עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אנטי-פסטו,

כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. אם הייתם לקוחות של 012 בין 2008-2012, עשיתם שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים ואתם עדיין לקוחות שלה, אתם זכאים לשדרוג חינמי למהירות הבאה שלהם למשך 9 חודשים (לא כולל תשלום לתשתית שתחול עליכם). לעוד מידע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4581559,00.html לדעתי האישית הסכם פשרה מעפן שרק העורכי דין מרוויחים בו.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by DANIELK27,

יש לי בבית 2 רשתות רשת ביתית -15 מגה רשת של העסק- 40 מגה אני רוצה לחבר את שניהם למחשב באמצעות 2 כרטיסי רשת ושני כבלים, האם ישנה אפשרות? האם אני יכול לתעדף כרטס אחד על השני? או שישנה אפשרות לגלוש בשניהם ביחד? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by lcx,

אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי רשת למחשבים בחדרים שסה"כ עובדת בסדר.. מחשב אחד מחובר חוטית לראוטר ושאר המכשירים מתחברים אלחוטית. יצרתי גם AP בסלון כדי שיהיה כיסוי יותר רחב עם ראוטר ישן שהיה לי. העיניין הוא ששידרגתי את המהירות ונוסף לי ראוטר חדש של בזק שלא תומך בAP אז מה שעשיתי זה לחבר ראוטר לראוטר החדש ושהוא ישדר אלחוטית לAP בסלון. קו רצוף - חיבור קווי, קו לא רצוף - אלחוטי. תמיד הייתי מגיע בsiemens 2 למהירות של 5-6 מגה שזה לא מדהים אבל סביר לגלישה בסמארטפון או משהו כזה. עכשיו כשאני בודק זה מגיע לפעמים ל3-4 מגה ולפעמים פחות מ1. עכשיו החלטתי מחבר מחשב ליד הטלוויזיה ובכל מקרה גם מהירות של 6 לא מהירה מספיק כי אני רוצה לבצע סטרימינג וכו'. איזה פתרון יש לי? חשבתי על מתאמי חשמל.. זה אמור …

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by rbik,

שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Sima.Zetser,

שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום ושבוע טוב, בחודש הקרוב אני מתכנן לחבר את שלושת הטלוויזיות לאינטרנט קווי (הן תומכות wifi ובכל זאת אני מעדיף חיבור קווי). בבית 4 חדרים,בחדר אחד אני רוצה לרכז את כל הקופסאות שזה כולל מחשב,מודם של הוט וראוטר ובחדרים לשים שקעי רשת אליהם יחוברו הטלוויזיות. על הקיר ליד הראוטר אני רוצה שקע עם שלוש כניסות (בכל חדר שקע עם כניסה אחת). את כבלי הרשת (cat 6) אניח על הפאנלים ולא אעביר בתוך הצינורות. להלן איור גס של השקע והכבלים: http://jpg.co.il/view/54411c93d421c.png/ אם אני לא טועה מה שאני צריך זה שקעי קינסטון (בצבע שחור באיור), כל כבל בנפרד מתחבר לשקע (עם לוחץ שקעים מסוג קרונה) והשקע נכנס בקליק לתוך הקופסה (הלבנה שבאיור) . את הקופסה להצמיד לקיר ולהבריג. 1. האם אופן החיבור והתקנ…

10. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by pazlazar,

היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בבית Hotbox ו100M של הוט והוט נט. בבית מחוברים הרבה מכשירים - טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ונייחים. לפעמים יש בעיות בקבלת IP מהHotbox ועוד כל מיני, בסופו של דבר אני מדליק ומכבה אותו והרוב נפתר לזמן מה.. כמה שאלות: 1. לא הצלחתי למצוא באינטרנט את המפרט שלו, מה המעבד, כמה זיכרון RAM ועוד דברים. הכי הרבה שמצאתי עד כה הוא שhotbox הוא בעצם המכשיר הזה: F@st 3184. 2. אני שוקל להפוך את הHotbox למודם, ולחבר נתב נוסף. יש לי כמה נתבים בבית שאני שוקל להשתמש בהם (כמובן אני מעדיף לא להוציא כסף בשלב הזה..) 2.1 האם הנתב wrt54g v5.0 שמותקן עליו dd-wrt הרלוונטי יתפקד יותר טוב כנתב מהHotbox? 2.2 האם הנתב dir 300 - שאתקין עליו בהמשך - openWrt רלוונטי, האם הוא יתפקד י…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by Mcx_Lite,

אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. יש לי 3 מפלסים בבית, בקומה העליונה ביותר נמצא הראוטר והמודם, והקליטה באזור של הקומה הזאת מעולה בסלון ומטבח הקליטה לא טובה בכלל בקומה למטה מרתף נמצא ראוטר שמשמש כנקודת ממסר, במרתף יש קליטה מעולה עכשיו אני לא יודע מה כדי לעשות בשביל שבסלון תיהיה קליטה טובה גם מה עדיף נקודת מסר או מגביר טווח אינטרנט שמתחבר ישרות לחשמל? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by RJ1,

שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by MODI,

שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…

18. Started by oOMrYairOo,

אהלן וחג שמח יש לי שאלה מקווה שתוכלו לכוון אותי יש לי בבית ככה פלייסטיישן 4 שמחובר לצ'קפוינט 1000NW עכשיו יש לי בעיה בפלייסטיישן אני מקבל במשחקים nat restric אפילו שפתחתי פורטים נכונים בדיקת פורטים במחשב תקין הפורטים פתוחים בוודאות עכשיו איך אני יכול לעשות שהפלייסטיישן 4 יקבל כתובת של הספק ולא כתובת מקומית זאת אומרת שהצ'קפוינט לא יבצע NAT רק לפלייסטיישן יש למישהו כיוון? אגב בצ'קפוינט יש אפשרות ל Static Nat אבל כשאני בא להגדיר externat ip הוא נותן לי שגיאה של the wan ip address contains hidden ip address אגב מה זה בדיוק אלוהים יודע ... האיפי שאני מקבל מהספק הוא 84.111. אני מנסה להבין איזה איפי נסתר בדיוק יש?? אם בכלל אני מחובר להוט 200/5 הוטבוקס מוגדר כי מודם שמחובר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. לתשומת כל מי שרוכש את הנתב הזה המחיר אותו מחיר האחריות לא אותו דבר וחבל נתב שעושה את העבודה ומומלץ

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by aharon.lev,

שלום לכולם! אני צריך לחבר פקס וקו טלפון קיים של בזק, יש לי מדפסת עם פקס ואני כבר יודע איך לחבר את המדפסת לחיבור הטלפון שבקיר ולחבר טלפון למדפסת, השאלה שלי היא כזו: איך אני משאיר את הפקס פועל תמיד בלי שזה יפריע לקו הטלפון? (כשהפקס מחובר לא ניתן להתקשר לטלפון) אני לא מעוניין לרכוש קו נוסף מבזק ופתרונות של פקס באינטרנט לא מתאימים לעסק ביתי. הבנתי שיש אפשרות של השהיה של הפקס לכמה שניות כך שתתקבל קודם שיחה ואז תעבור לפקס או משהו כזה. מישהו יודע אם זה קים ואיך מגדירים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ערב טוב לכולם לפני חודש בערך התחיל אצלי תצוגה של לאחר חיפוש שונה אפשר לראות בתמונות שזה שונה אני עובד על כרום אך זה גם באקספלורר איך אני מתקן/מסדר את זה שזה יהיה תצוגה נורמלית כמו בתמונה השנייה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני רוצה שהתעבורה בבית תתנהל ע"י הראוטר הזה , כלומר שיתוף קבצים בין מחשבים בבית וכו.. יעבור רק דרך הראוטר הזה . בנוסף אני רוצה שאת האטנרנט אני אקבל מראוטר אחר (של הוט) שאין לי גישה להגדרות שלו חוץ מאת הסיסמא של הWIFI, כלומר אני צריך REAPTER MODE WITH ACCESS POINT. אם יש יציאת USB זה בונוס. עדיף אחד כמה שיותר זול . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bomba90,

להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.

25. Started by Mike_Shinoda,

שלום, עברתי אתמול להוט ואני מחובר במהירות 100 מגה ביט (אחרי שהייתי ב-15 מגה ביט בבזק) כרגע אני לא מצליח להגיע לקצבים גבוהים במחשב הנייח שלי. הוא בקומה אחרת ונראה שהגעתי לקצה גבול היכולת של ה-Homeplug (מתאם על רשת החשמל) של D-Link. לכן אני רוצה לרכוש כרטיס רשת שיתן לי את הביצועים הכי גבוהים שניתן. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל: TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n N PCI 300Mbps TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps Edimax EW-7722IN nMax PCI 300Mbps Edimax EW-7711IN nLITE PCI 150Mbps איזה מבין הכרטיסים הוא המומלץ ביותר לדעתכם? עריכה: הכנסתי את האחרון כי חשבתי שאולי עדיף אנטנה אחת במקום טוב מאשר 2-3 אנטנות שיושבות נמוך ומאחורי המארז. מה דעתכם? נ.ב הראוטר שאני עובד איתו כרגע ז…

דיונים חדשים בפורומים