עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !

3. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. חברת החשמל בוחנת את עצירת מיזם הסיבים האופטיים חברת החשמל, שמחזיקה 40% במיזם האינטרנט המהיר, החליטה לעצור את פריסת התשתיות עקב התרוקנות קופת המיזם ועד למציאת משקיע חדש. הרקע להחלטה: תוכנית שיווקית כושלת, סכסוכים בין בעלי המניות והדחת המנכ"ל דני לאובר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3678760,00.html

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by mikitimsit,

תנו לי בבקשה הדרכה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. רכשתי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטית חיצוניים בחיבור USB, הכל מתוצרת Edimax. התקנתי את הנתב לפי המדריך ורשת בסיסית ללא סיסמה, והתקנתי כרטיס רשת אחד בינתיים. עם כרטיס הרשת מגיעה תוכנה שדרכה צריך להגדיר ולהתחבר לרשתות האלחוטיות, לפני שמשתמשים בכלי של Windows לאיתור רשתות אלחוטיות. מצאתי בתוכנה את הרשת שהתקנתי וניסיתי להתחבר אליה, אבל בשלב ה-Acquiring Network Address אני מקבל הודעה שזה לא מתחבר, מסיבה שלא ברורה לי. כרטיס הרשת בבירור מזהה את הרשת עצמה ומעיד על עוצמת חיבור של 60% באיכות מקסימלית. מאותו החדר בו נמצא כרטיס הרשת הצלחתי להתחבר לרשת בלי בעיות באמצעות iPod, כך שהבעיה היא כנראה לא ברשת. ניסיתי בכל מקרה להגדיר באופן ידני ברשת את כתובת ה-mac כ"מורשית כניסה", לא עוזר. ע…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Tranquility,

הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר) אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT) ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.il קצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור) מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?

14. היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by no_way,

שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by esaly,

יש למישהו רעיון?

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי HOTBOX של חברת הוט, ורואטר מסוג TPLINK 841ND V7 האם ישנה להגדיר את ה TPLINK בתור מגדיל טווח ? הכוונה ש HOTBOX יהיה ראוטר והTPLINK מגדיל טווח תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Gabriel Manor,

שלום, עברנו בשעה טובה מבית 70 מטר בקומה אחת ל190 מ׳ על שלוש קומות. בבית יש גרם מדרגות ישר לכל אורך הבית שקיר בטון (כנראה תומך) מפריד בינו לבין שאר הבית. כאשר מחברים את הראוטר באחד המפלסים, הקליטה במפלס השני (אפילו ברמה של בחצי גרם המדרגות) יורדת לאפס, כנראה עניין של קירות עבים. יש פריסה טובה של תעלות ברחבי הבית ואין לי בעיה להעביר כבלי רשת מקומה לקומה ולחבר אותם אל מפסקי רשת בכל אחת מהקומות. התכנון הנוכחי שלי הוא לקנות מערכת MESH כלשהי, ולחבר התקן קומתי ראשי בכל אחת מהקומות לראוטר שישב באחת מהקומות דרך כבל כך שישדרו בכל קומה רשת אלחוטית תוך חיבור חוטי דרך הקיר. מספר שאלות: 1. האם התכנון נשמע הגיוני? יש סיבה שלא להשתמש במערכת כזו א…

21. היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by shahar0z,

שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  23. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים