עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sun_light,

היי... רציתי לבקש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי ממש חזק, שיקלוט למרחק גדול יותר. עכשיו יש לי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 ורציתי עם טווח קליטה יותר גדול, שיעבור גם קירות וכו... מהירות הגלישה לא כ"כ משנה לי, אבל הטווח משנה לי מאוד! כי יש לי עכשיו קליטה נמוכה. ויש לי כמה שאלות... א.אם אני קונה כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, והראוטר לא תומך בתקן N, אז הטווח קליטה ישתפר אבל המהירות הורדה לא? (שזה בסדר כמו שאמרתי.) ב.כמה שיפור בטווח אני ארגיש אם אני קונה תקן N? ג.יש לי חוט עם כניסות ל3 אנטנות,לא מצאתי את זה בזאפ אז לא הבאתי קישור... אז עדיף כרטיס עם 3 אנטנות? או שאנטנה אחת זה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by yousux,

האם אפשר בחוזה להעביר את חבילת הגלישה של ה DATA לסים שנמצא בתור מכשיר (על מנת לגלוש מהמכשיר כמובן) ולא רק ע"י הסים הנפרד שמשמש רק כמודם ?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by XLNT,

שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Dmoney,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by sgsg,

שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אתמול שידרגתי את הרוחב פס שלי מ 5 מגה רגיל ל 12 UFI בעקבות ההוזלה שהם עשו 99 להוט+60 לבזק בין לאומי, חיבור ללא חייגן. רצו לדחוף לי את החבילה של האנטיוירוס שכאילו יושב על השרת שלהם ומסנן וירוסים ופריצות, התווכחתי איתם שאני לא רוצה ולא צריך את זה .. הורידה לי 5 שקלים (55 שקל לבזק בין לאומי) אני מוריד באזורוס ומאז העלאה לטורנטים ממש ממש איטית ובקושי זזה, אולי רק איזה 2 העלאות במקרה ולוקח מלא זמן עד שהוא מוצא מישהו לעלות אליו אפילו ששמתי 25 - 30 טורנטים שיעלה אליהם מאתר של טורנטליץ ומ- hd-bits.ro אתרים פרטיים, ויש מלא ליצרים !!! יש לי מחשב יחיד ואין לי ראוטר ושום דבר שמגביל במחשב... למישהו יש את הבעיה הזאת ? אני חושב שהטכנולוגיה החדשה גם מגבילה... איך זה הגיוני ? אתמול הכל ע…

8. Started by oresh,

שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Eviljelly,

שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.

10. שלום לכולם, אשמח להיעזר בידע שלכם בפתרון הבעיה של הראוטר שלי. ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL (שנת 2009). תשתית האינטרנט היא כבלים (הוט) וספק התקשורת הוא נטויז'ן. מהירות האינטרנט הינה 30 מגה (mbps). הרשת משרתת מחשב נייח אחד (מחובר דרך כבר לראוטר), שתי מחשבים ניידים, שתי טאבלים ושתי סמארטפונים. עד לפי שבוע, לא חוויתי שום בעיה עם הרטואר והוא שירת אותי נאמנה. לפי שבוע, התחלתי להרגיש האטה חריפה במהירות האינטרנט באחד ממחשבי הקצה המחוברים לרשת. לאחר בדיקה של שאר התקני הקצה אכן ניכר כי בכולם ישנה האטה חריפה של המהירות. מותר לציין כי המחשב הנייח לא סובל מהאטת מהירות כלל וכלל. לאחר פנייה לספק האינטרנט, החולפו ההגדרות בראוטר על מנת שיעבוד ללא חייגן. פעולה זאת לא סייעה לפתרון הבעיה. בד…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.

12. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום ! יש לי מודם שקיבלתי מבזק שהוא Aztech ADSL2+ ethernet bridge router DSL-600E אז כמו שהבנתי אפשר להפוך אותו לראוטר אבל מה שלא הבנתי זה שהראוטר הזה בעצם יכול לעבוד כמו ראוטר חיצוני ? (כרגע אני מחובר שמחשב אחד מתחבר למודם ואחד למחשב הראשון ככה שחייב שהראשון יעבוד בשביל שיהיה בשני אינטרנט) כאילו לחבר 2 מחשבים ושגם אם המחשב שאליו מתחבר המודם כבוי אז בשני יעבוד האינטרנט (גם אם זה כרוך באיזשהו מפצל מהמודם)

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…

16. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by עוד מישהו,

היי, כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ. ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק? אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי! עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה. אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל? ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם? תודה מראש

18. Started by sgsg,

יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by poop,

שלום לכולם! עד היום, היה לי נתב של NETGEAR DGN2200, שעבד עד השבועיים האחרונים טוב. בשבועיים האחרונים, הוא התחיל להתנתק ולהתחבר מעצמו. דיברתי אתמול עם 166 ואמרו לי שזה בעיה בנתב. היום, הלכתי לבזק וכבר עברתי ל- VDSL, עם נתב אחר של NETGEAR - VVG2000. השאלה שלי היא: מדוע והאם אתם יודעים על זה משהו, מדוע הנורה של האינטרנט לא מהבהבת כשאני גולש? דיברתי עם 166, ואמרו לי שאם אני גולש והכל גולש בסדר, זה לא אמור להוות בעיה, אבל קודם כל זה חשוב לי, ואני רוצה לדעת אם גם אצלכם זה קורה, כדי לדעת שזו לא בעיה בנתב. ב. ראיתי בחוברת הדרכה של בזק לנתב הזה, שיש שם אפשרות שזה מהבהב, ואז זה מראה על העברת נתונים, שבשביל זה אני צריך את ההבהוב. לכן אני שואל, האם אצלכם זה מהבהב או גם לא? ואם מהבהב …

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. האם יש הבדל מבחינת מהירות ואופי הגלישה באתרים בארץ ובחו"ל כאשר מדובר עם חייגן או בלי חייגן? האם תעדוף אתרים דורש תמיד גלישה עם חייגן? מדובר ב UFI של הוט עם בזקבינלאומי.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. בנתב NETGEAR DGN2200 איך משנים user וסיסמא שלא יהיה Admin Admin תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by JONathan144,

כמו שרשום בנושא : צריך ץוכנה שתסתיר את ה איפי שלי בשביל שההורדות שלי לא יחסמו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by shahar0z,

שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, בעקרון לא היית בעיה עד היום הייתי נכנס ל http://tplinkwifi.net./ ומגדיר מה שצריך. הקישור הזה אינו עובד יותר ואני לא מצליח להגיע להגדרות הראוטר, קראתי שאפשר דרך http://192.168.1.1/ אבל זה מוביל אותי לדף של ה HOTBOX LOGIN ונותן אופציה להגדיר את המודם של הוט זאת אומרת שבגדול אין לי גישה לשינוי הגדרות אלחוט, סיסמאות שמות וכו. אשמח לעזרה רוב תודות

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים