רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי את ראוטר של אדימקס AR7024 והיום שידרגתי את האינטרנט מ750K ל4מ"ב שזה 4M\500K השאלה אם הראוטר יחזיק את המהירות הזאת כי אני לא מבין בזה ואני יודע שהוא מיושן יחסית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב לינקסיס wrt54GL אליו מחוברים מחשב אחד באופן חוטי והשני (נייד) אלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים ויש לי חיוג ללא חייגן. עדיין לא אבטחתי את הרשת מהסיבה הפשוטה - אני לא יודע איך. אני חושש ששכנים נכנסים לרשת שלי, "מתעלקים" על רוחב הפס שלי וגונבים לי קבצים... איך אני מאבטח את הרשת האלחוטית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... התקינו לי את ההוטבוקס לא מזמן... ושידרגתי למהירות 30 מגה בכבלים... הקליטה שלו נמוכה בהרבה משל כל ראוטר אחר... יש דרך לגרום לו לתפקד רק כמודם שאליו אני אחבר ראוטר אחר? אם אני אגדיר אותו על DHCP זה יאפשר לחבר אליו ראוטר אחר? אם זה רלוונטי אני מחובר עם חייגן L2TP... תודה!
-
- 31 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא בטוח במשהו אחד: שמעתי את הפירסומת החדשה של הכלבים לאינטרנט מהיר. בפירסומת זו הקריין מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיוג רגיל (dialup) ונתקל בצליל התחברות (hand shake) והצליל פשוט לא נגמר ולא ניתן להתחבר. מוזר היה לי לשמוע (ואולי זה רק אני כי פשוט מזמן לא התחברתי עם מודם חיוג רגיל) ש"צליל החיבור" הוא בעצם צליל של פקס!!!! האם אני טועה??? או שפשוט הכלבים חושבים שאנחנו מטומטמים. כמו כן הם מנסים למכור לנו אינטרנט מהיר יותר אבל בעצם אומרים הרבה ולא אומרים בעצם כלום: הקריין החביב מציע: אינטרנט ללא חיבור לקו הטלפון (ובעצם מנסה לרמוז ש-ADSL כן "תופס" את קו הטלפון - דבר שאינו נכון) וכמו כן אינטרנט מהיר יותר (אך הם לא אומרים ממה). זה נכון שאינטרנט בכלבים מהיר יותר אבל הם נזהר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם מהירות האינטרנט גבוהה אז יש םחות או שזה קשור למהירות העלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פתחתי שרת FTP על המחשב שלי באמצעות התוכנה filezilla יש משהו שאני לא מבין.. כשאני פותח יוזר, נותן לו שם, סיסמא ומגדיר איזה תיקיות יהיו משותפות, התוכנה מחייבת אותי לבחור home directory אחת מתוך כל התקיות שבחרתי כאשר אני נכנס מחחשב אחר לשרת, אני מנותב ישר לספריית הבית, ואני לא רואה את שאר הסיפריות שהגדרתי. למה טובה הפונקציה הזו? מה אני צריך לעשות כדי לעבור "מתיקית הבית" לתיקיות אחרות ששתיפתי? דבר אחר, איך אפשר לעשות שאני יראה את כל הספריות ששתפתי במסך הראשי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר המיסים https://www.shaam.gov.il/Shaam_internet יש שמה קישור "דיווח מפורט למע"מ", הקישור הזה לא עובד לי, אבל לאנשים אחרים זה כן עובד. מישהו יכול לבדוק לי את זה? אולי ה A RECORD שלו לא מעודכן? איך בודקים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ראוטר יד שניה של אדימקס דגם 6104BR ראוטר חוטי המוכר טוען בטלפון שכל כמה ימים צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר בחזרה. הוא טוען שככה זה בכל הראוטרים הפשוטים ואם משמתשים באימיול אז זה בכלל חונק את הראוטר ואז עוד יותר יהיה צריך לאפס אותו כל כמה זמן האם נכון הדבר או שמא הראוטר של אותו בחור דפוק? אודה לכם על תשובה לפני קנייה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב). עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!! לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט) מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי. היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה. גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאי…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-