רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעניין אותי מה ממוצע ההורדות למשתמש הלא פשוט. אני חושב שאני נמנה בין ה 20-60 ג'יגה אבל עקב LCD FHD חדשה זה הולך להשתנות מאוד בקרוב.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.speakeasy.net/speedtest/ תבחרו שרת וזה יעשה לכם תמבחן.. המקסימום שהגעתי..(עשיתי מבחן בכול השרתים..)...עם חבילה של 1.5MB..(בזק בינלאומי..) קיבלתי Download Speed: 1550 kbps (193.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 102 kbps (12.8 KB/sec transfer rate)
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט ל 7MB 014+ כבלים לאחר השידרוג משום מה החיבור שלי לאינטרנט הפך להיות חיבור קבוע ולא חייגן מה שהיה לי לפני השידרוג. איך אני צריך להגדיר את הראוטר ? הנה דף ההגדרות שיש לי: מה לבחור ? בינתיים אני על Dynamic IP Address ויש לי עם ההגדרה הזאת Non-unicast Packets 297 אחרי שתיי דקות חיבור זה לא תקין לא ?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, ההורים החליפו בבית לטלויזיה ואנטרנט של סלקום ולפי הסבר שניתן להם הראוטר חייב להיות ממוקם בממד. כתוצאה מכך אין קליטה(כמעט) באחד החדרים ואין קליטה(בכלל) בקומה התחתונה. בתצורת החיבור הקיימת בכל חדר יש כבל רשת שמחובר ישירות לממיר, כך שאם מנתקים אותו אפשר להשתמש בו כמו חיבור רשת פיזי רגיל- והטלויזיה לא תעבוד. אני רוצה להשיג 2 דברים: 1. להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית כשהנקודת הגברה היא החדר עם הקליטה הנמוכה(קולטים ממנו למטה, היה שם ראוטר בעבר) 2. להוציא בחדר הנ"ל קו רשת פיזי לחיבור למחשב נייח(פרט לחיבור הרגיל של סלקום לממיר) פרטים: יש לי נתב wd9980 של tp link שיושב בבית, האם אפשר להשתמש בכבל רשת כדי להזין אותו ולהשתמש ב…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי תשתית בזק (שיכולה לתת לי רק 36MB/s) וספק בזק בינלאומי, המודם + ראוטר שיש לי הוא מאוד ישן - VVG2000. עד היום האינטרנט היה בסדר בקומה למעלה איפה שנמצא הראוטר, אבל האינטרנט למטה על הפנים. מה שמחובר לרשת הזו: המחשב שלי בכבל, 2 מחשבים ניידים, 3 פלאפונים, 3 טלוויזיות. אני צריך להתקשר מחר לבזק, פרטנר, 018 וכו' לברר מי יכול לספק לאיזור שלי את המהירות הגבוהה ביותר (ככה זה עובד, נכון?) בלי קשר, אני מעוניין להזמין ראוטר + מודם שיוכל להיות עמיד יותר, מוכן להשקיע כמה שצריך ומזמין אותו מחו"ל (סביר להניח Amazon). אשמח לשמוע דעות על: 1. איזה מודם + ראוטר לקנות בטווח של 1000-1500 ש"ח? 2. עד כמה עדיף יותר מודם בנפרד וראוטר בנפרד? פחות יש …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתר סקס ואני לא מצליח להפטר מזה. מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר ! יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני צריך להחליט איזה אינטרנט כדאי ערוצי זהב (שאני כבר מחובר כנסיין) או WOW כי אולי אני מתנתק מערוצי זהב אז מה כדאי ואיזה ספק? בבקשה תענו לי מהר ככל האפשר
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כבר לאורך תקופה אני שם לב שבאמצע שבוע אני מנצל מהירות כמו שצריך.. מקס' מהירות מראפידשר או מגה אפלואד ואתרים מהסוג הזה... אבל בסופי שבוע או בחג כמו היום באזור 11 בבוקר הכל נעשה איטי יותר... מוריד פחות מחצי מהמהירות עוד מישהו שם לב?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אמ.. קודם כל יש לי ברשת. עכשיו, מתי שאני מתחיל להוריד או להעלות משהו, האינטרנט מתנתק (לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים אפילו אחרי שעה, זה לא קבוע). אמ.. במחשבים האחרים ברשת אין את הבעיה הזאת, וניסיתי את המחשב ברשת בבית אחר, וזה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. נ.ב. אחרי שהאינטרנט מתנתק, אני צריך לסגור את המחשב, לנתק את החשמל ולהחזיר אותו ורק אז זה עובד.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-