עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by alex15,

טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by mikitimsit,

תנו לי בבקשה הדרכה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Aviv_1g,

היי, ההורים החליפו בבית לטלויזיה ואנטרנט של סלקום ולפי הסבר שניתן להם הראוטר חייב להיות ממוקם בממד. כתוצאה מכך אין קליטה(כמעט) באחד החדרים ואין קליטה(בכלל) בקומה התחתונה. בתצורת החיבור הקיימת בכל חדר יש כבל רשת שמחובר ישירות לממיר, כך שאם מנתקים אותו אפשר להשתמש בו כמו חיבור רשת פיזי רגיל- והטלויזיה לא תעבוד. אני רוצה להשיג 2 דברים: 1. להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית כשהנקודת הגברה היא החדר עם הקליטה הנמוכה(קולטים ממנו למטה, היה שם ראוטר בעבר) 2. להוציא בחדר הנ"ל קו רשת פיזי לחיבור למחשב נייח(פרט לחיבור הרגיל של סלקום לממיר) פרטים: יש לי נתב wd9980 של tp link שיושב בבית, האם אפשר להשתמש בכבל רשת כדי להזין אותו ולהשתמש ב…

5. היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Killer Storm,

בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by borg,

יש לי ראוטר שך Alcatel דגם SpeedTouch 510. לראוטר יש 4 יציאות LAN, וכבל ה-LAN שמחובר לכרטיס רשת שלי מחובר כל הזמן לאותה יציאה. פתאום שמתי לב שה-IP שהוקצה למחשב שלי השתנה מסיבה לא ברורה. ניסיתי לחבר את הכבל ליציאות אחרות, אך ה-IP שלי לא השתנה. בעבר בכל פעם שחיברתי את המחשב ליציאה אחרת קיבלתי IP אחר (IP קבוע לכל אחת מ-4 יציאות ה-LAN). איך אני יכול לשנות את ה-IP שמוקצה למחשב שלי, כך שהוא יחזור להיות ה-IP הישן? הדבר חשוב בשביל טבלת ה-NAPT, לצורך הפניית פורטים.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. 1.יש לי מחשב עם IP של 192.168.0.2 במיסוך של 20 ביט ה IP של הראוטר הוא 192.168.240.1 עוד כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר לרשת זו? 2. מה זה CISC ומה זה RISC? ומה ההבדל בינהם?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Chamuelm,

שלום! לכבוד מעבר דירה החלטנו לרשת את הבית. אשמח לעזרה קלה בתכנון. הרעיון הוא שהמודם יתחבר לראוטר שברשותי (TP-Link TL-WR1043N), משם לסוויטצ' וממנו ל-6 נקודות: 5 נקודות בחדרים ועוד נקודה לארון תקשורת בקומה למטה. משם עוד כבל לסלון ולחבר לשם עוד AP ע"מ שתהיה למטה רשת אלחוטית טובה (ובהמשך אולי סטרימר). נשמע הגיוני? אני שואל בעיקר על הAP בסלון. ככה זה עובד? הAP מקבל רשת קווית ומוציא אותה אלחוטית? איזה כבל לקנות? חשבתי על CAT6 FTP קשיח (קשיח כי אני רוצה לחבר אותו לשקעים בקיר ומכל שקע אוציא כבל למחשב). איזה ציוד קצה לקנות? איזה סוויטצ'? איזה AP? מה עוד אני צריך לדעת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Armageddon1,

זה תקופה של שלושה שבועות ואפילו יותר , אני חש איטיות וחוסר גישה לאתרים רבים , אקראית באינטרנט . מתבטא בזה שהדף לא עולה או שעולה לאט או שפעם עולה ופעם לא .. קצב ההורדה תקין , הבעיה בטעינת האתרים! אני בבזק בינלאומי תשתית בזק ראוטר 1043nd גרסה 2 . אני חושש שהבעיה מהכיוון של הספק . מה יכול לגרום לזה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

בכל הטורנטים, הורדות והעלאות מטורנט ליץ' - דיווח אחד יחיד ומיוחד. צבע אדום לו ובקול תרועה מכריז: סטטוס השרת, אופליין טיימד אאוט!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. היי אתמול היה אצלי טכנאי של HOT ושם לי מודם מוטורולה בכבלים דגם SB5101 איך אני נכנס להגדרות שלו? ניסיתי: 10.0.0.138 192.168.1.100 192.168.100.1 מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

תשתית: בזק ADSL מהירות: 4MB DOWN / 400KB UP נקודות השוואה: פינג, tracert, מהירות גלישה כללית, זרימת וידיאו, הורדות HTTP, ביטורנט פינג: 018: PING YNET: min 21 max 33 avg 28 min 29ms max 36ms avg 32ms ping youtube: min 115 max 122 avg 117 min 109 max 122 avg 115 ping gametrailers min 21 max 29 avg 24 min 19 max 21 avg 20 CCC: ping ynet.co.il min 96 max 97 avg 96 min 97 max 98 avg 97 ping youtube.com min 98ms max 103ms avg 100ms min 98 nax 193 avg 100 ping gametrailers.com min 117ms max 118ms avg 117ms min 117ms max 118ms avg 117ms TRACE-ROUTE 018: tracert ynet 6 hops: 2,23,29,31,21,21 unable to resolve target 6 hops: 1,29,26,33,18,21 tracert youtube 15 hops: 1,18,…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. חברת החשמל בוחנת את עצירת מיזם הסיבים האופטיים חברת החשמל, שמחזיקה 40% במיזם האינטרנט המהיר, החליטה לעצור את פריסת התשתיות עקב התרוקנות קופת המיזם ועד למציאת משקיע חדש. הרקע להחלטה: תוכנית שיווקית כושלת, סכסוכים בין בעלי המניות והדחת המנכ"ל דני לאובר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3678760,00.html

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Tzahi Babian,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר לבית שלי המבוסס טכנולוגיית Mesh ואני מתלבט בין הDeco M5 של TP Link לבין הOrbi של NetGear. לפי המפרט הטכני של המוצרים, הDeco M5 מאפשר העברת נתונים של עד 400Mbps בתדר 2.4GHz ו- 867Mbps בתדר 5GHz למהירות כוללת של עד 1300Mbps ואילו הOrbi מאפשר העברת נתונים של עד 600Mbps בתדר 2.4GHz ופעמיים 1300Mbps בתדר 5GHz שהכל ביחד מגיע למהירות של עד 3200Mbps. עכשיו מאחר והאינטרנט הביתי שלי הוא עד 200Mbps רציתי לשאול אם זה משנה איזה ראוטר אני אקנה מבחינה זו ובכללי לשאול את דעתכם איזה ראוטר מומלץ יותר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  18. בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ORBIT,

אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים. לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר). בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני. מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by okarmi,

שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!

22. איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן windows 7 64bit. שניהם לא קולטים את הראוטר אבל יכולים להתחבר ישירות למודם. ניסיתי לבטל את ה-ipv6 וזה לא עוזר. אני רוצה לעדכן קושחה אבל אין לי שום חיבור לראוטר (192.168.2.1), אני לא יכול להכנס לדף הגדרות כדי להעלות את הגרסא שהורדתי. האם יש איזשהו פיתרון עם הראוטר הזה או שאני חייב להחליף אותו?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by KF,

שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.