עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gerdamen,

שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by taltola,

היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zwex35,

היי,ברשותי כרגע אינטרנט 1.5 מגה. עכשיו,יש לי שלוש מחשבים בבית,כולם פועלים כל היום עם ראוטר של LEVEL ONE,וכאשר אני רוצה לשחק באיזשהו משחק רשת יש לי לאגים מטורפים. רציתי לשאול,בכמה אני צריך לשדרג את האינטרנט שלי בשביל שלא יהיו לי לאגים,או אם יש דרך להגביל או לסדר את זה. אם אני צריך לשדרג,בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי איך. הספקית שלי - 012. החברה - הוט.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להתחבר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי וחוטי בו זמנית. כלומר הלפטופ מתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי וגם מחובר דרך הכרטיס רשת החוטי למחשב אחר שבו יש אינטרנט. באופן תיאורטי זה אפשרי. השאלה אם יש ניצול של מלוא הרוחב פס (חוטי + אלחוטי) האם צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה..? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  7. בתקן 802.11g שיתחבר לנתב Linksys WRT54GL (כן, אני מתכנן להחליף את ה- Firmware). המחשב אליו יחובר הכרטס מריץ פדורה ואובונטו. יש המלצות?

8. Started by Rule The Pc,

אני שמעתי שYES ובזק בינלאומי התחילו לשווק T1 בארץ אבל לא כתוב על זה כלום באתרים שלהם, יש את זה או לא?? (המהירות של T1 היא מגה וחצי לשנייה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Cheif,

לרשימה המצומצמת של נתבי VDSL הזמינים בארץ, הצטרף בימים האחרונים חבר חדש - ה-ZyXEL VMG8924. זהו דגם עוצמתי במיוחד התומך ב-Vectoring, כולל 4 יציאות LAN של 1G, כניסת WAN עצמאית (שגם פועלת ב-1G) ושתי כניסות USB 2.0. בנוסף, נתב זה תומך ב-VOIP וכולל שתי יציאות טלפון מובנות. מבחינה אלחוטית, הנתב תומך בתקן AC ומקוטלג כ-AC1600 (כלומר 1.3Gbp בתדר 5Ghz ו-300Mbps בתדר 2.4Ghz). מחירו של הנתב נע סביב 650 שקל. http://www.zyxel.com/uk/en/products_services/vmg8924_b10a.shtml?t=p

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. שלום אנשים ברשותי מחשב עם לוח אם MSI K8N Neo4-F . אני מחובר לאינטרנט (ADSL) דרך מודם USB (alc 150)a בחדר אחר יש עוד מחשב שהייתי רוצה שהוא גם יחובר לאינטרנט (על אותו קו) ושהמחשבים יחוברו בינהם ברשת על מנת להעביר קבצים וכו'. 1. איזה ציוד אני צריך לקנות? (אם אפשר הפניה לדגמים מומלצים) 2. איך אני מחבר אותם באופן פיזי? 3. אילו הגדרות אני צריך לבצע כדי ששניהם יחוברו לאינטרנט ובין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by Itaybe,

שלום, אשמח לקבל המלצות לנתב בתקן N תודה רבה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. אצלי בבית יש הוטבוקס(מוגדר כמודם) ונתב של 3com שמשמש לאינטרנט אלחוטי. אני מחובר בהוט לחבילה של 100 מגה. בנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה(במספר בדיקות מהירות שביצעתי באתרים שונים). בנייד אני מקבל 3 מגה בלבד. הנתב לא בחדר ממוגן מסוג כזה או אחר, במיקום גבוה בבית, ללא איזושהי הפרעה. המהירות הזו מתקבלת בכל הבית. הדגם של הנייד הוא dell vostro v131. הכרטיס רשת הוא: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 דגם של הנתב: 3com officeconnect wireless 54mbps 11g cable dsl router קודם כל, הרצתי כמה בדיקות נוספות כדי להיות יותר מבוסס בדעתי: 1. חיבור של ההוטבוקס ישירות למחשב נתן קצב של 50-100 מגה - תקין 2. כאשר חיברתי את ההוטבוקס לנתב ואת הנתב ישירות למחשב קיבלתי קצב של 3-5 מגה ובאלחוטי קיבל…

• 16 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by grove,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. ב"ה שלום חברים יקרים ערכתי שיחה רצינית עם נטוויז'ן על הנושא המדובר שאלתי את כל השאלות שצריך כמעט והעלתי בפניהם את הנושא המדובר ביותר כיום שחברת ברק חוסמת גישה לשרתי שיתוף קבצים ומתברר שהיא לא לבד וגם נטוויז'ן התחילה בזה מהשבוע האחרון ... שכן אני בנוסף לכולם סובל מאוד מהשינויים הללו, דבר שנותן לי הרגשה שאני כבר לא משלם כסף על השירות שמגיע לי ושקיבלתי עד היום. איני רוצה לפגוע באף גוף או חברה השיחה התבצעה עם נציג שירות תמיכה בנטוויז'ן בשיחה במודע או שלא במודע קיבלתי תשובות כמו אלו ... "אני יכול להפנות אותך לשירות לקוחות, מבחינתינו התמיכה התכנית אין שום בעיה" "שאתה משתמש בתוכנות כמו אימיול אנחנו לא יכולים להבטיח לך מהירות יכול להיות שהמחשב שממנו אתה מוריד הוא P3, ומורידים ממ…

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by davenos,

אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by pC gUy,

מהו האינטרנט המהיר ביותר שיש?? ומה זה בעצם T1 LAN? חחח

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by m_g,

התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dolphin,

יש לי רשת מחשבים ואני צריך מודם שיתחבר לראוטר של + D-link 714P יש הצעה של בזקסטור ב- 400 ש"ח https://www.bezeq.co.il/application/bezeqstore/default.asp שווה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.