רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל עצות/המלצות בשביל חבר שנכנס לגור בדירת 5 חדרים גדולה ורוצה להקים רשת WIFI בדירה. הדירה בנויה כך שישנו סלון וממנו יוצא מסדרון והכניסה לארבעת החדרים הנותרים היא דרך המסדרון. אחד מהחדרים זה ממד וכרגע זה החדר היחיד שיש בוא אינטרנט - יש בממד מחשב נייח שמחובר בחיבור קווי להוטבוקס שמונח ליד המחשב. יתר המחשבים בדירה זה לפטופים ככה שהוא רוצה שיהיה כיסוי WIFI בכל החדרים (פרט לממ"ד כי שם כאמור יש מחשב נייח). אני חשבתי על הפתרון הבא: להעביר את ההוטבוקס לסלון (יש שם חיבור קואקס של הוט) על מנת שיתן WIFI בדירה ובנוסף לרכוש זוג מתאמי HOME PLUG ולחבר אחד בסלון לראוטר ואת השני בממד על מנת שיהיה אינטרנט בממד עבור המחשב הנייח. רק שיש לי קצת ספקות אם בחדרים שיותר מרוח…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
גם בזק בין לאומי (014) קופצת לבריכת הרפורמה בפס הרחב ("השוק הסיטונאי") וממחר אפשר יהיה לרכוש ממנה חבילות משולבות של תשתית+ספק. המחירים - באופן לא מפתיע - יותר יקרים מהמתחרות. עבור מהירות של 100M תפרדו מ-120 שקל, עבור 40M תשלמו 110 שקל ו-15M יעלו 100 שקלים. בשלב זה לא ברור אם המחירים קבועים או עולים אחרי שנה ואיזה מודם/נתב VDSL, אם בכלל, החברה תספק.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מנוי ב-012 באמצעות השוק הסיטונאי. בעת האחרונה הופעל על ידי התשתית וקטורינג לקו שלי. הראוטר שלי, TPLINK W9980, אינו תומך וקטורינג. טרם הפעלת הוקטורינג על הקו, הייתי על חיבור של 100 מגה וקיבלתי 70 מגה על הקו. מהתמיכה הטכנית של הספק אמרו שאין להם מה לעשות ובזק לא שמה עליהם קצוץ בנושא. יש מה לעשות? מישהו נתקל בזה? איך אני פונה לבזק שיורידו את הוקטורינג מהקו?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש חשיבות למסלול השיקרי הזה ברגע שעוברים לחיבור ללא חייגן? קראתי על הנושא אבל לא ראיתי תשובה אחידה בכל המקומות.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה יש לי פיירבוקס במקומה למטה ומיני פיירבוקס בקומה השניה ובקומה השלישית אין כלום כרגע אינטרנט של הוט והוט נט 100 מגה. חשוב לי לציין שהחלפתי את כל הכבלים בבית שמחוברים דרך lan לכבלים של cat 7 מסוג stp 2. בקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס ברשת אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אולי צריך מוצר יעודי לדבר הזה ? 3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי סטרימר (mi box) שנמצא רחוק מהראוטר ומאחורי כמה קירות. כרגע אני סובל מבעיות תקשורת שגורמות לתקיעות בשידור והתנתקויות. הבנתי שיש אופציה של מגדיל טווח אבל הוא יצטרך גם להיות מאחורי כמה קירות מהראוטר. יש אפשרות לעשות נקודת רשת בקיר ליד הסטרימר ולהוסיף ראוטר נוסף? (לסטרימר אין אפשרות של חיבור רשת קווי לפי מה שראיתי) או האם קיימות אופציות נוספות? בנוסף האם יש דרך לנהל הגבלות רוחב הפס של המכשירים השונים בבית במקום מרוכז? כי נראה לי שמכשירים אחרים לוקחים רוחב פס לסטרימר והייתי רוצה שהוא יקבל עדיפות בזמן השימוש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנתק מ YES התחברתי לאינטרנט של הכבלים ושמו לי פילטר. הבעיה שניתקו אותי מהאנטנה המרכזית כך שכעת אני קולט דרך הכבל של הכבלים ערוץ 2 , ערוץ 1 אבל ערוץ 10 מושלג. בשיחה עם נציגי הכבלים נאמר לי שאין הדבר קשור לפילטר וזה קשור לאנטנה שבבניין שלי ?! בשיחה עם חבר שעבד פעם אצלם הוא טען כי פילטרים מדגמים קודמים כן אפשרו לקלוט ערוץ 10. אשמח אם חברים בפורום בעלי חיבור לאינטרנט של הכבלים עם פילטר יציינו האם הם קולטים ערוץ 10 והאם באמת הדבר קשור לפילטר. