עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, התקנתי תוכנת ERP חינמית על המחשב בעסק. כעת אני רוצה לעבוד עליה מהבית. התוכנה בעלת ממשק בדפדפן. לצורך העניין התוכנה עובדת דרך פורט 7070. ה- IP הפנימי של המחשב ברשת הוא 10.0.0.8 והאייפי החיצוני הוא 123.123.123.123 אם אני נמצא בעבודה והולך אל 10.0.0.8:7070 הכל טוב ויפה. אם אני נכנס מהדפדפן אל 123.123.123.123:7070 הוא רושם שלא ניתן לגשת "לאתר". 1. האם בהכרח זה שאי אפשר לגשת לאתר נובע מהבעיה של קישור הפורטים? (או יכול להיות שהתוכנה לא תומכת בעבודה 'אונליין'?) 2. איך לבצע קישור בין המחשב הספציפי שמריץ 10.0.0.8 והאייפי:פורט הכלליים? * יש לציין שיש לי מצלמות שמקושרות כבר 3. ראוטר DLINK של בזק הבנתי שעושים את זה דרך port forwarding, אבל אני לא מצליח, כלומר אני לא רואה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mhnuemhnue,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה דיי פשוטה. ברצוני לארגן לאן פארטי קטן של 6 אנשים, כולם יושבים עם המחשבים שלהם באמצע הסלון שלי וכולם מחוברים לחשמל + אינטרנט הבעיה היחידה, אני לא יודע אם זה יעבוד! יש לי ראוטר 4 יציאות + ראוטר 4 יציאות, 2 שקעים לטלפון, כלומר ADSL (אני בזק 014 + תשתית בזק) - אם אני מחבר ראוטר לכל שקע ומחבר 2 לראוטר אחד ו4 לראוטר אחר - האם לכולם יהיה אינטרנט? האם אני עדיין אצליח לפתוח שרת לאן וכולם ייכנסו? אני אשמח לתשובה ואם אפשר גם מדריך לארגן רשת לאן טובה. האם HUB זה חובה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש לי הוטבוקס שפועל על תקן N, אם יש כמה מחשבים שמחוברים לנתב בתקן N, אבל מחשב כלשהו מחובר אליו עם כרטיס בתקן G, זה מוריד את כל הרשת לתקן G? קראתי את זה איפשהו וזה קצת בלבל אותי. לי הגיוני שכל מחשב יגלוש לפי הביצועים של הכרטיס רשת שלו..

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ifs2003,

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by KoM,

יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Icel,

שלום, כבר מזה זמן מה שאני נמצא בבית עם חיבור קוי בלבד לאינטרנט, אך זה מצב אותו אני מעוניין לשנות. יש ברשותי מחשב שולחני לשימוש ראשי, מחשב נייד עם מודם אלחוטי פנימי וכן טלפון נייד Nokia 5800 גם הוא עם חיבור אלחוטי, וקניתו למעשה מובילה אותי לצורך לקנות סוף-סוף נתב עם חיבור אלחוטי. עברתי על ההמלצות לנתבים באתר http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm בולטי בעייני 2 הדגמים: D-Link DIR615 ו- D-Link DIR655 , ואני מעוניין להבין למה ההבדל הגדול במחירים ביניהם? האם יש לי סיבה לקנות את היקר ביניהם? האם הם בחירה טובה או שיש אופציה כדאית אחרת? של חברה אחרת? האם אני באמת צריך חיבור אלחוטי בתקן N? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by mrraz,

