רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לאיזה מבחן ניהול רשת - ודיברו קצת על כתובת MAC ואמרו שהיא "ייחודית, פיזית ובלתי ניתנת לשינוי". השאלה שלי פשוטה: הכיצד? יושב לו יצרן מזרח אסייתי אחד, ויצרן מזרח אסייתי שני - המייצרים כרטיסי רשת בכמויות סיטונאיות - האם לא ייתכן מצב ששני יצרנים ייבחרו את אותה כתובת MAC לשני כרטיסים שונים? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.speakeasy.net/speedtest/ תבחרו שרת וזה יעשה לכם תמבחן.. המקסימום שהגעתי..(עשיתי מבחן בכול השרתים..)...עם חבילה של 1.5MB..(בזק בינלאומי..) קיבלתי Download Speed: 1550 kbps (193.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 102 kbps (12.8 KB/sec transfer rate)
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
כמי שגולש בבזק, קצב של 80 בממוצע. 1. האם הVR600 יעבוד עם בזק (כולל בזק בינלאומי) 2. האם ארגיש ביתרון על 6740U של DLINK ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עדכון : טוב חבר'ה, אחרי שקבענו אייפי קבוע, אני מנסה לבצע העברת/פתיחת פורטים. תראו בעצמכם, אני לא מבין מה קורה פה!?!?!? : לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ שלום חברים, אני משתמש במודם נתב מסוג siemens sl2-141. אני מנסה לקבוע למחשב שלי אייפי קבוע (סטאטיק אייפי ) ללא הצלחה. עד כמה שאני מבין זה שלב הכרחי לצורך פתיחת פורטים כדי לא לקבל low id באימיול לדוגמא. כדי לחסוך מכם בלבולי שכל מיותרים אני מציג בפניכם את כל הנתונים ואשמח אם תוכלו להגיד לי בדיוק מה למלא בכל אחת …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תשתית: בזק ADSL מהירות: 4MB DOWN / 400KB UP נקודות השוואה: פינג, tracert, מהירות גלישה כללית, זרימת וידיאו, הורדות HTTP, ביטורנט פינג: 018: PING YNET: min 21 max 33 avg 28 min 29ms max 36ms avg 32ms ping youtube: min 115 max 122 avg 117 min 109 max 122 avg 115 ping gametrailers min 21 max 29 avg 24 min 19 max 21 avg 20 CCC: ping ynet.co.il min 96 max 97 avg 96 min 97 max 98 avg 97 ping youtube.com min 98ms max 103ms avg 100ms min 98 nax 193 avg 100 ping gametrailers.com min 117ms max 118ms avg 117ms min 117ms max 118ms avg 117ms TRACE-ROUTE 018: tracert ynet 6 hops: 2,23,29,31,21,21 unable to resolve target 6 hops: 1,29,26,33,18,21 tracert youtube 15 hops: 1,18,…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש ממושך בפורום לא הצלחתי למצוא המלצה למתג\רכזת switch לרשת ביתית במהירות 1G קצת הסבר על הרשת הביתית: יש לי ראוטר של linksys EA6900 קניתי אותו בחו"ל תשתית כבל של טלדור cat6a ו 7 נקודות חיבור של משתמשי קצה השאלה שלי האם לקנות מתג בדיוק של 8 יציאות וכך ולמלא את כל המתג ובעתיד עם יהיה עוד דרישה לחיבור אני אקנה מתג אחר של16 או לקנות כבר עכשיו מתג עם 12-16 יציאות ? האם לקנות מתג מנוהל או לא או חצי מנוהל Smart switch כגון זה: http://www.linksys.com/en-mea/business/products/switches/LGS308 או לקנות מתג פשוט Netgear GS608 8-port 100/1000Mbps Switch ( מוכרים אותו בארץ ) אשמח לקצת עזרה בתודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כפי שהערכתי מיד עם פרוץ רפורמת השוק הסיטונאי, ציוד הקצה - כלומר מודם ה-VDSL, הופך להיות עקב האכילס של המעבר מבזק ל-012 או ל-018. על פי המדווח אתמול בגלובס והיום ב-The Marker בזק החליטה להוריד את הכפפות ומטילה למערכה את הנשק האחרון שיש לה - הקשר בין השירות שלה לציוד שהיא מכרה/נתנה בהשאלה. לפי האמור בכתבות, בזק אינה מסתפקת בקנס של ה-200 שקל תמורת נתב שלא הוחזר ויתכן שהיאותתחיל לרדוף אחרי לקוחות. כל מי שלא החזיר ציוד להוט וזו החליטה לרדוף אחריו, גם חודשים ושנים לאחר ההתנתקות, בוודאי יודע על מה אני מדבר. ככל הנראה קצב העוברים מבזק לספקיות האחרות הולך ובזק מבינה שהמודם/נתב שלה הוא אמצעי ההפחדה היעיל ביותר. העובדה שלא ניתן להשיג בישראל מודם VDSL ויש רק מוצרים משולבים ספורים …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר שך Alcatel דגם SpeedTouch 510. לראוטר יש 4 יציאות LAN, וכבל ה-LAN שמחובר לכרטיס רשת שלי מחובר כל הזמן לאותה יציאה. פתאום שמתי לב שה-IP שהוקצה למחשב שלי השתנה מסיבה לא ברורה. ניסיתי לחבר את הכבל ליציאות אחרות, אך ה-IP שלי לא השתנה. בעבר בכל פעם שחיברתי את המחשב ליציאה אחרת קיבלתי IP אחר (IP קבוע לכל אחת מ-4 יציאות ה-LAN). איך אני יכול לשנות את ה-IP שמוקצה למחשב שלי, כך שהוא יחזור להיות ה-IP הישן? הדבר חשוב בשביל טבלת ה-NAPT, לצורך הפניית פורטים.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני מקבל פינגים גבוהים במשחקי רשת, גם בסרברים מהארץ וגם בחול (UK ) ... חשוב לציין שלמשך איזה שעתיים מאוחר בלילה השמיים נפתחים והפינגים חוזרים להיות נורמאלים ... אז איך אני יכול לדעת איפה בעיה ? אולי הספק אינטרנט? אני עם אינטרנט 1.5 מגה של בין-לאומי על תשתית של הוט... המהירות הורדה והעלאה בסדר (לפי speedtest.com) ד.א, גם האקספלורר לא זז מהר תודה למי שעוזר, דור
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים. לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר). בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני. מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-