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לרשימת נתבי ה-VDSL נוסף היום דגם חדש הכולל תמיכה ב-Vectoring. ה-TEW-816DRM של חברת TRENDnet הוא בעל 4 יציאות LAN של 100M ובנוסף לכניסת הטלפון, הוא כולל כניסת WAN יעודית של 1G המאפשרת להשתמש בדגם זה כנתב אוניברסלי. לנתב שתי כניסות USB 2.0 כשלאחת מהן ניתן לחבר מודם סלולרי 3G המגבה את החיבור הקווי. מבחינה אלחוטית הנתב תומך הן בתקן N (במהירות 300Mbps) והן בתקן AC (במהירות 433Mbps). הנתב זמין באמאזון אנגליה במחיר של כ-400 שקל הכולל משלוח עד הבית. http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm http://www.trendnet.com/products/wifi/modem-routers/AC750/TEW-816DRM https://www.amazon.co.uk/TRENDnet-AC750-V…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר מעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) החלטתי להקים רשת אלחוטית. אני מחובר למודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן ומשתמש להורדות ב BitTorrent ו EMule. איזה מהראוטרים עדיף לי? BR6204WG Edimax או BR6216MG Edimax האם ה BR6204WG תומך ב MIMO? לא ממש הצלחתי להבין. איזה כרטיסי רשת PCI ממולץ לקנות כדי שיתמכו היטב בנתבים אלה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode=60 הקליטה בצד השני של הבית לא הכי טובה, המחשב הנייד מחובר ב WIFI באמצעות הכרטיס רשת המובנה ב G. האם התקנת דונגל WIFI בתקן N תשפר את הקליטה והמהירות ? אם כן, האם הדונגל הזה מתאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1756&CatCode=60 הבנתי שיש 2 ורסיות לתקן N ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, פעם ראשונה שאני בפורום היות והאינטרנט שלי מתנתק בדרך קבע (למשל אחרי שעתיים שהמחשב היה כבוי או שהאינטרנט לא היה בשימוש), אני צריך לתכנת את הראוטר שלי (כנראה הגדרות בעייתיות בקונפיגורציה של החייגן, מנסיון עבר). עכשיו אני זוכר שפעם נכנסתי להגדרות הראוטר שלי דרך כתובת ה-IP שלו (חברת Linksys, הכתובת 192.168.1.1). עכשיו משום מה זה פשוט לא פועל. ניסיתי בהתחלה מ-FIREFOX, אח"כ מהאקספלורר (גרסא 8), אח"כ ריסטרט, ושוב מהאקספלורר, ובסוף פשוט שלחתי פינג דרך ה-CMD, והשרת פשוט לא מגיב. עכשיו זה מוזר כי כן יש לי אינטרנט מחובר, אז מה הבעיה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו סגרתי על 100 מגה. תשתית בזק ב115 לחודש ו3 חודשים חינם. ספק בזב״ל 30 שח לחודש. עכשיו נותרה השאלה. איזה ראוטר לקחת. האם לקחת את מה שבזק נותנת ( לא כל כך מפריע לי להתחייב לשנתיים)? או לקנות פרטי. ( שני רכיבים או משולב )? ( 200 שח לא קריטי לי )?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-