אחרי החיבור החדש למהירות 100 בהוט התחלתי לבדוק מדי פעם את המהירות דרך 013 שמתי לב שאצלי הקצב העולה מגיע מקסימום ל-1.8 בעוד שחלק מהאחרים קיבלו 2.04 בקצב העולה. פתאום נזכרתי שאצלי במקור לפני ההוט בוקס היה מודם של מוטורולה ויצא לו מדי פעם לצאת מסינכרון הוט שלחו טכנאי שקבע שעוצמת האות גבוהה מדי הטכנאי שם בקצה חיבור הכבל למודם תוספת קטנה בהברגה של נגד שמוריד את העוצמה ב-3 DB מאז הכל היה בסדר ולפני כמה חודשים הוחלף המודם להוט בוקס החדש. אמרתי בוא ונבדוק מה קורה בלי הנגד הקטן, הוצאתי את החיבור והורדתי אותו, הכל ביד בלי שום כלי. הפתעה !!! הקצב העולה השתפר ל-2.04. היורד לא השתנה נשאר 96 כנראה בגלל שאצלי החיבור 100 ולא 1 גיגה. בינתיים הכל בסדר ולדעתי אפילו יש שיפור מסויים בתגובות …

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by y360,

יש לי חשבון בבזק בינלאומי ובו שרת ה smtp עבור דואר יוצא מוגדר להיות mail.bezeqint.net כפי שמתואר ב http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020103 בימים האחרונים הבחנתי שדואר הנשלח החוצה אינו מגיע ליעדו מבלי שמתקבל אצלי שום חיווי של שגיאה בשיחת טלפון שניהלתי עם מוקד התמיכה נאמר לי שהם שינו את כתובת שרת הדואר היוצא ל out.bezeqint.net מאד מוזר שהם שינו מבלי ליידע את הלקוחות תחילה - כך שכל הדואר שנשלח דרך mail.bezeqint.net בימים האחרונים נעלם אל האוויר מבלי כל הודעת שגיאה

15. שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה.. איך הוא מחלק את זה?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by dovik,

נזכרתי במשחק און ליין אחד שזמן מסויים לא התעסקתי שם, הורדתי את הקליינט. כשניסיתי להכנס, לא יכלתי, כתוב שאין חיבור עם השרת. אבל למעשה יש חיבור, הנה אני כותב כאן, רואה סרטונים ביוטיוב, שולח מיילים.. אצל ספק בדקו ואמרו שאין מצידם בעיה, הכל בסדר. בקליינט ניתן לפתוח דף אינטרנט ולצפות בו כמו דרך דפדפן רגיל, וזה עובד. רק המשחק לא עובד. האם זאת הבעיה של השרת או אצל הספק? איך אפשר לבדוק זאת? תודה על התשובות ויש עוד שאלה.. שמעתי שהחודש צריך להכנס לשוק עוד ספק אינטרנט.האם זה נכון? האם יש פרטים על זה? כמו כן, אני שוקל לעבור מנטויז'ן לספק אחר. האם כדאי? על איזה תשתית תמליצו? אפשר בפרטי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..

18. Started by MrMale,

היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by roei_b,

יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by NIR_R,

שלום. עשיתי 4M אצל בזק, וקיבלתי את הראוטר TNN SIEMENS SL2 141. יש לי מחשב אחד בבית. יש לי בעיה מוזרה, כל פעם שאני מתחבר דרך החייגן (זה קרה גם במודם הישן, שבו היתה אפשרות להתחבר רק דרך החיגן) יש לי תקיעות במשחקי רשת. לדגמא, בcod4 המשחק נתקע כל 10 דקות בערך, למשך דקה. כשקיבלתי את המודם החדש, התחברתי לאינטרנט ללא החיגן.. פתאם המשחק התחיל לעבוד כמו שהוא צריך לעבוד, ולא נתקע לי. חזרתי שוב לחייגן, ועוד פעם יש תקיעות. מצידי להישאר עם החיבור בלי החייגן, אבל הוא חוסם לי הרבה תוכנות. אין לי מושג איך להתעסק עם כל הפורטים האלה.. אם זה משנה, כל פעם שאני מתחבר דרך חייגן יש לי הודעה לכמה שניות של"קישוריות מוגבלת או חסרה". אז אני שואל, יש דרך לכבות את הפיירול של הראוטר כדי שלא …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dotcom1,

קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אם אפשר ממש מההתחלה נסיתי לחבר ובמחשב השני מופיע למטה שני המחשבים וזה כותב שזה מקבל אבל אני עדין לא יכול להיתחבר לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.