רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron N5010, בעל מתאם רשת DW1501. אני עובד בWifi ואני רוצה לעבור לEthernet אבל זה פשוט לא הולך. כשאני מחבר את הכבל Cat5e מופיע לי בחלון חיבורי הרשת חיבור של Local area connection בסטטוס של "כבל רשת לא מחובר". המודם שאני עובד איתו הוא מודם ישן יחסית- Siemens SL2-141, חיפשתי בהגדרות שלו משהו שיכול להפריע, אבל לא מצאתי משהו כזה. הרצתי diagnostics וכשהכבל מחובר זה אומר שהEthernet בסדר וכשאני מנתק זה אומר שהEthernet down. הבעיה היא לא בכבל. כשנכנסתי לביוס ובדקתי את החיבורי רשת, כל מה שהיה צריך להיות על Enable היה. ניסיתי גם להתקין דרייבר לכרטיס רשת. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחר סוף סוף עושים לי ADSL אחרי זחילה ארוכה מאוד עם 33.6 טוב שמעתי כמה דברים על שידרוג המודם לגרסא חדשה או משהו כזה(מישהו??) ולמה לשים לב כשהם באים להתקין (אני לא משלם על ההתקנה איזה מבצע של הקיבוץ) חוץ מזה שאני יקבל מודם וכרטיס חדש ואני גם מתכוון לעשות לו רשת עם מחשב אחר אז אחרי שאני מחבר את הכרטיס רשת והכבל מוצלב איפה אני מסדר את ההגדרות ?? ואתם יכולים להמליץ לי על תוכנת פיירוול? (ללא תשלום ) או פרוצה (אני יודע שזה לא המקום לבקש תוכנה לא חוקית אז תפנו אלי בהודע אישית בקשה) ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.....
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר מעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) החלטתי להקים רשת אלחוטית. אני מחובר למודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן ומשתמש להורדות ב BitTorrent ו EMule. איזה מהראוטרים עדיף לי? BR6204WG Edimax או BR6216MG Edimax האם ה BR6204WG תומך ב MIMO? לא ממש הצלחתי להבין. איזה כרטיסי רשת PCI ממולץ לקנות כדי שיתמכו היטב בנתבים אלה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מנוי ב-012 באמצעות השוק הסיטונאי. בעת האחרונה הופעל על ידי התשתית וקטורינג לקו שלי. הראוטר שלי, TPLINK W9980, אינו תומך וקטורינג. טרם הפעלת הוקטורינג על הקו, הייתי על חיבור של 100 מגה וקיבלתי 70 מגה על הקו. מהתמיכה הטכנית של הספק אמרו שאין להם מה לעשות ובזק לא שמה עליהם קצוץ בנושא. יש מה לעשות? מישהו נתקל בזה? איך אני פונה לבזק שיורידו את הוקטורינג מהקו?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת האם נתב Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, פעם ראשונה שאני בפורום היות והאינטרנט שלי מתנתק בדרך קבע (למשל אחרי שעתיים שהמחשב היה כבוי או שהאינטרנט לא היה בשימוש), אני צריך לתכנת את הראוטר שלי (כנראה הגדרות בעייתיות בקונפיגורציה של החייגן, מנסיון עבר). עכשיו אני זוכר שפעם נכנסתי להגדרות הראוטר שלי דרך כתובת ה-IP שלו (חברת Linksys, הכתובת 192.168.1.1). עכשיו משום מה זה פשוט לא פועל. ניסיתי בהתחלה מ-FIREFOX, אח"כ מהאקספלורר (גרסא 8), אח"כ ריסטרט, ושוב מהאקספלורר, ובסוף פשוט שלחתי פינג דרך ה-CMD, והשרת פשוט לא מגיב. עכשיו זה מוזר כי כן יש לי אינטרנט מחובר, אז מה הבעיה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיפשתי איך לעשות את זה בין מחשב שיש לו חלונות 7 ואינטרנט עם מודם סלולרי של אורנג', לבין אייפון. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר מנסיון או לכוון למדריך שימושי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט מהוט של 100M אבל לפני שבוע נתקע לי FIBERBOX ומראה מסך שחור ומאז מהירות האינטרנט עם speedtest.net צנחה ל-8 מגה ואילו באתר הוט הבדיקה מראה 100 מגה . ניסיתי לרסט את FIBERBOX ( מכשיר של הוט לשירותי מולטימדיה וגם ממיר ומודם ביחד) ולאחר מכן המהירות עלתה ל-23 מגה אבל עדיין לא 100 מגה . למה אני לא מצליח לקבל מה שכן בעבר קיבלתי 100 מגה ואפילו + באתר speedtest.net ? וגם FIBERBOX עושה כל הזמן בעיות , כל כמה זמן צריך לרסט אותו כדי לראות תמונה בממיר ואם לא המסך שחור . מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר זול וטוב (עד 200) לדירה קטנה של 60 מ"ר בערך. הראוטר הזה ישמש רק כראוטר במקום המודם-ראוטר של בזק/אקספון. חשוב שהחיבור שלו יהיה יציב ומהיר בחיבור של משהו כמו 8 מכשירים (עבודה של 5 בו"ז לכל היותר - שני מחשבים, שני טלפונים וסטרימר). היום אני עם חבילת 40MB ומקבל 5-15MB באלחוטי ו30-40MB בקווי דרך המודם-ראוטר כשאני מחובר לרשת רק עם המחשב שבודק את המהירות ובנוסף סובל מחוסר יציבות מטורף. חשבתי בעיקר על הזמנת ראוטר של שיומי מאלי אקספרס (לינק). ראיתי עליו הרבה ביקורות טובות ברשת אבל אני חושש מעניין היבוא שלו מול משרד התקשורת (הבנתי שיש בעיות עם זה). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הטכנאי של הוט התקין לי את ה- HOTBOX ואני בתשתית 100M יחד עם ספק בזק בין לאומי. אני כמובן ללא חייגן וה- HOTBOX משמש כמודם+ראוטר. שאני נכנס לאתרי אינטרט לוקח להם כמאט 10 שניות להיטען! אתרים מחול לא זזים והורדות בטורנטים לא עוברים את ה- 4 מגה גג (גם לרגעים קצרים). למה זה קורה?? לפני היה לי 12M בבזק בין לאומי עם חייגן ותשתית בהוט עם נתב TP-LINK. הכל ממש טס לי וגלישה לאתרים הייתה ממש מהירה! מה לעשות? דיברתי עם הוט ובב"ל ולא עזרו בכלום, איפה לחפש את הבעייה? מבחני מהירות נותנים בין 30-60 מגה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לשחק עם אח שלי ברשת הביתית, לשנינו יש Windows 7 ואותו Workgroup והם יכולים לשתף קבצים דרך הרשת (רשת קווית במהירות 1Gbps). אבל כשאני מנסה לשחק ברשת במשחק Red Alert 3 (באותה גרסה) הם לא מזהים אחד את השני בלובי ואני לא יכול לשחק ברשת. ניסיתי עם עוד מחשב מהרשת וגם הוא לא הצליח לזהות את המחשב השני שפתח משחק. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אותה אנטנה כמו של TV מתאימה לנתב ?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם. מלפני כחודש שדרגתי (לשימחתי?) את האינטרנט ממהירות 1.5Mbit/s ל 5Mbit/s, המעבר היה קליל ותוך מס' שעות השינויים הוחלו ובערב כבר יכולתי להנות מהמהירות, סוף סוף YouTube רץ חי גם ברזולוציות של 720p/1080p ללא כל צורך המתנה בbuffering, דפדוף מהיר יותר ומהירות הורדה\העלאה טובות יותר (לא מכל רחבי האינטרנט ששם אין שיפור, אך לא נורא). לאחר כיומיים המצב השתנה לגמרי, הוידאו מYouTube לא מסתנכרן כמו מקודם ונדרש לרענן את עמוד הוידאו מס' פעמים וכשהיסתנכרן, גם צריך להמתין לbuffering, הורדות גם לא יציבות על שיא המהירות (כמובן שהשוואתי לאותם מקורות שבדקתי לפניכן) ומהירותן נוחתות עד לכ30% בהדרגה. השיא היה כבר ביום לאחר מכן, אי סנכרון של המודם (Alcatel Speedtouch…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-