רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כולנו יודעים שכיום רוב ספקיות האינטרנט עומדות בהבטחה שלהן מבחינת קצב ההורדה וההעלאה, אך אותי מעניין באיזו חברה יש את הפינגים הכי טובים לאתרים בחו"ל. אני שואל מפני שאני משחק במשחקי אינטרנט ולי זה חשוב שזמן התגובה יהיה כמה שיותר מהיר. אני מחובר דרך 012 קווי זהב ומשום מה לפעמים כשאני משחק ב-warcraft 3 בסרבר של US East יש פינגים מאוד גבוהים (משהו בין 400 ל-800) שזה בלתי נסבל. האם יש הבדל בין ספקיות האינטרנט או שזה בכלל לא רלוונטי דרך איזה ספקית אני מחבר? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהוטבוקס 4 קיימות 2 נוריות המוגדרות טלפון 2 וטלפון 1 שתיהן דולקות למרות שהטלפון מחובר ל יציאת טלפון 2 וזאת לפי ההנחיות של הוט. שאלתי עבור מה היציאה מספר 1 ומדוע הנורית בה דולקת . ב Hotbox 2 היא הייתה כבויה .
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתר מסוים מונע ממני לראות בו תמונות בגלל שהIP שלי הוא לא רוסי. מוצגת הודעה כזו: איך אני משנה\מזיף את הIP? והאם זה יפגע בדברים אחרים? חג שני שמח.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-