איך אני מסיר את מה שהתקנתי?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איך אני פותח פורטים במודם ראוטר של בזק b focus router 312+ לא מצליח להתחבר יותר לאמיול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. היי יש לי Dlink 6740 בתצורת bridge הקושחה שלו 2.5.8 ולא נראה כמו מה שרואים פה בפורום הוא כנראה מגיע מרוסיה (קובץ מצורף) ואליו מחובר dlink dir655 החיבור נעשה והכל תקין אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים. הבעיה נובעת מה 6740 bridge כי קודם לכן עם מודם של בזק הכל עבד. אשמח לקבל עיצות או הסבר למה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by bilbo,

היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by redti,

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lzion,

שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?

12. שלום אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n מבקש המלצות בבקשה האם התקן 802.11n הוא תקן טוב ויציב?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  13. אז ככה אני עומד לסיים את התחייבות שלי ל013 ברק.. ופשוט מאוד אני לא מצליח לעלות ביוטרנט והמצב לא טוב.. אני משתמש גם באימיול.. ולא אין לי ראוטר.. המחשב מתחבר ישירות למודם.. (מהירות 3 מגה) שמעתי על זה שבזק בינלאומי הכי טובים במצב הזה רק שאני לא סגור על זה.. ואני רוצה להיות בטוח איזה ספקית הכי טובה כי בכול זאת אני יהיה אחרי זה מחויב אליה ואני לא יוכל להתחרט כול כך מהר. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  15. במחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת אלחוטי מדגם RTL8723AE של חברת Realtek בזמן האחרון הפינג שלי היה מאוד גבוה והורגשו לאגים במשחקים כגון CSGO, LOL, GTAV ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא עם הספק אינטרנט שלי, אך התברר בהמשך שאם אני מחבר את הפלאפון שלי בחיבור USB ומפעיל את ה Tethering כשאני מחובר לרשת הביתית הפינג שלי צונח לנורמה והבעיה היא רק כשאני מחובר דרך המתאם שיש לי במחשב הנייד. לכן בשביל בדיקה פירקתי כרטיס רשת ממחשב נייד אחר, ואכן אין בעיית פינג! אז הגעתי למסקנה שמשהו תקול בו. ובנוסף חיברתי את המחשב ישירות לראוטר בעזרת כבל רשת RJ45 וקיבלתי תוצאות דומות. אני מחפש המלצה לחלופה איכותית שתשרת בצורה טובה עם זמני תגובה טובים מאחר והשימוש של המחשב הוא גיימינג במולטיפליי…

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  16. קראתי בפורום שהחברות המומלצות הם Dlink ו Edimax. אני מעוניין בנתב אלחוטי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים ניידים PCMCIA 1 כרטיס רשת אלחוטיי למחשב נייח PCI תמיכה מלאה של כולם בתקן G כמובן. התקציב הכולל לנושא הוא כ 1,200 ש"ח. מבקש לשמוע האם עדיף Dlink או Edimax, ועבור החברה המומלצת, איזה דגם לרכוש. רוב תודות.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום לכולם. חבר בעל מסעדה מעוניין לחבר 12 מחשבים לאינטרנט. האם הראוטרים של בזק מספיק "חזקים" - הכוונה יעמדו בעומס בהנחה שמחברים לראוטר SWICH ? או שצריך לקנות משהו יעודי. אם כן - איך ה נתב AR7024 EDIMAX שכולל בתוכו כבר מודם? או אם יש רעיונות אחרים חשוב לציין המחשבים ישמשו לאינטרנט בלבד ללא תעבורת רשת והראוטר צריך להיות חוטי בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by furyanaor,

היי, קודם כל יש לי שאלה שמתחלקת לשני חלקים; החלק הראשון הוא יותר עניין של מהות - האם כאשר אני "גולש בסתר" קורה משהו מיוחד מעבר לגלישה נטולת קוקיז והיסטוריה כמובטח? כלומר מבחינת לכידת נתוני הפרטיות שלי, האם במצב זה גוגל מפסיקה לעקוב אחריי ונותנת קצת ספייס אישי ? כאילו, כך לפחות משתמע... אך לאחרונה נתקפתי פרנויה קלה, אולי אני מפנטז לחלוטין וההפך הוא דווקא הנכון? פתאום זה נשמע לי כמו טרף קל מידי - אם המשתמש גולש בסתר אולי סביר יהיה שיש לו משהו להסתיר? כך שבניגוד למה שמשתמע, כל גלישה המקוטלגת תחת "גלישה בסתר" מתרכזת לה אי שם בשרתי החברה יחד עם תיוק מודגש ונורית LED אדומה? למיטב ידיעותיי עדיין לא נולד האלגוריתם שידע באמת להצב…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by kill_b7,

אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by Garbil,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. שלום לכולם, ראוטר ה edimax שלי (שקיבלתי מנטוויזן) נדפק סופית, גם לפני שהוא נהרס הוא לא הצליח להתמודד עם שיתוף קבצים לאורך זמן (האינטרנט הואט קיצונית והפינגים קפצו לשמיים) רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר קווי איכותי שיוכל להתמודד עם שני מחשבים שמפעילים תוכנות שיתוף קבצים ועדין להתמודד עם גלישה רגילה ברשת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by hadarK,

התחברתי ל-018, ואני זקוק למודם משולב ראוטר, האינטרנט מחובר למחשב, 2 טלפונים וקונסולה. אשמח לעזרה במהרה תודה. השאלה האם כדאי לקנות ראוטר התומך בAC נכון להרגע הטלפונים תומכים והמחשב לא, המחשב מחובר בחוט. (והקונסולה כמובן שלא)

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by KoM,

קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת. נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך לדעת איך להגדיר שיתוף אינטרנט דרך פרוטוקול PPPoE, כלומר איך להתקין את הפרוטוקול הזה במערכת של: Microsoft Backoffice Small Buesness Server V4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by assaf990,

יש לי XP, GEFORCE קודקים KLITE 7.2 סרטים שיש לי על המחשב אני רואה במדיה פלייר 10 כרגיל, אך בבואי לראות סירטונים מהאינטרנט אני רק שומע ולא רואה (באתרים כמו ביפ, ארץ נהדרת וכד') מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.