רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, בעקרון לא היית בעיה עד היום הייתי נכנס ל http://tplinkwifi.net./ ומגדיר מה שצריך. הקישור הזה אינו עובד יותר ואני לא מצליח להגיע להגדרות הראוטר, קראתי שאפשר דרך http://192.168.1.1/ אבל זה מוביל אותי לדף של ה HOTBOX LOGIN ונותן אופציה להגדיר את המודם של הוט זאת אומרת שבגדול אין לי גישה לשינוי הגדרות אלחוט, סיסמאות שמות וכו. אשמח לעזרה רוב תודות
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתמול בערב הגעתי ללאס וגאס ובעוד שעות אחדות יתחילו כאן האירועים הראשונים של CES 2011. את כל החדשות והמידע הטרי מהאירועים תוכלו למצוא בשרשור הזה או בעמוד ה-FACEBOOK של NetCHEIF כאן -- http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927 אבל לפני שצוללים לאירועים ולטכנולוגיה, קצת מזג אוויר וגיאוגרפיה לא יזיקו -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1006 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לעבור לשוק הסיטונאי 100 מגה בזק. רוצה לקנות ציוד משלי,איזה ציוד לקנות? אני צריך 5 פרטים קווים+אלחוטי 2,4 ו- 5 תודה מראש, גיל.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטית חיצוניים בחיבור USB, הכל מתוצרת Edimax. התקנתי את הנתב לפי המדריך ורשת בסיסית ללא סיסמה, והתקנתי כרטיס רשת אחד בינתיים. עם כרטיס הרשת מגיעה תוכנה שדרכה צריך להגדיר ולהתחבר לרשתות האלחוטיות, לפני שמשתמשים בכלי של Windows לאיתור רשתות אלחוטיות. מצאתי בתוכנה את הרשת שהתקנתי וניסיתי להתחבר אליה, אבל בשלב ה-Acquiring Network Address אני מקבל הודעה שזה לא מתחבר, מסיבה שלא ברורה לי. כרטיס הרשת בבירור מזהה את הרשת עצמה ומעיד על עוצמת חיבור של 60% באיכות מקסימלית. מאותו החדר בו נמצא כרטיס הרשת הצלחתי להתחבר לרשת בלי בעיות באמצעות iPod, כך שהבעיה היא כנראה לא ברשת. ניסיתי בכל מקרה להגדיר באופן ידני ברשת את כתובת ה-mac כ"מורשית כניסה", לא עוזר. ע…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים של סימנס ואני מנסה ליצור WDS ביניהם. נתב אחד הגיע מבזק עם גרסה V030202_08b_a2pb020a, ועלי הצלחתי לבצע עדכון לגרסה של רוטל cfe-rta1025wau-v363u_a2pb023k, שהורדתי מהאתר של DYNALINK הבעיה עם הנתב השני שהגיע מבזק עם גרסה cfe-sl2141_is-v3103q2_a2pb021g וכשניסיתי לעדכן אותו לגרסה של רוטל קיבלתי הודעת שגיאה : Image uploading failed. The selected file contains wrong digital signature ניסיתי לעדכן ל 2 גירסאות ישנות יותר שהיו לי, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון איך אני מצליח לשדרג לגרסה מעודכנת יותר ???
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי TP-LINK WR1043ND כנתב למודם HOTBOX2 עם תשתית 200 מגה, הגדרתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתב), ומשום מה אני בקושי מקבל דרך ה WIFI כמה מגה בבדיקת מהירות, צרפתי כמה צילומי מסך, אחד של אנלייזר WIFI שהורדתי לנייד שמזהה שאני משום מה על תקן B ואילו בהגדרות הראוטר אני על [TABLE=width: 972] [TR] [TD=colspan: 2]11bgn mixed והשאר צילומי מסך של הגדרת הראוטר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן windows 7 64bit. שניהם לא קולטים את הראוטר אבל יכולים להתחבר ישירות למודם. ניסיתי לבטל את ה-ipv6 וזה לא עוזר. אני רוצה לעדכן קושחה אבל אין לי שום חיבור לראוטר (192.168.2.1), אני לא יכול להכנס לדף הגדרות כדי להעלות את הגרסא שהורדתי. האם יש איזשהו פיתרון עם הראוטר הזה או שאני חייב להחליף אותו?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מודם שקיבלתי מבזק שהוא Aztech ADSL2+ ethernet bridge router DSL-600E אז כמו שהבנתי אפשר להפוך אותו לראוטר אבל מה שלא הבנתי זה שהראוטר הזה בעצם יכול לעבוד כמו ראוטר חיצוני ? (כרגע אני מחובר שמחשב אחד מתחבר למודם ואחד למחשב הראשון ככה שחייב שהראשון יעבוד בשביל שיהיה בשני אינטרנט) כאילו לחבר 2 מחשבים ושגם אם המחשב שאליו מתחבר המודם כבוי אז בשני יעבוד האינטרנט (גם אם זה כרוך באיזשהו מפצל מהמודם)
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שאין לי תשתית נוחה בבית, אין לי אפשרות על כל התקן לעבוד באופן אלחוטי, אין לי עוד נקודות בזק בבית ולא בא לי להתחיל לחצוב בקירות - קיבלתי המלצה להעביר את הרשת בעזרת החשמל ע"י מתאמים של רשת-חשמל. רכשתי 2 מתאמים מדגם TP-Link AV500 שנראים דיי משכנעים וגם מודה שמאוד מאוד קלים לתפעול מה שכן, אני עובד ברשת של 40Mbps וכך גם עובדת בדיקת Speedtest כאשר מבצע בדיקה אבל שאני עושה את הבדיקה מבעד ל-2 המתאמים קיבלתי מהירות של 3Mbps הסתכלתי במדריך וראיתי שרשום לא להעביר את המתאם דרך מפצלי חשמל אלא לחבר ישירות לקיר! גם כשאני מנתק את כל שאר הנקודות מהמפצל ומשאיר רק את המתאם - עדיין המהירות איטית גם איפה שיושב הראוטר וגם איפה שיושבת הטלויזיה (שם כניסת הרשת) יש לי בקיר …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מס' שאלות 1. האם מודם זה אכן הוא גם ראוטר 2. ואם כן, כיצד אחבר והגדיר מחשב שני עם מע' הפעלה 95
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי ADSL 0.5 ( ) ויש לי בעיה קשה לאחר זמן מסוים של גלישה באינטרנט האינטרנט מתנתק כשהאיקון של הגלישה עדיין פועל כרגיל.. בנוסף יש לי חשד שזה בגלל הMOBO שהוא ASUS CUVX4 ושמתי לב שזה קורה בעיקר כשיש עומס על המערכת.... (לדוגמא פתחתי הרבה חלונות וכשהפעלתי בטעות אנריל זה קרה) רציתי לשאול אם למישהו היתה הבעיה הזאת ויודע פיתרון? או יכול לתת לי איזה שהוא Long shot או עצה.. תודה רבה... נ.ב. יש לי WINME ו256 זיכרון
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי HOTBOX של חברת הוט, ורואטר מסוג TPLINK 841ND V7 האם ישנה להגדיר את ה TPLINK בתור מגדיל טווח ? הכוונה ש HOTBOX יהיה ראוטר והTPLINK מגדיל טווח תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-